![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Undead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1287 Регистриран: 23-July 04 Град: Пуовдив Потребител N: 569 ![]() |
На мен пък защо никой не ми е искал документи досега???
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 132 Регистриран: 28-June 04 Потребител N: 541 ![]() |
може би не трябва щото изглеждаш над 18!
-------------------- ![]() Ако можеш да обичаш тъмнината,ще отидеш отвъд смъртта.Станал си Безсмъртен,Тъмнината е Безсмъртна.Светлината се ражда и умира. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Undead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1287 Регистриран: 23-July 04 Град: Пуовдив Потребител N: 569 ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Цитат(abductor @ Sep 28 2004, 12:56 PM) ![]() ![]() ![]() ![]() Младолик си... ![]() ...и в О! Шипка винаги са ми искали лична карта ![]() ![]() Ама сега не ме грее... ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3914 Регистриран: 12-April 03 Потребител N: 65 ![]() |
Цитат(SepulTeraHead @ Sep 28 2004, 05:35 PM) Цитат(abductor @ Sep 28 2004, 12:56 PM) ![]() ![]() ![]() ![]() Младолик си... ![]() ehehe pomnq Emiliq na RD-to na SashoBub ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 34 Регистриран: 28-September 04 Потребител N: 620 ![]() |
az ne se vodq metal, no puk znam nqkoi gotini mesta
v ruse nqma kakvo da pi6a - rusencite sa dostatu4no i vsi4ki purvo 6te se setqt za Mitaka`s Place za plovdiv - opredeleno na purvo mqsto Shadows - sravnitelno malka kru4ma, no puk muzikata 6te zadovoli i nai-pretencioznite metali. Samo deto obiknoveno e prekale6no 6umno vutre a vun rqdko ima svobodni mesta. Bezistena su6to stava, no tam pak ima problem s mqlkoto mqsto v zavedenieto. Erofeev ba6 na centura sre6tu po6tata ne e lo6o, Pianoto v stariqt grad ne e to4no metalsko zavedenie, no puk su6to ima hubava muzika. Ina4e za hard-hore metalite, koito ne se zadovolqvat s ni6to drugo osven metal, vinagi hodqt s flanelki na liubimite si grupi, dulgi kosi, verigi, kojeni ga6ti i se kupqt vednuj mese4no kogato muhite po4nat da povru6tat okolo tqh... Shadows e va6eto mqsto v pld ha nazdrave ![]() -------------------- I`m Kid at heart, you see? When you tell me to stop... it just makes me run faster!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 107 Регистриран: 28-October 04 Град: на изток от рая Потребител N: 647 ![]() |
Паркове, градинки, горички, у нас.. при приятели
-------------------- Cogito ergo sum
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 236 Регистриран: 20-July 04 Град: Sofia Потребител N: 564 ![]() |
На ул.Искър16(в София) се отвори нова рок кръчма,от чието стъкло се хили физиономията на Веселия Роджър.Заведението е на 2 етажа,цените са народни,слуша се само праведна музика...приятно местенце
![]() ![]() -------------------- В пустинята видях човек-гол,озверял,клечеше на земята и стискаше сърцето си,и го ядеше."Добро ли е,приятелю?"-му казах аз."Горчиво е"-отвърна той."Но ми харесва,защото е горчиво и е мое."
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Witcher ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 4075 Регистриран: 8-October 03 Град: Sofia Потребител N: 296 ![]() |
Сега някой може ли да уточни всички готини заведенийца (и пейки) в София като им казва не само имената, а и къде се намират. Напр: пейка 7 на НДК (от ляво)
![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 318 Регистриран: 30-October 04 Град: gr. Montana j-k Mladost 2 Bl. 32 vh. A Потребител N: 648 ![]() |
samo peikite ....
-------------------- Fuck Your God!
Bleeding Black Label Society Stronger Than Death! Liniqta mi na jivota se e iztrila ot 4ikii no tova ne ozna4ava 4e s`m stanal bezsmurten! www.ciroza.hit.bg > Thrash Metal in Montana |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 436 Регистриран: 27-August 04 Град: Пловдив Потребител N: 599 ![]() |
В петък в Пловдив ще откриват няк'ва нова хава. Art Rock Cafe. На откриването ще е мно'о яко. Аз естествено няма да съм там, 'щото още съм 14 годишен пикльо
![]() -------------------- Влез ми в положение, да ти не влезна аз (отазад)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат Музикалните стилове, които звучат в заведението през целия ден са голям микс между десетки жанрове като: ROCK, POP, JAZZ, RETRO, FUNK, MELODY ROCK, BG..... Ти нещо се шегуваш май... -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 132 Регистриран: 28-June 04 Потребител N: 541 ![]() |
hmm.......nqkoi super golemi pederasi (do kolkoto dochuh shefovete na Helloween) sa go zakrili i shte pravqt chalga zavedenie........nqkoi moje li da mi kaje dali sluhovete sa verni ?
![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() Ако можеш да обичаш тъмнината,ще отидеш отвъд смъртта.Станал си Безсмъртен,Тъмнината е Безсмъртна.Светлината се ражда и умира. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 436 Регистриран: 27-August 04 Град: Пловдив Потребител N: 599 ![]() |
Цитат Ти нещо се шегуваш май... ![]() ![]() ![]() -------------------- Влез ми в положение, да ти не влезна аз (отазад)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Witcher ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 4075 Регистриран: 8-October 03 Град: Sofia Потребител N: 296 ![]() |
Цитат В петък в Пловдив ще откриват няк'ва нова хава. Art Rock Cafe. На откриването ще е мно'о яко. Аз естествено няма да съм там, 'щото още съм 14 годишен пикльо ![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Цитат(Mort @ Nov 10 2004, 09:07 PM) Цитат В петък в Пловдив ще откриват няк'ва нова хава. Art Rock Cafe. На откриването ще е мно'о яко. Аз естествено няма да съм там, 'щото още съм 14 годишен пикльо ![]() xaaaaxaxaxaaaaa az puk sum na 13 vie kvo znaete! -------------------- ![]() Ако можеш да обичаш тъмнината,ще отидеш отвъд смъртта.Станал си Безсмъртен,Тъмнината е Безсмъртна.Светлината се ражда и умира. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 236 Регистриран: 20-July 04 Град: Sofia Потребител N: 564 ![]() |
Цитат(HellCat @ Nov 10 2004, 06:22 PM) hmm.......nqkoi super golemi pederasi (do kolkoto dochuh shefovete na Helloween) sa go zakrili i shte pravqt chalga zavedenie........nqkoi moje li da mi kaje dali sluhovete sa verni ? ![]() ![]() ![]() ![]() Доколкото аз знам-ДА -------------------- В пустинята видях човек-гол,озверял,клечеше на земята и стискаше сърцето си,и го ядеше."Добро ли е,приятелю?"-му казах аз."Горчиво е"-отвърна той."Но ми харесва,защото е горчиво и е мое."
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 108 Регистриран: 28-November 03 Потребител N: 337 ![]() |
Цитат(abductor @ Sep 8 2004, 02:48 PM) Цитат(alpha prime @ Sep 8 2004, 01:54 PM) plowdiw shadows Мухахаха!!! Никъде няма по-селска кръчма от Шадоа - мяса на некъф стол, пуска се "Само Квото Талев Го Кефи", СМЪРДИ и освен тва е супер скъпо (като се има предвид каква кочина е). ![]() Тва е голяма мизерия верно,излагация за тоя град.В това бяло така и не можах да отида!Но,има време и без това има шанс да се позастоя в Пловдивско:)) А инче кви пейки бе,зима е! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 318 Регистриран: 30-October 04 Град: gr. Montana j-k Mladost 2 Bl. 32 vh. A Потребител N: 648 ![]() |
A we elate u klub "Emely" v Montana da vidite kak smardi i kvo se puska!
Nema po zakashmerno zavedenie ot tova! A na koito mu e studeno za peiki da se obli4a we ![]() ![]() -------------------- Fuck Your God!
Bleeding Black Label Society Stronger Than Death! Liniqta mi na jivota se e iztrila ot 4ikii no tova ne ozna4ava 4e s`m stanal bezsmurten! www.ciroza.hit.bg > Thrash Metal in Montana |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 65 Регистриран: 17-May 04 Град: София Потребител N: 489 ![]() |
Цитат(Валкирия @ Nov 7 2004, 12:20 AM) На ул.Искър16(в София) се отвори нова рок кръчма E тази кръчма определено не я бях чувала. Малко повече инфо къде горе-долу се намира въпросната улица? Иначе, като нещо неказано дотук, се сещам само за "Хард-рок мания", или по-известно като Времето - бая забутана кръчма, макар че се намира баш в центъра - в стил хижарски от "онова време", но пускат от хубавата музика, често и по желание на клиента, готвят и сипват добре...кво повече му се иска! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() THERION ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 666 Регистриран: 5-July 04 Град: София Потребител N: 546 ![]() |
ул.Искър се намира като вървиш по бул Левски към Сточна гара една пресечка малко преди гарата
ето ти и линк с картата http://www.bgmaps.com/map.asp?sid=610b4921...um=16&aid=28207 опа! оказа се че има две улици Искър другата е в Младост така че аз съм дотук -------------------- THERION...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 53 Регистриран: 29-December 04 Град: Obelq 2 Потребител N: 708 ![]() |
kvi sa tiq gluposti be
gradinkite peikite birite i kanavkite tva sa nai qkite mestenca kak mrazq davam po lev za bira leleeee |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Всички мразим, пич, ама зимата е гадно да припадаш в снега, не знам дали ти се е случвало често, мноо е гадно, вервай ми....
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() алфонс ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2959 Регистриран: 8-August 03 Град: Пловдив, градът на "Ботев" Потребител N: 232 ![]() |
бялото в пловдив верно рулез
тия дни бях за сефте и ме накефи |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 65 Регистриран: 17-May 04 Град: София Потребител N: 489 ![]() |
Цитат(THERION @ Dec 30 2004, 09:13 AM) ул.Искър се намира като вървиш по бул Левски към Сточна гара една пресечка малко преди гарата Благодаря ти за инфото! ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 108 Регистриран: 28-November 03 Потребител N: 337 ![]() |
Цитат(Ignath @ Dec 30 2004, 09:41 AM) kvi sa tiq gluposti be gradinkite peikite birite i kanavkite tva sa nai qkite mestenca kak mrazq davam po lev za bira leleeee Въргаляй се тогава в кишата зимно време!Щом предпочиташ това пред някоя уютна обстановка в някое хубаво заведение давай! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 248 Регистриран: 23-October 04 Потребител N: 638 ![]() |
Ами преди имаше едно като кафе Паспорт се казваше,до колкото знам там много метъли ходели.А иначе знам за няква дискотека ли е кво е,мое и кръчмичка да е бе ебала ли съм го-намира се в Студенски град.А има и едно друго Subway намира се в подлеза на Борисовата градина ама не първия ми втория/много трудно за обяснение/
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 4 Регистриран: 9-February 05 Град: SF Потребител N: 736 ![]() |
адамса е яко, но лавеле 17 е класика просто =)
къде се намира този Магелан, може ли адрес, подробно обяснение? мерси -------------------- THE SPIRAL ARCHITECT & THE TRUE HUMAN DESIGN
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 502 Регистриран: 14-May 04 Град: София Потребител N: 486 ![]() |
Аз преди няколко месеца ходех в едно Пънк кръчме на ъгъла на Симеон и Веслец,но в последно време там е много гадно!Няма отопление,слуша се само някакъв Анархопънк,но пък иначе бирата е по 0.60-0.70лв.Като цени е яко,но взеха да се сабират само наркоманчета!Жалко!
-------------------- A TOUCH OF EVIL
Please set me free I can't resist a Touch of Evil |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 14-December 04 Потребител N: 693 ![]() |
Някои помни ли онова в квартал Иван Вазов? "Фейса" май се зовеше...
Рок бирария (нищо че предлагаха Загорка, Каменица, Амстел) с 15 - 20 места. Пускаха добра музика, и не беше много зле обстановката, но се събираха и кофи хора дето много се отваряха. |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 21st July 2025 - 04:02 PM |