![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 318 Регистриран: 30-October 04 Град: gr. Montana j-k Mladost 2 Bl. 32 vh. A Потребител N: 648 ![]() |
Цитат(SepulTeraHead @ Dec 14 2004, 05:33 PM) Цитат(AncientWisdom` @ Dec 14 2004, 04:33 PM) Rumborak pie vodka rumborak umrq ot vodka ! Иди да ореш на нивата. Nekav problem li imash ??? Mom si orem kade si sakam ![]() -------------------- Fuck Your God!
Bleeding Black Label Society Stronger Than Death! Liniqta mi na jivota se e iztrila ot 4ikii no tova ne ozna4ava 4e s`m stanal bezsmurten! www.ciroza.hit.bg > Thrash Metal in Montana |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 248 Регистриран: 23-October 04 Потребител N: 638 ![]() |
Така значи тук е мястото за оплаквания.Ам да започнем с моята практика..днес си бях аз в Гранд Хотел България на практика и в ресторанта имаше балони с хелии,обаче шефа искаше да се отърве от тях и аз реших да си гепя един два..е успях да хвана 3,само че за сметка на това ми падна токчето на едната обувка и аз както винаги се изтърсих де..и всички се спукаха да ми се хилят
![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Цитат тоалетната с една приятелка Това беше интересното... -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 248 Регистриран: 23-October 04 Потребител N: 638 ![]() |
Ееее ти пък сега,аз не мърсувам в тая тоалетна..ама иначе къде да си глътна хелия в главната зала може би..
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() деградиращ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1265 Регистриран: 27-April 04 Град: Някъде из Варна Потребител N: 467 ![]() |
Възможно ли е или по-скоро - нормално ли е, някой твой роднина до толкова да те вбеси, че за момент да си представиш с голямо задоволство неговата смърт .... Не, нали ...
Грешни ще са дните ми ... -------------------- This life it ain't for me
Your world it ain't for me |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Да, но само за момент.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() not your bitch ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1195 Регистриран: 11-August 04 Потребител N: 586 ![]() |
bahti kak mrazq hora
-------------------- u missed me,didn't ya ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
Спи ми се, изморен съм, някои хора бая ме нервят... нормално все пак даскало... Това което е ненормално е че въпреки всичките нерви и сдухвания, които преживявам, не спирам да се хиля като идиот... Имам нужда от психолог...
-------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() алфонс ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2959 Регистриран: 8-August 03 Град: Пловдив, градът на "Ботев" Потребител N: 232 ![]() |
понякога нервността избива на прекомерна веселост ...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
Цитат понякога нервността избива на прекомерна веселост ... МХМ... Аре влез някой път да праснем едно шахче да изпусна парата ![]() -------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3914 Регистриран: 12-April 03 Потребител N: 65 ![]() |
слушам Hatebreed - Not One Truth и си спомянм 'жена ми' като беше тук на 11-ти колко ни е яко а с'а е на майната си
![]() |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() алфонс ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2959 Регистриран: 8-August 03 Град: Пловдив, градът на "Ботев" Потребител N: 232 ![]() |
днес е предпоследният ден тази годиан в която ще поствам , флоодя и т.н.
прибирам се вкъщи на топло за празниците и кашона ще остане тук да хваща прах така че с малко аванс чао засега ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 134 Регистриран: 29-February 04 Потребител N: 410 ![]() |
pyk mene dneska mama mi kupi 4erveni jylti i lilavi 4orapi:))
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3643 Регистриран: 19-July 03 Потребител N: 202 ![]() |
Утре имам класно по математика.Амин!
П.С.Пие ми се,пие ми се,пие ми се.... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Аз мойто класно го минах с пълно 6 само не бях написала две скоби като хората....иначе СПИ МИ СЕ и имам тамагочи ,което си кендза на воля....
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 848 Регистриран: 27-February 04 Потребител N: 408 ![]() |
Цитат(_SiegfrieD_ @ Dec 16 2004, 08:40 PM) Утре имам класно по математика.Амин! П.С.Пие ми се,пие ми се,пие ми се.... Heh ne6to podobno e i pri men...s nqkoi drugi populneniq koito sa v sf..... naposleduk e ebati tupotiqta...nikvo predkoledno nastroenie ne moje da me hvane v momenta -------------------- Wake up
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() деградиращ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1265 Регистриран: 27-April 04 Град: Някъде из Варна Потребител N: 467 ![]() |
До сега рисувах триизмерен модел на стая ( с мебелировката естествено) ... мисля, че добре се получи ... всъщност - поразително добре.
Все пак и левите ръце можели да сътворят нещо красиво. ![]() -------------------- This life it ain't for me
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3914 Регистриран: 12-April 03 Потребител N: 65 ![]() |
Цитат(Nightmare @ Dec 17 2004, 01:45 AM) До сега рисувах триизмерен модел на стая ( с мебелировката естествено) ... мисля, че добре се получи ... всъщност - поразително добре. Все пак и левите ръце можели да сътворят нещо красиво. ![]() сканирай и дай да скиваме ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Sw1tched @ Dec 16 2004, 10:47 PM) Цитат(Nightmare @ Dec 17 2004, 01:45 AM) До сега рисувах триизмерен модел на стая ( с мебелировката естествено) ... мисля, че добре се получи ... всъщност - поразително добре. Все пак и левите ръце можели да сътворят нещо красиво. ![]() сканирай и дай да скиваме ![]() Хах, де да можех. ![]() Странното е, че имам скенер, но нещо Windows-a ми прави проблеми ... като го сменя и ако се получи, и ако все още пазя това произведение на безграничния ми талант - обещавам. Между другото - айде кажи нещо за китарата де. ![]() -------------------- This life it ain't for me
|
|
![]()
Коментар
|
|
Икаш ли да ни нарисуваш обложка? Хехе!
Днеска трябваше да стана рано за уча. Ми станах рано, пих кафе... сега ще видя какво ще става. Загледах се в някъв филм. Баси как няма време за нищо. Деа... ![]() Armored Saint управляват. Ебати яката банда. Поне в Revelation де. Бих казал, че ме кефи повече от нещата на Anthrax с John Bush. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Burned from hope ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1741 Регистриран: 18-February 03 Град: София Потребител N: 45 ![]() |
kopele az trqqshe stana v 7:30 neska za da otida da posreshtame nekaf angliiski gei v daskaloto i da sedime s nego da govorime 1 4as i sled tfa ni osvobojdafat ot 2 4asa angliiski i ot sqkfo izpitfane toq den!. e........AZ SE OSPAH!!!!!!!!!! I STANAH SEGA!!!!!!!!!%^!t&*^!(&*^(*!@&#(*!@&(#*&!@ a to ve4e svyrshilo....tfa e shtoto sm shibana putka. spomnqm si 4e 4uh 4asovnika kak me sybudi izkliu4ih go i mislih da stana NO QVNO SM ZASPAL PAK!!!!!!!!!!!!!!!!!!1111111111111
DEBA ![]() ![]() p.s. imame him,iq neska i shte me izpita SAMO MENE i oshte nqkolko pojelanie sigurno..... !!!! hah.... deba |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 318 Регистриран: 30-October 04 Град: gr. Montana j-k Mladost 2 Bl. 32 vh. A Потребител N: 648 ![]() |
Nishto prosto si pisha axaxaxa
-------------------- Fuck Your God!
Bleeding Black Label Society Stronger Than Death! Liniqta mi na jivota se e iztrila ot 4ikii no tova ne ozna4ava 4e s`m stanal bezsmurten! www.ciroza.hit.bg > Thrash Metal in Montana |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Nightmare @ Dec 17 2004, 01:51 AM) Между другото - айде кажи нещо за китарата де. ![]() Ползвай http://kitara.hit.bg/lesson0.html и ако ти трябва и друга информация кажи. .... Компютъра ми се самоизключва ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Sw1tched @ Dec 17 2004, 07:27 PM) Компютъра ми се самоизключва ![]() Бръкни му в гъза. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Аз пък днеска имах изпит по Биология..лелей изкарах го....иначе кво друго както обикновенно се псувам с някой..или ме банват..или ме кикват..или в краен случай си лягам да спя
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Дихание ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1362 Регистриран: 4-September 03 Град: Русе Потребител N: 254 ![]() |
Шибана болест.... пия какво ли не и докато се усетя и то се е влошило....
Шибано класно.. имаше да се пишат фермани баси.... И не мога да дишам вече пълноценно с дробовете си. В понеделник, когато ни е концерта, или ще съм там и ще пея както трябва или ще съм у нас и ще умирам! Иначе съм много добро:") само дето много ме цепи глава и едвам гледам -------------------- Ако някой се опита да ме засенчи, просто ще го оставя да слънчаса...
http://www.myspace.com/dihanie http://dihanie.atakmim.com http://d1hanie.blogspot.com |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3643 Регистриран: 19-July 03 Потребител N: 202 ![]() |
Цитат(Sw1tched @ Dec 17 2004, 06:27 PM) .... Компютъра ми се самоизключва ![]() Моят пък се самовключва... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Burned from hope ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1741 Регистриран: 18-February 03 Град: София Потребител N: 45 ![]() |
naposledyk stafa neshto... po ispanski hi4 ne u4a i imam 6. po literatura imam nekfi dfoiki i sega mi vyurna edno kontrolno na koeto imam 5. a po himiq nishto ne razbiram i imam 4,5,5 neska polu4ih poslednata ocenka. po matematika imam 6 ot v4era.... i nashte si mislqt 4e qko sm sednal da u4a a vsyshnost za poslednite mi ocenki nikfo usilie ne sm polojil v nas primerno....bah
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Уредбата, която беше в хола, сега вече е в мойта стая. Някво много яко. Как дъни
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 134 Регистриран: 29-February 04 Потребител N: 410 ![]() |
dimi mi izqde 6ibanata mandarina!
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 25th June 2025 - 12:51 AM |