![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Da schlägt es links ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3756 Регистриран: 17-January 03 Град: София Потребител N: 8 ![]() |
След като по-рано миналата година STRATOVARIUS в лицето на своя лидер Timo Tolkki пълниха новините с най-различни странни и меко казани необикновени ситуации, а екс-вокалистът на бандата Timo Kotipelto буквално изплака мъката и нещастието си в интервю пред про-РОК, хората които не подозираха че всичко това е PR-стратегия, оставаха все по-малко. Сред последните изявления на Tolkki имаше такива за разпадане на групата, ако тя не се събере отново в класически си състав.
Малко след настъпването на новата година очакваното се случи - обявен е "реюниън" на STRATOVARIUS, в който участват Timo Tolkki (китара), Timo Kotipelto (вокали), Jorg Michael (ударни), Jari Kainulainen (бас) и Jens Johansson (клавир). В момента те работят по нов матеирал, който ще бъде издаден в края на 2005 или началото на 2006 г. Източник -> про-РОК -------------------- meh.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3402 Регистриран: 29-October 03 Потребител N: 317 ![]() |
Сетиха се!
Дано изкарат нещо добро, че искам Стратовариус!!! -------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
Kotipelto si beshe dobre i sam... whatever.
-------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Witcher ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 4075 Регистриран: 8-October 03 Град: Sofia Потребител N: 296 ![]() |
^^Не съм съвсем съгласен, да си призная в творчеството му няма нищо идейно, затова няма защо да се сърди, че Толки пише почти всичко. Явно ако не беше така Стратовариус нямаше да са това, което са сега. Иначе е хубаво, че се събраха рекламен трик или не (нали и те трябва да ядат) важното е музиката, а те я правят добре.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
guitar ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 920 Регистриран: 20-January 03 Потребител N: 15 ![]() |
ААААААААА тея Stratovarius и те се оказаха едни... тцтц
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Undead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1287 Регистриран: 23-July 04 Град: Пуовдив Потребител N: 569 ![]() |
Дам... Ще издадат един последен албум, с който ще се изложат окончателно и ще се разпаднат завинаги... Трябваше да се откажат още през 1994-та.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Da schlägt es links ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3756 Регистриран: 17-January 03 Град: София Потребител N: 8 ![]() |
Според скромното ми мнение най-добрите има албуми са Infinite и Elemets (1&2)
![]() -------------------- meh.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Цитат(abductor @ Jan 15 2005, 02:30 PM) Трябваше да се откажат още през 1994-та. И да не издадат "Visions"? ![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Я свободен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 4327 Регистриран: 16-March 04 Потребител N: 429 ![]() |
Цитат(Warrior Of Ice @ Jan 15 2005, 02:30 PM) Цитат(abductor @ Jan 15 2005, 02:30 PM) Трябваше да се откажат още през 1994-та. И да не издадат "Visions"? ![]() Дори и Episode, който ми е любим албум. P.S. След такава усилена PR кампания можем ли да очакваме нещо стойностно? -------------------- Broken hearts are for assholes! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Цитат(abductor @ Jan 15 2005, 03:30 PM) Дам... Ще издадат един последен албум, с който ще се изложат окончателно и ще се разпаднат завинаги... Трябваше да се откажат още през 1994-та. Хахахахаах... и Моторхед трябваше да спрат 78 с On Parole хахахаа. -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 148 Регистриран: 20-December 04 Потребител N: 701 ![]() |
Така де злото не може без доброто. Или по-точно Толки не може без Котипелто(или най-точно Тимо не може без Тимо
![]() А сега някой ще ме просвети ли откъде Саксън ще намерят нов класен барабанист?!? -------------------- Fly our flag, we teach them fear,
Capture them, the end is near! Firing guns they shell burn, Surrender or fight there's no return! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Мисля, че това е темата да попитам:
Може ли някой да ми даде снимки как се препикават на сцената. Плийз! -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
Цитат Мисля, че това е темата да попитам: Може ли някой да ми даде снимки как се препикават на сцената. Плийз! W ediniq ot Pro rocite go ima twa... ama ne pomnq w koi ![]() -------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
И аз там съм го виждал. 100% ги има и из нета някъде. Айде бе! Ицо, Сашо, какви фенове на бандата сте ако нямате снимката как се пикаят!?!?!?
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
-------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Тия снимки така и не ги схванах...
-------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 148 Регистриран: 20-December 04 Потребител N: 701 ![]() |
По-добре не се и опитвай.
-------------------- Fly our flag, we teach them fear,
Capture them, the end is near! Firing guns they shell burn, Surrender or fight there's no return! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(The Jolly Roger @ Jan 25 2005, 10:55 AM) По-добре не се и опитвай. а ти си? -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ами опитах `щот то си е интересно(гледай просто до къде ме доведе фенщината
![]() -------------------- Fly our flag, we teach them fear,
|
|
![]()
Коментар
|
|
Разкажи защо е станало де.
-------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ами то цялата работа започна с изгонването на Котипелто и Микаел. Феновете се обърнаха срещу Толки, а той взе да психясва. Няколко месеца по-късно на турнето на Стратосите(на което те бяха в оригинален състав за да си изпълнят 4 милионния договор) в Испания някакъв фен нападнал в гръб Толки и го наръга в ръката. Малко по-късно дойде и кулминацията. Отново концерта е в Испания. Толки пък психясва още повече и за да се успокои се напива като талпа. Концерта започва зле с проблеми със звука. Толки се ядосва и прибира групата зад колисите. Тълпа започва да негодува, и след малко Толки излиза псувайки на сцената. Резултата е че някой от публиката успява да го целне по дебелата мутра с бутилка. Все пак концерта започва. Но когато групата изпълнява Forever Йенс Йонасон издебва Толки в гръб и(само
![]() Това е хепи енда на тази хеви метъл сапунена опера в незнам-си-колко епизода от лудостта на един Тимо Толки и "непреклонността" на един Тимо Котипелто. -------------------- Fly our flag, we teach them fear,
|
|
![]()
Коментар
|
|
Prodyljawam da twyrdq che na Kotipelto solowite neshta sa po dobri......
-------------------- Historia vitae magistra
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() алфонс ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2959 Регистриран: 8-August 03 Град: Пловдив, градът на "Ботев" Потребител N: 232 ![]() |
Цитат(The Jolly Roger @ Jan 30 2005, 12:41 PM) Ами то цялата работа започна с изгонването на Котипелто и Микаел. Феновете се обърнаха срещу Толки, а той взе да психясва. Няколко месеца по-късно на турнето на Стратосите(на което те бяха в оригинален състав за да си изпълнят 4 милионния договор) в Испания някакъв фен нападнал в гръб Толки и го наръга в ръката. Малко по-късно дойде и кулминацията. Отново концерта е в Испания. Толки пък психясва още повече и за да се успокои се напива като талпа. Концерта започва зле с проблеми със звука. Толки се ядосва и прибира групата зад колисите. Тълпа започва да негодува, и след малко Толки излиза псувайки на сцената. Резултата е че някой от публиката успява да го целне по дебелата мутра с бутилка. Все пак концерта започва. Но когато групата изпълнява Forever Йенс Йонасон издебва Толки в гръб и(само ![]() Това е хепи енда на тази хеви метъл сапунена опера в незнам-си-колко епизода от лудостта на един Тимо Толки и "непреклонността" на един Тимо Котипелто. kolko krasiwa i nenaredena istoriq ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(The Jolly Roger @ Jan 30 2005, 12:41 PM) Ами то цялата работа започна с изгонването на Котипелто и Микаел. Феновете се обърнаха срещу Толки, а той взе да психясва. Няколко месеца по-късно на турнето на Стратосите(на което те бяха в оригинален състав за да си изпълнят 4 милионния договор) в Испания някакъв фен нападнал в гръб Толки и го наръга в ръката. Малко по-късно дойде и кулминацията. Отново концерта е в Испания. Толки пък психясва още повече и за да се успокои се напива като талпа. Концерта започва зле с проблеми със звука. Толки се ядосва и прибира групата зад колисите. Тълпа започва да негодува, и след малко Толки излиза псувайки на сцената. Резултата е че някой от публиката успява да го целне по дебелата мутра с бутилка. Все пак концерта започва. Но когато групата изпълнява Forever Йенс Йонасон издебва Толки в гръб и(само ![]() Това е хепи енда на тази хеви метъл сапунена опера в незнам-си-колко епизода от лудостта на един Тимо Толки и "непреклонността" на един Тимо Котипелто. Не знаех само конкретната случка, благодаря много. -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Няма защо. За мен винаги е голямо удоволствие да пиша глупости(и да говоря
![]() -------------------- Fly our flag, we teach them fear,
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(The Jolly Roger @ Feb 4 2005, 11:02 AM) Няма защо. За мен винаги е голямо удоволствие да пиша глупости(и да говоря ![]() Ми тогава ела на срещите нафорума ![]() -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Badmotorfinger ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 598 Регистриран: 6-January 05 Потребител N: 713 ![]() |
Г-н Толки е пълен идиот (с извинения)
По едно време вярваше, че Исус му говори докато спи и, че музиката на Мадона му въздейства на подсъзнателно ниво. Откачалка от класа... -------------------- Get a gun & have fun !
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Angermeans @ Feb 4 2005, 03:13 PM) Г-н Толки е пълен идиот (с извинения) По едно време вярваше, че Исус му говори докато спи и, че музиката на Мадона му въздейства на подсъзнателно ниво. Откачалка от класа... Хеххехе... човек, който боготвори nevermore не може да говори за откачалки хахахаххах ![]() А междудругото то не е лошо да си луд... освен ако не свириш прогресив хахахах -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Badmotorfinger ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 598 Регистриран: 6-January 05 Потребител N: 713 ![]() |
Какво им има на Невърмор бе, тъп басист !
![]() -------------------- Get a gun & have fun !
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Nevermore са една от най-яките групи на света. Факт. Край на дискусията.
-------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 05:29 PM |