![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Badmotorfinger ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 598 Регистриран: 6-January 05 Потребител N: 713 ![]() |
Цитат(Бог @ Mar 12 2005, 11:01 PM) Аз винаги съм права. Прекрасно, само внимавай някой път да не сбъркаш сериозно и, което е най-лошото, да го осъзнаеш прекалено късно... -------------------- Get a gun & have fun !
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() ... 2 hEaRtS ... ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 837 Регистриран: 10-October 03 Град: Gb Потребител N: 305 ![]() |
sdudeno mi e.....
![]() ![]() ![]() -------------------- ...Like a true nature's child We were born, born to be wild We can climb so high I never wanna die Born to be wild Born to be wild.... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Цитат(Angermeans @ Mar 13 2005, 02:11 AM) Цитат(Бог @ Mar 12 2005, 11:01 PM) Аз винаги съм права. Прекрасно, само внимавай някой път да не сбъркаш сериозно и, което е най-лошото, да го осъзнаеш прекалено късно... Тя наистина винаги е права. -------------------- |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() ... 2 hEaRtS ... ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 837 Регистриран: 10-October 03 Град: Gb Потребител N: 305 ![]() |
boli me stomaha..
![]() ![]() ![]() -------------------- ...Like a true nature's child We were born, born to be wild We can climb so high I never wanna die Born to be wild Born to be wild.... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 195 Регистриран: 5-March 05 Потребител N: 759 ![]() |
Искам да дойде пролетната ваканция....и ако може да си легна и да спя цяла седмица
![]() namerih si nqkakvo gotin klip4e, ne ynam dali shte se otvori http://www.lach.tv/fun/img3948.htm -------------------- Abandoned by the Light
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 848 Регистриран: 27-February 04 Потребител N: 408 ![]() |
![]() ![]() imam muskulna treska navsqkude ot dqsnata strana mnooogo e shit -------------------- Wake up
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() not your bitch ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1195 Регистриран: 11-August 04 Потребител N: 586 ![]() |
*грешно копче*
-------------------- u missed me,didn't ya ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() not your bitch ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1195 Регистриран: 11-August 04 Потребител N: 586 ![]() |
I gotta do the best that I aaaaam to be a good example of maaaaan and I know one day that you'll understaaaaaaaand
you deserve the best that I aaaaaaaaam this is all for youuuuuuuuu Падна ми се някакво странно водно същество от нестле adventure. Обичам баба като ми купува шоколад и ми го бута в ръцете или като ходя при нея и винаги ми готви, и винаги ми дава края на хляба понеже като малка все я карах да ми го дава;имаше и една малка вилица, наполовината на нормалната вилица, и дядо ми я взимаше като ходеше на работа, но когато аз бях при баба винаги ми я даваха на мен.И днес пак си ядох с нея. Мили стари хора. -------------------- u missed me,didn't ya ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Цитат(Бог @ Mar 13 2005, 04:03 PM) I gotta do the best that I aaaaam to be a good example of maaaaan and I know one day that you'll understaaaaaaaand you deserve the best that I aaaaaaaaam this is all for youuuuuuuuu Падна ми се някакво странно водно същество от нестле adventure. Обичам баба като ми купува шоколад и ми го бута в ръцете или като ходя при нея и винаги ми готви, и винаги ми дава края на хляба понеже като малка все я карах да ми го дава;имаше и една малка вилица, наполовината на нормалната вилица, и дядо ми я взимаше като ходеше на работа, но когато аз бях при баба винаги ми я даваха на мен.И днес пак си ядох с нея. Мили стари хора. Това обяснява психическите ти отклонения -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3914 Регистриран: 12-April 03 Потребител N: 65 ![]() |
Цитат(Бог @ Mar 13 2005, 04:03 PM) I gotta do the best that I aaaaam to be a good example of maaaaan and I know one day that you'll understaaaaaaaand you deserve the best that I aaaaaaaaam this is all for youuuuuuuuu ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Lord Ash @ Mar 13 2005, 01:36 PM) Това обяснява психическите ти отклонения Ти май се обърка нещо? -------------------- u missed me,didn't ya ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
protocol down ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1855 Регистриран: 12-January 03 Град: Пловдив Потребител N: 4 ![]() |
пловдив/софия crew - ска...и малко кор хаха. - хахаха.. докато вальо и здравко бяха в пловдив записахме една песен хаха
![]() състав: здравко - китара, аз - барабани, вокали - вальо. песента няма текст, а само бучене. записвана е с диктофон и е качена на пц със микрофон хаха.. качеството е ужасно. пък и самата "песен" е направена много набързо и засега е само идея. записахме я в нашата репетиционна, другия път ше я цепнем с компютър и ше стане желеязна.. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 102 Регистриран: 4-October 04 Град: София или мазето където свирим :))) Потребител N: 625 ![]() |
от 2 седмици ме боли шибаната глава, а не понасям шибани шапки щото ми преебава шибаната коса
![]() ![]() -------------------- ![]() There's a lady who's sure all that glitters is gold And she's buying a stairway to heaven. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Burned from hope ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1741 Регистриран: 18-February 03 Град: София Потребител N: 45 ![]() |
неска се върнах от пловдвив и асгр...беше много яко. неска даже ми се оставаше в плд 4е има Vendetta/Vzriv там. ама тряяше се прибера неска и за тва не стаа.....;/ ина4е утре ми се ходи в плд да гледам Spot, Antitainment, Tragic Vision. бахти якото ше е! сега поне якото е 4е ше си спя на мойто удобно легло хехе........и пак кашлям деба деба. ама поне времето е много по-яко от преди и ве4е дано да няма снегове
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Badmotorfinger ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 598 Регистриран: 6-January 05 Потребител N: 713 ![]() |
Четох една статия за Чък Шулдинер и много се натъжих.
Наистина е нечестно велик музикант и човек като него да си отиде по такъв нелеп начин ! Но като се има предвид колко много е дал с музиката си на толкова много хора... определено няма да бъде забравен ! -------------------- Get a gun & have fun !
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Цитат(Бог @ Mar 13 2005, 05:04 PM) Цитат(Lord Ash @ Mar 13 2005, 01:36 PM) Това обяснява психическите ти отклонения Ти май се обърка нещо? Аз никога не се обърквам. -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Баси тоталната шибания. След като спечелих три клан битки на живо по телевизията днеска за втори път губя шибана клан битка последната половин година!!!!!!!!!!!! Мног, много тъпо деба и шибанията умирайте всички -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3643 Регистриран: 19-July 03 Потребител N: 202 ![]() |
Цитат(Бог @ Mar 13 2005, 03:03 PM) I gotta do the best that I aaaaam to be a good example of maaaaan and I know one day that you'll understaaaaaaaand you deserve the best that I aaaaaaaaam this is all for youuuuuuuuu Падна ми се някакво странно водно същество от нестле adventure. Обичам баба като ми купува шоколад и ми го бута в ръцете или като ходя при нея и винаги ми готви, и винаги ми дава края на хляба понеже като малка все я карах да ми го дава;имаше и една малка вилица, наполовината на нормалната вилица, и дядо ми я взимаше като ходеше на работа, но когато аз бях при баба винаги ми я даваха на мен.И днес пак си ядох с нея. Мили стари хора. И аз като малка ядях само крайчетата на хляба.Май и ми се караха за това... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 195 Регистриран: 5-March 05 Потребител N: 759 ![]() |
Вчера трябваше 2 часа да вися на "тържествен семеен обяд"
![]() ![]() ![]() Дали "Константин" ще излезне скоро на кино в България? Много искам вече да го гледам9 нали е с Кеану ![]() -------------------- Abandoned by the Light
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3914 Регистриран: 12-April 03 Потребител N: 65 ![]() |
nqaam internet vkushti zaradi remonta :/pone v daskalo ima \m/ sa she 4uq prostotiite na dan4o i falio
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Modify my water pistol, fill it with piss. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1652 Регистриран: 12-March 05 Град: чувствам как почти пропадам в дълбоката рана. Потребител N: 765 ![]() |
Ааааа днес пак ще играе желязото. Моето правосъдие ще възтържествува
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Сега трябва да ходя на училище. Трябва да се подготвя за следващата шибана клан битка... много е тъпо да загубиш...
-------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Lord Ash @ Mar 13 2005, 08:15 PM) Аз никога не се обърквам. Ок.Щом си супермен ще поговорим за моите отклонения следващия път като се видим ![]() -------------------- u missed me,didn't ya ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Бог @ Mar 14 2005, 01:15 PM) Цитат(Lord Ash @ Mar 13 2005, 08:15 PM) Аз никога не се обърквам. Ок.Щом си супермен ще поговорим за моите отклонения следващия път като се видим ![]() А ти не си ли? -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Всичко обърках на скапаното контролно по математика!! Изреших всички задачи и да ми се падне графика, която не сме и учили!!!! Verschoben, vewrschoben, по дяволите, кой да се сети.....Май е по-добре да се самоубия, преди наште да са ме убили
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- Abandoned by the Light
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(The Forsaken @ Mar 14 2005, 06:56 PM) Всичко обърках на скапаното контролно по математика!! Изреших всички задачи и да ми се падне графика, която не сме и учили!!!! Verschoben, vewrschoben, по дяволите, кой да се сети.....Май е по-добре да се самоубия, преди наште да са ме убили ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Математика съкс! -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
.... ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 617 Регистриран: 17-February 05 Потребител N: 747 ![]() |
И аз утре имам контролно по математика и наистина ако оплескам нещата не знам къде ще се крия от страм...Ужасна е тази математика...който я е измислил, акал няма:(
![]() ![]() А и къде се пръкна математика в 12 клас..нямам си друга работа , ами и кубове и конуси ще чета..Какъв е тоя ад!!! |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 560 Регистриран: 19-November 04 Град: München Потребител N: 667 ![]() |
Цитат(Nightwish @ Mar 14 2005, 09:20 PM) И аз утре имам контролно по математика и наистина ако оплескам нещата не знам къде ще се крия от страм...Ужасна е тази математика...който я е измислил, акал няма:( ![]() ![]() А и къде се пръкна математика в 12 клас..нямам си друга работа , ами и кубове и конуси ще чета..Какъв е тоя ад!!! измислили са я любимите египтяни за да си строят пирамидите и да си мерят полетата. -------------------- no more credits from the liquor store
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
.... ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 617 Регистриран: 17-February 05 Потребител N: 747 ![]() |
Това с питането за кой бил измислил математиката си беше чист риторичен въпрос...знам кой я е измислил, знам за какво му е било да я измисля:)В крайна сметка ако нямаще причина, никой нямаше да седне да се занимава с такова "нещо"...
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Witcher ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 4075 Регистриран: 8-October 03 Град: Sofia Потребител N: 296 ![]() |
Цитат Дали "Константин" ще излезне скоро на кино в България? Не е още за съжаление и аз го чакам отдавна, ама... Може би април месец вече трябва да се появи най-накрая.
-------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 28th June 2025 - 01:06 AM |