Metal World - Българският метъл портал Гласувайте за сайта в BG Top

Здравейте ( Вход | Регистрация )

Forum Rules ПРАВИЛА - прочетете преди да пишете!
4 страници V  < 1 2 3 4 >  
Reply to this topicStart new topic
> Пушенето на обществени места от 1 януари, 2005..., kill `em all
Alekto
коментар Jan 11 2005, 06:13 PM
Коментар #61

PHENCYCLIDINE

Група: Потребители
Коментари: 925
Регистриран: 3-November 04
Град: Sofiq
Потребител N: 654

Dobre be mama mu...Kakvo pove4e iskate?! Nikoi oligofren nqma da zapali cigara na mqsto,kudeto e zabraneno...Nabiite si go v glavite i sprete da ciklite!

Sega ve4e sme na ravno! Az dori se radvam na toq zakon,za6toto naistina tiutiuneviq dim e vreden i ako sam ne si re6il da go poglu6ta6 e kofti nqkoi kosveno da te prinujdava.

No...nedeite da ni nari4ate NARKOMANI I KAKVI LI O6TE NE,za6toto nie ne spim po peikite s pqna na ustata i ne durpame 4antite na starite babi.VQRNO,4e sme si pristrasteni,no tazi zavisimost dale4 ne moje da se sravnqva s heroina ili kakvoto i da bilo tam!

BELLA,az ne bih te narekla IDIOT,za6toto pie6 alkohol,naprimer.Mislq,4e izrazut ti e grub i neumesten.

--------------------
STREETS SEEMS UNEVEN WHEN YOU'RE DOWN.
Go to the top of the page

+Quote Post
alpha prime
коментар Jan 11 2005, 06:31 PM
Коментар #62

алфонс

Коментари: 2959
Регистриран: 8-August 03
Град: Пловдив, градът на "Ботев"
Потребител N: 232

towa esy6to tolkowa narkomaniq kolkoto i narkoticite za6toto prawi 4oweka zawisim

+Quote Post
ivomag
коментар Jan 11 2005, 07:40 PM
Коментар #63

Прогресиращ

Коментари: 502
Регистриран: 14-May 04
Град: София
Потребител N: 486

Хеи хора,хаиде да не спорим вече по тая тема!То е ясно на всички каква е вредата от тутюнопушенето,но да не се обиждаме на наркомани!То в същие смисъл е и за пиячите!Та и това си е вид пристрастяване!Не мислите ли същото?Нищо,че и аз пия,но това както и цигарите си е ПОРОК!А пороците не са нещо хубаво!

--------------------
A TOUCH OF EVIL

Please set me free
I can't resist a Touch of Evil

+Quote Post
Angermeans
коментар Jan 11 2005, 07:58 PM
Коментар #64

Badmotorfinger

Коментари: 598
Регистриран: 6-January 05
Потребител N: 713

Прекалено много задълбахте в темата за и против тютюнопушенето.

Аз искам да се изкажа по темата с разделението на заведенията - според мен, да се правят маси за пушачи и такива за непушачи е крайно неефективно. thumbdown.gif

1) Като влезне компания от 4 непушачи и 6 пушачи, компанията трябва ли да се дели ? Или пък всички ще седнат при пушачите, така заемат местата за други пушачи, които биха искали да седнат, а масите за непушачите ще си стоят празни.
2) И без това в заведенията няма достатъчно добри климатици и цигарения дим си циркулира свободно, това, че хората са на отделни маси, няма да помогне грам.
3) Знае се, че по разните заведения и барове пушачите са повече от непушачите. Ако се погнат пушачите с прекалено строги мерки, тези заведения ще фалират заради рязко намалялата клиентела и собствениците ще тръгнат на разни митинги.

Според мен по-добре би било да няма такива разделения в самите заведения (освен наистина много големите, където има отделни помещения и добра вентилация), ами просто в някои заведения пушенето да си е съвсем забранено.

Що се отнася за глобите за хвърлен на улицата фас - 101% съм за ! Изобщо супер много мразя да се хвърля какъвто и да е боклук извън кошчето. mat.gif Глобите за това трябва поне да се утроят !

П.С. Само да спомена, че съм на 18 години, никога не съм пушил, никога не ми се е пушило и се надявам никога да не пропуша.

--------------------
Get a gun & have fun !

+Quote Post
alpha prime
коментар Jan 11 2005, 08:02 PM
Коментар #65

алфонс

i cigarite da stanat po deset lewa kutiqta

soro pone 6e stanat 4 ta da prodyljawat w toq duh

+Quote Post
Alekto
коментар Jan 11 2005, 09:09 PM
Коментар #66

PHENCYCLIDINE

Цитат(alpha prime @ Jan 11 2005, 04:31 PM)
towa esy6to tolkowa narkomaniq kolkoto i narkoticite  za6toto prawi 4oweka zawisim

Samo deto,ako re6a utre 6te gi spra.Zavisimostta ne moje da se sravnqva-narkomaniqta e bolestno sustoqnie!

--------------------

+Quote Post
````````
коментар Jan 11 2005, 10:27 PM
Коментар #67

Дихание

Коментари: 1362
Регистриран: 4-September 03
Град: Русе
Потребител N: 254

Въвеждането на закона не е чал толкова лоша идея. Макар че като се замислиш в една компания пушачите се съобразяват с останалите и не ти димят в лицето.. държат цигарите си на страна... поне повечето се съобразяват с приятелите си.

Ако погледнете от добрата страна...масово поне моите познати не пушат. С разделянето на масите..ще има вианги свободни места:") От закона няма конкретно прецакани. Това е просто поредния закон, с който собствениците трябва да се съобразят. Ще конкретизирам и изискванията.

За заведения под 60 места изискването е 50% от местата да са отделени за непушачи, а останалите за пушачи и в заведението да има вентилация. Сами се досещате, че добрата вентилация я няма на всякъде.

За заведения с над 60 места се изискват отделни салони. Което означава че малкото по - големи заведения ще имат проблем, не токова малките. Предполагам повечето собственици на големи заведения..просто ще махант някой друг стол...и ще подържат 59 места:")))

Прокарването на този закон... ще постави проблема пред новите заведения... които ще се инпруувнат и ще строят два салона... гледайки в перспектива. Бъдещето ни ви е ясно нали...Западна Европа. А това там е така:"))

За сега се наслъждавайте на лесно намерените места по заведенията.. и намалявайте цигарите, защото е по - евтино, по - здравослно и по - модерно:") А пушач или не... за приятелите няма значение. Пак ще се правят жертви. Може да се редувате къде да сядате. wink.gif

--------------------
Ако някой се опита да ме засенчи, просто ще го оставя да слънчаса...
http://www.myspace.com/dihanie
http://dihanie.atakmim.com

http://d1hanie.blogspot.com

+Quote Post
Feanor`
коментар Jan 12 2005, 12:03 AM
Коментар #68

Прослушващ метъл
**

Коментари: 107
Регистриран: 28-October 04
Град: на изток от рая
Потребител N: 647

Цитат
пич, принуждаваш ме да бъда груб - ето заради такива промити мозъци като теб търпим регрес. Прочете в пресат, че частния бизнес търпи загуби и реши да се правиш на хумен

1.Не опрвдавай грубостта и наглостта си с мен, не обичам да ми прехвърлят комплекси;2. Не е ясно кой е промит мозък; 3 Какво разбираш под регрес? АКо съдя по постинга ти разбриането ти е доста наивно; 4. Не чета вестници и не гледам телвизия;5. Нямам нужда да се правя на умен! Познай защо evil.gif
Освен това подчертах, че това е просто пердположение... исках просто да видя какво мислите, а не да отговарям на заядливи постинги
Цитат
Истинските губещи са 20 милона пасивни пушачи, които умират всяка година,
Това е така, но разсъждаваш откровено наивно. Мислиш ли че управляващите са се загрижили за здравето ти ? Не ти ли е минавало през ума колко неща се правят заради пари ? Факт е че бизнеса губи от това, независимо кой го тръби и кой си плаща
Цитат
От здравето на хората по-важно няма и на болните деца не им пука, че ти и твоята пожълтяла от никотина уста няма де да пушиш.
Да, няма по-важно от здравето, само че здравето не е безплатно. Собствениците на заведения също имат деца, които трябва да ядат. Аз имам къде да пуша(пушачите също имат домове),нека те успокоя. Занапред, ако обичаш не изопачавай думите ми. Нямам нищо против самата реформа, като идея,но не и ако я прилагат по крайно неефективен начин. Надявам се поне да сте довлни вие, уважаеми непушачи,незасегнати от реформата ,защото никой друг не е no.gif
Цитат
Ти просто си поредният пример за това, че пушачите са нетолернатни хора
Ако според теб да си пушач означава да си нетолерантен, значи мислиш много елементарно, а като загатна въпроса за толерантността я прегледай си постинга хубаво ! bye.gif

--------------------
Cogito ergo sum

+Quote Post
Beerzebub
коментар Jan 12 2005, 01:18 AM
Коментар #69

Da schlägt es links

Група: Приятели
Коментари: 3756
Регистриран: 17-January 03
Потребител N: 8

Цитат(Feanor` @ Jan 12 2005, 12:03 AM)
Цитат
Истинските губещи са 20 милона пасивни пушачи, които умират всяка година,
Това е така, но разсъждаваш откровено наивно. Мислиш ли че управляващите са се загрижили за здравето ти ? Не ти ли е минавало през ума колко неща се правят заради пари ? Факт е че бизнеса губи от това, независимо кой го тръби и кой си плаща

Защо смяташ, че ми дреме за целите на някого си, при положение, че аз печеля от това? tongue.gif

Сериозно... Ясно е, че законът не цели само и единствено да опази горките непушачи. Не мисля че това е интересната част, обаче. Въпросът е как точно ще бъде приложена новата реформа. Допреди 1-2 месеца слушахме закани и обещания как от 1-ви Януари 2005-та ще дишаме спокойно, ще махнем противогазите и как, едва ли не, урановите замърсявания в Курило ще намалеят...
Дотук добре! Точно преди седмица някъде обаче дочух по телевизията някой да се изказва, че законът не бил особено приложим, защото в село 'Торба Лъжи' (име - култ icon_headbang[1].gif ), примерно, единственото заведение, с 3 маси, чиято сграда е приютила също така: Пощата, Общината, Детската градина, Училището, Магазина и Чакалнята за автобуса..., видите ли, просто нямало как да да се отдели зона за непушачи и да се купи вентилатор, дето струвал не знам колко си... "Е браво!", казах си "Само допреди седмица ни убеждавахте как нямало да има прошка... Дебили!" Това за малките заведения, според мен, си беше ясно още поначало. Както винаги законодателите ни мааалко се поизхвърлиха в обещанията си за драконовски мерки... В тая връзка, всички помните глобите за неправилно пресичане, нали? Е и аз ги помня... То май и само това остана от тях.

Според мен ефектът би бил налице ако се започне малко по-постепенно прилагане на закона. Като начало трябва първо да се създатат и маркират зони за непушачи, университетите, гарите, летищата и т.н. обществени сгради, където контролът да е наистина строг... "А си палнал, а олекваш с 50 точки!" После, да се предвидят някакви облегчения (било под формата на % от данъците или нещо такова) за заведенията, които осигурят подобни зони за непушачи, или въвеждане на специална такса за тези които не го направят. И накрая, всички новостроящи/новооткриващи се заведения задължително да са събразени със закона (зони, вентилациии т.н.), иначе просто да не се дават одобрения на проектите.

--------------------
meh.

+Quote Post
melhaer
коментар Jan 12 2005, 10:21 AM
Коментар #70

Pirate

Коментари: 786
Регистриран: 20-April 04
Потребител N: 460

Цитат
1.Не опрвдавай грубостта и наглостта си с мен, не обичам да ми прехвърлят комплекси;2. Не е ясно кой е промит мозък; 3 Какво разбираш под регрес? АКо съдя по постинга ти разбриането ти е доста наивно; 4. Не чета вестници и не гледам телвизия;5. Нямам нужда да се правя на умен! Познай защо evil.gif
Освен това подчертах, че това е просто пердположение... исках просто да видя какво мислите, а не да отговарям на заядливи постинги

аз никъде не съм се проявил като нагал, наглостта е единствно в товите думи, където ми твърдиш, че най-важно било да се пуши, щотот не знам си кой нямало да печели - ами ако искаш да оторизираме повече хора да продават хероин и оръжия, че да почнем да реализираме по-големи печалби? колкото до комплеските явно нямаш понятие от тези неща, защото нямаше въобще да се обаждаш, но това е характерно за някой, който в безсилието си да изтикса нещо то мозъка си и не може да открие откъде, това обезмисля и отговора ми на това, че няма нужда да се правиш на умен, явно и да искаш, пак няма да стане.

Цитат

аз не разсъждавам наивно. ясно е, че управялващите приемат в момента закони, с които да се мазнят на ЕС, въпроса е, че аз виждам в този закон и полза за хората, които държат на здравето си, а не бизнеса, но разни типове като теб все се опитват да изкарат незгодността от икономическа гледна точка, което в общ план говори много за тях, както и за теб.

Цитат
Да, няма по-важно от здравето, само че здравето не е безплатно. Собствениците на заведения също имат деца, които трябва да ядат. Аз имам къде да пуша(пушачите също имат домове),нека те успокоя. Занапред, ако обичаш не изопачавай думите ми. Нямам нищо против самата реформа, като идея,но не и ако я прилагат по крайно неефективен начин. Надявам се поне да сте довлни вие, уважаеми непушачи,незасегнати от реформата ,защото никой друг не е

ами като имат деца, нека се замислят как да изкарват пари в ситуацията с днешна дата. от много време се говори, че този закон ще бъде въведен, така че всеки, който е искал се е замислил как да прустрои заведението си така, че да отговоря на евро стандартите. това дали непушачите са незасегнати е спорен въпрос, защото до сега те за живели в общество толериращо пушачите, така че тепърва последиците от това ще излизат наяве. погледни все пак с малко перспектива.

Цитат
Ако според теб да си пушач означава да си нетолерантен, значи мислиш много елементарно, а като загатна въпроса за толерантността я прегледай си постинга хубаво !

ами аз не вижам нищо по нетлоерантно то следните ситуации:
- казваш на някого, че не сикаш да пуши т тове присъствие в затворно помещение, а тои ти разправя: ма аз само една, кво толкова?!
- или както в момента се наблюдава на доста места в залите за непушачи сядат и пафкат и нагло се усмихват...

+Quote Post
Feanor`
коментар Jan 12 2005, 11:07 AM
Коментар #71

Прослушващ метъл
**

Коментари: 107
Регистриран: 28-October 04
Град: на изток от рая
Потребител N: 647

Цитат
където ми твърдиш, че най-важно било да се пуши, щотот не знам си кой нямало да печели - ами ако искаш да оторизираме повече хора да продават хероин и оръжия, че да почнем да реализираме по-големи печалби? колкото до комплеските явно нямаш понятие от тези неща, защото нямаше въобще да се обаждаш, но това е характерно за някой, който в безсилието си да изтикса нещо то мозъка си и не може да открие откъде, това обезмисля и отговора ми на това, че няма нужда да се правиш на умен, явно и да искаш, пак няма да стане.
Мелхаерче, престани да изопачаваш думите ми, омръзна ми да отговарям на плоските ти нападки и да правим офтопици. Идеята ми беше съвсем друга. Защо трябва да има печеливши и ощетени и не може ли всички да сме печеливши ? Защо прилагането на закона куца ?
Цитат
ами аз не вижам нищо по нетлоерантно то следните ситуации:
- казваш на някого, че не сикаш да пуши т тове присъствие в затворно помещение, а тои ти разправя: ма аз само една, кво толкова?!
- или както в момента се наблюдава на доста места в залите за непушачи сядат и пафкат и нагло се усмихват
Нетолерантно е, но не всички пушачи правят така, въпрос на възпитание и култура, а не на навици и зависимости wink.gif
Цитат
аз не разсъждавам наивно. ясно е, че управялващите приемат в момента закони, с които да се мазнят на ЕС, въпроса е, че аз виждам в този закон и полза за хората, които държат на здравето си, а не бизнеса, но разни типове като теб все се опитват да изкарат незгодността от икономическа гледна точка, което в общ план говори много за тях, както и за теб.
Икономиката движи света бе момченце, не че здравето не е приоритет, исаках да ти намекна да погледнеш от други гледни точки не само от твоята, продължаваш да бъдеш кон с капаци. Не са важни 'типове като мен' важно е да няма ощетени. Важно е общото благополучие. Надявам се, че си ме разбрал и няма да ме убеждаваш пак колко съм бил 'нагАл'(пише се нагъл) bye.gif

--------------------
Cogito ergo sum

+Quote Post
ivomag
коментар Jan 12 2005, 11:28 AM
Коментар #72

Прогресиращ

Коментари: 502
Регистриран: 14-May 04
Потребител N: 486

Хей хора защо се карате и се заяждате,като това няма да промени АПСОЛЮТНО нощо!Те там в парламента щом са го решили няма връщане назад!Пък и в повечето страни в ЕС са с този закон!Само че другото положение е,че там си има и заведения одговарящи на изискванията за този закон! mellow.gif Докато тук тепърва това ще се развива,но за жалост повечето кръчмета ще си заминат,а с тях и доста уюутни местенца за фенове като нас!

--------------------
A TOUCH OF EVIL

Please set me free
I can't resist a Touch of Evil

+Quote Post
Sw1tched
коментар Jan 12 2005, 11:32 AM
Коментар #73

Архидемон

Коментари: 3914
Регистриран: 12-April 03
Потребител N: 65

Какво ще кажете за пушенето на концерти в зала? Щото аз мога само тая иконка да ползвам fuck you . В една пълна зала дето няма как да си поемеш спокойно дъх някакви пичове решили, че им се павка и ти задушават и половинката глътка въздух, смрадта с която се напояват дрехите е нечовешка, а когато добавя и гениите като този(/тази) който си изгаси цигарата във врата ми ,след като ме бутнаха, картинката е пълна.

+Quote Post
Blashyrkh
коментар Jan 12 2005, 11:55 AM
Коментар #74

Демон

Коментари: 2148
Регистриран: 14-December 04
Потребител N: 693

Цитат(Sw1tched @ Jan 12 2005, 09:32 AM)
Какво ще кажете за пушенето на концерти в зала? Щото аз мога само тая иконка да ползвам fuck you . В една пълна зала дето няма как да си поемеш спокойно дъх някакви пичове решили, че им се павка и ти задушават и половинката глътка въздух, смрадта с която се напояват дрехите е нечовешка, а когато добавя и гениите като този(/тази) който си изгаси цигарата във врата ми ,след като ме бутнаха, картинката е пълна.

Прав си! На Sodom на концерта просто свърши въздуха по едно време. Няма вентилация и всички пушат. По едно време малко назд се преместих че беше невъзможно да се седи просто mad.gif

+Quote Post
melhaer
коментар Jan 12 2005, 12:08 PM
Коментар #75

Pirate

Цитат
Мелхаерче, престани да изопачаваш думите ми, омръзна ми да отговарям на плоските ти нападки и да правим офтопици. Идеята ми беше съвсем друга. Защо трябва да има печеливши и ощетени и не може ли всички да сме печеливши ? Защо прилагането на закона куца ?

ма ти верно не си в час бе пич, ако попрочетеш малко ще видиш, че в една сделка никога няма начин и двете страни да са поравно печеливши. Винаги има някой, който печели повече. Аз не виждам къв им е пробема на пушачите и бизнеса, след като мястото се разпределя поравно. Ти като се имаш за такъв гений неземен, какво ще предложиш?

А колкот до това, че закона не се спазва, това си е проблем на българския манталитет. Него със закон не можеш да го промениш. Затова трябва да удрят много яки глоби, като глобят нарушителите по два три пъти и ще видим как ще почнат да се развивиат нещата.

Цитат
Какво ще кажете за пушенето на концерти в зала? Щото аз мога само тая иконка да ползвам censored2.gif . В една пълна зала дето няма как да си поемеш спокойно дъх някакви пичове решили, че им се павка и ти задушават и половинката глътка въздух, смрадта с която се напояват дрехите е нечовешка, а когато добавя и гениите като този(/тази) който си изгаси цигарата във врата ми ,след като ме бутнаха, картинката е пълна.

точно за нетолерантността на пушачите говоря, които ти казват - не ми пука язе ша си пушим...Феанор, интересно ми е ти в залите на концерти пушиш ли?

Друг е върпоса, че в залите вентилацията е на отватително ниво.

Факт е, че във Финалдия например никой не смее и да си помисли, че може да запали на място където е забранено или ограничено, там глобата е над 1 000 евро.

+Quote Post
melhaer
коментар Jan 12 2005, 12:14 PM
Коментар #76

Pirate

Цитат
No...nedeite da ni nari4ate NARKOMANI I KAKVI LI O6TE NE,za6toto nie ne spim po peikite s pqna na ustata i ne durpame 4antite na starite babi.VQRNO,4e sme si pristrasteni,no tazi zavisimost dale4 ne moje da se sravnqva s heroina ili kakvoto i da bilo tam!

явно за теб да си наркоман, трябва да спиш по пейките и да дърпаш чанти...

наркоман е човек, който е пристрастен към приемането на опреден тип вещество на физическо ниво, и при липсата на това вечщество се наблюдава абситненция, която се изразява във влошаване на физическото състояние на пристрастения и в нехарактерно за него поведение. Айде сега виж някой заклет пушач ако му спрат цигарите за 2-3 дена в какво ще се превърне и после пак ще си говорим дали пушенето е наркомания или не.

+Quote Post
alpha prime
коментар Jan 12 2005, 12:56 PM
Коментар #77

алфонс

melhaer, майна досега не съм бил толкова съгласен с тебе wink.gif

+Quote Post
melhaer
коментар Jan 12 2005, 02:01 PM
Коментар #78

Pirate

Цитат
melhaer, майна досега не съм бил толкова съгласен с тебе wink.gif

е то освен за футбол не помня да сме спорили сериозно за нещо...а и да сме...не съм злопаметен:)))

+Quote Post
xskacorex
коментар Jan 12 2005, 03:54 PM
Коментар #79

protocol down

Коментари: 1855
Регистриран: 12-January 03
Град: Пловдив
Потребител N: 4

melhaer rulz

--------------------

+Quote Post
AncientWisdom`
коментар Jan 12 2005, 07:53 PM
Коментар #80

Просветен

Коментари: 318
Регистриран: 30-October 04
Град: gr. Montana j-k Mladost 2 Bl. 32 vh. A
Потребител N: 648

Цитат(alpha prime @ Jan 11 2005, 10:12 AM)
pu6a4ite ne
pu6eneto - SELSKO E !
i wseki si izbira dali da byde agrarnik ili ne
mnogo 6te se radwam ako naprawqt kutiite cigari po 10 kinta primerno ...

Am az pusha ,no i az se nadqvam ne 10 kinta a voobshte da gi sprqt ot proizvodstvo

--------------------
Fuck Your God!
Bleeding Black Label Society Stronger Than Death!
Liniqta mi na jivota se e iztrila ot 4ikii no tova ne ozna4ava 4e s`m stanal bezsmurten!
www.ciroza.hit.bg > Thrash Metal in Montana

+Quote Post
Alekto
коментар Jan 12 2005, 10:09 PM
Коментар #81

PHENCYCLIDINE

Цитат(melhaer @ Jan 12 2005, 10:14 AM)
явно за теб да си наркоман, трябва да спиш по пейките и да дърпаш чанти...

наркоман е човек, който е пристрастен към приемането на опреден тип вещество на физическо ниво, и при липсата на това вечщество се наблюдава абситненция, която се изразява във влошаване на физическото състояние на пристрастения и в нехарактерно за него поведение. Айде сега виж  някой заклет пушач ако му спрат цигарите за 2-3 дена в какво ще се превърне и после пак ще си говорим дали пушенето е наркомания или не.

Radvam se ,4e moje6 da mi dade6 to4no opredelenie ! Izvinqvai,4e se izrazih po-razdvijeno.Sledva6tiqt put 6te izpolzvam medicinski termini.

I pak povtarqm-vseki edin pu6a4 moje da spre cigarite po sobstvena volq i bez da se nalaga da go drusat s nikotinov zamestitel,naprimer.

Roditelite mi pu6eha ot 20god i gi otkazaha bez problemi.Dqdo mi i baba mi pu6eha ot 50god-i te gi otkazaha ot raz...Tui 4e nedei da slaga6 pu6a4i i narkomani na edna vezna...nie NE izpitvame FIZI4ESKI bolki kogato ne izpu6im edna cigarka!!!

--------------------

+Quote Post
alpha prime
коментар Jan 13 2005, 04:46 PM
Коментар #82

алфонс

em no psihi4eskata zawisimost e tolkowa silna wink.gif

+Quote Post
Snowwhite
коментар Jan 13 2005, 08:20 PM
Коментар #83

Непросветен
*

Коментари: 33
Регистриран: 1-December 04
Град: София,ж.к."Лозенец"
Потребител N: 679

Колкото до концертните зали...Аз имам спастичен бронхит и алергични пристъпи(това е като астма,но ПЪТИ по-лошо,защото ми се активират от миризми,някои дезодоранти и прочие всекидневни идиотии).На концертна на W.A.S.P. направих жесток пристъп и ако не ме беше пуснал човекът пред мен да мина аз пред него(отпред,на загражденията-благодаря още веднъж и тук wub.gif ) можех и да си пукна като едното нищо...Не стига потта,миризмата на драйфоч и мръсно от повечето,които бяха там(исфиня'айте,ама аз се къпя,нищо,че съм метълка-защо не и всички така?!?),ами накрая и цигари от поне три места.На по двойчици ги палнали - общо 6 цигари едновремеено.Аз не съм 2,10 и не мога да си поема въздух и без това само,какво остава с цигарения дим,стелещ се на талази точно на височината на носа и устата ми!!! ranting.gif И,ако ще се заядете-1,66 съм - прилично е като габарит,но пак не ми стигна.После можеше и да четете "Еди коя си умря на концерт на W.A.S.P.-трагедия,ала-бала..."На мен не ми е зор за моята скромна особа толкова,но не искам да се случва на други.И,ако ще ми кажете,че преувеличавам - ИЗОБЩО не е така.Била съм на умиране заради задимено заведение на няколко пъти,а и не само аз.Алкохолът поне не влиза в чуждата уста,когато си го пиеш ти(аз И не пия,И не пуша - само бира вече),а цигареният дим си се пропива и в косата,и в дрехите,и в дробовете ни...

А и...Около мен ВСИЧКИ пушат.Не помня какво е да целунеш момче с чиста устичка...Много обичам моето си извънземно,но ще направя и невъзможното,за да не пуши повече...Да - цигарата след секс е сладка,но не и за мен,която и без това едва дишам.А как да му забраня?Ето кой е толерантен и кой не сега(не го прави нарочно - не се сдържа просто,това си е не чак толкова малка зависимост,колкото си мислят повечето).Приятелите ми ми се карат,че не съм по-строга и че съм била толерантна до глупост чак,но тук вече и аз не издържам!!!Не понасям собствената си майка,когато захапе цигарата.Не искам някога да се погнуся от нея така,както от други пушачи преди това...

Много ви обичаме,пушещи,но не тровете и себе си,и нас!!!Сред вас са повечето ни приятели и ние не ви мразим,загрижени сме И за вас,но и за себе си - крайно време е...

wub.gif Живи и здрави!!! wub.gif

--------------------
....................................................
<span style='font-size:10pt;line-height:100%'>Няма по лесно от това да живееш в приказка-просто отваряш широко очи и сънуваш на воля!!!</span>

+Quote Post
Sw1tched
коментар Jan 14 2005, 01:24 AM
Коментар #84

Архидемон

Цитат(Snowwhite @ Jan 13 2005, 09:20 PM)
Аз имам спастичен бронхит и алергични пристъпи

Баси, да не прозвучи като заяждане ама като чета по форумите се чудя какво нямаш, поне за разлика от вица за дядката си имаш зъби smile.gif.
....

Много глупаво би било от страна на някой пушач да убие човек просто от липса на занимание no.gif smoke.gif

+Quote Post
Alekto
коментар Jan 14 2005, 10:03 PM
Коментар #85

PHENCYCLIDINE

No...vupreki 4e ve4e se izqvih kato gaden nikotinov zvqr biggrin.gif ...az sum ZA da NE se pu6i v zalite po koncerti !

--------------------

+Quote Post
Jicata
коментар Jan 15 2005, 01:24 PM
Коментар #86

guitar

Коментари: 920
Регистриран: 20-January 03
Потребител N: 15

Всички пушачи да го духат!!! thumbdown.gif Няма да ме тровят я!!! Ако искам да се тровя мога и сам!!! mad.gif Още малко и hardline ще взема да стана хяхя drinks_drunk.gif

+Quote Post
melhaer
коментар Jan 17 2005, 12:16 PM
Коментар #87

Pirate

Цитат
Radvam se ,4e moje6 da mi dade6 to4no opredelenie ! Izvinqvai,4e se izrazih po-razdvijeno.Sledva6tiqt put 6te izpolzvam medicinski termini.

I pak povtarqm-vseki edin pu6a4 moje da spre cigarite po sobstvena volq i bez da se nalaga da go drusat s nikotinov zamestitel,naprimer.

Roditelite mi pu6eha ot 20god i gi otkazaha bez problemi.Dqdo mi i baba mi pu6eha ot 50god-i te gi otkazaha ot raz...Tui 4e nedei da slaga6 pu6a4i i narkomani na edna vezna...nie NE izpitvame FIZI4ESKI bolki kogato ne izpu6im edna cigarka!!!

пич да не те плаша, ама точно същия израз - винаги мога да спра - използват и всички хероинови наркоманчета...

но както каза някой това си е въпроса на избор и ако този ваш избор е - аз ша си пуша, щото съм тарикат и щото трябва да разспускам, па ме боли кура за тия убитаци непушачите, кво като ги тровя....

та значи ако разсъждавате така, просто говори много за това кави хора сте

и доколко разбрахте новия закон?! - той не забранява пушенето, а се опитва да наложи мерки, с които да има зони за пушачи и за непушачи, защото все пак някой трябва да защити правата и на хората, които не искат да са с жълти зъби, смрадлива уста, смрадливи дрехи и рак на белия дроб - който иска, да ходи в зоната за пушачи и да си навре ако ще и по десет фаса във всяко отверстие...

+Quote Post
alpha prime
коментар Jan 17 2005, 12:21 PM
Коментар #88

алфонс

майна, проблемът е, че този закон нищо няма да промени ... когато през два маси се пуши мен също ме тровят примерно hmm.gif . начина е да се намали производството на български цигари или да се спре напълно ... да почнат да се продфават само вносни с бандерол .. тогава нещата ще си дойдат на мястото

+Quote Post
Sw1tched
коментар Jan 17 2005, 12:25 PM
Коментар #89

Архидемон

Абе пушачите много псуват забраната ама на мене сега ми е супер. Тия дни бях в един китайски с 3-ма души компания, и помещението което..май подземие се пада е за непушачи, съответно е празно и сме сами в цялото помещение въздуха е чист не смърди на цигари ..това вече е нещо.

+Quote Post
Dead`blue`eyes
коментар Jan 17 2005, 12:28 PM
Коментар #90

Прослушващ метъл
**

Коментари: 240
Регистриран: 11-January 05
Потребител N: 715

Цитат(melhaer @ Dec 20 2004, 02:19 PM)
Цитат
Мислиш ли,че тази забрана ще откаже половин свят от цигарите?

мисленето, че пушачите са много и затова трябва да са безнаказани и да продължават да тровят непушачите, като цяло е грешно...

проблема ви на вас е, че сте адски нагли същества - абе тук не се пуши - абе аз само една цигарка - ми като искаш само една ходи навън да пафкаш, да си вмирисваш устата, дрехите, живота и да си пожълтваш зъбите...

Значи по твоята логика ние пушачите трябва да ти викаме "Ами като не пушиш си седи вкъщи!" Така ли трябва да е?Кой му се пуши да пуши..кой неще нека не пуши!А тва че ще е по-ограничено е отделен въпрос...Трябвало да се гази "наглото племе" ми земи гази тея 80 % народ ....!

+Quote Post

4 страници V  < 1 2 3 4 >
Reply to this topicStart new topic
1 потребител(и) четат тази тема (1 гости и 0 скрити)
0 Потребител(и):

Олекотена версия Час: 19th July 2025 - 02:46 PM