![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Witcher ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 4075 Регистриран: 8-October 03 Град: Sofia Потребител N: 296 ![]() |
Като го намериш пиши!
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 236 Регистриран: 20-July 04 Град: Sofia Потребител N: 564 ![]() |
V nikakuv sly4ai ne si pravete 6tampi v malkia CYM!Hora,koito sa si pravili,sa spodeliali 4e ka4estvoto e otvratitelno...Ina4e 6tampovat teniski v poliklinikata,koiato se namira pri kanala,mai 4e 22-ra be6e...Pome6tenieto se namira v podzemieto na samata poliklinika .Vzimat po 5 lv za 6ampa bez teniskata,oba4e 6tampata e mnogo kekava i ne izdurja mnogo na prane.Imat i dryg vid 6tampa,koiato e dosta po-ka4estvena,no i dosta po-skupa ,cenata pri neia se iz4isliava na kvadraten milimetur.Idete i 6te vi obiasniat na miasto.Yspeh!
-------------------- В пустинята видях човек-гол,озверял,клечеше на земята и стискаше сърцето си,и го ядеше."Добро ли е,приятелю?"-му казах аз."Горчиво е"-отвърна той."Но ми харесва,защото е горчиво и е мое."
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 108 Регистриран: 28-November 03 Потребител N: 337 ![]() |
Цитат(_SiegfrieD_ @ Jan 17 2005, 07:46 PM) Цитат(Lethe @ Jan 17 2005, 09:31 PM) в текстилните боички е истината ![]() Mани,рисувала съм и шалове,и фланелки.Доста е трудно да направиш бял надпис на черна фланелка,защото боята не хваща добре,освен че е доста скъпичка.Иначе да рисуваш върху копринен шал си е чисто удоволствие ![]() П.С.И аз искам само лого. Зиг някои хора успяват и се занимават от доста време с това ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 412 Регистриран: 21-January 05 Град: Dirty olde town of Sofia Потребител N: 729 ![]() |
Ако отидеш в печатница качеството е високо, но нещата са много скъпи - трябва да направят сито, което струва пари, пък и там цената зависи от броя на цветове, а и картинката трябва да е векторизирана (а не във формат А4
![]() Един приятел си направи фанелка в Малкия ЦУМ и е съвсем доволен, като за обикновена щампа качеството е добро. Картинката която той си отпечата обаче беше сравнително проста и недетайлна.. но пък си носи фанелката вече няколко години, така че ако не си претенциозен (и се пребориш с човешката простотия ![]() Btw, Борис разправяше за някакъв негов приятел, дето правел щампи на фанелки, та ако искаш го питай ![]() -------------------- To light a candle is to cast a shadow...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 14-December 04 Потребител N: 693 ![]() |
ми аз снимка ще си слагам, но пък е черно бяла, така че няма проблем.
Ще проверя и това място в 22 поликлиника и пристъпвам ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
guitar ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 920 Регистриран: 20-January 03 Потребител N: 15 ![]() |
Blashyrkh, ае кажи колко ти е излезнала ако са ти направили щампа оттам, че и аз търся някво място... може би в Русе тва е най-добре.. ако няма добро тука там ще да е ;P
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 14-December 04 Потребител N: 693 ![]() |
чак пък до Русе да ходя за една щампа... едва ли
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
protocol down ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1855 Регистриран: 12-January 03 Град: Пловдив Потребител N: 4 ![]() |
istinata e v punk_tv@abv.bg - taq macka risuva nenormalno!!! 10 kinta davash i tq kupuva teniska boi i risuwa. eto neini teniski - pff v momenta ne moa si otvorq pishtata da vi dam saita i.. po kusno she go dam
![]() samo deto sega e izwun bulgariq i neznam koga tochno si idva.. inache prai absolutno wsichko -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
protocol down ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1855 Регистриран: 12-January 03 Град: Пловдив Потребител N: 4 ![]() |
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Мда наистина е супер! Само че аз се престрашх днес пак да отскоча до тоя малък Цум и след известен разговор се свързаха с шефката и ми зеха телефона и чакам да звъннат да се обясним (може да ми направят дори и остстъпка
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
-------------------- |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() ... 2 hEaRtS ... ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 837 Регистриран: 10-October 03 Град: Gb Потребител N: 305 ![]() |
Жица в Русе за последно занм , че цената бе около 5лв на щампа на твоя дреха... но за повече инфо питаи русенци....
![]() -------------------- ...Like a true nature's child We were born, born to be wild We can climb so high I never wanna die Born to be wild Born to be wild.... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 108 Регистриран: 28-November 03 Потребител N: 337 ![]() |
Цитат(xxskacorexx @ Jan 26 2005, 12:09 PM) istinata e v punk_tv@abv.bg - taq macka risuva nenormalno!!! 10 kinta davash i tq kupuva teniska boi i risuwa. eto neini teniski - pff v momenta ne moa si otvorq pishtata da vi dam saita i.. po kusno she go dam ![]() samo deto sega e izwun bulgariq i neznam koga tochno si idva.. inache prai absolutno wsichko Само дето тоя мейл дето си дал се разминава с този,който е даден в сайта! ![]() |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 366 Регистриран: 15-March 04 Потребител N: 427 ![]() |
www.extremeteambg.com
Оттам си направих доста яки тениски. ![]() -------------------- Exchanging skin for gold. Call 555-655-SUCKIT.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Драснах им едно писъмце, пък ще видим.
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
По дяволите
![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Възраждам тази тема, за да изкажа огромното си разочарование от екстийм тийм!!!
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 955 Регистриран: 12-June 04 Потребител N: 516 ![]() |
Малко помощ ?
Ако искам да си направя фланелка /черна/ със картинка и/или надпис, какъвто аз искам, кво да правя? И колко би струвало? А ако говорим не за 1, а за малко повече бройки? едит - оплесках нещата, май го постнах 2 пъти това... Сорка! Интернета ми е виновен! ![]() ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() трансгалактически гаргаробластер ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1440 Регистриран: 2-May 05 Град: ...на Луната Потребител N: 800 ![]() |
зависи вече дали искаш щампа(?) или да се рисува на ръка(около 20 кинта)...
познавам едно момиче което прави тениски...изцяло ги рисува ръчно и са много красиви...обаче ако искаш много броики това не ти върши работа а нямаше ли такава тема вече? -------------------- Opinions are like assholes: we all have one and usually other people think it's yours that stinks.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3643 Регистриран: 19-July 03 Потребител N: 202 ![]() |
За качествен сито печат поръчката трябва да е минимум 50 бройки.Иначе печатат и по нянакъв друг начин за около 20 лева,но щампите са с отвратително качество и не си заслужава.По-добре ти да вземеш да си нарисуваш-не е трудно,а голямо бурканче текстилна боя,което е доста икономично,излиза 5,50:)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 955 Регистриран: 12-June 04 Потребител N: 516 ![]() |
Мерси за инфото.
А тва на ръка, което е, май не е вариант - като се пере на какво става а? ![]() По-скоро щампа някаква... Къде в София стават тия неща? Май имаше нещо в Библиотеката Кирил и Методи?? -------------------- |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() трансгалактически гаргаробластер ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1440 Регистриран: 2-May 05 Град: ...на Луната Потребител N: 800 ![]() |
нищо му няма като го переш...
-------------------- Opinions are like assholes: we all have one and usually other people think it's yours that stinks.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Кървав Изрод ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 451 Регистриран: 3-February 03 Град: Свищов Потребител N: 23 ![]() |
Ми то нали затова е текстилна боя.. за де не се маха! Специално пригодена за рисуване върхо текстил (демек тениска). Рисуваш един път и не мърда. Тесниката може да ти избелее ама боята НЕ! Аз лично съм си рисувал няколко тениски на приятели и досега нищо им няма. Ама за препоръчване е да рисуваш на по светла тениска (бяла,сива или нещо от тоя сорт) понеже на черна малко зор фаща боята.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() какво ме гледаш, а? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1460 Регистриран: 3-November 04 Потребител N: 653 ![]() |
Който може да рисува добре с тези маркери или бои (които наистина са за текстил, но ако искаш да е по-ясна картинката за по-дълго време се пере на ръка) няма проблеми с тъмните фланелки, защото за целта има и бели (маркери/бои).
![]() Сестра ми прави такива и смея да твърдя, че и се получават повече от добри ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Witcher ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 4075 Регистриран: 8-October 03 Град: Sofia Потребител N: 296 ![]() |
Цитат(feather @ Jul 9 2005, 10:50 PM) Който може да рисува добре с тези маркери или бои (които наистина са за текстил, но ако искаш да е по-ясна картинката за по-дълго време се пере на ръка) няма проблеми с тъмните фланелки, защото за целта има и бели (маркери/бои). ![]() Сестра ми прави такива и смея да твърдя, че и се получават повече от добри ![]() И колко взима и какво точно може да ми нарисува, обложка на албум например, със съответното лого на групата? -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() какво ме гледаш, а? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1460 Регистриран: 3-November 04 Потребител N: 653 ![]() |
Дам, може да ти го нарисува. Трябва да я питам колко ще ти вземе, но то зависи от трудността му. Не бой се - няма да е много при положение, че ти ще си купиш тениската, на която ще е. Трябва да ми покажеш какво точно искаш, за да го види и тя и да прецени дали ще стане хубаво.
Тия дни ще ми рисува логото на Wintersun със слънцето от долната част на обложката на албума - сещаш се ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
Аз само за едно нещо си мечтая...
![]() ![]() Имам ли такава тениска, ще съм щастлив като гъба печурка. btw- имам приятели, които печатат. Обичам черна фланелка и надписа да е на гърба, не на гърдите. Имам две такива, с Metallica и Guns N Roses. ![]() Демони не ми трябват. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(feather @ Jul 10 2005, 12:04 PM) Дам, може да ти го нарисува. Трябва да я питам колко ще ти вземе, но то зависи от трудността му. Не бой се - няма да е много при положение, че ти ще си купиш тениската, на която ще е. Трябва да ми покажеш какво точно искаш, за да го види и тя и да прецени дали ще стане хубаво. Тия дни ще ми рисува логото на Wintersun със слънцето от долната част на обложката на албума - сещаш се ![]() Точно за нещо такова става въпрос. И аз бих искал една Wintersun примерно, Norther, Kamelot, Edguy e в тази насока се ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Кървав Изрод ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 451 Регистриран: 3-February 03 Град: Свищов Потребител N: 23 ![]() |
Slash, в НАТЪМНО в Търново бях видял суитчър точно с тази картинка!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
Цитат(blood_freak @ Jul 12 2005, 02:27 PM) Slash, в НАТЪМНО в Търново бях видял суитчър точно с тази картинка! Кой фен на Manowar тук иска да му я купя... само ако си я носи със сатенено бельо. ![]() Настрана глупостите, вижте профила на blood_freak. Това е суитчър! ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 21st July 2025 - 04:27 AM |