![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 225 Регистриран: 17-March 04 Град: Бурзумленд Потребител N: 431 ![]() |
На 27.12.2004г., в небезизвестното убежище за ъндърграунд... хммм "партита", ще се проведе тематична вечер, свързана с изкуството на блек метъла. Двама души - в мое лице
![]() и на вездесъщият китарист на Moria - Khan Kubrat ![]() , ще Ви представят квинтесенцията на стила, най-доброто от различните му разновидности - sympho, nsbm, pagan, old school, pure black и т.н., в рамките на четири часа - входът е 3 лева. Всеки желаещ може да посети това благо мероприятие и да се порадва на тежката атмосфера! ![]() -------------------- moriabg.cjb.net
"Омръзнаха ми твойте пусти думи омръзнал си ми много, дядо попе, в гърдите пари като смърт куршума и гният по хармана мойте снопи. Преминаха на кървави кобили другарите ми в страшни преизподни и мрат в селата, в студ и без закрила, разлюбени чадата ти господни. Ракията е бяла като гибел, но виждаш ли вън месеца огромен, той спомня туй, което вчера имах, и туй, което днес е кървав спомен. Омръзнаха ми тези пусти думи, омръзнал си ми много, дядо попе, гори, гори, гори ей тук куршума и вятъра развява мойте снопи." |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Da schlägt es links ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3756 Регистриран: 17-January 03 Град: София Потребител N: 8 ![]() |
Не че съм най-големия фен на тоя стил, но ще видим... До 27-ми има време.
-------------------- meh.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Моя Смерт не смята ли, че се вживява малко повече от необходимото като говори така... а аз веднъж тебе ли щях да те изгоря в Хелуин-а?
-------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3643 Регистриран: 19-July 03 Потребител N: 202 ![]() |
Цитат(Sturmfuhrera @ Dec 20 2004, 05:00 AM) Моя Смерт не смята ли, че се вживява малко повече от необходимото като говори така... а аз веднъж тебе ли щях да те изгоря в Хелуин-а? Щеше да изгориш Beoulf,за което после му си извини,спокойно ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() not your bitch ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1195 Регистриран: 11-August 04 Потребител N: 586 ![]() |
адски много ме нервира факта ,че печатате афишите за 'благото мероприятие 'на английски
все едно някой друг освен българския тъпигьос ще ги гледа -------------------- u missed me,didn't ya ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Цитат(_SiegfrieD_ @ Dec 20 2004, 01:25 PM) Цитат(Sturmfuhrera @ Dec 20 2004, 05:00 AM) Моя Смерт не смята ли, че се вживява малко повече от необходимото като говори така... а аз веднъж тебе ли щях да те изгоря в Хелуин-а? Щеше да изгориш Beoulf,за което после му си извини,спокойно ![]() Уважавам те щото винаги помниш тва име ![]() -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 318 Регистриран: 30-October 04 Град: gr. Montana j-k Mladost 2 Bl. 32 vh. A Потребител N: 648 ![]() |
nadqvam se da imam vazmojnost da doida !
![]() ![]() -------------------- Fuck Your God!
Bleeding Black Label Society Stronger Than Death! Liniqta mi na jivota se e iztrila ot 4ikii no tova ne ozna4ava 4e s`m stanal bezsmurten! www.ciroza.hit.bg > Thrash Metal in Montana |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 225 Регистриран: 17-March 04 Град: Бурзумленд Потребител N: 431 ![]() |
Вежливо напомням за предстоящото събитие - 27 декември, понеделник. Всеки желаещ да посети мероприятието, може да се чувства приветстван.
-------------------- moriabg.cjb.net
"Омръзнаха ми твойте пусти думи омръзнал си ми много, дядо попе, в гърдите пари като смърт куршума и гният по хармана мойте снопи. Преминаха на кървави кобили другарите ми в страшни преизподни и мрат в селата, в студ и без закрила, разлюбени чадата ти господни. Ракията е бяла като гибел, но виждаш ли вън месеца огромен, той спомня туй, което вчера имах, и туй, което днес е кървав спомен. Омръзнаха ми тези пусти думи, омръзнал си ми много, дядо попе, гори, гори, гори ей тук куршума и вятъра развява мойте снопи." |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 7th August 2025 - 05:16 AM |