![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3643 Регистриран: 19-July 03 Потребител N: 202 ![]() |
Цитат(Beelzebub @ Jan 11 2005, 12:00 AM) Цитат(alpha prime @ Jan 10 2005, 09:02 PM) mrazq makedonskoto w krywta si ![]() ![]() Е, де... ![]() Не е толкова лошо... Личен опит. ![]() Аз пък имам румънско.Какво да се прави ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 107 Регистриран: 28-October 04 Град: на изток от рая Потребител N: 647 ![]() |
Цитат mrazq makedonskoto w krywta si Ама преди да вкараш третата ракия или след това го мразиш ? ![]() -------------------- Cogito ergo sum
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() алфонс ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2959 Регистриран: 8-August 03 Град: Пловдив, градът на "Ботев" Потребител N: 232 ![]() |
ne piq predi da izlqza malko ot relsi i da po4na da wilneq nalqwo i nadqsno
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3914 Регистриран: 12-April 03 Потребител N: 65 ![]() |
basi Kartzer kva qka grupa sa ..samo deto dokato sa pravili koncerti iz BG az sym "lazel prav pod masata" v muzikalno otnoshenie
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Burned from hope ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1741 Регистриран: 18-February 03 Град: София Потребител N: 45 ![]() |
neska e ebati....t.e. v4era se pada...zna4i v4era e ebati stranniq den. mnogo. pove4e laina v glafata ne znam koga sm imal.............
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3914 Регистриран: 12-April 03 Потребител N: 65 ![]() |
Цитат(The_Rage @ Jan 12 2005, 03:16 AM) neska e ebati....t.e. v4era se pada...zna4i v4era e ebati stranniq den. mnogo. pove4e laina v glafata ne znam koga sm imal............. Стига си пил вода от кенефа ![]() ..хехе метафора ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() деградиращ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1265 Регистриран: 27-April 04 Град: Някъде из Варна Потребител N: 467 ![]() |
Изкарах трета шестица по Информационии технологии!!! Бог съм!!!!!!!
![]() Но за това пък по информатика ми върнаха едно контролно .... и ми забиха четворка ... върнах си го като взех топчето на една от мишките в кабинета, хахах. Брат ми има решаващ изпит днес! Дано го изкара! We pray for you!! -------------------- This life it ain't for me
Your world it ain't for me |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Това лято ще има нови епизоди на Family Guy
![]() http://www.tvtome.com/tvtome/servlet/ShowM...vlet/showid-348 Ебати великото!!!!! -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 848 Регистриран: 27-February 04 Потребител N: 408 ![]() |
Цитат(_SiegfrieD_ @ Jan 11 2005, 08:21 PM) Аз пък имам румънско.Какво да се прави ![]() i az imam nqkakva 4ast dale4na....no ne e ot zna4enie lele taq sedmica nqkvo kato za sledprazni4no nastroenie ni kusat ot u4ene i izpitvaniq...dobre 4e polovinata sedmica ve4e mina ![]() -------------------- Wake up
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() PHENCYCLIDINE ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 925 Регистриран: 3-November 04 Град: Sofiq Потребител N: 654 ![]() |
Abe tva s klasnite da ne e nqkakva moda
![]() Samo pitam,za6toto i az imam 6 na klasnoto po literatura!!! ![]() -------------------- STREETS SEEMS UNEVEN WHEN YOU'RE DOWN.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Burned from hope ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1741 Регистриран: 18-February 03 Град: София Потребител N: 45 ![]() |
trygnah da pisha neshto, ama zabraih . samo znam 4e mn mi se spidea , shte hodq da qm i shte otiam na daksalo. sfiri mi se mn
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
Maa mu deba.... laina sled laina mi se sluchwat, w dupka sled dupka propadam.... grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!!!!!!!!!!
-------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() деградиращ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1265 Регистриран: 27-April 04 Град: Някъде из Варна Потребител N: 467 ![]() |
От днес нося лещи ... бахти гнусотията ... Отне ми повече от час и половина докато се реша да си бръкна!!! в окото и да ги сложа ... Сега остава само и да се накарам да ги извадя.
![]() -------------------- This life it ain't for me
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 502 Регистриран: 14-May 04 Град: София Потребител N: 486 ![]() |
А аз цял ден в къщи чистя,но наи ми е гадно като бърша прахта!Тва се на мен ми се пада!Баси гадната работа!Но пък затова по цял ден звучеше,а и продължава и сега-Kamelot!Много яко звучат,особенно когато чистиш!
-------------------- A TOUCH OF EVIL
Please set me free I can't resist a Touch of Evil |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() not your bitch ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1195 Регистриран: 11-August 04 Потребител N: 586 ![]() |
най-накрая изчистиха свинщината
-------------------- u missed me,didn't ya ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Искам да се напия ... да забравя.
-------------------- This life it ain't for me
|
|
![]()
Коментар
|
|
на няколко пъти се хващам как си представям концерта ни на 26-ти и всичко около него ..баси понякога си лежа по 2 часа и си мисля за къде ше лепим плакати кои хора ще дойдат дори си представям как свирим самите песни
![]() |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() алфонс ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2959 Регистриран: 8-August 03 Град: Пловдив, градът на "Ботев" Потребител N: 232 ![]() |
nqma6 prawo da ;lepi6 plakati nbez razre6enie ot ob6tinata
trqbwa da satne ili w ranna sutrin ili kysno we4erta ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Sw1tched @ Jan 14 2005, 05:14 PM) на няколко пъти се хващам как си представям концерта ни на 26-ти и всичко около него ..баси понякога си лежа по 2 часа и си мисля за къде ше лепим плакати кои хора ще дойдат дори си представям как свирим самите песни ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3643 Регистриран: 19-July 03 Потребител N: 202 ![]() |
Цитат(alpha prime @ Jan 14 2005, 05:04 PM) nqma6 prawo da ;lepi6 plakati nbez razre6enie ot ob6tinata trqbwa da satne ili w ranna sutrin ili kysno we4erta ![]() Да,той баща ми е ходил в 5-6 часа тая сутрин да лепи реклами,че ще дава Rent-A-Car ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
И ако ги лепим както ни дойде, какво ще стане????
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Peter Griffin @ Jan 14 2005, 10:05 PM) И ако ги лепим както ни дойде, какво ще стане???? Ако те гепят-глоба ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Добре, а на кого трябва да духаме за да ни дадат да лепим?
-------------------- |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
ами на който и да духате
![]() ![]() исакам кабел за да мога да си кача игрите в новото джи си ем |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 848 Регистриран: 27-February 04 Потребител N: 408 ![]() |
V rs ima obqvena gripna epidemiq
![]() ![]() -------------------- Wake up
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() not your bitch ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1195 Регистриран: 11-August 04 Потребител N: 586 ![]() |
Чудя се защо ли по-рано не ми е дошла гениалната идея да чуя нещо на Joe Satriani
Важното е ,че поне се сетих. Спи ми се.Болят ме очите .Боли ме задника. Омръзна ми от тъпаци и тъпанарщини.А и нямам пари за нова пола.И за малко козметика също нямам пари.Хубавото е ,че поне ги изхрчих за добра кауза- 'Човекът и раковината'- Единственото копие от антикварния е в моите ръчички ня ня ня А май е време да си потърся компания за вечерта ,защото се очертава не много интересна. -------------------- u missed me,didn't ya ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 502 Регистриран: 14-May 04 Град: София Потребител N: 486 ![]() |
То май и моята вечер се очертава да е доста тъпичка,но да не се оплаквам,понеже снощи си бе направо откъсване на главата!Разбихмесе снощи!Якоооо!
-------------------- A TOUCH OF EVIL
Please set me free I can't resist a Touch of Evil |
|
|
![]()
Коментар
|
|
объркан съм. нещата, случващи се наоколо са като от филм в който накрая всички се изпикават отгоре на главния герой (демек аз) . Искам да уча психология ....
------------------ Днес бях в Дряново на репетиция на Патака и на гарата в Търново вокала на Морга ме заби с въпроса :"Ти ли си написал ревюто за концерта" докато мирно и спокойно ядох онзи гнусен сандвич ![]() ------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Цитат(alpha prime @ Jan 15 2005, 10:27 PM) на гарата в Търново вокала на Морга ме заби с въпроса :"Ти ли си написал ревюто за концерта" докато мирно и спокойно ядох онзи гнусен сандвич ![]() Тежко е... ![]() ![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 26th June 2025 - 01:16 AM |