![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 318 Регистриран: 30-October 04 Град: gr. Montana j-k Mladost 2 Bl. 32 vh. A Потребител N: 648 ![]() |
A we Montana si e nai qkoto mestence za metali
![]() -------------------- Fuck Your God!
Bleeding Black Label Society Stronger Than Death! Liniqta mi na jivota se e iztrila ot 4ikii no tova ne ozna4ava 4e s`m stanal bezsmurten! www.ciroza.hit.bg > Thrash Metal in Montana |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 502 Регистриран: 14-May 04 Град: София Потребител N: 486 ![]() |
Абе като се позамисля(което се случва много рядко)там кадето се саберат повечко метъли става веднага готино местенце!А и ако там е по-евтина бирата,е може да стане и любимо местенце за повече време!
-------------------- A TOUCH OF EVIL
Please set me free I can't resist a Touch of Evil |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 107 Регистриран: 28-October 04 Град: на изток от рая Потребител N: 647 ![]() |
Аз искам да има метъл.... неми трябват метъли
![]() -------------------- Cogito ergo sum
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 108 Регистриран: 28-November 03 Потребител N: 337 ![]() |
И сам воинът е воин!
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 236 Регистриран: 20-July 04 Град: Sofia Потребител N: 564 ![]() |
Чух,че Пънка на Веслец са го затворили.А що се отнася до ул Искър,говорех по-специално за нейната отсечка между Веслец и Будапеща-обаче няма смисъл да ходите до там,защото поне за тази кръчма мога със сигурност да кажа,че не работи.А Магелана е над всички-определено любимото ми заведение!Много ми е сложно за обяснение къде се намира,тъй че следващия път направо ще взема адреса
-------------------- В пустинята видях човек-гол,озверял,клечеше на земята и стискаше сърцето си,и го ядеше."Добро ли е,приятелю?"-му казах аз."Горчиво е"-отвърна той."Но ми харесва,защото е горчиво и е мое."
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 126 Регистриран: 16-December 04 Потребител N: 695 ![]() |
Зала "Христо Ботев" и ст "Академик" когато има яки концерти.
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 23 Регистриран: 19-February 05 Потребител N: 749 ![]() |
i az opredeleno sam za peikite!!!
![]() ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 240 Регистриран: 11-January 05 Потребител N: 715 ![]() |
Цитат(pain @ Feb 22 2005, 03:33 PM) i az opredeleno sam za peikite!!! ![]() ![]() ![]() Определено за! ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() PHENCYCLIDINE ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 925 Регистриран: 3-November 04 Град: Sofiq Потребител N: 654 ![]() |
Цитат(Валкирия @ Feb 22 2005, 11:25 AM) А Магелана е над всички-определено любимото ми заведение!Много ми е сложно за обяснение къде се намира,тъй че следващия път направо ще взема адреса Magelan e strahotno mqsto prez studenite zimni no6ti.Samo deto e mnogo malko i ne moje da pobere mnogo narod... A za ostanalite sezoni...stiga da e nad 15 gradusa-parkove i gradinki ![]() -------------------- STREETS SEEMS UNEVEN WHEN YOU'RE DOWN.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 107 Регистриран: 10-February 05 Потребител N: 738 ![]() |
Някой ще ми подскаже ли къде се намира клубa в който ще се проведе концерта на Agnostic Front?
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 220 Регистриран: 17-February 05 Град: Sf Потребител N: 746 ![]() |
Agnostic Front in BG
Mar 29 - Sofia - Black Box + LAST HOPE BLACK BOX София улица Пиротска 5 (02) 9201638 раб. време: 22:00-07:00 ![]() -------------------- hold on to the thread
the currents will shift guide me towards you know something's left and we're all allowed to dream of the next time we touch.......... you don't have to stray two oceans away waves roll in my thoughts hold tight the ring... the sea will rise... please stand by the shore... I will be... I will be... there once more......... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 107 Регистриран: 10-February 05 Потребител N: 738 ![]() |
Благодаря .
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Днес ходих до въпросният клуб Black Box и бях неприятно изненадан от факта че беше запечатан?
Някой да знае нещо по въпроса? -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
protocol down ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1855 Регистриран: 12-January 03 Град: Пловдив Потребител N: 4 ![]() |
там беше хардкор екс-мас. лъскава дискотека. ама е хубаво местенцето де. сцената е екстра. има място за меле има и за спокойно наблюдаване. срещу централни хали, лесно се намира. а нямам представа защо е запечатано, ама предполагам е временно.. едва ли ре-акт биха обявили мястото, ако не е сигурно, че ще бъде то!
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Burned from hope ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1741 Регистриран: 18-February 03 Град: София Потребител N: 45 ![]() |
да е оня ден питах Косьо и си4ко е то4но. там ше е концерта . ина4е наистина е мега яко място. според мен за тоя концерт по-добро място няма. сцената е много яка за хардкор концерти. си4ко е перфект.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
protocol down ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1855 Регистриран: 12-January 03 Град: Пловдив Потребител N: 4 ![]() |
Цитат(falio` @ Mar 2 2005, 03:51 PM) да е оня ден питах Косьо и си4ко е то4но. там ше е концерта . ина4е наистина е мега яко място. според мен за тоя концерт по-добро място няма. сцената е много яка за хардкор концерти. си4ко е перфект. ако махнат и шибаните светлинни ефекти ![]() ![]() кучко, кога ше пуснат билетите бе? и колко ше струвате деба? ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 251 Регистриран: 6-January 09 Потребител N: 3193 ![]() |
Някой да е ходил в Black Lodge? Бях там на Нова година и беше доста добро. Изненадаха ме с Kreator като първа песен. После пуснаха Brujeria. Не е скъпо.
-------------------- (mooning)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Forsaken ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 917 Регистриран: 15-January 08 Град: София Потребител N: 2539 ![]() |
Да, някои даже сме сравнително редовни посетители
![]() Единственото ми оплакване е големия задух, който настава когато се сберем повече хора долу. Това май е проблем почти навсякъде в "подземните" заведения а и като сме пушачи... Супер си е местенцето ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 251 Регистриран: 6-January 09 Потребител N: 3193 ![]() |
Някои като мен, които не излизат, само си мечтаят да са редовни посетители
![]() -------------------- (mooning)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 245 Регистриран: 29-September 05 Град: София Потребител N: 955 ![]() |
За съжаление Хелоуйна го няма вече, там си беше уникално
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3123 Регистриран: 8-October 05 Потребител N: 963 ![]() |
В Black Lodge в момента се заформя нещо подобно, само дето е по-тясно и запушено.
![]() -------------------- We live to fight the hand of doom,
We got the pride to strike a fool, Vain glory be my wicked guide... |
|
|
Гост Void KD (гост) |
![]()
Коментар
|
Гост ![]() |
Пфф, от къде да знам. И без това не излизам много. Само знам че имаше няква "дискотека" Drum, ама май я затвориха или нещо подобно. За Благоеград става въпрос.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Condemned to Hell ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 2377 Регистриран: 13-June 04 Потребител N: 519 ![]() |
Блек Лодж от едното ми ходене не ми стана най-приятното място. Ако се сравнява с Хелоуин, еми, няма го тоя олдскуул, и в положителния, а и в отрицателния смисъл, де, хаха. Да, музиката е добре, постарали са се съдържателите и заслужават поклон. Просто не си паснах аз много с това място.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() draugr ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1516 Регистриран: 24-December 07 Град: Нейде из мрака на Витошкия лес... Потребител N: 2495 ![]() |
^ На мен лично ми допадна, като обстановка - прилича донякъде на уютната, омирисана на цигари и осеяна с черепи, пентаграми и пр. дупка от моите сънища
![]() ![]() -------------------- Аз съм това, което ще бъдеш, което си, аз бях преди. — Sum, quod eris, quod es,ante fui.
(Туй бе написано на входа на Римските гробища) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 2154 Регистриран: 21-July 06 Град: Там някъде! Потребител N: 1467 ![]() |
Ама за кой Хелоуин си говорим?! Онзи в зала Христо Ботев си беше най-култовия, Новия /къщата/ беше много яко, ама в началото докато имеше халби, вилици и кенеф... после стана най-гнусното място на света! Иначе колко култови кръчми дойдохи и си отидоха през годините.
![]() ![]() ![]() ![]() Аз Ложата, лично си я харесвам и ми е много готино там, гледам два-три пъти седмично да се разпиша! (пък и ми е сравнително близо). Адамсчето също, срамота от колко време не съм наминавала натам ![]() ![]() -------------------- Аз съм пеперудата
на тази дъска, забодени с другите сме част от колекция. Карфиците бляскави бяха наши мечти, но само свободни от тях отново ще летим...... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() лайно ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1536 Регистриран: 18-August 05 Град: софия Потребител N: 904 ![]() |
Тва Black Lodge нещо не ме кефи много. Уж да изглежда некво мрачно и зловещо, а това е доста комично и няма много къде да седнеш. Иначе аз ходих само един път и пускаха няква доста прилична музика, напих се, бутахме се, търкаляхме се по земята. Абе забавно беше, та смятам пак да го посетя. Пък и цените са приемливи.
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 64 Регистриран: 5-May 08 Град: София Потребител N: 2738 ![]() |
За сега само Адамс ми е близо
![]() ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 2154 Регистриран: 21-July 06 Град: Там някъде! Потребител N: 1467 ![]() |
-------------------- Аз съм пеперудата
на тази дъска, забодени с другите сме част от колекция. Карфиците бляскави бяха наши мечти, но само свободни от тях отново ще летим...... |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 21st July 2025 - 04:02 PM |