![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 46 Регистриран: 4-January 05 Потребител N: 711 ![]() |
Komentiraite,iskam da widq kolko ot was sa free-minded...
-------------------- We are the blackhearted angels,fallen from grace...Let's remove the blindfold of hyporisy,stay true to yourself!!!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() алфонс ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2959 Регистриран: 8-August 03 Град: Пловдив, градът на "Ботев" Потребител N: 232 ![]() |
ama i ti izbra kyde da pusne6 takawa tema ...
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 502 Регистриран: 14-May 04 Град: София Потребител N: 486 ![]() |
Това е сигорно,защото иска да види колко сме:free-minded?Или се бъркам?
-------------------- A TOUCH OF EVIL
Please set me free I can't resist a Touch of Evil |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 332 Регистриран: 2-June 03 Потребител N: 131 ![]() |
голямо FUCK OFF за християнството
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3643 Регистриран: 19-July 03 Потребител N: 202 ![]() |
Аман от metalbg заемки....
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Da schlägt es links ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3756 Регистриран: 17-January 03 Град: София Потребител N: 8 ![]() |
Цитат(S-O-D @ Jan 13 2005, 07:35 PM) голямо FUCK OFF за християнството Бахахаахах... Убивате ме, понякога ![]() ![]() -------------------- meh.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3643 Регистриран: 19-July 03 Потребител N: 202 ![]() |
Цитат(Beelzebub @ Jan 13 2005, 08:02 PM) Цитат(S-O-D @ Jan 13 2005, 07:35 PM) голямо FUCK OFF за християнството Бахахаахах... Убивате ме, понякога ![]() ![]() Аз съм свикнала да гледам всякакви изцепки,но наистина е странно защо повечето правят асоциация между грях и християнска религия... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Da schlägt es links ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3756 Регистриран: 17-January 03 Град: София Потребител N: 8 ![]() |
Цитат(_SiegfrieD_ @ Jan 13 2005, 09:28 PM) Аз съм свикнала да гледам всякакви изцепки,но наистина е странно защо повечето правят асоциация между грях и ... религия... Именно! ![]() -------------------- meh.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 502 Регистриран: 14-May 04 Град: София Потребител N: 486 ![]() |
Защото нищо не разбират от религия!Камо ли от Християнство!
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 332 Регистриран: 2-June 03 Потребител N: 131 ![]() |
Цитат(ivomag @ Jan 14 2005, 12:43 AM) Защото нищо не разбират от религия!Камо ли от Християнство! пич, определено не ми трябва да разбирам от религии. -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(S-O-D @ Jan 14 2005, 12:00 AM) Цитат(ivomag @ Jan 14 2005, 12:43 AM) Защото нищо не разбират от религия!Камо ли от Християнство! пич, определено не ми трябва да разбирам от религии. Тук жестоко грешиш.Показа,че мразиш християнството.Нима можеш да мразиш нещо без да го познаваш?Признак на ниска култура е... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(_SiegfrieD_ @ Jan 14 2005, 01:06 AM) Цитат(S-O-D @ Jan 14 2005, 12:00 AM) Цитат(ivomag @ Jan 14 2005, 12:43 AM) Защото нищо не разбират от религия!Камо ли от Християнство! пич, определено не ми трябва да разбирам от религии. Тук жестоко грешиш.Показа,че мразиш християнството.Нима можеш да мразиш нещо без да го познаваш?Признак на ниска култура е... за съжаление имам някои познания по тази омразна религия - християнството (то няма човек тук който да не е бил зарибяван още от детска възраст за съжаление ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Дадено пич,хаиде да се произнесем тогава за Мохамеданството!С него не сме "зарибявани"още от малки!А и какво мислите за техните самообииства и избиването на "неверници"?
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Добре. Вие с вашите free-minded предразсъдъци ходете да изнасилвате, убивате, колите и да се ебете с хора от вашия пол, аз ще съм си кон с капаци и ще продължа да възприемам някои христянски принципи. ОК?
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Peter Griffin @ Jan 14 2005, 12:05 PM) free-minded предразсъдъци Т'ва ми хареса. -------------------- meh.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3402 Регистриран: 29-October 03 Потребител N: 317 ![]() |
Какво са греховете-много сложно бе-нямам достатъчно време да пиша сега,само ще отбележа, че в момента явлението грях е яко изоставено. Общо взето грях може да се извърши спрямо някаква религия, или греша? А при положение че религия почти не съществува днес,особено в европейското общество, то греховете са напълно несъвмстими с житието ми.
Абе имам предвид, че днес не ходим да коляме по улиците, защото страхът от бог се е предавал през поколенията та до днес! Днес ние не вярваме в бог, но чувстваме че вършим нередност, когато крадем,убиваме и тем подобни. Номерът е, че малко по малко страхът отминава,но с бавни темпове. Засега още ни се върти в ума понятието "грях", макар и да е напълно излишно. Айде-отивам да убия някого, пък ще видим после.... ![]() -------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() not your bitch ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1195 Регистриран: 11-August 04 Потребител N: 586 ![]() |
Грехът и free-minded предразсъдъкът са само в нечия глава.
Там започва всичко ,там и свършва. edit: чак сега забелязах хаха || \/ -------------------- u missed me,didn't ya ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(ivomag @ Jan 14 2005, 12:39 PM) Дадено пич,хаиде да се произнесем тогава за Мохамеданството!С него не сме "зарибявани"още от малки!А и какво мислите за техните самообииства и избиването на "неверници"? кво да мисля осен FUCK THE MIDDLE EAST -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Я тука имало и разни ебачи с особени мнения!Ма много особени мнения,дето не дават на хората да се изкажат по вапросите,а само го навират!
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Цитат(S-O-D @ Jan 14 2005, 05:34 PM) FUCK THE MIDDLE EAST THERE'S TOO MANY COUNTRIES -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Peter Griffin @ Jan 14 2005, 12:05 PM) Добре. Вие с вашите free-minded предразсъдъци ходете да изнасилвате, убивате, колите и да се ебете с хора от вашия пол, аз ще съм си кон с капаци и ще продължа да възприемам някои христянски принципи. ОК? В случая не става въпрос за християнски ами общочовешки принципи и неписани закони,чието спазване не ограничава в никакъв случай нормалната индивидуална свобода. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Всъщност в случая май трябваше да става дума за това кой как възприема това понятие...
Това, че веднага се отклонихме и започнахме да спорим за религии, говори само за нас. ![]() -------------------- meh.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(S-O-D @ Jan 14 2005, 12:22 AM) то няма човек тук който да не е бил зарибяван още от детска възраст за съжаление ![]() SPARK Аз мога да твърдя за себе си, че съм възпитаван атеистична среда. Това обаче не означава че мразя която и да е от религиите. От тази гледна точка мнения, като 'Fuck <religion here>!', ми изглеждат най-малкото просташки и несериозни. По този начин просто отиваш в другата крайност (ако приемем че мразената от теб религиозност е едната)... Дет' се вика: Истината е посредата! Cheers! -------------------- meh.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Аве ква среда бе... истината е във фак релиджън, фак юрселф енд мейк а суисайд... нема среди тука...
айде всички да мрат... -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 318 Регистриран: 30-October 04 Град: gr. Montana j-k Mladost 2 Bl. 32 vh. A Потребител N: 648 ![]() |
fuck you Your God !
Hristiqnstvo : Da nqmash drug bog osven men ! > fuck you ![]() Katolicizm : Absolutna glupost kakto i pove4eto religii koito se suzdavat s cel ne prqko upravlenie na sveta ! Satanism : ne s`m mn zapoznat no tova koeto znam ima dosta golqm smisal ! Prirodata e vsesilna ! -------------------- Fuck Your God!
Bleeding Black Label Society Stronger Than Death! Liniqta mi na jivota se e iztrila ot 4ikii no tova ne ozna4ava 4e s`m stanal bezsmurten! www.ciroza.hit.bg > Thrash Metal in Montana |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Witcher ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 4075 Регистриран: 8-October 03 Град: Sofia Потребител N: 296 ![]() |
Прегрешението няма нищо общо с религията в наше време, освен когато вътрешно се разкайваш за стореното пред Бог. Обикновено прегрешението е престъпването на някакви морални норми, втълпени в теб от родители, социална среда и общество. Това е обединено в писани и неписани закони, които разграничават доброто от злото, но ако живееш в една изолирана среда и няма кой да ти покаже пътя, тогава кое ще е добро, кое зло...
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Undead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1287 Регистриран: 23-July 04 Град: Пуовдив Потребител N: 569 ![]() |
Цитат(AncientWisdom` @ Jan 15 2005, 12:29 PM) fuck you Your God ! Hristiqnstvo : Da nqmash drug bog osven men ! > fuck you ![]() Katolicizm : Absolutna glupost kakto i pove4eto religii koito se suzdavat s cel ne prqko upravlenie na sveta ! Satanism : ne s`m mn zapoznat no tova koeto znam ima dosta golqm smisal ! Prirodata e vsesilna ! ^^Едно доста глупаво изказване.^^ -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Значи християнството няма смисъл,а сатанизма,който е създаден като негов опонент има?
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Sturmfuhrera @ Jan 15 2005, 08:35 AM) Аве ква среда бе... истината е във фак релиджън, фак юрселф енд мейк а суисайд... нема среди тука... айде всички да мрат... Е много е лесно да се псува,но не е лесно да се приеме нещо,а?И темата май не е самите религий,а за ГРЕХОВЕТЕ!И това кой какво мисли за тях!Или поне така си обяснявам заглавието на темата!А кой колко мрази самите религий да си го държи за себеси! -------------------- A TOUCH OF EVIL
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 240 Регистриран: 11-January 05 Потребител N: 715 ![]() |
Подкрепа в последното ти изказване ivomag
![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 19th July 2025 - 01:39 AM |