![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Ню Уейв Хомосексуалист ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 692 Регистриран: 15-March 05 Град: Пловдив Потребител N: 770 ![]() |
Мензис е, да
![]() -------------------- Мусака - мъжете знаят защо...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3643 Регистриран: 19-July 03 Потребител N: 202 ![]() |
Цитат(S-O-D @ Mar 18 2005, 08:55 PM) Цитат(_SiegfrieD_ @ Mar 18 2005, 08:45 PM) Иначе ако някой познае какво означава Catamenia печели бонбонче ![]() май е мензис Лукче,Кръц-Кръц,Ментово? ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 332 Регистриран: 2-June 03 Потребител N: 131 ![]() |
Цитат(_SiegfrieD_ @ Mar 18 2005, 11:12 PM) Цитат(S-O-D @ Mar 18 2005, 08:55 PM) Цитат(_SiegfrieD_ @ Mar 18 2005, 08:45 PM) Иначе ако някой познае какво означава Catamenia печели бонбонче ![]() май е мензис Лукче,Кръц-Кръц,Ментово? ![]() епа нема значение -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Witcher ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 4075 Регистриран: 8-October 03 Град: Sofia Потребител N: 296 ![]() |
Няма значение как се казват, важното е че хич не са лоши... Май ще отида да ги гледам, а къде ще е концертът в крайна сметка?
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 108 Регистриран: 28-November 03 Потребител N: 337 ![]() |
В някоя подземна дупка най-вероятно
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3643 Регистриран: 19-July 03 Потребител N: 202 ![]() |
Цитат(Almanah @ Mar 21 2005, 11:58 PM) В някоя подземна дупка най-вероятно ![]() Е,тия са доста известни и не ми се вярва да ги забутат в О!Шипка например.Ще е пълна глупост и относно приходите-клубовете не събират повече от 200 човека и все си мисля,че тези ще съберат поне 500. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Witcher ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 4075 Регистриран: 8-October 03 Град: Sofia Потребител N: 296 ![]() |
Дано наистина иначе да ме смачкат ненормалните блекари в някоя дупка ще е тъпо, пък и звукът там съм чувал, че не е на ниво... А къде ще се продават билетите между другото?
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 14-December 04 Потребител N: 693 ![]() |
Цитат(Mort @ Mar 19 2005, 06:14 PM) Няма значение как се казват, важното е че хич не са лоши... Май ще отида да ги гледам, а къде ще е концертът в крайна сметка? В сайта им пише за зала Средец. Това къде беше??? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Blashyrkh @ Mar 23 2005, 12:55 PM) Цитат(Mort @ Mar 19 2005, 06:14 PM) Няма значение как се казват, важното е че хич не са лоши... Май ще отида да ги гледам, а къде ще е концертът в крайна сметка? В сайта им пише за зала Средец. Това къде беше??? Близо до мен на бул."Цар Борис".Това е читалище отпреди 9.09.1944 година,с тонове прах,което по моя преценка няма да побере повече от 200-300 човека.Има и опасност да падне,мисля...Молете се да не е там... |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 46 Регистриран: 4-January 05 Потребител N: 711 ![]() |
Цитат(_SiegfrieD_ @ Mar 13 2005, 08:00 PM) Защо всички смешници на блек метъл сцената се изредиха да идват в БГ и защо винаги трябва да бъдат подгравяни също от смешници? Po-golqma sme6nitza ot teb nqma,towa e sigurno.draifa mi se da te slu6am we4e i sigurno ne samo na men -------------------- We are the blackhearted angels,fallen from grace...Let's remove the blindfold of hyporisy,stay true to yourself!!!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Blackhearted_Angel @ Mar 23 2005, 06:01 PM) Цитат(_SiegfrieD_ @ Mar 13 2005, 08:00 PM) Защо всички смешници на блек метъл сцената се изредиха да идват в БГ и защо винаги трябва да бъдат подгравяни също от смешници? Po-golqma sme6nitza ot teb nqma,towa e sigurno.draifa mi se da te slu6am we4e i sigurno ne samo na men Радвам се когато хората ми се връзват и най-вече ми го показват ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Я свободен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 4327 Регистриран: 16-March 04 Потребител N: 429 ![]() |
Цитат(_SiegfrieD_ @ Mar 23 2005, 01:46 PM) Близо до мен на бул."Цар Борис".Това е читалище отпреди 9.09.1944 година,с тонове прах,което по моя преценка няма да побере повече от 200-300 човека.Има и опасност да падне,мисля...Молете се да не е там... ....където беше концерта на Orphaned Land. Пак по-добре от О!Шипка. Няма опасност да се срути...щом е издържал толкова много време до сега ![]() -------------------- Broken hearts are for assholes! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 220 Регистриран: 17-February 05 Град: Sf Потребител N: 746 ![]() |
Цитат(Blashyrkh @ Mar 23 2005, 10:55 AM) В сайта им пише за зала Средец. Това къде беше??? Ако става дума за читалище Средец, то там беше концерта на Orphaned Land. Читалище "Средец" Адрес: бул. Цар Борис III 17 Залата наистина не е голяма, но е ок. -------------------- hold on to the thread
the currents will shift guide me towards you know something's left and we're all allowed to dream of the next time we touch.......... you don't have to stray two oceans away waves roll in my thoughts hold tight the ring... the sea will rise... please stand by the shore... I will be... I will be... there once more......... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 14-December 04 Потребител N: 693 ![]() |
24/05 Sofia - Bulgaria , 'Sredets' Hall
Support - Vokodlok (RO), Korozy (BG), The Revenge Project (BG) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Виж вече румънците Vokodlok имат едно демо-Unchain The Wolf,което ми допадаше донякъде.Иначе албумът им Mass Murder Genesis си е бозичка.Несъмнено,обаче,повече ми харесват от другите групи,които ще свирят на този концерт.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Badmotorfinger ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 598 Регистриран: 6-January 05 Потребител N: 713 ![]() |
Ami az mn se kefa na KOROZI 6oto te sa istinski black metal!!! V4era gi biah nadul u nas i mn se kefeh ama dode mama i me na6liapa 6tot sa bil mn losh!!!
-------------------- Get a gun & have fun !
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Дааа-Корози несъмнено са най-TRVE KVLT групата
![]() На мен лично са ми много тежки за слушане с техния студен и суров северен саунд |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() not your bitch ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1195 Регистриран: 11-August 04 Потребител N: 586 ![]() |
хайде стига вече злобни нападки
true/untrue -поне правят нещо . -------------------- u missed me,didn't ya ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Какви блекари сме ние ако не оплюем групите
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Badmotorfinger ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 598 Регистриран: 6-January 05 Потребител N: 713 ![]() |
Цитат(_SiegfrieD_ @ Mar 24 2005, 10:55 AM) Какви блекари сме ние ако не оплюем групите ![]() Ja, ja ! Black Metal ist Krieg und mit Schwanzen ! Да живее спама ![]() -------------------- Get a gun & have fun !
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
А някой разбра ли къде ще се продават билетите?
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 330 Регистриран: 18-April 04 Град: Bulgaria, Sofia Потребител N: 457 ![]() |
Дано да не е от 12 часа /през ноща/ ,че ше подивея от страх покрай ::блекарите::
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 330 Регистриран: 18-April 04 Град: Bulgaria, Sofia Потребител N: 457 ![]() |
Утре си взимам билет и ще обявя концертния сезон за открит
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат Утре си взимам билет и ще обявя концертния сезон за открит От къде?!?
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Eми днес не можах да отида че ме домързя а и бях уморен ; ама иначе от О.4.3. ??!!
Би трябвало да има там ... Уж от 10ти Април са ги пуснали в продажба... ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 108 Регистриран: 28-November 03 Потребител N: 337 ![]() |
Че то още не е потвърдено инфото за концерта, вие за билети сте се юрнали!!
Зиги@ Читалището побира 250-300 човека без проблеми и няма никаква опасност да се срути и си има всички удобства. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Билети още няма, ходих вчера до О.Ч.З.то, но нямаше. Казаха ми, че скоро трябва да има...
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Както Garo's Metal Newsletter вече преди два месеца съобщи - финландската блек метъл банда Catamenia идва в София! Участие на концерта също ще вземат румънците Vokodlok и нашенците The Revenge Project и Korozy.
Вече стана ясно, че концертът ще се проведе в читалище "Иван Вазов". Цената на билета е 12 лв. на предварителна продажба и 15 лв. в деня на концерта. Началният час все още не е оповестен. Това ще е и денят, в който лидерите на българската метъл сцена The Revenge Project ще направят промоция на дългоочаквания им нов албум "The Dawn Of Nothingness". Почти е сигурно, че албумът ще се продава на място! От което не става ясно дали са пуснати вече в продажба ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Очевидно билетите вече са в продажба - ДЕЙСТВАЙТЕ! -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() not your bitch ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1195 Регистриран: 11-August 04 Потребител N: 586 ![]() |
Мразя афиши, написани на английски.
Мразя. Мразя. Мразя. -------------------- u missed me,didn't ya ;)
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 20th August 2025 - 10:37 PM |