![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
TODAY IS DA DAY
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Президент на Република България ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 62 Регистриран: 26-November 03 Потребител N: 335 ![]() |
Миналия път не можах да дойда, защото бях на работа. Нещо изникна спешно. Обаче бях пратил няколко агента под прикритие и те казаха, че концертът е бил добър. Само нещо споменаха за едно парче посветено на, цитирам: "лъжите, с които ни заливат всеки ден". Какво имате предвид? Това някаква анти-държавна пропаганда ли е?
Днес ще гледам да намина, ако пак не изникнат някакви спешни държавни дела. Колко е уискито на бара, мeжду другото? -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Не точно.
Но от концерта можете да стигнете до извода, че българското образование има доста проблеми, след като не е научило отличниците да членуват правилно, а да не казват: "Следващото парче е... е всъщност е моето любимото ми парче, следващото." -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Badmotorfinger ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 598 Регистриран: 6-January 05 Потребител N: 713 ![]() |
Еба да го оба !
Май в четвъртък няма да мога да дойда ако за тогава стане концерта... -------------------- Get a gun & have fun !
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Badmotorfinger ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 598 Регистриран: 6-January 05 Потребител N: 713 ![]() |
Абе сега даже се сетих, че в четвъртък (17ти) е концерта на Fates Warning. Кофти дата...
-------------------- Get a gun & have fun !
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
![]() -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Burned from hope ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1741 Регистриран: 18-February 03 Град: София Потребител N: 45 ![]() |
ami qko typi gluposti, ako nekoi doide na 17ti she e qko ., she ima nagrada shokolad i naturalen sok i himikalka ebati............
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3914 Регистриран: 12-April 03 Потребител N: 65 ![]() |
Ами и тук ще пиша какво стана.
Още ме държи едно такова "прекрасно настроение". Часът е около 19:00 слизаме ентусиазирано по стълбите надолу към клуб Кокарача и ни просреща управителя на клуба..един такъв симпатичен типаж от онея дето най-много им отива да са залепени за подметка на кубинка и ни казва "Съжалявам, но тук няма да има никакъв концерт, клуба е ангажиран цялата вечер за рожден ден. Рожденника не иска да има група." Връщаме се обратно по стълбите с надеждата като дойде човека с който говорихме за концерта нещата да се оправят. Когато той дойде стана ясно, че нещата няма да се оправят и дойде момента на не-особенно дългите разговори по gsm-а с хора, които сме канили и разбира се тежкия разговор с Бобз от рода на - Къде сте? - Товарим барабаните. - Ами недейте..май няма да има концерт - !??!?! - Ъъмиъ..но ако искате в Четвъртък ни казаха, че със сигурност няма да има такива издънки. :-( После останахме да посрещнем хората, които дойдоха и в крайна сметка се набутахме в залата за непушачи която приличаше на някакъв склад по-скоро ..и бира, бира, ром, etc. Сега да се извинявам ли на всички решили да подкрепят нас и Fyeld като дойдат на "концерта"? Каква по-прекрасна слава за една нова група от това когато имат концерт да се чува: - Айде да ходим на Distorment - Луд ли си те може и на време да почват, но не и на дата която са обявили. И така..в Четвъртък вероятно все пак ще свирим там ...за втори и последен път! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 248 Регистриран: 23-October 04 Потребител N: 638 ![]() |
Иха било е велико преживяване...Е все пак и 17-ти е ден,може тогава да е денят на истината
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 502 Регистриран: 14-May 04 Град: София Потребител N: 486 ![]() |
Момчета няма да говора в стил колко жалко,но да си знаете,че това място не е подходящо за вас!
![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- A TOUCH OF EVIL
Please set me free I can't resist a Touch of Evil |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 332 Регистриран: 2-June 03 Потребител N: 131 ![]() |
в четвъртък от 21:30 ли ?
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
tc - 21:00
Ama z mislq da sme vtori i bez tva... demek mai 6te e kym 22. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3914 Регистриран: 12-April 03 Потребител N: 65 ![]() |
Цитат(Peter Griffin @ Feb 13 2005, 02:33 PM) tc - 21:00 Ama z mislq da sme vtori i bez tva... demek mai 6te e kym 22. Хм за кво втори като имаме малко над половин час свирене? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() THERION ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 666 Регистриран: 5-July 04 Град: София Потребител N: 546 ![]() |
Цитат(Sw1tched @ Feb 13 2005, 10:18 AM) Каква по-прекрасна слава за една нова група от това когато имат концерт да се чува: - Айде да ходим на Distorment - Луд ли си те може и на време да почват, но не и на дата която са обявили. ъъъъъъ таковата тук ми липсва иконката от icq-то "прегръдка" (а ме мързи да я диря ся) та таковата....няма да си мислим това ...вие си вършете нещата с хъс - пък фенщината от нас ...тъй де а и освен това името на групата мнооооого ме кефи ![]() -------------------- THERION...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(THERION @ Feb 13 2005, 02:47 PM) ъъъъъъ таковата тук ми липсва иконката от icq-то "прегръдка" (а ме мързи да я диря ся) та таковата....няма да си мислим това ...вие си вършете нещата с хъс - пък фенщината от нас ...тъй де а и освен това имато на групата мнооооого ме кефи ![]() И не ме подсети да ти дам флйър, че и плакати носех. Абе за вас не говоря ваш'та агитка е желязна ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
1. Не подготвям никви селянии.
2. И аз имам желанието да сме втори. 3. Стефан иска да свирим един кавър в чест на клуба... не е селско, а го заслужават. -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
За това си прав и точно заради това лично аз за себе си реших, че няма на кой да съм ядосан и си мълчах и се опитах да си напраа купона.
Само не говори за Българщина. Звучи просто ТЪПО. -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Sturmfuhrera @ Feb 13 2005, 11:51 PM) Само не говори за Българщина. Звучи просто ТЪПО. Ок, няма да говоря за Българщина, ще казвам всеки път 'не е важно на мен да ми е добре, а на Вуте да му е зле'. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Боби, зарязвай свиренето и стани свещеник.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Добре, ае да забравим всичко и да се подготвим за концерта!
Все пак ще свирим не с кой да е, а със самите Eufobia! Те са ТРАШ и са яки. -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Не бъдете такива фаталисти . Твърде много се притеснявате да не си помислят хората, че всичко приемате с наведени глави, вместо да осъзнаете, че често агресията е проява на слабост и несдържаност и вместо да се замислите колко прав е Angermeans, в това което цитираш.
Едит: кога ще се разкара тази тема от 'Важни' |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 53 Регистриран: 29-December 04 Град: Obelq 2 Потребител N: 708 ![]() |
dobre be kvo se pravite na obideni
vie vyrnahte li parite na fenovete deto doidoha na koncerta ![]() tva e 6toto se zanimavate s gluposti vmesto da si gledate dgrupata osven tova ne iskam da vi obijdam ama mnogo imitirate soulfly i fyeld - ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Президент на Република България ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 62 Регистриран: 26-November 03 Потребител N: 335 ![]() |
Така е, като пеете против държавата. Навсякъде дърпаме конците. Да видите в Четвъртък, какво ви чака...
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Burned from hope ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1741 Регистриран: 18-February 03 Град: София Потребител N: 45 ![]() |
Цитат(Ignath @ Feb 14 2005, 04:16 PM) osven tova ne iskam da vi obijdam ama mnogo imitirate soulfly i fyeld - ![]() da nasitina, po-dore da sfirime s eufobia |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Ignath @ Feb 14 2005, 05:16 PM) dobre be kvo se pravite na obideni vie vyrnahte li parite na fenovete deto doidoha na koncerta ![]() tva e 6toto se zanimavate s gluposti vmesto da si gledate dgrupata osven tova ne iskam da vi obijdam ama mnogo imitirate soulfly i fyeld - ![]() Да, извадих пари от джоба си и ги върнах на феновете. А не знам защо, но мисля, че тук написах, че еуфобия са наистина TRASH. -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 27th July 2025 - 11:27 PM |