![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
Честно тоя тест беше простотия... Хванах го по средата, и си джитках нещо из нета докато слушах умнотиите на водещите(които бтв бяха ужасно подбрани...). Изкефи ме че имаше един пич от студентите дето живее в моя блок
![]() ![]() -------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3643 Регистриран: 19-July 03 Потребител N: 202 ![]() |
Ами да-Овне като мен
![]() Ама пък ме издразни,че зеленооките били най-тъпи.Е,моите очи са по-скоро пъстри ама все пак... ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() THERION ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 666 Регистриран: 5-July 04 Град: София Потребител N: 546 ![]() |
Цитат(_SiegfrieD_ @ Mar 6 2005, 09:45 PM) Ами да-Овне като мен ![]() и аз Овен ![]() инак теста не можах да го гледам но пък направих предварителния на сайта на играта ![]() но пък явно е било голям сеир SPARK -------------------- THERION...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Witcher ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 4075 Регистриран: 8-October 03 Град: Sofia Потребител N: 296 ![]() |
Така и не възприех това, че някакъв субективен тест ще ми каже колко съм интелигентен. Тъпо е в крайна сметка ако се замислиш, как на един тест можеш да искараш едни точки, а на друг съвсем друг резултат, това какво значи - че на единия си много интелигентен, а на втория не. Не се връзвайте, а и колко свърши мача, че не си бях вкъщи?
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 220 Регистриран: 17-February 05 Град: Sf Потребител N: 746 ![]() |
EMODE, е това са тестовете:-))))))))))
Абе животът си е най-якия тест. -------------------- hold on to the thread
the currents will shift guide me towards you know something's left and we're all allowed to dream of the next time we touch.......... you don't have to stray two oceans away waves roll in my thoughts hold tight the ring... the sea will rise... please stand by the shore... I will be... I will be... there once more......... |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 10:07 PM |