![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3914 Регистриран: 12-April 03 Потребител N: 65 ![]() |
17.02.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() алфонс ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2959 Регистриран: 8-August 03 Град: Пловдив, градът на "Ботев" Потребител N: 232 ![]() |
аз ше съм в софия ма нема да дойда че по тва време са фейтс уорнинг
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Цитат(alpha prime @ Feb 14 2005, 09:57 PM) аз ше съм в софия ма нема да дойда че по тва време са фейтс уорнинг Ти кво? Дразниш ли ни? -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Баси... ае пък... ЩЕ НАПРАВИМ ПО-ЯКО ШОУ ОТ ФЕЙТС!
-------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3914 Регистриран: 12-April 03 Потребител N: 65 ![]() |
Цитат(alpha prime @ Feb 14 2005, 09:57 PM) аз ше съм в софия ма нема да дойда че по тва време са фейтс уорнинг Всъщност не е по същото време Фейтса би трябвало да почне 19:30 а ние ще свирим след Еуфобия т.е най рано 10:15 така че който наистина би си направил труда ще дойде да ни чуе и нас. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() THERION ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 666 Регистриран: 5-July 04 Град: София Потребител N: 546 ![]() |
аз тъй или иначе не понасям FW
тъй че стига да организирам нещата ще се появя ![]() -------------------- THERION...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Burned from hope ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1741 Регистриран: 18-February 03 Град: София Потребител N: 45 ![]() |
she e dobre da se saberat 30 4oeka
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3643 Регистриран: 19-July 03 Потребител N: 202 ![]() |
Ще кажете ли малко повечко за Еуфобия?
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Те са много як дет/блек.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Badmotorfinger ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 598 Регистриран: 6-January 05 Потребител N: 713 ![]() |
Траш/дет някакъв, имаха сайт в хит.бг мисля. Провери.
Не ме изкефи това, което им слушах, ама като за на живо стават... Познавам басиста им (Стефан) - доста е добър. -------------------- Get a gun & have fun !
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3643 Регистриран: 19-July 03 Потребител N: 202 ![]() |
Имам спомени,че бяха някакъв дет и затова питам.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Angermeans @ Feb 15 2005, 09:07 PM) Траш/дет някакъв, имаха сайт в хит.бг мисля. Провери. Не ме изкефи това, което им слушах, ама като за на живо стават... Познавам басиста им (Стефан) - доста е добър. Не знам аз ще свиря надъхано дори да е пред 10 човека ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Цитат(_SiegfrieD_ @ Feb 15 2005, 09:23 PM) Имам спомени,че бяха някакъв дет и затова питам. Хаххахахаха мега яки са тва е истината. Истински TRASH! -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() алфонс ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2959 Регистриран: 8-August 03 Град: Пловдив, градът на "Ботев" Потребител N: 232 ![]() |
Цитат(Sw1tched @ Feb 14 2005, 11:32 PM) Цитат(alpha prime @ Feb 14 2005, 09:57 PM) аз ше съм в софия ма нема да дойда че по тва време са фейтс уорнинг Всъщност не е по същото време Фейтса би трябвало да почне 19:30 а ние ще свирим след Еуфобия т.е най рано 10:15 така че който наистина би си направил труда ще дойде да ни чуе и нас. em wse pak predi fates shte ima podgrqwashta grupa koqto cepi armatura ... em obache e oferta sled fates ako usopeq1 da namerq kokaracha da doida hehe |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(alpha prime @ Feb 16 2005, 02:55 PM) Цитат(Sw1tched @ Feb 14 2005, 11:32 PM) Цитат(alpha prime @ Feb 14 2005, 09:57 PM) аз ше съм в софия ма нема да дойда че по тва време са фейтс уорнинг Всъщност не е по същото време Фейтса би трябвало да почне 19:30 а ние ще свирим след Еуфобия т.е най рано 10:15 така че който наистина би си направил труда ще дойде да ни чуе и нас. em wse pak predi fates shte ima podgrqwashta grupa koqto cepi armatura ... em obache e oferta sled fates ako usopeq1 da namerq kokaracha da doida hehe Warrior-a и Feather ще идват така че можеш с тях да дойдеш предполагам. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
a kak da naprawq wryzka s tqh ebati
taq we4er ko sa obadqt se razberem za okolo koncerta nqmam protiw zaebi ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Burned from hope ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1741 Регистриран: 18-February 03 Град: София Потребител N: 45 ![]() |
az pyk iskam sled koncerta otia na Uikeda v shipkata ama neznam
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
яко
. -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Беше убийствено яко, според мене. По-добре от първия път. Сега гледам снимките
![]() Благодаря още веднъж на всички, които дойдоха! ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ами този път имаше 2 пъти по-малко хора, но все супер яки типове
![]() ![]() Едит: Честит рожден Ицо !! Радвам се, че вече 2 години горе долу се познаваме ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ааа копеле Ицо има РД! Аре да го ебемееееееееееееееееее
![]() -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() TheOtherSide.dir.bg ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 950 Регистриран: 14-July 03 Град: София Потребител N: 198 ![]() |
Цитат(_SiegfrieD_ @ Feb 15 2005, 09:03 PM) Ще кажете ли малко повечко за Еуфобия? ![]() засичали сме се по репетиционните и много ми харесва техния стил... за съжаление още не съм ги гледал на живо, снощи бях почти до 10 часа на бачкане... ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28395 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Концертът наистина беше убийствен. Машини сте. Голямо евала на Боби, че най-сетне се реши да свири сола (само тъй, ще ги закопаеш
![]() P.S. А за вчера (или по-точно днес, хаха) - благодаря ви, момчета. ![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
...И на Вальо(Васко), който май не счупи педала тоя път. И Щурма, който не падна на сцената.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Warrior Of Ice @ Feb 18 2005, 10:56 AM) Голямо евала на Боби, че най-сетне се реши да свири сола (само тъй, ще ги закопаеш ![]() ![]() Bitango, това което най-много ми хареса в Еуфобия е, че са големи пичове и разбира се Ибанец-а BC Rich-а и ламповото кубе ![]() .......... Мачкай Distorment машинооо ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Poisoned ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1407 Регистриран: 12-May 03 Град: BG Потребител N: 101 ![]() |
Цитат(Sw1tched @ Feb 18 2005, 12:15 PM) и разбира се Ибанец-а BC Rich-а и ламповото кубе ![]() BC Rich-а беше едно време на нашия басист (Орлин), ама нещо не му беше удобен, а и искаше да свири на 5-струнен бас и му го продаде на Течу. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Тих Наблюдател ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 218 Регистриран: 13-January 03 Град: On a Wisconsin Death Trip Потребител N: 5 ![]() |
Супер яко беше наистина.Наистина се получи още по-добре и от миналия път.Обикновенно след концерти казвам че бе боли всичко(ръцете примерно най-много краката) Тоя път си е наш всичко.Погледнах си часовника и тои ми се опря в китката...направо ми се приплака хехе.Абе мега яко хехе.Пожелавам ви още такива че и по-добри концерти.
![]() ![]() ![]() -------------------- And the Raven, never flitting, still is sitting, still is sitting
On the pallid bust of Pallas just above my chamber door; And his eyes have all the seeming of a demon's that is dreaming, And the lamplight o'er him streaming throws his shadow on the floor; And my soul from out that shadow that lies floating on the floor Shall be lifted- nevermore! Edgar Allan Poe |
|
|
![]()
Коментар
|
|
eheeee
iskam blagodarq na si4ki koito doidoha, i se s4upiha mn me izkefiha mene Eufobiq, mn qki pi4ove! respect! blagodarq na blago 4e mi dade da sfirq s ednata mu palka 4e moita q s4upih na Long Arm of maikat ti hehe. opredeleno she sfirim i drug pat s eufobiq, nqkfo iska mi se neshto po-mashtabno deto da se sabereme 4-5 grupi, ama cocara4ata mai nqma da moje da e mqstoto, she mu mislime heh |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 562 Регистриран: 23-April 04 Град: София Потребител N: 461 ![]() |
Е сега направо ме е яд че не дойдох!!! Ама тия дни не съм за пред хора
![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() THERION ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 666 Регистриран: 5-July 04 Град: София Потребител N: 546 ![]() |
Цитат(Demiurg @ Feb 18 2005, 01:11 PM) Е сега направо ме е яд че не дойдох!!! Ама тия дни не съм за пред хора ![]() ![]() аз пет пъти ти казвах ти не мога ей на! яко беше !!! ![]() -------------------- THERION...
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 28th July 2025 - 10:12 PM |