Metal World - Българският метъл портал Гласувайте за сайта в BG Top

Здравейте ( Вход | Регистрация )

Forum Rules ПРАВИЛА - прочетете преди да пишете!
4 страници V  « < 2 3 4  
Reply to this topicStart new topic
> Пушенето на обществени места от 1 януари, 2005..., kill `em all
melhaer
коментар Jan 17 2005, 01:31 PM
Коментар #91

Pirate

Група: Потребители
Коментари: 786
Регистриран: 20-April 04
Потребител N: 460

Цитат
Значи по твоята логика ние пушачите трябва да ти викаме "Ами като не пушиш си седи вкъщи!" Така ли трябва да е?Кой му се пуши да пуши..кой неще нека не пуши!А тва че ще е по-ограничено е отделен въпрос...Трябвало да се гази "наглото племе" ми земи гази тея 80 % народ ....!

значи по моята логика трябва да е следното - тези които не бълват отровни вещества - те са с предимство. иначе ако погледнеш по-предния ми постинг ще видиш, че вие като цяло не тълкувате закона правилно - пушенето не е забранено, то е ограничено или по-точно изисква се да има места 50 на 50, не знам къв ви е проблема? има 50% места за вас, така че кво само мрънкате?!!!!!!!

отиваш на мястото за пушачи и димиш, колкото ти душа иска. Това е!
Go to the top of the page

+Quote Post
alpha prime
коментар Jan 17 2005, 01:43 PM
Коментар #92

алфонс

Коментари: 2959
Регистриран: 8-August 03
Град: Пловдив, градът на "Ботев"
Потребител N: 232

Цитат
инг ще видиш, че вие като цяло не тълкувате закона правилно - пушенето не е забранено, то е ограничено или по-точно изисква се да има места 50 на 50, не знам къв ви е проблема? има 50% места за вас, така че кво само мрънкате?!!!!!!!

a 6te6e da e hubawo da se ....

+Quote Post
Dead`blue`eyes
коментар Jan 17 2005, 10:29 PM
Коментар #93

Прослушващ метъл
**

Коментари: 240
Регистриран: 11-January 05
Потребител N: 715

Цитат(melhaer @ Jan 17 2005, 01:31 PM)
Цитат
Значи по твоята логика ние пушачите трябва да ти викаме "Ами като не пушиш си седи вкъщи!" Така ли трябва да е?Кой му се пуши да пуши..кой неще нека не пуши!А тва че ще е по-ограничено е отделен въпрос...Трябвало да се гази "наглото племе" ми земи гази тея 80 % народ ....!

значи по моята логика трябва да е следното - тези които не бълват отровни вещества - те са с предимство. иначе ако погледнеш по-предния ми постинг ще видиш, че вие като цяло не тълкувате закона правилно - пушенето не е забранено, то е ограничено или по-точно изисква се да има места 50 на 50, не знам къв ви е проблема? има 50% места за вас, така че кво само мрънкате?!!!!!!!

отиваш на мястото за пушачи и димиш, колкото ти душа иска. Това е!

Ние мрънкаме?!А темата аз ли съм я пуснал...ти мрънкаш!А що си мислиш че вие го тълкувате тоя закон?Има си заведения за непушачи!Що пък трябва пушача да ходи да си дими,а ти да седиш и да го гониш(примерно)?!!"Било вредно"..бла бла бла...Земи се фани с нещо сериозно,а не ги глей пушачите.Нали себе си тровиме..

+Quote Post
alpha prime
коментар Jan 18 2005, 01:47 AM
Коментар #94

алфонс

Коментари: 2959
Регистриран: 8-August 03
Град: Пловдив, градът на "Ботев"
Потребител N: 232

ти верно си .... айде пак ще спазя правилата .... ти тровиш себе си по-малко отколкото мене бе ... пак ще спазя правилата ... на теб е наркоманизираният дроб ти е свикнал с дфима а моят не е и малкото дим който дишам аз е по-вреден заа мен отколкото за теб
умри от рак ! mad.gif thumbdown.gif

+Quote Post
melhaer
коментар Jan 18 2005, 10:46 AM
Коментар #95

Pirate

Цитат
Ние мрънкаме?!А темата аз ли съм я пуснал...ти мрънкаш!А що си мислиш че вие го тълкувате тоя закон?Има си заведения за непушачи!Що пък трябва пушача да ходи да си дими,а ти да седиш и да го гониш(примерно)?!!"Било вредно"..бла бла бла...Земи се фани с нещо сериозно,а не ги глей пушачите.Нали себе си тровиме..

пуснал съм темата да видя какво е общественото мнение (или поне това в сайта) и се потвърждава тезата ми, че българина е просто животно, ето заради такива като теб, дето разправят, аз ще си димя, а не ми пука, че тровя другите наоколо, ти си от типа тарикати, дето се мислят за много велики и винаги гледата да се направят на мноо велики и непукисти - в случая да нарушаваш ограничението за пушене и да пафкаш на места, които са за непушачи - както ти казах не би трябва;о да имаш проблем - отиди на мястото за пушачи и си наври по един пакет арда във всяко отверстие на тялото...

+Quote Post
Mort
коментар Jan 18 2005, 12:11 PM
Коментар #96

Witcher

Група: Metal World Conclave
Коментари: 4075
Регистриран: 8-October 03
Град: Sofia
Потребител N: 296

На запад има същите забрани, които сега въвеждат и у нас. След като искаме да влезем в ЕС, трябва да ги спазваме. В крайна сметка тютюнопушенето е вредно за здравето и ако някой не иска да бъде тровен, то е задължително да има отделни места за пушачи. Според мен е хубава тази забрана, защото може би ще ограничи донякъде тютюнопушенето, което в България е прекалено разпространено. melhaer не се ядосвай за глупости, в крайна сметка ограниченията вече са официални и гледам, че се спазват. Винаги ще има такива, които ще лаят, но кервана си върви wink.gif

--------------------
Място за реклама:

+Quote Post
abductor
коментар Jan 18 2005, 12:48 PM
Коментар #97

Undead

Коментари: 1287
Регистриран: 23-July 04
Град: Пуовдив
Потребител N: 569

Пичове, вече четвърта страница пълните с тия глупости, като на последните две циклите само едно и също. Кво толкова има да спорите - който му се пуши - да пуши на местата за пушачи, който не ще - да ходи на другите, на който му се пуши на забранени места - да го глобяват (при все, че никой досега не е изразил такова мнение, доклкото забелязах). Толкова е просто, а вие го превърнахте в няква супер-тъпа полемика. А що се отнася до мен - аз си пуша на определените места, и това си е чисто моя работа, и не мога да приема да ме наричате наркоман, селянин, простак и незнамкаквосиоще. Заебете тая тема, щото адски е затъпяла.

--------------------
...Never Wake the Dead...

+Quote Post
melhaer
коментар Jan 18 2005, 03:57 PM
Коментар #98

Pirate

Цитат
Пичове, вече четвърта страница пълните с тия глупости, като на последните две циклите само едно и също. Кво толкова има да спорите - който му се пуши - да пуши на местата за пушачи, който не ще - да ходи на другите, на който му се пуши на забранени места - да го глобяват (при все, че никой досега не е изразил такова мнение, доклкото забелязах). Толкова е просто, а вие го превърнахте в няква супер-тъпа полемика. А що се отнася до мен - аз си пуша на определените места, и това си е чисто моя работа, и не мога да приема да ме наричате наркоман, селянин, простак и незнамкаквосиоще. Заебете тая тема, щото адски е затъпяла.

точно това имам предвид - то нене забрана, а разделение на местата, но някой типове искат да се пуши навсякъде и разправят, че те били правите...

просто трябва всичко да е 50 на 50, щото аз ако орагнизирам фен клуб на хората дето обичат да серат по масите в заведенията едва ли ще им е приятно да сера по всички маси:))))

ма ти Абдуктор си от пловдив, нямаме с теб проблеми - там мое си пушиш, колкот искаш:))))

+Quote Post
Alekto
коментар Jan 19 2005, 11:32 AM
Коментар #99

PHENCYCLIDINE

Коментари: 925
Регистриран: 3-November 04
Град: Sofiq
Потребител N: 654

melhear, 1) ne sum pi4...slu4aino sum jenski pol smile.gif
2)kazah 100 puti,4e sum suglasna sus zakona....nabii si go v glavata i spri da si pravi6 gre6ni izvodi za cennostnata mi sistema.
3)kato bulgarite sa jivotni PRAV TI PUT...otivai da se motae6 iz pustinite!
4)s teb e bezpolezno da se spori...moje da si nepu6a4,ama mi se struva,4e ti si tozi,4iito cennosti sa se izrodili(dokazva go na4ina po koito se durji6 s nas).ne iskam da te obijdam,za6toto za razlika ot teb az ne zakleimqvam horata,koito ne poznavam s leka ruka!

--------------------
STREETS SEEMS UNEVEN WHEN YOU'RE DOWN.

+Quote Post
melhaer
коментар Jan 19 2005, 01:39 PM
Коментар #100

Pirate

Айде бе Алекто, ти много взе да се засягаш, тук, които са по-стари във форума не го приемат навътре - един път сме в коалиция, друг път се караме - ето със Сеп често сме на едно мнение, ама на темата футбол няма да се разберем, кво да го правиш - заблудено е момчето:))))

Аз не виждам какво са ми се изродили ценостите след като отстоявам правото си да имам една естествена среда на дишане - за изродени смтям ценностите на хората, които когато им ограничат правата да тровят другите и са на мнение, че това е най-голямата несправедливост на света.

+Quote Post
Zdravko Peev
коментар Jan 25 2005, 09:32 AM
Коментар #101

Просветен

Коментари: 261
Регистриран: 13-April 04
Град: Варна/София
Потребител N: 451

Проблемът е прост.

Има закон, такъв, какъвто е и в ЕС, а България се е запътила натам.
Както затвориха АЕЦ-а, така и пушачите ще се откажат от навика си да пушат навсякъде. Не им е отнето правото да пушат, а да го правят на места, където да таковат само собствените си дробове, дрехи ипрочее.
Това, че 80% са пушачите не го вярвам, а не ме и такова...
След като Българите (с глвно "Б") са умната нация, за каквато претендират и след като казват "тъпите американци и др.", нека умните пушачи да го докажат. bye.gif

+Quote Post

4 страници V  « < 2 3 4
Reply to this topicStart new topic
1 потребител(и) четат тази тема (1 гости и 0 скрити)
0 Потребител(и):

Олекотена версия Час: 19th July 2025 - 10:00 PM