![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 53 Регистриран: 29-December 04 Град: Obelq 2 Потребител N: 708 ![]() |
kakvo da spodelq za mene...
zdraveite kazvam se ignat h-to e za6toto me kefi i e nqkvo po nagliisko priqtelite mi vikat igo haresvam hevy metal vsqkakava cradle ramstein manowar maiden judas halloween obi4am da piq ne pu6a mrazq cigynite 6toto sa nqkvi pedali ... tav e mai. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() деградиращ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1265 Регистриран: 27-April 04 Град: Някъде из Варна Потребител N: 467 ![]() |
Цитат(Ignath @ Dec 29 2004, 09:44 PM) mrazq cigynite 6toto sa nqkvi pedali ... tav e mai. До тук всичко вървеше чудесно - до тук, преди да се изцепиш с това малоумно заключение ... И все пак - добре дошъл, Игнатhе! -------------------- This life it ain't for me
Your world it ain't for me |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 14-December 04 Потребител N: 693 ![]() |
Цитат(Ignath @ Dec 29 2004, 09:44 PM) mrazq cigynite 6toto sa nqkvi pedali ... tav e mai. И аз така. Мрете в кофите мангали ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Хехехех айде още един
-------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 53 Регистриран: 29-December 04 Град: Obelq 2 Потребител N: 708 ![]() |
abe dei6 i kav sym tap zxabravih da kaja 4e mrazq 4algajiite rapyrite i neo metylite ebati typite kopeleta boi boi boi
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 13 Регистриран: 12-November 04 Град: София Потребител N: 663 ![]() |
Абе и аз не ги понасям, ама чак бой... дай първо да се опитаме да ги покръстим...
![]() ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 318 Регистриран: 30-October 04 Град: gr. Montana j-k Mladost 2 Bl. 32 vh. A Потребител N: 648 ![]() |
Цитат(Ignath @ Dec 30 2004, 09:36 AM) abe dei6 i kav sym tap zxabravih da kaja 4e mrazq 4algajiite rapyrite i neo metylite ebati typite kopeleta boi boi boi ![]() Neznam , no mi se struva 4e taq izcepka beshe bez nikakav smisal za tova nqma i da q komentiram zadurjam mnenieto si za sebe si tui kato nqkoi moje da se obidi ! -------------------- Fuck Your God!
Bleeding Black Label Society Stronger Than Death! Liniqta mi na jivota se e iztrila ot 4ikii no tova ne ozna4ava 4e s`m stanal bezsmurten! www.ciroza.hit.bg > Thrash Metal in Montana |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 137 Регистриран: 27-November 04 Град: Nqkade odvad Потребител N: 673 ![]() |
Welcome aboard!
Btw CoF i Rammstein ne sa too4no heavy ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3402 Регистриран: 29-October 03 Потребител N: 317 ![]() |
Цитат Btw CoF i Rammstein ne sa too4no heavy Баш са си хеви да те светна. Ако не знаеш,че Бурзум и Кенибъл Корпс(например) са хеви-е, казвам ти, че са. ![]() А Игнате-въпреки всичко съм толерантен човек-добре дошъл! -------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() PHENCYCLIDINE ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 925 Регистриран: 3-November 04 Град: Sofiq Потребител N: 654 ![]() |
ZDRAVEI!!!
btw-tolerans kum muzikalnite vkusove na okolnite... ![]() -------------------- STREETS SEEMS UNEVEN WHEN YOU'RE DOWN.
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 137 Регистриран: 27-November 04 Град: Nqkade odvad Потребител N: 673 ![]() |
Цитат(InsArt†ure @ Dec 31 2004, 10:22 PM) Цитат Btw CoF i Rammstein ne sa too4no heavy Баш са си хеви да те светна. Ако не знаеш,че Бурзум и Кенибъл Корпс(например) са хеви-е, казвам ти, че са. ![]() А Игнате-въпреки всичко съм толерантен човек-добре дошъл! NAJGA! Burzum sa/e glam-rock,a Cannibal sa melodi4en progressive rock ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
kvo sega ebavate li se s mene
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3643 Регистриран: 19-July 03 Потребител N: 202 ![]() |
Не се ебаваме.Просто малко ни се струва смешно изтъкването на причината,поради която мразиш циганите(и аз не ги обичам-спокойно),стиловото определение на някои групи и замесването на чалга и рап феновете и твоето отношение към тях в темата
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3402 Регистриран: 29-October 03 Потребител N: 317 ![]() |
Цитат NAJGA! Burzum sa/e glam-rock,a Cannibal sa melodi4en progressive rock punk.gif Тц,тц-не спори като не знаеш! ![]() -------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Цитат(_SiegfrieD_ @ Jan 1 2005, 06:14 PM) Не се ебаваме.Просто малко ни се струва смешно изтъкването на причината,поради която мразиш циганите(и аз не ги обичам-спокойно),стиловото определение на някои групи и замесването на чалга и рап феновете и твоето отношение към тях в темата ![]() За последно като те видях ползваше по 1 дума на изречение... защо такава промяна? Иначе Burzum са пънк, а Cannibal Corpse са пауър и всички го знаете! хахахаххахаха -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
MUAHHAHHAHHAHAHAHAHAHAHAH!!!
![]() E,Varg s greben bi izglejdal pod4ertano true black metalski....Ili pak....corpse paint i izruseni ki4uri,qke na Diesel i belosani danki ![]() Actually ako imaha pop-folk v Norvegiq sigurno 4algarite im taka 6teha da hodqt... ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3643 Регистриран: 19-July 03 Потребител N: 202 ![]() |
Цитат(Sturmfuhrera @ Jan 2 2005, 05:28 AM) Цитат(_SiegfrieD_ @ Jan 1 2005, 06:14 PM) Не се ебаваме.Просто малко ни се струва смешно изтъкването на причината,поради която мразиш циганите(и аз не ги обичам-спокойно),стиловото определение на някои групи и замесването на чалга и рап феновете и твоето отношение към тях в темата ![]() За последно като те видях ползваше по 1 дума на изречение... защо такава промяна? Винаги съм обичала сложните изречения и употребата им в ситуация,когато са най-малко очаквани ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Ignath @ Jan 4 2005, 12:05 PM) ![]() E tva be6e nai-pravilniq post v celata tema ![]() Nazdravie ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
На всеки 3 мои поста два се трият хааааха яко
![]() Пожелавам същото на всеки ![]() -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 248 Регистриран: 23-October 04 Потребител N: 638 ![]() |
Ам здрасти аз съм Даниела.Много ми е приятно.Добре дошъл във форума.Иначе шапка ти свалям за Rammstein-тва е много яка група.И аз много им се радвам
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Badmotorfinger ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 598 Регистриран: 6-January 05 Потребител N: 713 ![]() |
Здрасти Игнате.
Като ти чета постингите - по-добре ще ти паснат форумите на metalbg.com Приеми го като приятелска препоръка, там ще откриеш повече съмишленици ![]() -------------------- Get a gun & have fun !
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3914 Регистриран: 12-April 03 Потребител N: 65 ![]() |
Игнат е интелигеницията на Метъл обществото събрана в една светла личност.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() алфонс ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2959 Регистриран: 8-August 03 Град: Пловдив, градът на "Ботев" Потребител N: 232 ![]() |
Цитат(Angermeans @ Jan 10 2005, 06:15 PM) Здрасти Игнате. Като ти чета постингите - по-добре ще ти паснат форумите на metalbg.com Приеми го като приятелска препоръка, там ще откриеш повече съмишленици ![]() hahahaha .... wowz ... ubi ribata ... ako mi kajat ne6to takowa bih se zastrelql 4esno ps: wypreki 4e pi6a w metalbg priznawam si bez boi ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Angermeans @ Jan 10 2005, 05:15 PM) Здрасти Игнате. Като ти чета постингите - по-добре ще ти паснат форумите на metalbg.com Приеми го като приятелска препоръка, там ще откриеш повече съмишленици ![]() Препълнило се е от негови съмишленици вече.Няма нужда ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Вещер ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1068 Регистриран: 9-February 04 Град: В. Търново / Русе Потребител N: 394 ![]() |
Хм. Аз не пък не съм толерантен. Нека посети метълбг. Може би ще да му се стори адски уютно местенце. Навярно.
-------------------- QVOD· EST· SVPERIVS· EST· SICVT· QVOD· EST· INFERIVS
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
kakvo e metylbg za6to me pra6ate tam
![]() death angel evala za rammstein trqbva da se podkrepqme istinskite metyli |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Ignath @ Feb 14 2005, 04:14 PM) kakvo e metylbg za6to me pra6ate tam ![]() death angel evala za rammstein trqbva da se podkrepqme istinskite metyli Иди и виж.Ще ти хареса повече от тоя форум(съжалявам за анти-рекламата),гарантирам ти ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
protocol down ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1855 Регистриран: 12-January 03 Град: Пловдив Потребител N: 4 ![]() |
Цитат(_SiegfrieD_ @ Feb 14 2005, 06:31 PM) Иди и виж.Ще ти хареса повече от тоя форум(съжалявам за анти-рекламата),гарантирам ти ![]() ![]() hich ne se izviniavai. daje ti blagodaria haha. ![]() eto ti i link kum goreposochenia forum. ![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 21st July 2025 - 08:49 PM |