![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
Честит рожден ден на Ицо! Не само Rhapsody, но и Blind Guardian в България
![]() -------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Undead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1287 Регистриран: 23-July 04 Град: Пуовдив Потребител N: 569 ![]() |
ЧРД и от мен!
![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() XX ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 897 Регистриран: 4-December 03 Град: София Потребител N: 342 ![]() |
Честит рожден ден пожелавам ти много здраве и още много, много успехи.
-------------------- [color=orange]snishki v gryf
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 848 Регистриран: 27-February 04 Потребител N: 408 ![]() |
Lele Ico 4RD mn mi se iska6 da doida v4era na koncerta razbrah 4e ste otpraznuvali ...
mn uspehi i 6tastie ![]() -------------------- Wake up
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 279 Регистриран: 13-October 04 Град: София Потребител N: 633 ![]() |
Честит рожден ден и от мен. Пожелавам ти много сбъднати желания.
![]() Наздраве! ![]() -------------------- I can see but there's nobody there
I can hear but there's so much I fear ***************** You have new love and It looks good on you I have never wished you dead, yet. You can now have all the things I could never give to you Look out the window "c`est moi"... Tell me that past times won't die... Tell me that old lies are alive Love that expired too long time ago Kills me, it thrills me... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Burned from hope ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1741 Регистриран: 18-February 03 Град: София Потребител N: 45 ![]() |
ico bratle, v4era ne se setih 4e imash rd, zabraih i za tfa ne ti go 4estith hah. sa ti 4estitq. da si jif i zdraf i mn lubof !!!!!!!!!!!(#^28963489746y28974egbirue
si4ko nai-hubafo. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Дихание ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1362 Регистриран: 4-September 03 Град: Русе Потребител N: 254 ![]() |
Edin ot horata sybrali nai mnogo pojelaniq:"))) Razbiraemo de..
4estit praznik! Jelaq ti vsi4ko da vyrvi na 6... zdrave, 6tastie, pari jeni koli:")))) Smile! -------------------- Ако някой се опита да ме засенчи, просто ще го оставя да слънчаса...
http://www.myspace.com/dihanie http://dihanie.atakmim.com http://d1hanie.blogspot.com |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Благодаря на всички, да ви се връща!
А днес - да е жив и здрав Пешо Щурма! Честити 16 и много щастие... ![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Честито, курво!!!!!!
![]() ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 220 Регистриран: 17-February 05 Град: Sf Потребител N: 746 ![]() |
Еми Честито на рожденика!
![]() -------------------- hold on to the thread
the currents will shift guide me towards you know something's left and we're all allowed to dream of the next time we touch.......... you don't have to stray two oceans away waves roll in my thoughts hold tight the ring... the sea will rise... please stand by the shore... I will be... I will be... there once more......... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Witcher ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 4075 Регистриран: 8-October 03 Град: Sofia Потребител N: 296 ![]() |
Абе вие да не сте се наговорили бе
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Burned from hope ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1741 Регистриран: 18-February 03 Град: София Потребител N: 45 ![]() |
sturm da si jiv i zdraf putko neshtastna , mn lubof, i da ti e jif/a/o i zdraf/a/o Teni razbira se.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
Uha Sturma na 16! A taka wsichki poodyrtqha! Jiw i zdraw da si pich!
![]() -------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Дихание ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1362 Регистриран: 4-September 03 Град: Русе Потребител N: 254 ![]() |
Хех..още един навлязъл в златните среди на непълнолетието:")) Честито! Весело празнуване и късмет за в бъдеще:")
-------------------- Ако някой се опита да ме засенчи, просто ще го оставя да слънчаса...
http://www.myspace.com/dihanie http://dihanie.atakmim.com http://d1hanie.blogspot.com |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Хахахаха благодаря ви много, много
![]() ![]() ![]() Стефане и аз те обичам, да го духаш ![]() -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 502 Регистриран: 14-May 04 Град: София Потребител N: 486 ![]() |
Щурме да си жив и здрав,и с повече концерти зад гърба!
![]() ![]() -------------------- A TOUCH OF EVIL
Please set me free I can't resist a Touch of Evil |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() алфонс ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2959 Регистриран: 8-August 03 Град: Пловдив, градът на "Ботев" Потребител N: 232 ![]() |
hade chestito i na dwamata pecheliwshi
malko sys zakysnenie shtot chak sega wijdam internet hehe |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() ... 2 hEaRtS ... ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 837 Регистриран: 10-October 03 Град: Gb Потребител N: 305 ![]() |
![]() ![]() 1.Честит Рожден Ден на Петър!!!!!!!!! ![]() ![]() 2.Честит Рожден Ден Ицо!!!Все така ангажиран с хубави занимания....,че и все по-хубави да са....много щастие и късмет.. ![]() 3.Честит Рожден Ден Петър(Щурмчо)!! Жив,здрав и много концерти на теб и Тени ![]() ![]() ![]() ..Дано да сте си изкарали хубаво и все така усмихнати и весели.... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- ...Like a true nature's child We were born, born to be wild We can climb so high I never wanna die Born to be wild Born to be wild.... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
protocol down ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1855 Регистриран: 12-January 03 Град: Пловдив Потребител N: 4 ![]() |
Цитат(anonimna_dx @ Feb 19 2005, 04:48 PM) ![]() ![]() 1.Честит Рожден Ден на Петър!!!!!!!!! ![]() ![]() 2.Честит Рожден Ден Ицо!!!Все така ангажиран с хубави занимания....,че и все по-хубави да са....много щастие и късмет.. ![]() 3.Честит Рожден Ден Петър(Щурмчо)!! Жив,здрав и много концерти на теб и Тени ![]() ![]() ![]() ..Дано да сте си изкарали хубаво и все така усмихнати и весели.... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() същото и от мен ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() деградиращ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1265 Регистриран: 27-April 04 Град: Някъде из Варна Потребител N: 467 ![]() |
Хехех и аз съм пропуснала важни исторически събития.
![]() Честито на рождениците със закъснение. Щастие, щастие и пак щастие. Друго не е нужно. -------------------- This life it ain't for me
Your world it ain't for me |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 220 Регистриран: 17-February 05 Град: Sf Потребител N: 746 ![]() |
Айде Stoma и на теб ти дойде редът! Честито !
Много обичам да честитя рождени дни:-) А наздраве! -------------------- hold on to the thread
the currents will shift guide me towards you know something's left and we're all allowed to dream of the next time we touch.......... you don't have to stray two oceans away waves roll in my thoughts hold tight the ring... the sea will rise... please stand by the shore... I will be... I will be... there once more......... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 240 Регистриран: 11-January 05 Потребител N: 715 ![]() |
скормно ама от сърце.. ЧРД!
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Вие за къде сте бързали всичките та през ден има рожденници, а партита няма ли. Убихме се да ви четитим и никакви покани за черпене, без срамници такива:")))
Честито на поредния:")) -------------------- Ако някой се опита да ме засенчи, просто ще го оставя да слънчаса...
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
.... ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 617 Регистриран: 17-February 05 Потребител N: 747 ![]() |
Честит Рожден ден и от мен:)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 248 Регистриран: 23-October 04 Потребител N: 638 ![]() |
ЧРД на Ицето...да е живичък,здравичък,много усмихнат,много успехи д аима и тн.И да е все така добър приятел:))))))
Чрд и на Щурма,на който му честитя за 4 път,и той да е здрав ,прав и корав..и усмихнат и Да си дрънка на баса още дъъъъъългоо дъъългооо време.. ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 240 Регистриран: 11-January 05 Потребител N: 715 ![]() |
Цитат(```````` @ Feb 20 2005, 01:27 PM) Вие за къде сте бързали всичките та през ден има рожденници, а партита няма ли. Убихме се да ви четитим и никакви покани за черпене, без срамници такива:"))) Честито на поредния:")) А така я им се скарай сега едно хубаво...и почерпка трябва да има... да ама няма.. ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ами сега? Днес няма рожденик:-( И парти няма...
-------------------- hold on to the thread
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Честито, Сашо! Всичко най-добро...
![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Hohoхо честито и от мен
![]() -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ![]() Mnogo shah ![]() I mnogo Maiden! ![]() -------------------- Historia vitae magistra
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 21st July 2025 - 04:01 PM |