![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 108 Регистриран: 28-November 03 Потребител N: 337 ![]() |
Цитат(Sw1tched @ Feb 4 2005, 08:54 PM) Май имам пълно 6 SPARK Аре да почерпиш тогава! ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 108 Регистриран: 28-November 03 Потребител N: 337 ![]() |
Ех,а на мен как ми се ходи на даскало,а вие се оплаквате тцтцтцттцтцтц
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 848 Регистриран: 27-February 04 Потребител N: 408 ![]() |
Nie sme o6te vakanciq,veroqtno i 6te q proto4at o6te pone 3 dena spored men....ama olimpiadite zakvo me karat da hodq ebati.....sa subota sum po himiq a znam kolko e bezsmisleno prosto
![]() ina4e leda se raztapq;] nqkoi be6e kazal za konkurs po padaniq,ami az padnah ve4e 5 puti :3 puti po kolene 1 po lakti i 1 po guz..... ![]() -------------------- Wake up
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Witcher ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 4075 Регистриран: 8-October 03 Град: Sofia Потребител N: 296 ![]() |
Я дайте да създадем един фонд Blind Guardian - Imaginations Through The Looking Glass DVD, събираме по 50 ст на човек, че да си го купя
![]() ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 279 Регистриран: 13-October 04 Град: София Потребител N: 633 ![]() |
Левче ще ти там, ама ако може да го видя и аз.
![]() -------------------- I can see but there's nobody there
I can hear but there's so much I fear ***************** You have new love and It looks good on you I have never wished you dead, yet. You can now have all the things I could never give to you Look out the window "c`est moi"... Tell me that past times won't die... Tell me that old lies are alive Love that expired too long time ago Kills me, it thrills me... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Witcher ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 4075 Регистриран: 8-October 03 Град: Sofia Потребител N: 296 ![]() |
Няма проблем, ще го покажа на всички спонсори, даже ще им го дам да го пипнат (DVDто де да не си помислите веднага за нещо друго)
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 279 Регистриран: 13-October 04 Град: София Потребител N: 633 ![]() |
Бе каквото дадеш, ще го пипнеме, няма проблеми.
![]() ![]() ![]() Ми къде ще се събират парите? Някаква банкова сметка или що? Бе всъщност колко струва цялото? -------------------- I can see but there's nobody there
I can hear but there's so much I fear ***************** You have new love and It looks good on you I have never wished you dead, yet. You can now have all the things I could never give to you Look out the window "c`est moi"... Tell me that past times won't die... Tell me that old lies are alive Love that expired too long time ago Kills me, it thrills me... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Цитат(Apocalyptic City @ Feb 11 2005, 02:23 PM) Бе всъщност колко струва цялото? [/b] 45 лева, ако не греша. Заслужава си всяка стотинка. А докато съберете пари за DVD-то: тук и тук. ![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 107 Регистриран: 10-February 05 Потребител N: 738 ![]() |
Къде е касичката...??
...че с тази скорост докато го изтегля ще умра от старост!!! ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Бе верно е по-добре да се съберат пари и да се купи. Скоростта е ....
![]() ![]() В SMF има ли го?За там ли става дума, че струва 45 лв. Всъщност, що питам, сега нямам пари. Купих си единия W.A.S.P. и Live Without Sence на Destruction така че ще има да почакам малко ![]() -------------------- I can see but there's nobody there
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Цитат(Apocalyptic City @ Feb 11 2005, 03:26 PM) В SMF има ли го?За там ли става дума, че струва 45 лв. Именно за там... -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() XX ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 897 Регистриран: 4-December 03 Град: София Потребител N: 342 ![]() |
йей - след два часа ще мога да го гледам утре =)
тенкю вери мъч... -------------------- [color=orange]snishki v gryf
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Warrior Of Ice @ Feb 11 2005, 01:36 PM) Цитат(Apocalyptic City @ Feb 11 2005, 03:26 PM) В SMF има ли го?За там ли става дума, че струва 45 лв. Именно за там... Ох, защо ли попитах, така си и мислех и ако знаеш как се ИЗКУШАВАМ!!!!!!!!!! ![]() Дали пък да не ида в събота дотам, а? Поне да го поразгледам... ![]() Що ли ми трябваше тоя Destruction ![]() -------------------- I can see but there's nobody there
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Undead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1287 Регистриран: 23-July 04 Град: Пуовдив Потребител N: 569 ![]() |
Цитат(Apocalyptic City @ Feb 11 2005, 05:03 PM) Ох, защо ли попитах, така си и мислех и ако знаеш как се ИЗКУШАВАМ!!!!!!!!!! Дали пък да не ида в събота дотам, а? Поне да го поразгледам... Що ли ми трябваше тоя Destruction ![]() Поздравявам те със "Спасение" на БТР ![]() ![]() А от Дистракшъня винаги има полза. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
да, благодаря, може и да се разплача даже.....
![]() -------------------- I can see but there's nobody there
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ама ей гадове такива, НЯМА да си го купувате преди мен и да му се радвате
![]() ![]() ![]() ПС Куршумът се заплаща отделно... ППС Хора има го и в датата, що се мъчите в датакома ![]() ПППС И наистина е най-добре да си го купите, ако имате парички, айде бе мамка му и те са хора и те трябва да ядат, помагайте на метъл групите с каквото можете (най-вече с пари) ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Mort @ Feb 11 2005, 04:33 PM) Пфу имам парите, ама си ги кътам за новия Камелот и Thunderstone За Kamelot-а има да почакаме още един месец... ![]() Цитат От днес отварям бюро Hitmen, някой да има жена, учител или изобщо враг, с удоволствие ще му тегля куршума срещу DVDто ![]() Да пиша на private и да се договорим, значи... ![]() Цитат Хора има го и в датата, що се мъчите в датакома Хитреци, сетили са се да го качат и там. ![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Mort @ Feb 11 2005, 02:33 PM) Ама ей гадове такива, НЯМА да си го купувате преди мен и да му се радвате ![]() ![]() ПППС И наистина е най-добре да си го купите, ако имате парички, айде бе мамка му и те са хора и те трябва да ядат, помагайте на метъл групите с каквото можете (най-вече с пари) ![]() Не бе, само се точим, засега пари няма. ![]() Иначе нищо не може да се сравни с оригиналния диск ![]() -------------------- I can see but there's nobody there
|
|
![]()
Коментар
|
|
Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 318 Регистриран: 30-October 04 Град: gr. Montana j-k Mladost 2 Bl. 32 vh. A Потребител N: 648 ![]() |
Daite mi i na mene 100 leva mn mi trebvat da si kupq 4etka za zubi
![]() -------------------- Fuck Your God!
Bleeding Black Label Society Stronger Than Death! Liniqta mi na jivota se e iztrila ot 4ikii no tova ne ozna4ava 4e s`m stanal bezsmurten! www.ciroza.hit.bg > Thrash Metal in Montana |
|
|
![]()
Коментар
|
|
E, две ли
![]() ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3914 Регистриран: 12-April 03 Потребител N: 65 ![]() |
Купих си диска на Вендета
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Badmotorfinger ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 598 Регистриран: 6-January 05 Потребител N: 713 ![]() |
Досега слушах Nevermore и размятах крака и ръце като идиот из стаята си
![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- Get a gun & have fun !
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Цитат(Angermeans @ Feb 11 2005, 11:48 PM) Досега слушах Nevermore и размятах крака и ръце като идиот из стаята си ![]() ![]() ![]() ![]() Ъхъм. И аз тов аправя като ги слушам. Баси яката банда. ![]() ......А някои педали не ги харесват понеже вокалът не се връзвал с останалото... ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Peter Griffin @ Feb 11 2005, 11:09 PM) ......А някои педали не ги харесват понеже вокалът не се връзвал с останалото... ![]() Познаваме ги май тия... ![]() ![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Badmotorfinger ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 598 Регистриран: 6-January 05 Потребител N: 713 ![]() |
Пишман китарист ще е този, дето не се кефи на Nevermore и Jeff Loomis
![]() -------------------- Get a gun & have fun !
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Angermeans @ Feb 11 2005, 11:31 PM) Пишман китарист ще е този, дето не се кефи на Nevermore и Jeff Loomis ![]() Абсолютно. ![]() ![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ами какво да кажем за него - с ей това соло е спечелил един конкурс за млади китаристи когато е бил на 16 години !
Не е човек просто... -------------------- Get a gun & have fun !
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Poisoned ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1407 Регистриран: 12-May 03 Град: BG Потребител N: 101 ![]() |
Ебати!!!
Половината ми дискография на Angelis Upstarts, едни split на Conflict, половин албум на Bad Brains и отидоха заради тъпата ми записвачка и още по-тъпите CD-та EuroSilver... Егати... а сега като вече го няма unixpunx.org от къде ще си ги намеря пак тия неща, много от тези албуми на Angelis Upstarts си бяха ебати неоткриваемите... ![]() ![]() Мразя като става така... ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
protocol down ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1855 Регистриран: 12-January 03 Град: Пловдив Потребител N: 4 ![]() |
soulseek
![]() ще ти помогна.. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3914 Регистриран: 12-April 03 Потребител N: 65 ![]() |
Цитат(Warrior Of Ice @ Feb 12 2005, 12:33 AM) Цитат(Angermeans @ Feb 11 2005, 11:31 PM) Пишман китарист ще е този, дето не се кефи на Nevermore и Jeff Loomis ![]() Абсолютно. ![]() ![]() Ами всъщност инструментала многократно го похвалих, а гласа на вокалиста си личи, че е добър и че самия вокалист има отлични умения..казах че не ми харесва начина по който пее и по който се връзва с инструментала, което пък е въпрос на вкус ![]() Edit: а за солото му на 16 години ..."егати сакатия тип" ...изрУТ ненУрмалник абе огпаврохг,фмаб;ф |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 26th June 2025 - 11:05 PM |