![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 42 Регистриран: 21-June 04 Потребител N: 531 ![]() |
nqkoi znae li kakvo se slu4va s Barlow?ima li sobstveni proekti i pro4ie?
-------------------- So I say thank you for the scars
And the guilt and the pain Every tear I've never cried Has sealed your fucking fate Did you take me for, a fool Or were you just too blind to see That every effort made has failed And there is no destroying me |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Badmotorfinger ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 598 Регистриран: 6-January 05 Потребител N: 713 ![]() |
Хвани потърси в www.metal-archives.com
Аз снощи си виках "Къде се затри Томас Линдберг ?" и така открих последния му проект - Nightrage. -------------------- Get a gun & have fun !
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() алфонс ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2959 Регистриран: 8-August 03 Град: Пловдив, градът на "Ботев" Потребител N: 232 ![]() |
mai mat stana 4enge
otkaza se ot muzikata i stana nakyw spec policai .. mai 99.99999999999 % sym siguren |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 42 Регистриран: 21-June 04 Потребител N: 531 ![]() |
egati be6e tolkova talantliv,sia 4enge.
-------------------- So I say thank you for the scars
And the guilt and the pain Every tear I've never cried Has sealed your fucking fate Did you take me for, a fool Or were you just too blind to see That every effort made has failed And there is no destroying me |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() алфонс ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2959 Регистриран: 8-August 03 Град: Пловдив, градът на "Ботев" Потребител N: 232 ![]() |
life`s a bitch life`s a whore
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 137 Регистриран: 27-November 04 Град: Nqkade odvad Потребител N: 673 ![]() |
Az pak znam 4e e 4inovnik kam Pentagona ili ne6to ot toq sort v min. na vatre6nite raboti na USA.
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
neshto ot sorta ... sys sigurnost e nqkyw w fbr
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 4 Регистриран: 21-January 05 Потребител N: 728 ![]() |
Matt Barlow от отказа от Iced, за да учи в университет и да стане чиновник в департамента по държавна сигурност на USA
![]() ![]() А на всичкото отгоре в някакъв западен форум четох мненията на някви тикви дето викаха, че Матю нямало да се справи и нямало да изкара толкова агресивни ![]() ![]() ![]() -------------------- Heavy Metal From The Cradle To The Grave!!!
B.C. Rich Official Dealer b.c.rich@mail.bg |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Цитат(AXE @ Jan 24 2005, 04:47 AM) А на всичкото отгоре в някакъв западен форум четох мненията на някви тикви дето викаха, че Матю нямало да се справи и нямало да изкара толкова агресивни ![]() ![]() В "The Glorious Burden" Ripper определено е на мястото си; съвсем друг въпрос е дали Matt щеше да се справи с вокалите в този албум. Вокалните мелодии там съвсем не са писани като за неговия глас. ![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
ндамз ... кед ърт верно станаха ебати геъ метъла
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Undead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1287 Регистриран: 23-July 04 Град: Пуовдив Потребител N: 569 ![]() |
Без Мат Iced Earth не са НИЩО, Tim е готин вокал, което не пречи на албума да биде пълно лайно
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 137 Регистриран: 27-November 04 Град: Nqkade odvad Потребител N: 673 ![]() |
Na men pak albuma mi haresa.Drug e vaprosa kolko ob6to ima s predi6nite im ne6ta.Tim vinagi mi e bil edin ot lubimite vokali i naistina mn se nadqvam da izdade silen solov album.
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 65 Регистриран: 17-May 04 Град: София Потребител N: 489 ![]() |
Matt Barlow е един от любимите ми вокали. Много съжалявам, че напусна една от любимите ми групи...
Последния албум е добър, не може да се отрече, но някак не са ми Iced...Не само заради певеца, разбира се. В този смисъл Warrior Of Ice може би е прав... |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 30th June 2025 - 08:03 PM |