![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
.... ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 617 Регистриран: 17-February 05 Потребител N: 747 ![]() |
Предполагам всички знаят за теста на нацията, който излъчи националния ефир вчера ( събота ) 05.03.2005 . Какво мислите за самия тест..Някой правил е друг път такъв тест и какво мисли за теста, който беше проведен снощи ?!
Аз лично се учудих, че Мадона има IQ - 140... Лично аз не харесах особено теста, за това реших да попитам и вас..Може пък да има някой , на който да му е допаднал..знае ли човек:) |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Глдах мач в това време. Валенсия : Реал Мадрид. Всеки, който е гледал някакъв IQ тест по телевизията вместо това, е дебил. Любов има за всички от сърце.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() not your bitch ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1195 Регистриран: 11-August 04 Потребител N: 586 ![]() |
аз съм правила такива тестове
изкарват ме гений ![]() този,който дават по телевизията,е от най-най-най елементарните този,който държат американците, е като за бавноразвиващи се на него изкарвам 180 ![]() -------------------- u missed me,didn't ya ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
.... ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 617 Регистриран: 17-February 05 Потребител N: 747 ![]() |
Аз от теб нищо друго не очаквам да ми кажеш...Ти и нещо полезно никога..
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Снежная Королева @ Mar 6 2005, 03:17 PM) аз съм правила такива тестове изкарват ме гений ![]() този,който дават по телевизията,е от най-най-най елементарните този,който държат американците, е като за бавноразвиващи се на него изкарвам 180 ![]() Ами да - това за американците не ме учудва, просто защото знам, че когато наш съгражданин отиде на учи примерно в някакъв университет, винаги е още в началото по - добре от американците.. ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() not your bitch ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1195 Регистриран: 11-August 04 Потребител N: 586 ![]() |
Цитат(Black Seppath @ Mar 6 2005, 03:15 PM) Любов има за всички от сърце. ![]() загубих на еврофутбол от тоя мач Цитат когато наш съгражданин отиде на учи примерно в някакъв университет, винаги е още в началото по - добре от американците не,не не просто да е по-добре те са като за малоумни тия тестове,потърси си из нета между другото не само америкацните държат такива тестове -------------------- u missed me,didn't ya ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Цитат(Nightwish @ Mar 6 2005, 06:20 PM) Ами да - това за американците не ме учудва, просто защото знам, че когато наш съгражданин отиде на учи примерно в някакъв университет, винаги е още в началото по - добре от американците.. ![]() Откъде го знаеш? Интересно ми е. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 195 Регистриран: 5-March 05 Потребител N: 759 ![]() |
Времето за отговор беше много малко- всеки може да ти ги реши тези логически въпроси, но не и за 10 секунди....А това не е тест за интелигентност, а за бързина.... Шоуто определено не се получи
![]() -------------------- Abandoned by the Light
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Black Seppath @ Mar 6 2005, 03:23 PM) Цитат(Nightwish @ Mar 6 2005, 06:20 PM) Ами да - това за американците не ме учудва, просто защото знам, че когато наш съгражданин отиде на учи примерно в някакъв университет, винаги е още в началото по - добре от американците.. ![]() Откъде го знаеш? Интересно ми е. Интересно как ТИ не си чувал подобни неща... Както и да е.. Не е измислица, това което го казвам..няма защо да ти обеснявам от къде го знам. Важното е , че имам такава информация и тя е вярна. Това ти стига! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Оле, Стефане, отрязаха те!
![]() -------------------- u missed me,didn't ya ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Nightwish @ Mar 6 2005, 06:27 PM) Цитат(Black Seppath @ Mar 6 2005, 03:23 PM) Цитат(Nightwish @ Mar 6 2005, 06:20 PM) Ами да - това за американците не ме учудва, просто защото знам, че когато наш съгражданин отиде на учи примерно в някакъв университет, винаги е още в началото по - добре от американците.. ![]() Откъде го знаеш? Интересно ми е. Интересно как ТИ не си чувал подобни неща... Както и да е.. Не е измислица, това което го казвам..няма защо да ти обеснявам от къде го знам. Важното е , че имам такава информация и тя е вярна. Това ти стига! Аз съм чувал подобни неща, предимно от хора, които си мислят, че са по умни защото знаят къде е България, а американците не. Но доколкото имам източници(да речем - брат ми, който учи в Америка), които са ми говорили за това, нещата май не стоят както ги описваш ти. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(The Forsaken @ Mar 6 2005, 03:26 PM) Времето за отговор беше много малко- всеки може да ти ги реши тези логически въпроси, но не и за 10 секунди....А това не е тест за интелигентност, а за бързина.... Шоуто определено не се получи ![]() Да, имаш право..Това беше едно от първите неща, които не ми допаднаха. Нямаше време да се помисли и дори докато се прочете въпроса, времето течеше. А и имаше някои недоуточнени неща..като тези редици с числа, които трябваше да се продължат...нямаше никакво време да се намери логиката в тези задачи..Това е лично мое мнение:) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Nightwish @ Mar 6 2005, 06:31 PM) Цитат(The Forsaken @ Mar 6 2005, 03:26 PM) Времето за отговор беше много малко- всеки може да ти ги реши тези логически въпроси, но не и за 10 секунди....А това не е тест за интелигентност, а за бързина.... Шоуто определено не се получи ![]() Да, имаш право..Това беше едно от първите неща, които не ми допаднаха. Нямаше време да се помисли и дори докато се прочете въпроса, времето течеше. А и имаше някои недоуточнени неща..като тези редици с числа, които трябваше да се продължат...нямаше никакво време да се намери логиката в тези задачи..Това е лично мое мнение:) Обаче някой явно е успял да ги реши, а ти не. .... ОПА! ....... PWNZOR!!!!!!!!!1 -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Не,времето си беше чудесно изчислено-повече от 10сек ,за да се намери логиката в тези поредици картинки или там каквото бяха, са ненужни.Може да се пробвате в интернет варианта на играта.
-------------------- u missed me,didn't ya ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Black Seppath @ Mar 6 2005, 03:30 PM) Цитат(Nightwish @ Mar 6 2005, 06:27 PM) Цитат(Black Seppath @ Mar 6 2005, 03:23 PM) Цитат(Nightwish @ Mar 6 2005, 06:20 PM) Ами да - това за американците не ме учудва, просто защото знам, че когато наш съгражданин отиде на учи примерно в някакъв университет, винаги е още в началото по - добре от американците.. ![]() Откъде го знаеш? Интересно ми е. Интересно как ТИ не си чувал подобни неща... Както и да е.. Не е измислица, това което го казвам..няма защо да ти обеснявам от къде го знам. Важното е , че имам такава информация и тя е вярна. Това ти стига! Аз съм чувал подобни неща, предимно от хора, които си мислят, че са по умни защото знаят къде е България, а американците не. Но доколкото имам източници(да речем - брат ми, който учи в Америка), които са ми говорили за това, нещата май не стоят както ги описваш ти. Всеки има различна информация...може би брат ти попада на такова място. Но да не се отклоняваме от темата, защото американците нямат почти нищо общо с теста , който беше проведен и излъчен снощи..Говорим за него, а не за ученолюбието на американците... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3914 Регистриран: 12-April 03 Потребител N: 65 ![]() |
Това с влиянието на възрастовата структура е егати дебилията. Вместо когато двама души имат равен брой верни отговори да дадат бонус на този, който се справя при положение, че е по-млад те го измислили ако ще и гении да си да не може да имаш повече точки от някой по-възрастен от теб. Подбора на участниците също ме кара да поставям под съмнение достоверността на статистиката, да не говорим за малкия им брой. А това с интернета и смс-ите е тотална глупост да се счита за представително... не е особено трудно да се регистрираш като някой от града, пола и т.н. който искаш да има по-малък резултат и да направиш всичко възможно да отговориш грешно на всички въпроси.
И понеже бях в Русе докато го гледах, искам да споделя, че ме издразни изцепката 'ХАОХОАХОХ чу ли къде има най-голямо ай кю, вземи да поумнееш. ...е..не, че не се изкефих, когато излезнаха резултатите по пол ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3643 Регистриран: 19-July 03 Потребител N: 202 ![]() |
Според мен това беше поредното предаване,от което некадърниците от БНТ искаха да изкарат пари чрез познатата SMS система и да станат конкурентноспособни поне за малко на BTV и Нова.Както видяхте Националната ни телевизия пак се изложи с живото предаване-нито звука беше като звук(даже по едно време изчезна),нито осветлението-осветление.Тия трябва да забравят въобще живите предавания...
Тестът беше главно за математици и инженери-както видяхте математъкът от VIP групата имаше най-високо IQ,не защото е много по-умен от другите участници,а защото цял живот е правил сметки.Да,тестът си беше повече за изчисляване способностите на смятане.Например майка ми,която е инженер не се затрудни особено с логическите задачи. Да оставим теста на страна и да погледнем глупавите статистики после-кой град били най-интелигентни,коя зодия,хората с какъв цвят на очите/косата и т са по-умни-пълна тъпотия.Освен това системата за оценяване накрая беше пълна смехория и самата недодяланост. Въобще Тест на нацията беше поредната медиина смехория,тип Биг Брадър.IQ тестът е само някакъв измислен критерии,за който е абсурдно да покаже истинската интелигентност на човека.Например много хора се затрудняват в математическите сметки-означава ли това,че са тъпи.Пък и като чух изказването на оная овца с IQ 152 от МЕНСА за гена(явно имаше предвид пиментацията на ириса),който липсвал на сините очи и поради тази причина синеоките били по-глупави от тези с кафяви очи(после видяхме и пълното статистическо опровержение на тази "теория",на която всеки занимаващ се с биология би се изсмял),ме хвърли в музика както се вика.Добре,Мадона ако е на 85-90 години може да има IQ 140,но доста ясно си пролича,че на нас както винаги са дали и друг тест,и друг начин на оценяване или просто са ни излъгали с незнайна цел.Иначе по-скоро съм склонна да сложа бившия тест за кандидатстване след 7 кл,или пък този за Нов Български като по-добро мерило за интелигентност,тъй като съдържа въпроси от всички сфери...Или пък въпросите от "Стани Богат" с някакви допълнения за практическо мислене,граматика и т.н....И пак подобен тест няма да бъде оценъчен и категоричен. Както и да е-отказвам се да гледам повече медиини помии.Наистина не действат добре на IQ-то ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 195 Регистриран: 5-March 05 Потребител N: 759 ![]() |
Цитат Не,времето си беше чудесно изчислено-повече от 10сек ,за да се намери логиката в тези поредици картинки или там каквото бяха, са ненужни.Може да се пробвате в интернет варианта на играта. Да, за картинките времето беше предостатъчно, но имаше съвсем в началото задачи от рода: намерете средното аритметично на 1412 и още 3 числа, а времето беше 10 секунди.... това не е тест за подвижни калкулатори или поне аз останах с подобно впечетление ![]() -------------------- Abandoned by the Light
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Аз всъщност не го гледах, а си разглеждах из нета
Какви са резултатите по пол? Ако са за мъжете,не се притеснявай,аз съм тук,за да оспорвам. ![]() -------------------- u missed me,didn't ya ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3914 Регистриран: 12-April 03 Потребител N: 65 ![]() |
Цитат(The Forsaken @ Mar 6 2005, 06:38 PM) Цитат Не,времето си беше чудесно изчислено-повече от 10сек ,за да се намери логиката в тези поредици картинки или там каквото бяха, са ненужни.Може да се пробвате в интернет варианта на играта. Да, за картинките времето беше предостатъчно, но имаше съвсем в началото задачи от рода: намерете средното аритметично на 1412 и още 3 числа, а времето беше 10 секунди.... това не е тест за подвижни калкулатори или поне аз останах с подобно впечетление ![]() ахаха е па куца ти айкюто .. щото изобщо не е нужно да смяташ 1400-те които присъстват в трите числа ![]() Edit: за мъжете са ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Снежная Королева @ Mar 6 2005, 06:39 PM) Аз всъщност не го гледах, а си разглеждах из нета Какви са резултатите по пол? Ако са за мъжете,не се притеснявай,аз съм тук,за да оспорвам. ![]() Мъжете са ги изкарали с по-високо средно IQ от цицте. Цитат(Sw1tched @ Mar 6 2005, 06:41 PM) Цитат(The Forsaken @ Mar 6 2005, 06:38 PM) Цитат Не,времето си беше чудесно изчислено-повече от 10сек ,за да се намери логиката в тези поредици картинки или там каквото бяха, са ненужни.Може да се пробвате в интернет варианта на играта. Да, за картинките времето беше предостатъчно, но имаше съвсем в началото задачи от рода: намерете средното аритметично на 1412 и още 3 числа, а времето беше 10 секунди.... това не е тест за подвижни калкулатори или поне аз останах с подобно впечетление ![]() ахаха е па куца ти айкюто .. щото изобщо не е нужно да смяташ 1400-те които присъстват в трите числа ![]() Edit: за мъжете са ![]() С риск да се повторя: PWNZOR!!!!11 -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
а за зодиите какво са казали?
-------------------- u missed me,didn't ya ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Снежная Королева @ Mar 6 2005, 06:43 PM) а за зодиите какво са казали? водолеите и козирозите май бяха най-отгоре макар че резултатите се различаваха много малко за всичко зодий |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() ... 2 hEaRtS ... ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 837 Регистриран: 10-October 03 Град: Gb Потребител N: 305 ![]() |
хммм.. аз не съм го гледала...само 5мин и те ми бяха достатъчни за да разбера ,че и няма да го гледам.А ся като чета и изказванията ви съм напълно сигурна че нищо не съм изпуснала освен можеби раздразването ,което щях да получа гледайки го.
![]() Пс: Зиги съгласна съм с теб. ![]() -------------------- ...Like a true nature's child We were born, born to be wild We can climb so high I never wanna die Born to be wild Born to be wild.... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3643 Регистриран: 19-July 03 Потребител N: 202 ![]() |
Цитат(Sw1tched @ Mar 6 2005, 05:48 PM) Цитат(Снежная Королева @ Mar 6 2005, 06:43 PM) а за зодиите какво са казали? водолеите и козирозите май бяха най-отгоре макар че резултатите се различаваха много малко за всичко зодий Да,Овните бяхме най-интелигентни ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 126 Регистриран: 16-December 04 Потребител N: 695 ![]() |
Ами какво да кажа поредната олигофрения която пускат по медийте.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 502 Регистриран: 14-May 04 Град: София Потребител N: 486 ![]() |
Като ви чета мненията за този тест,май няма въобще да съжалявам,че не го гледах!А и от доста време въобще не гледам телевизия!Дори и кабелната прекъснах,щот не ми требе!
![]() -------------------- A TOUCH OF EVIL
Please set me free I can't resist a Touch of Evil |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 560 Регистриран: 19-November 04 Град: München Потребител N: 667 ![]() |
тестовете за интелигентност са жалко губене на време. самото участие в тях изключва минимална интелигентност. тези "тестове" тестват само определен вид интелигентности то най-тъпата: логика и комбинативност. някой с математическо или инженерно образование има предимство при такива, някой с филологично - при лингвистичните. да не говорим, че някой познава принципите им и ги е решавал има предимство пред някой, който ги вижда за пръв път. е, е ли вторият по-тъп от първия?
а при това има и други видове интелигентност: двигателна, например, останалите съм ги забравил. аз се мотам често по танцови студия и познавам много танцьор(к)и. е, не биха изкарали висок IQ, но правят с тялото си неща, които никой очилатко кретенче не може и да си представи. познавам много художници, едвам говорят и само тъпотии главно, но със сигурност имат по-добро чувство за композиция, цветова хармония и т.н. (аз нямам) от всеки философ. по тия тестове те биха били просто полуидиоти. -------------------- no more credits from the liquor store
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 848 Регистриран: 27-February 04 Потребител N: 408 ![]() |
Цитат(Sw1tched @ Mar 6 2005, 03:37 PM) И понеже бях в Русе докато го гледах, искам да споделя, че ме издразни изцепката 'ХАОХОАХОХ чу ли къде има най-голямо ай кю, вземи да поумнееш. ...е..не, че не се изкефих, когато излезнаха резултатите по пол ![]() Ami az kazah drugo..tova go kaza ba6ta mi,no qvno nqma zna4enie az kvo sum kazala... ami az sum si tupa spored statistikite im poneje rust 150-155 sa s nai-nisuk IQ,su6to i zaradi vuzrastta ,ama puk sum ot rs.. abe tupo mi se stori ,prez po golqmata 4ast se izlejavah/spah -------------------- Wake up
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Хм, това не е точно така. За истинския тест(не онова жалко подобие, което сега върви по телевизията) се оценяват комплексни знания. За да решиш такива задачи не ти трябват много задълбочени знания, но за тази сметка доста обширни познания- от сферата на математиката, до тази на лингвистиката и философията. Така че, проведен по подходящ начин, теста може в действителност да представлява насока за това, какво ни е нивото.
-------------------- Abandoned by the Light
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 02:53 PM |