![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Undead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1287 Регистриран: 23-July 04 Град: Пуовдив Потребител N: 569 ![]() |
Позволявам си да ви представя две парчета на моята група - Dream of December. Това е демо-запис, който при това не е миксиран и мастериран, а и вокалите не са записани докрай. Освен това ние сме просто любители, а не професионални музиканти. Ако въпреки това искате да ги чуете, можете да ги свалите оттук:
Flame of Insanity Eternal Crying Dream Стилът е дет-метъл с малко трашърски инвенции. Приемам всички видове коментари и забележки с изключение на "Няма да си хабя трафика за глупости", "Вие сте бати тъпите", "Що не свирите GORE?", "Мразя дет" и др. от рода. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() not your bitch ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1195 Регистриран: 11-August 04 Потребител N: 586 ![]() |
ne jelaqt da se svalqt
![]() -------------------- u missed me,didn't ya ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 848 Регистриран: 27-February 04 Потребител N: 408 ![]() |
Verno ne se smukvat..
-------------------- Wake up
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Undead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1287 Регистриран: 23-July 04 Град: Пуовдив Потребител N: 569 ![]() |
Хм, странно... Добре де, ето още два линка:
Flame of Insanity Eternal Crying Dream Със сигурност работят... -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() not your bitch ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1195 Регистриран: 11-August 04 Потребител N: 586 ![]() |
za nemasterirano demo s nezavar6eni vokali ot neprofesionalni muzikanti zvu4i dobre
az sym vi poddryjnik ![]() -------------------- u missed me,didn't ya ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3914 Регистриран: 12-April 03 Потребител N: 65 ![]() |
Ех тоя дистър директно в саунд картата
![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 14-December 04 Потребител N: 693 ![]() |
Ами доста е добропоне на първо прослушване
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Навремето не дадох мнение, но давам сега: И двете песни ги намирам за твърде добри! Не ме грабнаха от първо слушане, но си заслужават, определено. "Eternal Crying Dream" като че ли ми допада малко повече... Мисля, че на живо би звучала зверски. Може би е наблегнато малко повече на вокалните партии (количествено), но вие си знаете. А за звука - добър е, според мен.
-------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3402 Регистриран: 29-October 03 Потребител N: 317 ![]() |
Не искам да казвам дали е добро(но е!), а въпросът е, че много ми харесва. И то най-вече вокалите като стил и солата!!!! Искам още!
-------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Преди съм пропусналтемата, но сега ще се реванширам.
1. Саунда - гаден е. Барабаните ги няма никакви. Не знам дали това в ниските регистри е точно бас, но това, което пълни ниските е страшно замазано и без пик. Китарите мисля и сами разбирате ![]() 2. Музиката - яка. Много ми харесаха рифовете като цяло. Доста интересни влияния. Без да съм какъвто и да е специалист, китарите звучат технично и изобщо много добре сте го направили!!! Е, саунда малок преебава едно две неща, но както и да е. МНого добре! 3. Вокалите - от стилова гледна точка не съм почитател, но мисля че са много яки за стила си. От двете парчета предпочитам Crying Dream като цяло, но единият риф на Dream of Insanity ме накефи най-много от всичко. Като цяло евала! Много добре сте се справили!!! Ако приемате съвети - замислиете се за вкарване на синтезатори в звученето, защото място определено има! Ще ми е много интересно да чуя нещо повече ![]() -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Цитат(Бог @ Sep 13 2004, 04:09 PM) za nemasterirano demo s nezavar6eni vokali ot neprofesionalni muzikanti zvu4i dobre az sym vi poddryjnik ![]() Ти наясно ли си със значението на думата мастериране? -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Да взема да отговоря...
Значиии... За саунда сте напълно прави, то и затова се вика демо - идеята е да се разбере за какво става дума, а не да се издава албум. Китарите наистина са записвани направо в саунд-картата (разкрихте ме, ей), идеята беше в последствие да се пооправят, но един гаден инцидент (изгоря харда) попречи на тези замисли. Като се вземе предвид това, не е странен и факта, че вокалите са записани направо върху смесения инструментал, но и те са недовършени поради втори гаден инцидент, от същото естество (ей това е късмет, а?). В крайна сметка сега разполагаме само с този вариант, скоро смятаме да презапишем песните (заедно с още две) на второ демо, надяваме се, че обстоятелствата този път ще са по-благоприятни. Инак скоро ще кача още едно парче за който иска да чуе, то е доста по-старо (от 2001-та), и доста по-лекичко (не е дет, по-скоро пауър, има и синтезатори ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Моля
![]() Все пак се замисли за ползване на други неща, защото единственият проблем е сухото звучене... -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 06:37 PM |