![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() алфонс ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2959 Регистриран: 8-August 03 Град: Пловдив, градът на "Ботев" Потребител N: 232 ![]() |
rappel rack on my way to you
mislq si che mnogo swetownoizwestni grupi biha se gordeli s takawa balada |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 123 Регистриран: 6-February 04 Потребител N: 390 ![]() |
Баладки рулз
![]() Много ми харесват на HELLOWEEN и Мейдън. Абе всичко рулз. ![]() -------------------- Feel the hatred pulsing through your veins, feel the mutilating power which ensnares your brain, feel the desire to kill...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 102 Регистриран: 4-October 04 Град: София или мазето където свирим :))) Потребител N: 625 ![]() |
1.Axel Rudi Pell - Broken heart
2.Judas Priest - Before the dawn 3.Led Zeppelin - Stairway to heaven 4.Axel Rudi Pell - The line 5.Judas Priest - Diamonds and rust (live) 6.Metallica - Nothing else matters 7.Deep Purple - When a blind man cries 8.Deep Purple - Soldier of fortune 9.Guns'n'Roses - Don't cry 10.Iron Maiden - Blood brothers (тая е някъде по напред) 11.Rainbow - Teple of the king 12.Led Zeppelin - Kashmir (и тя е по-нагоре) 13.Yungwie Malmsteen - Crying 14.Rollin Stones - Angie (пфуу и тя е нагоре) 15.Pink Floyd - Another brick in the wall 16.Axell Rudi Pell - Oceans of time 17.Gorky Park - Stranger 18.Uriah Heep - Lady in black 19.Тhe animals - Rhe house of the rising sun 20.Kansas- Dust in the wind (по-нагоре) 21.Kansas - Hold on (също...) п.п.сигурно съм пропуснал някоя жестока ама ![]() -------------------- ![]() There's a lady who's sure all that glitters is gold And she's buying a stairway to heaven. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 61 Регистриран: 27-September 04 Потребител N: 618 ![]() |
Jimmy, много блага класация си направил, усещам, че ша се разберем с тебе...
![]() Само не мога да си обясня как можа да не вкараш нищо на Scorpions в тая топ-20? ![]() -------------------- We sailed across the ocean
On the wind of the sea We're sailing on the oceans of time We're moving through the twilight Passed the black moon on our way We're sailing on the oceans of time Axel Rudi Pell - "Oceans Of Time" |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 102 Регистриран: 4-October 04 Град: София или мазето където свирим :))) Потребител N: 625 ![]() |
Цитат(Dolph @ Oct 4 2004, 09:29 AM) Jimmy, много блага класация си направил, усещам, че ша се разберем с тебе... ![]() Само не мога да си обясня как можа да не вкараш нищо на Scorpions в тая топ-20? ![]() опаааа...знаех си че нещо пропускам ... тогава нека сложа ето тези Scorpions - When the smoke is going down ![]() Scorpions - Still loving you Scorpions - Wind of change (не ми е толкова любима) определено ми намирисва че с имой човек ![]() п.п. ааа да и Gunsn'n'Roses - Knockin on heavens doors -------------------- ![]() There's a lady who's sure all that glitters is gold And she's buying a stairway to heaven. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 236 Регистриран: 20-July 04 Град: Sofia Потребител N: 564 ![]() |
-------------------- В пустинята видях човек-гол,озверял,клечеше на земята и стискаше сърцето си,и го ядеше."Добро ли е,приятелю?"-му казах аз."Горчиво е"-отвърна той."Но ми харесва,защото е горчиво и е мое."
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() XX ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 897 Регистриран: 4-December 03 Град: София Потребител N: 342 ![]() |
Kiss - vseki gi znae tehnite baladi
-------------------- [color=orange]snishki v gryf
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Nevermore - сичките
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 505 Регистриран: 11-October 04 Град: гр. София Потребител N: 630 ![]() |
Любимите ми балади (поне петте любими) са:
Black Sabbath - Too Late W.A.S.P. - The Idol Nevermore - The Heart Collector Queensryche - I Will Remember W.A.S.P. - What I'll Never Find ![]() ![]() ![]() -------------------- Brutallica on Z-Rock
brutallica@zrockbg.com www.zrockbg.com www.myspace.com/brutallicashow |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 132 Регистриран: 28-June 04 Потребител N: 541 ![]() |
Цитат(Hansi @ Aug 23 2004, 06:50 PM) Цитат(HellCat @ Aug 22 2004, 07:59 PM) Цитат(Warrior Of Ice @ Aug 22 2004, 09:12 AM) Цитат(HellCat @ Aug 22 2004, 10:15 AM) Manowar - Wander WTF?! ![]() кфоооо??!?!?!??!?! ![]() Най-вероятно има впредвид Defender. ![]() Упс объркала съм се.....това е на Камелот ! моя е грешката -------------------- ![]() Ако можеш да обичаш тъмнината,ще отидеш отвъд смъртта.Станал си Безсмъртен,Тъмнината е Безсмъртна.Светлината се ражда и умира. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 132 Регистриран: 28-June 04 Потребител N: 541 ![]() |
Gamma Ray - Lake of tears също не е лоша.............
-------------------- ![]() Ако можеш да обичаш тъмнината,ще отидеш отвъд смъртта.Станал си Безсмъртен,Тъмнината е Безсмъртна.Светлината се ражда и умира. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Я свободен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 4327 Регистриран: 16-March 04 Потребител N: 429 ![]() |
Accept - Winter Dreams
Accept - Amamos La Vida Accept - Can't Stand The Night Accept - Breaking Up Again Black Sabbath - Over & Over Black Sabbath - Lonely Is The World Black Sabbath - Feels Good To Me Stratovarius - Before The Winter Stratovarius - Season Of Change Stratovarius - When The Night Meets The Day Stratovarius - Years Go By Nevermore - The Heartcolector Lacuna Coil - Faling Again Mystic Prophecy - In The Mirror Hammerfall - Remember Yesterday Hammerfall - In Memmoriam Helloween - Tale That Wasn't Right Nightwish - Sleeping sun Nightwish - Higher Than Hope Dream Theater - The Spirits Carries On Dream Theater - Lifting Shadows Off A Dream Sinergy - Laid To Rest Sonata Arctica - Draw Me Sonata Arctica - Letter To Dana Sentenced - The River Sentenced - Guilt & Regret и на Anathema почти всичко -------------------- Broken hearts are for assholes! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 137 Регистриран: 27-November 04 Град: Nqkade odvad Потребител N: 673 ![]() |
Takaaam...
Judas Priest-Diamonds and Rust(akusti4nata) Judas Priest-Out in the Cold Lacuna Coil-Distant Sun FearFactory-Human Shields Re:Aktor-See -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Witcher ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 4075 Регистриран: 8-October 03 Град: Sofia Потребител N: 296 ![]() |
Nightwish - Dead Boy's Poem
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 318 Регистриран: 30-October 04 Град: gr. Montana j-k Mladost 2 Bl. 32 vh. A Потребител N: 648 ![]() |
Metallica - Fade to Black,The Unforgiven 2te 4asti
Milena - Istina Slushaite Ancient Wisdom i si pravete smetka ![]() Skid Row - 18 life>Male taq pesen me izpulva -------------------- Fuck Your God!
Bleeding Black Label Society Stronger Than Death! Liniqta mi na jivota se e iztrila ot 4ikii no tova ne ozna4ava 4e s`m stanal bezsmurten! www.ciroza.hit.bg > Thrash Metal in Montana |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 19 Регистриран: 23-October 04 Потребител N: 639 ![]() |
Nightwish - Angels Fall First
Nightwish - Kuolema tekee tajteilian Nightwish - Dead Boy's Poem Въобще, баладите на Nightwish са много силни и въздействащи!!! -------------------- Pugnacity
With our blood Show no mercy With our soul Die for heaven An eye for an eye Burn to let them... Suffer for all their actions |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 22 Регистриран: 4-December 04 Град: Sliven ... ili Sofia Потребител N: 684 ![]() |
Lacuna Coil - This Is My Dream
-------------------- A Shattered Man That`s What I Am
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 33 Регистриран: 1-December 04 Град: София,ж.к."Лозенец" Потребител N: 679 ![]() |
И аз няма да слагам тук блек-предпочитанията си,но за любопитните-в "Nightwork" на Diabolical Masquerade има бая неща,които за хората от "моята кръвна група" биха минали за баладки(малко от по-грубичките
![]() А защо никой не писа Bruce Dickinson-Arc of space Bruce Dickinson-Man of sorrows ![]() -------------------- ....................................................
<span style='font-size:10pt;line-height:100%'>Няма по лесно от това да живееш в приказка-просто отваряш широко очи и сънуваш на воля!!!</span> |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Undead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1287 Регистриран: 23-July 04 Град: Пуовдив Потребител N: 569 ![]() |
Е, чак пък да не сме го слушали
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 33 Регистриран: 1-December 04 Град: София,ж.к."Лозенец" Потребител N: 679 ![]() |
'Ми аз да си кажа-и таквиз невежи има по света(не твърдя,че са тук всичките
![]() И още една-не е балада,нито сдухня,но мен ме натъжава(то аз се радвам на стандартно тъжните неща и плача на смешните,ама това е друга тема): Sepultura-Sympthom of the Universe 'Бе въобще си им ги бива всичките(блекаджиите-не ме бийте сега,че се кефя и на Sepultura.Слушам си и от "нашите" си неща) -------------------- ....................................................
<span style='font-size:10pt;line-height:100%'>Няма по лесно от това да живееш в приказка-просто отваряш широко очи и сънуваш на воля!!!</span> |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Da schlägt es links ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3756 Регистриран: 17-January 03 Град: София Потребител N: 8 ![]() |
Deathstars - Syndrome
Т'ва, с известни уговорки, също мое да мине за балада ![]() -------------------- meh.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3914 Регистриран: 12-April 03 Потребител N: 65 ![]() |
Цитат(AncientWisdom` @ Nov 28 2004, 01:30 PM) Metallica - Fade to Black,The Unforgiven 2te 4asti Milena - Istina Slushaite Ancient Wisdom i si pravete smetka ![]() Skid Row - 18 life>Male taq pesen me izpulva точно щях да пиша Milena - Istina гледам че някой вече я написал. Много добро. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Pantera - Suicide Note Pt I
Моля ви-който не го е слушал-да го чуе...Не прилича на останалите им,но не пада по-долу... -------------------- ....................................................
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 248 Регистриран: 23-October 04 Потребител N: 638 ![]() |
Мойте са:
Rammstein-Wilder Wein Nightwish-Forever Yours Crematory-Never forgotten place... ем има и още ама главно са тези. ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Я свободен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 4327 Регистриран: 16-March 04 Потребител N: 429 ![]() |
+
Macbeth - Moonlight Caress Mandragora Scream - Crying Clouds, Chilld Of The Moon, The Time Of Spells, Angel Dust, bloody ballade ![]() Orphaned Land - The Beloved's Cry (след зашеметяващия концерт става още по-любимо), The Evil Urge, The Storm Still Rages, Mercy (много по-добро от оригинала на Paradise Lost) Therion - Seawinds, Clavicula Nox, Raven Of Dispersion, Siren Of The Woods, Lemuria Graveworm - Timeless (Това се нарича тежка балада ![]() Opeth - Drapery Falls, A Fair Judgement, целия Damnation Love Like Blood - Slow Motion Crematory - The Loss, Mirror Dark Tranquillity - Auctioned, Nether Novas, Lethe After Forever - Beyond Me Dreadfull Shadows - Obituary Eternal Tears Of Sorrow - The River Flows Frozen, Nightwind's Lullaby, Autumn's Grief Lacuna Coil - Distant Sun, Reverie Moonspell - Hanged Man, Mute, How We Became Fire Paradise Lost - Gone Mercyfull Fate - Melissa, Time Iced Earth - Melancholy, Ghost Of Freedom Uriah Heep - Your Turn To Remember, Sunrise Pink Floyd - High Hopes, Comming Back To Life, Time, Wish You Where Here Vaya Con Dios - Time Flies Pantera - Cemetery Gates Dire Strits - Brothers In Arms Gary Moore - Story Of The Blues, One Day, Parisiene Walkways, Empty Rooms -------------------- Broken hearts are for assholes! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Badmotorfinger ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 598 Регистриран: 6-January 05 Потребител N: 713 ![]() |
Хайде и аз да се изявя, ето моят топ на наистина тъжните парчета:
1. Alice in Chains - Nutshell 2. Alice in Chains - Down in a Hole 3. Portishead - Roads 4. My Dying Bride - The Sexuality of Bereavement 5. Katatonia - Saw You Drown 6. Alice in Chains - Rooster 7. Mad Season - Wake Up 8. Tiamat - Gaia 9. My Dying Bride - The Crown of Sympathy 10. Guns 'N Roses - Estranged 11. Alice in Chains - Heaven Beside You 12. HIM - Bury Me Deep Inside Your Heart 13. Anathema - Forgotten Hopes 14. Celestial Season - Soft Embalmer of the Still Midnight 15. The Gathering - Saturnine 16. Dire Straits - Brothers in Arms 17. Led Zeppelin - The Rain Song 18. Nightwish - Sleeping Sun 19. Placebo - Special Needs 20. Seal - Kiss from a Rose Или нещо от сорта... шъ мъ извинявате за много Alice in Chains ![]() ![]() -------------------- Get a gun & have fun !
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() деградиращ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1265 Регистриран: 27-April 04 Град: Някъде из Варна Потребител N: 467 ![]() |
В последно време не ми липсваха нито емоционални сривове, нито предателства от приятели, нито разочарования ... наслушах се на балади - най-вече на :
- W.A.S.P. - Keep Holding On (дано не я чуя тази проклета песен повече ... както и да е - невероятна балада!) - Staind - Outside - Silent Hill - Miracle - Richard Marx - Hold on to the Night - Никитины Т и С - Александра ... - Dry Kill Logic - Goodnight -------------------- This life it ain't for me
Your world it ain't for me |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 328 Регистриран: 27-May 04 Град: В.Търново/София Потребител N: 498 ![]() |
Eagles - Hotel California
-------------------- Alive and well, in Hell
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 137 Регистриран: 27-November 04 Град: Nqkade odvad Потребител N: 673 ![]() |
Dobavqm i o6te nqkolko:
Sexy Death-Shame on Me SlipKnot-Vermilion II,Circle Judas Priest-Eulogy Fear Factory-Timelessness Lacuna Coil-The Ghost Woman and the Hunter,Self Deception(si4kite mn me sduhvat) Drowning Pool-Love and War Crematory-Wake Up,Farewell Tiq dni sam na sduh i samo tiq pesni4ki mi se vartqt v saznanieto ![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 412 Регистриран: 21-January 05 Град: Dirty olde town of Sofia Потребител N: 729 ![]() |
Dire Straits - Brothers In Arms
Deep Purple - Soldier Of Fortune Bruce Dickinson - Tears Of The Dragon Blind Guardian - Blood Tears Blind Guardian - Harvest Of Sorrow Judas Priest - Before The Dawn Judas Priest - Victim Of Changes Judas Priest - A Touch Of Evil Alice Cooper - Poison Masterplan - When Love Comes Close Ancient Ceremony - Under Moonspell We Kiss Saturnus - For Your Demons Saturnus - A Poem [Written In Moonlight] Metallica - The Unforgiven Scorpions - Are You The One Scorpions - Lonely Nights Sonata Arctica - Shy Guano Apes - Rain Annihilator - Phoenix Rising -------------------- To light a candle is to cast a shadow...
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 22nd June 2025 - 07:25 PM |