![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Хубавия вкус и аромат на хмел на Tuborg >>>>>>>>>>> пикнята със спирт, наречена ММ.
Факт. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3643 Регистриран: 19-July 03 Потребител N: 202 ![]() |
За Шопско не само съм чувала за съжаление...Бира с по-водно съдържание не бях пила.Иначе какво му е на Бургаското?Пила съм го наливно и ми хареса.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 318 Регистриран: 30-October 04 Град: gr. Montana j-k Mladost 2 Bl. 32 vh. A Потребител N: 648 ![]() |
Az piq kadeto mi padne e nai mi e priqtno na Dianata tva e edna rimska krepost v montana.
A kurkam kvoto ima poprincip,no nai si obi4am domashna rakiika s kola ili rakiq s bira ,a NAZDRAVE ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- Fuck Your God!
Bleeding Black Label Society Stronger Than Death! Liniqta mi na jivota se e iztrila ot 4ikii no tova ne ozna4ava 4e s`m stanal bezsmurten! www.ciroza.hit.bg > Thrash Metal in Montana |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Дихание ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1362 Регистриран: 4-September 03 Град: Русе Потребител N: 254 ![]() |
Bqlo vino - Keracuda( jyltiq etiket..6otot te sa 3 tipa ina4e)... Tuko 6to pih i se setih:") Tova mi e edno ot liubimite beli vina
-------------------- Ако някой се опита да ме засенчи, просто ще го оставя да слънчаса...
http://www.myspace.com/dihanie http://dihanie.atakmim.com http://d1hanie.blogspot.com |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 848 Регистриран: 27-February 04 Потребител N: 408 ![]() |
Dam i na maika keracudata i e liubimoto bqlo vino i men mi haresva...no liubimoto si mi ostava tekilata..
-------------------- Wake up
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 560 Регистриран: 19-November 04 Град: München Потребител N: 667 ![]() |
плодова, па ако ще плодовете да са от края на дебелото черво. Що плодова? Щото смърди гадно, пък и стават големи тупаници отпосле.
освен това стимулира фантазията. светло през лятото (защото е светло), тъмно през зимата (защото е тъмно)- червено на червено, бяло за джабуркане, розе само при залез, може и при изгрев, но студено и в двата случая. а ако някой черпи - все тая, само да не е йод. ![]() -------------------- no more credits from the liquor store
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() алфонс ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2959 Регистриран: 8-August 03 Град: Пловдив, градът на "Ботев" Потребител N: 232 ![]() |
az piem bezalkoholno portAkal 3 litra 6i6eto
![]() |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 318 Регистриран: 30-October 04 Град: gr. Montana j-k Mladost 2 Bl. 32 vh. A Потребител N: 648 ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- Fuck Your God!
Bleeding Black Label Society Stronger Than Death! Liniqta mi na jivota se e iztrila ot 4ikii no tova ne ozna4ava 4e s`m stanal bezsmurten! www.ciroza.hit.bg > Thrash Metal in Montana |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 236 Регистриран: 20-July 04 Град: Sofia Потребител N: 564 ![]() |
Eто най-новото питие,на което станах 100% фен-ром+кола+2 резенчета лимон...
![]() ![]() ![]() -------------------- В пустинята видях човек-гол,озверял,клечеше на земята и стискаше сърцето си,и го ядеше."Добро ли е,приятелю?"-му казах аз."Горчиво е"-отвърна той."Но ми харесва,защото е горчиво и е мое."
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 61 Регистриран: 27-September 04 Потребител N: 618 ![]() |
Цитат(Валкирия @ Dec 5 2004, 12:20 PM) Eто най-новото питие,на което станах 100% фен-ром+кола+2 резенчета лимон... ![]() ![]() ![]() Тва ако има и една-две бучки лед... просто приказка... ![]() -------------------- We sailed across the ocean
On the wind of the sea We're sailing on the oceans of time We're moving through the twilight Passed the black moon on our way We're sailing on the oceans of time Axel Rudi Pell - "Oceans Of Time" |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Дихание ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1362 Регистриран: 4-September 03 Град: Русе Потребител N: 254 ![]() |
Az u petyk se zaribih na djin s tonik i 2 rezen4eta limon:") A posle go smesihme i s rom-a i stana dori o6te po hubavo:))))
-------------------- Ако някой се опита да ме засенчи, просто ще го оставя да слънчаса...
http://www.myspace.com/dihanie http://dihanie.atakmim.com http://d1hanie.blogspot.com |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 236 Регистриран: 20-July 04 Град: Sofia Потребител N: 564 ![]() |
Цитат(Dolph @ Dec 5 2004, 01:04 PM) Цитат(Валкирия @ Dec 5 2004, 12:20 PM) Eто най-новото питие,на което станах 100% фен-ром+кола+2 резенчета лимон... ![]() ![]() ![]() Тва ако има и една-две бучки лед... просто приказка... ![]() Говори ми! ![]() ![]() -------------------- В пустинята видях човек-гол,озверял,клечеше на земята и стискаше сърцето си,и го ядеше."Добро ли е,приятелю?"-му казах аз."Горчиво е"-отвърна той."Но ми харесва,защото е горчиво и е мое."
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 61 Регистриран: 27-September 04 Потребител N: 618 ![]() |
Цитат(Валкирия @ Dec 6 2004, 11:23 AM) Говори ми! ![]() ![]() За кво ти е бира, щом има ром!? ![]() -------------------- We sailed across the ocean
On the wind of the sea We're sailing on the oceans of time We're moving through the twilight Passed the black moon on our way We're sailing on the oceans of time Axel Rudi Pell - "Oceans Of Time" |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3643 Регистриран: 19-July 03 Потребител N: 202 ![]() |
Водка юбер аллез
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Da schlägt es links ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3756 Регистриран: 17-January 03 Град: София Потребител N: 8 ![]() |
Водка съкз хард! Тъмна бира бангс хедз...
-------------------- meh.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 248 Регистриран: 23-October 04 Потребител N: 638 ![]() |
Моята страст е водка Финландия,само че за мен алкохола е забранен,защото като се напия и започвам да нападам момчетата
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Da schlägt es links ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3756 Регистриран: 17-January 03 Град: София Потребител N: 8 ![]() |
Ех таз Финландия... Ех тоз 8-ми Декември...
Не бе, не се оплаквам ![]() Цитат(Death_Angel @ Dec 15 2004, 07:17 PM) Моята страст е водка Финландия,само че за мен алкохола е забранен,защото като се напия и започвам да нападам момчетата ![]() И те к'во? -------------------- meh.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Цитат(Death_Angel @ Dec 15 2004, 08:17 PM) Моята страст е водка Финландия,само че за мен алкохола е забранен,защото като се напия и започвам да нападам момчетата ![]() Обади ми се, само ако си готина!!!!!!! -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(SepulTeraHead @ Dec 15 2004, 08:23 PM) Цитат(Death_Angel @ Dec 15 2004, 08:17 PM) Моята страст е водка Финландия,само че за мен алкохола е забранен,защото като се напия и започвам да нападам момчетата ![]() Обади ми се, само ако си готина!!!!!!! И на мен.Няма да ти дам да пиеш много ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 42 Регистриран: 13-December 04 Потребител N: 692 ![]() |
Любимият ми вид алкохол е виното(preferably red).Също пия и insane ammounts of водка(Flirt and Finlandia mostly), бира(all kinds of this piss), текила...you name it.
-------------------- "These signs of dawn -
just a route to my dusk. These bounds that broke - a prelude to my drowning This pinch of endless - just a fragment of the forthcoming These hints of life - just a gateway to oblivion" |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 248 Регистриран: 23-October 04 Потребител N: 638 ![]() |
Амм хора вижте сега...относно момчетата ако са ми приятели не ме оставят да си правя мойто смисъл не ми дават да ги пипам...ама един път щяха да се възползват,ама аз тогава заспах
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Death_Angel @ Dec 15 2004, 09:45 PM) Амм хора вижте сега...относно момчетата ако са ми приятели не ме оставят да си правя мойто смисъл не ми дават да ги пипам...ама един път щяха да се възползват,ама аз тогава заспах ![]() Брей и колко бяха? ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ми то гледай сега..то беше само един само че погледнато реално беше достатъчен..и то историята е много весела,на мен са ми я разказвали.Та значи стоя си аз и един приятел на едно легло и аз се бях нафиркала от курсовете за барман...защото аз и на такива ходех..та бяхме си ние в леглото и аз си бях легнала в него и му разправях как копчето на дънките му ми пречи,и започнах да го разкопчавам..и така той нищо не ми каза...ама на последното копче аз му казах "Е това копче вече не ми пречи"и заспах....весело,а???
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3914 Регистриран: 12-April 03 Потребител N: 65 ![]() |
Това не е за тази тема ! ..това е за ТЕМАТА!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Death_Angel @ Dec 15 2004, 10:16 PM) Ми то гледай сега..то беше само един само че погледнато реално беше достатъчен..и то историята е много весела,на мен са ми я разказвали.Та значи стоя си аз и един приятел на едно легло и аз се бях нафиркала от курсовете за барман...защото аз и на такива ходех..та бяхме си ние в леглото и аз си бях легнала в него и му разправях как копчето на дънките му ми пречи,и започнах да го разкопчавам..и така той нищо не ми каза...ама на последното копче аз му казах "Е това копче вече не ми пречи"и заспах....весело,а??? ![]() wow thats what I call bad luck ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Dolph @ Dec 7 2004, 01:00 PM) За кво ти е бира, щом има ром!? ![]() Защо не и двете ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- В пустинята видях човек-гол,озверял,клечеше на земята и стискаше сърцето си,и го ядеше."Добро ли е,приятелю?"-му казах аз."Горчиво е"-отвърна той."Но ми харесва,защото е горчиво и е мое."
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Бира+Ром=
![]() ![]() Комбинация,от която съм се чувствала по-зле не съм правила(като изключим бира+мастика) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 107 Регистриран: 28-October 04 Град: на изток от рая Потребител N: 647 ![]() |
Бира + текила +
![]() ![]() -------------------- Cogito ergo sum
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Feanor` @ Dec 16 2004, 11:27 AM) Бира + текила + ![]() ![]() Зловещо е наистина. ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 134 Регистриран: 29-February 04 Потребител N: 410 ![]() |
az se kefq na bira s kvoto i da e
![]() bira + vodka oba4e e nai dobre sqka6:)) ili samo bira ako trqbva da se dyrja sled tova po civilizovano:P |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 19th July 2025 - 05:08 PM |