![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 366 Регистриран: 15-March 04 Потребител N: 427 ![]() |
Sweet, оправих си кирилицата.
Btw, това въпросното филмче ЙОГУРТ или каквото е там, в най-добрия си случай е достойно за съжаление. Пък и то си е предназначето за аудиторията между 6-7 години. P.S. http://195.234.236.193/sayananime/flash%20.../numanumaye.swf ![]() -------------------- Exchanging skin for gold. Call 555-655-SUCKIT.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3643 Регистриран: 19-July 03 Потребител N: 202 ![]() |
Побърквам се бавно,но славно и то изцяло по моя вина...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3914 Регистриран: 12-April 03 Потребител N: 65 ![]() |
Привиждат ми се някви работи.
Например: Цитат Цитат(feather @ Mar 19 2005, 12:49 PM) Цитат(Warrior Of Ice @ Mar 19 2005, 10:44 AM) В сравнение с много други анимета, това за Юги тотално издиша. А и си е детинско, както и да го погледнем... ![]() ...което в никакъв случай не го прави лошо само за себе си! Не, разбира се. Само че бих предпочел нещо от рода на Hellsing... Или Witch Hunter Robin. Юги малко еднообразен идва - всеки епизод едни и същи битки, стереотипно е. Също както беше Волтрон едно време - до двадесетата серия, да кажем, е много интересно, но в един момент започва да омръзва... Warrior Of Ice ... ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
ХхХАХХАХАХАХА Warrior of Ice rulez haahahahhaa
Аз гледам някуъв флим по нова дето някъв си носи главата в ръка и някво трудно фокусира, щото главата му се клати хахахаххахаахахаа -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3914 Регистриран: 12-April 03 Потребител N: 65 ![]() |
Аз пък съм свидетел на нещо по-откачено.. Тия дни се разбирам с басиста си
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() какво ме гледаш, а? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1460 Регистриран: 3-November 04 Потребител N: 653 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() not your bitch ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1195 Регистриран: 11-August 04 Потребител N: 586 ![]() |
Ех как обичам да се събудя блажено с мисълта, че цял ден мога да си мързелувам или да употребя по мое желание- без разни жени, навлязли в критическата, да ми причиняват главоболие.
Пък брата сега и кафе ще ми направи -понякога е много приятен. -------------------- u missed me,didn't ya ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
1. Dimmu Borgir - Burn In Hell - баси тъпото има една част, която е точно като един от соло рифовете на Ace of Spades на Motorhead. А мисля, че в оригинала на Burn In Hell не беше така... баси идиотите не ме кефи така.
2. Да, тъпо е като не се караш с китариста/басиста си. 3. Kreator са баси великата група. -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 134 Регистриран: 29-February 04 Потребител N: 410 ![]() |
нямах net няколко дена.липсвахте ми всички:))))))))))))))))))
и съм болна бях болна и се оправих и сега пак се разболях бях пресипнала за 5 дена а сега ме боли ухото.мн е гадно.и някви капки юууууу и като се уригвам ме боли uhotyo de тва е по гадно даже и да имаш хрема и зелени гадни неща да излизат през носа ти.. е поне не съм на даскало ![]() в петък с дими гледахме боби турбото как си прави таратор и накрая уби вс продукти щото не го накефи ахгахахах и написах на главата на дими MH с големи букви със син макрер(баба беше изпратила колет и е решила че обичаме още оцветявки явно)поне се хилих:)нещо мн изтъпявам като си седя в нас..даже не ми се спи..а майка ми не ще да ми сготви супа пфу какъв живот съм принуъдена да водя а ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 366 Регистриран: 15-March 04 Потребител N: 427 ![]() |
Снощи го сънувах този с куклата от филма §AШ.
![]() -------------------- Exchanging skin for gold. Call 555-655-SUCKIT.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3643 Регистриран: 19-July 03 Потребител N: 202 ![]() |
Цитат(Sw1tched @ Mar 20 2005, 10:36 PM) Привиждат ми се някви работи. Например: Цитат Цитат(feather @ Mar 19 2005, 12:49 PM) Цитат(Warrior Of Ice @ Mar 19 2005, 10:44 AM) В сравнение с много други анимета, това за Юги тотално издиша. А и си е детинско, както и да го погледнем... ![]() ...което в никакъв случай не го прави лошо само за себе си! Не, разбира се. Само че бих предпочел нещо от рода на Hellsing... Или Witch Hunter Robin. Юги малко еднообразен идва - всеки епизод едни и същи битки, стереотипно е. Също както беше Волтрон едно време - до двадесетата серия, да кажем, е много интересно, но в един момент започва да омръзва... Warrior Of Ice ... ![]() Как бе-Волтрон ми беше любимото детско,бее ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Witcher ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 4075 Регистриран: 8-October 03 Град: Sofia Потребител N: 296 ![]() |
Цитат Привиждат ми се някви работи. Например: QUOTE QUOTE (feather @ Mar 19 2005, 12:49 PM) QUOTE (Warrior Of Ice @ Mar 19 2005, 10:44 AM) В сравнение с много други анимета, това за Юги тотално издиша. А и си е детинско, както и да го погледнем... ...което в никакъв случай не го прави лошо само за себе си! Не, разбира се. Само че бих предпочел нещо от рода на Hellsing... Или Witch Hunter Robin. Юги малко еднообразен идва - всеки епизод едни и същи битки, стереотипно е. Също както беше Волтрон едно време - до двадесетата серия, да кажем, е много интересно, но в един момент започва да омръзва... Warrior Of Ice ... Как бе-Волтрон ми беше любимото детско,бее Мечето Ръкспин Rulez! -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Я свободен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 4327 Регистриран: 16-March 04 Потребител N: 429 ![]() |
Волтрон ми беше еднакво скучен, барабр със Звездните Рейнджъри и другите анимирани звездни простотии от тоя сорт.
Друго са си филмчетата на Уолт Дисни. Чернокрилия Паток рулз. П.С. По-големи от Tom&Jerry и Бъгс няма -------------------- Broken hearts are for assholes! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 195 Регистриран: 5-March 05 Потребител N: 759 ![]() |
Tom&Jerry
![]() ![]() -------------------- Abandoned by the Light
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Волтрон беше яко определено!
![]() -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 220 Регистриран: 17-February 05 Град: Sf Потребител N: 746 ![]() |
Доктор Злобюл рулез!! Зомбайо - идол!!!
-------------------- hold on to the thread
the currents will shift guide me towards you know something's left and we're all allowed to dream of the next time we touch.......... you don't have to stray two oceans away waves roll in my thoughts hold tight the ring... the sea will rise... please stand by the shore... I will be... I will be... there once more......... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() not your bitch ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1195 Регистриран: 11-August 04 Потребител N: 586 ![]() |
'малкото пони' above all
-------------------- u missed me,didn't ya ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 220 Регистриран: 17-February 05 Град: Sf Потребител N: 746 ![]() |
Цитат(Бог @ Mar 21 2005, 06:15 PM) 'малкото пони' above all Я! Това го помня..."малкото пони, вятъра гони" или нещо таквоз беше. Шаренийки разни. -------------------- hold on to the thread
the currents will shift guide me towards you know something's left and we're all allowed to dream of the next time we touch.......... you don't have to stray two oceans away waves roll in my thoughts hold tight the ring... the sea will rise... please stand by the shore... I will be... I will be... there once more......... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(moonshield @ Mar 21 2005, 08:19 PM) Цитат(Бог @ Mar 21 2005, 06:15 PM) 'малкото пони' above all Я! Това го помня..."малкото пони, вятъра гони" или нещо таквоз беше. Шаренийки разни. Дааа,това беше яко."Приказките на братя Грим" също... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(_SiegfrieD_ @ Mar 22 2005, 02:07 PM) Цитат(moonshield @ Mar 21 2005, 08:19 PM) Цитат(Бог @ Mar 21 2005, 06:15 PM) 'малкото пони' above all Я! Това го помня..."малкото пони, вятъра гони" или нещо таквоз беше. Шаренийки разни. Дааа,това беше яко."Приказките на братя Грим" също... Баси! Заради приказките на братя Грим ставах в осем през уикенда да ги гледам по Нова:-)))) Страхотно детско!! Много жалко, че спряха Cow&Chicken по Картона ![]() -------------------- hold on to the thread
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Я свободен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 4327 Регистриран: 16-March 04 Потребител N: 429 ![]() |
Ух туй малко пони, сестра ми ме будеше рано сутринта с него. Направо изтръпвам като чуя музичката "Малкото пони, ходи по купони, малкото пони, вятъра го гони..." Ама така и не отидох до телевезора, да го видя, какво представлява
-------------------- Broken hearts are for assholes! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(_SiegfrieD_ @ Mar 22 2005, 05:07 PM) Цитат(moonshield @ Mar 21 2005, 08:19 PM) Цитат(Бог @ Mar 21 2005, 06:15 PM) 'малкото пони' above all Я! Това го помня..."малкото пони, вятъра гони" или нещо таквоз беше. Шаренийки разни. Дааа,това беше яко."Приказките на братя Грим" също... Малкото Пони съкс. Обаче приказките на Братя майкати са мега яки -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 195 Регистриран: 5-March 05 Потребител N: 759 ![]() |
ОО, малкото пони беше страхотно...те толкова пъти ги повтаряха, че ги знам наизуст....имаше едно за някакви Сънливци, мен любими ми бяха Гумените мечета
![]() ...Те скачат, играят, говорят и пеят..нанан..... си пийват от магическия сок...тъй тяхната слава расте побеждава...нананана леле, така се разлигавих.... ![]() -------------------- Abandoned by the Light
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Тва малко на ManOwaR бие
-------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
/me cums.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
хахахах, не, просто аз не мога да пея, затова звучи като маноуар......
уфф, край, спирам да уча, писна ми, утре ще продължа..... ![]() -------------------- Abandoned by the Light
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(The Forsaken @ Mar 23 2005, 12:16 AM) хахахах, не, просто аз не мога да пея, затова звучи като маноуар...... уфф, край, спирам да уча, писна ми, утре ще продължа..... ![]() Исках да кажа, че оная част със магическия сок и това, че стават известни звучи като Менуор, но щом не можеш да пееш браво. И кака ти Showtime не може хахаххахахаха -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() THERION ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 666 Регистриран: 5-July 04 Град: София Потребител N: 546 ![]() |
еми таковата..... Добро Утрооооо
![]() ![]() ![]() дявол да го вземе не е 4 и незнам си колко си туй от форума 7 си е все пак ![]() -------------------- THERION...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(The Forsaken @ Mar 22 2005, 08:22 PM) мен любими ми бяха Гумените мечета ![]() ...Те скачат, играят, говорят и пеят..нанан..... си пийват от магическия сок...тъй тяхната слава расте побеждава...нананана тъкмо оня ден го даваха по RTL и се изкефих максимално -------------------- u missed me,didn't ya ;)
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 28th June 2025 - 02:01 PM |