![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() I Am The Bloody Earth ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 515 Регистриран: 4-February 03 Потребител N: 25 ![]() |
Цитат(Beelzebub @ Jul 16 2003, 02:33 AM) [UHA]rampage, bqm много се одалечавате от темата!! А що се отнася казаното от Христина Жекова, аз съм съгласен, но имам някои критики... Първо: Изобщо не съм съгласен, за "отношението към ближния"!! Всъщност... тя е права, но не мисля, че изобщо може да става въпрос за такива неща... Човекът винаги си е бил егоист! Това е нещо като инстинкт. Без него той не би оцелял... На мен ми звучи твърде сладникаво да се говори за човешки права и "отношение към ближния" в наше време (а и не само сега... то винаги си е било така), още повече по време на война. Ще минат още хилядолетия, ще полетим из космоса, но няма да се променим. Манталитетът на Homo Sapiens ще си остане такъв... Това за ближния, поне за мен, е използвано в религиите в опита им да контролират масите... нещо подбно изказах в темата за религиите, май... не помня вече... Второ: Били сме нация овчари... Друг път! Нация селяни сме... НЕ... нация селяндури! Всеки гледа да се скрие, да не работи... А после наддава мощен глас: "Защо един немски заварчик получава по 2000DM заплата???". МИ ЗАЩОТО СИ ГЛЕДА РАБОТАТА!!! А ние сме една банда мързеливци, които обаче искат много! Има и наистина работливи хора... на тях се крепи едвам-едвам порутената ни държава. Наистина може и да не сме таива зомбирани дебили като америкаците (а това е така, защото в Б-я няма пари за нищо...), но те определено са по работливи и целеустремени! ...Лошото, е че и аз се усещам, че съм точно такъв мъзел като останалите и ме хваща яд!!! Аз ще свършам тук, че умирам за сън... Малко злобно прозвуча горния текст... Ще ме извинявате за което! ![]() ![]() ![]() Toва изказване най-много ми хареса. Причината комунизма да не може да просъществува е именно това - хората са жестоки егоисти и са много по-свирепи от всички хищници. Хората просто са паразити по своето същество и нищо не може да ги промени - нито идеология, нито религия, нито закони, нито заплахи. Проблема на комунизма изобщо не е, че е попаднал на лоши водачи. Да не говорим, че въпреки че ми е сложен за аватар не съм особен фен на Сталин, но той е последния, който може да бъде обвиняван за "падането" на комунизма и Русия... въпреки че е грузинец той е бил по-голям "патриот" от Ленин и Горбачов.... А това за Япония наистана е доста ![]() Ох, и аз се отпуснах по политически въпроси да говоря, а не по темата за САЩ. Та за образованието - [UHA]Flipper може да говори истината за тези негови братовчедки, но аз съм чувал и съвсем други неща, от хора, на които вярвам повече отколкото на него. В САЩ положението е различно във всеки щат, но като цяло нивото е ниско. В добрите университети първата година още компенсират това изоставане, но в другите не до там. Мисля, че бях написал за американските икономисти... Доброто нещо на американското образование е че много добре те подготвят за това да си вършиш работата конкретно, а лошото е че не те учат на нищо друго (в общия случай). Btw - [UHA]Flipper аз съм чувал далеч по-хубави неща за Норвегия и начина им на справяне с алкохолизма, тютюнопушенето, бягането от час и т.н. Това значи ли че Норвегия са "по-велика сила"? Еdit - bgm как американците никой да не ги е подкрепял като са извоювали независимостта си?!?? Ти чуваш ли се?! А да не би те да са си направили сами Статуята на свободата??? Този коментар е бил редактиран от Metanoia на Jul 17 2003, 11:17 PM -------------------- Който пее (освен блекметъл) зло не мисли.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Anti-Everything ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 536 Регистриран: 4-May 03 Потребител N: 91 ![]() |
И в какво толкова се изразява френската подкрепа?
Колкото до Норвегия, може да са най-богати в Европа, но са и най-алкохолизирани, след руснаците, разбира се. Действително извън градовете, в САЩ, се забелязва понижено ниво на цивилизованост и образование.Но къде ли не е така. По принцип комунизма е можел да съществува още дълго време, но не и във формата, в който е бил в СССР.Вижте за пример Китай, който, заедно с другите страни от Азия, дружно се готви да заеме ролята на Русия на втора най-велика сила след САЩ.Там все още действа така наречен комунизъм.Но в Русия той нямаше как да продължи, тъй като ситуацията СССР + още няколко незначителни странички не може да оцелее срещу целия останал свят.Не е възможно търговията да се върти само между тези държави.Това, което е вървяло от края на ВСВ до 89 не е чист комунизъм, най-малкото защото е било време на война.Мисля, че сегашните страни със социалдемократично управление най-много се доближават до марксиската утопия.Сталинистката офанзивна политика е точно това, което е довело до падането на комунизма.Ако си се беше прибвал в Москва, без да е завладял източно и централноевропейските страни и досега в Русия щеше да има комунизъм. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() I Am The Bloody Earth ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 515 Регистриран: 4-February 03 Потребител N: 25 ![]() |
Цитат(bgm @ Jul 18 2003, 12:46 AM) И в какво толкова се изразява френската подкрепа? Колкото до Норвегия, може да са най-богати в Европа, но са и най-алкохолизирани, след руснаците, разбира се. Ще ти отговоря само на това. За независимостта на една държава е важна, много важна международната подкрепа и признавана. Да не говорим, че тогава целия свят е бил против голямата империя Англия и всички са се опитали да им го вкарат... и са успели - сега Англия са пионка на САЩ. А за Норвегия - просто не си прав. Друго няма да ти кажа. ![]() -------------------- Който пее (освен блекметъл) зло не мисли.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 23 Регистриран: 14-July 03 Град: Kakvo e Sofia? - Kvartal na Drujba City! :PPpp!Naj Vajnoto : DRUJBA MRAZI SOFIA! Потребител N: 197 ![]() |
Hansi moa ti kaja samo Bravo!
![]() tfa me izkefi ![]() BGM kfi sa bili tezi reidove be? za da ubiqt 200 000 dushi? Teq qponci kfo sa pravili subirali sa se po stadioni s ogromni X-sove vurhu tqh za da gi vijdat bombandirova4ite li? Tiq qponci mai sa nqmali PVO ![]() dotuk razbrah edno BGM mrazi rusnacite! KFo tolkova sa ti storili be 4ovek? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Anti-Everything ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 536 Регистриран: 4-May 03 Потребител N: 91 ![]() |
NOTE:Рейдовете са убили 700 000 души и са причинили огромни щети на индустрията.
За справка, тези на Германия убиват над 1млн. души, навярно всички стоят на стадиони. Не прикривай незапознатостта си с фактите с плосък хумор, просташко е. П.С Ханси, прав си за Василевски, обърках се с Жуков. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Poisoned ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1407 Регистриран: 12-May 03 Град: BG Потребител N: 101 ![]() |
Ne se li otdale4ihme dosta ot temata?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 23 Регистриран: 14-July 03 Град: Kakvo e Sofia? - Kvartal na Drujba City! :PPpp!Naj Vajnoto : DRUJBA MRAZI SOFIA! Потребител N: 197 ![]() |
ne
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Poisoned ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1407 Регистриран: 12-May 03 Град: BG Потребител N: 101 ![]() |
hm...
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
guitar ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 920 Регистриран: 20-January 03 Потребител N: 15 ![]() |
Абее.... тая тема няма никога да я прочета. Отказвам се категорично
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цялото (е добре де по-голяма част) величие на САЩ се гради на факта, че от гражданската война насам на територията на страната не е имало война... докато след двете световни Европа е била помляна отвсякъде.
Другото, което дърпа американците толкова напред е умната политика да привличат населението от другите страни и то квалифицираното, предприемчиво и умно население. Натурализирайки ги те постигат научните си открития на гърба на целия останал свят. -------------------- Който пее (освен блекметъл) зло не мисли.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Metanoia @ Jul 22 2003, 04:14 PM) Цялото (е добре де по-голяма част) величие на САЩ се гради на факта, че от гражданската война насам на територията на страната не е имало война... докато след двете световни Европа е била помляна отвсякъде. Другото, което дърпа американците толкова напред е умната политика да привличат населението от другите страни и то квалифицираното, предприемчиво и умно население. Натурализирайки ги те постигат научните си открития на гърба на целия останал свят. Хех, напълно си прав. ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Da schlägt es links ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3756 Регистриран: 17-January 03 Град: София Потребител N: 8 ![]() |
И аз съм 100% съгласен с бат' Metanoia!!!
![]() Много точно го каза човекът... ![]() -------------------- meh.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3643 Регистриран: 19-July 03 Потребител N: 202 ![]() |
Мислят си,че са велики и всичко им е позволено-дори да се намесват в управлението на страни,който имат съвсем различна култура и възгледи.Така по "неволен" път от "световни миротворители"(за каквито се смятат)стават всемирен окупатор.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Как точно се намесват в управлението на страни?Според мен е по-стандартен дипломатически път, по тази логика всяка държава се намесва в управлението на други държави, като чрез дипломатическата си мисия влиаят на решенията, вземани от управляващите.
![]() Цитат Мислят си,че са велики и всичко им е позволено Че то си е така. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28395 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Цитат Как точно се намесват в управлението на страни?Според мен е по-стандартен дипломатически път, по тази логика всяка държава се намесва в управлението на други държави, като чрез дипломатическата си мисия влиаят на решенията, вземани от управляващите. - Това е едната страна на монетата - другата я видяхме в Залива, в Сърбия, Афганистан, Ирак...Цитат QUOTE - Така ще е до момента, в който не се намери кой да ги озапти.
Мислят си,че са велики и всичко им е позволено Че то си е така. -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат - Това е едната страна на монетата - другата я видяхме в Залива, в Сърбия, Афганистан, Ирак... Това си е военен способ, в него няма нищо лошо. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
ima edna pesen na Exploited... kazva se "F*ck USA"...
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Има и една на Destruction с подобно име, Fuck the USA.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(bgm @ Jul 26 2003, 07:53 PM) Има и една на Destruction с подобно име, Fuck the USA. E te Destruction pravqt cover na Exploited. Verno 4e ima6e i edno "the" v zaglavieto... ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
USA SUX
UHA rulz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
WTF is UHA?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 23 Регистриран: 9-July 03 Потребител N: 193 ![]() |
Postvam LICHNO i ne osobeno kompetento
![]() Mnogo sam saglasna s mneniqta na Warrior Of Ice ,Metanoia i po-golqma chast ot mneniqta na drugite , koito ne podkrepqt USA. Na nikoj ne mu e priqtno da sreshtne nqkoi po-silen ot nego ,koito da go nabie i da mu vzeme parite ,nali, puk ostavi ti tva che toi si gledal sobstvenite interesi i che celta opravdavala sredtvata... Nikoj ne moje da me ubedi che USA zashtitavat ne samo sobstvenite si ,a i svetovnite interesi, ta da sa policaite na sveta ili kakto tam beshe.Po-skoro sa huliganite na sveta. Te i drugi durjavi iskaha proverka na qdrenite sili i him.oryjiq na Iraq, ma ne iskaha da pochvat vojna. Ni nai-malko ne zashtitavam arabite i slepiq im religiozen fanatizym- krajnostite sa losho i glupavo neshto. Vqrno e che egoizmyt e neizkorenimo choveshko "kachestvo", no da go prevrushtash v politika... A za obrazovanieto im kvo da kaja...kakto i vsichko ostanalo v USA i to se kupuva s mnoogo pari. Da perefraziram Stalin - Nqmash pari-imash problemi,imash pari-nqmash problemi(ufff zeh da zvucha kat komunistka veche ![]() Radvam se che vidqh kakvo e komunizym(toest parodiqta,koqto imahme tuk), kakvo e mizeriq, svobodiq i t.n. postkomunisticheski istorii. Pone moga da rabotq i v sushtoto vreme da se kefq na prostite neshta v jivota kato razhodka ot nas do rabota ili na more na paltki ili na chuvali v nishite na kamen brqg... Ta obshto vzeto USA suxx - taka mislq az. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
И американците се радват на простите неща в живота, дори се радват повече, защото са материално осигурени.
Защо не си представите, че сте граждани на Америка?Какво бихте предпочели, правителството ви, с цената на 200 жертви, да контролира 1/2 от нефта на света или да оставиш бавно да загнива икономиката?Един друг пример, да кажем в момента на България се отваря същата тази възможност да окупира нефта на Ирак, бихте ли казали, "Не искаме война, защото не е хуманна, така не е добре..дръндрън".Харесва ви, не ви харесва, така е в живота и международната политика.Всеки гледа собствената му страна да просперира, като си преценява шансовете.Не виждам защо мразите Америка толкова много?От историческа гледна точка, тази имерпия действа по най-хуманния начин.Например Римската империя е поробвала голяма част от страните, които са завземали, за Отманската също знаете, както и за Райха.А за вас, предполагам, че не сте видели нищо лошо от Америка. Цитат Nikoj ne moje da me ubedi che USA zashtitavat ne samo sobstvenite si ,a i svetovnite interesi, Никой не се и опитва да те убеди в това, никой и не смята, че американците са най-големите алтруисти на света |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 23 Регистриран: 9-July 03 Потребител N: 193 ![]() |
Mi dobre az ne kazvam che sam dovolna che taka stavat neshtata v svetovnata politika po princip.Az sam si pacifistka, kvo da se pravi che neshtata ne stavali po tozi nachin, mi qvno ne stavat...tova ne me pravi shtastliva...Ne vqravam nqkoj da e shtastliv che trqbva da dade zapoved da ubiqt ili da zapochne vojna v koqto da umrat mnogo nevinni hora, osven ako ne e psihopat ili de da znam da postavq neshto - ideologiq , lichni (durjavni) interesi ... neshto, nad cenata na choveshkiq jivot, no za men dori tova ne e normalno.
Vqrno e che nikoj v tozi forum ne se opitva da me ubedi che USA dejstvat ne samo vodeni ot sobstvenite si interesi, no po princip mediite primerno ili samata USA go pravqt. E, hubavo e che ne sme tolkova tupi che da se vurjem. A za prostite neshta v jivota mi ne sam mnogo saglasna.Bratovchedka mi se omyji za amerikanec, koito vqrno e mnogo gotin tip(da ne povqrvash ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28395 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Цитат От историческа гледна точка, тази имерпия действа по най-хуманния начин. - Това изказване беше просто връх на цинизма... За какво им е да поробват, след като могат да избиват - далеч по-човечно е! ![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
И къде точно провеждат холокост?Кои малцинства прочистват?Кои народи избиват?Нещо съм пропуснал.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Bard ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1140 Регистриран: 30-May 03 Град: София Потребител N: 123 ![]() |
Цитат Един друг пример, да кажем в момента на България се отваря същата тази възможност да окупира нефта на Ирак, бихте ли казали, "Не искаме война, защото не е хуманна, така не е добре..дръндрън" Да не искаме, защото имахме нефт от Ирак на ниски цени без никакви жертви, а имаш ли си въобще представа колко пари се изкарваха за България от Ирак, откъде мислиш е този дълг от над 2млд. $. Цитат От историческа гледна точка, тази имерпия действа по най-хуманния начин. Да страхотно е да те поробят хуманно. ![]() Цитат Какво бихте предпочели, правителството ви, с цената на 200 жертви, да контролира 1/2 от нефта на света или да оставиш бавно да загнива икономиката? Браво страхотно отношение, свършва ни нефта, абе я да пратим малко самолетоносачи да си вземем. Ти какво като ти свърши нещо и например комшията ти е по слаб набиваш и си взимаш каквото ти трябва. Цитат Например Римската империя е поробвала голяма част от страните, които са завземали, за Отманската също знаете, както и за Райха. Да и после са се разпаднали, точно заради това. Прави си сам изводи какво следва, ако продължават USA в същия дух. -------------------- 1. I am the War Lord and the wrathful God of Combat and I will always lead you from the front, not the rear.
2. I will treat you all alike -- just like shit. 3. Thou shalt do nothing I will not do first, and thus will you be created Warriors in My deadly image. 4. I shall punish thy bodies because the more thou sweatest in training, the less thou bleedest in combat. 5. Indeed, if thou hurteth in thy efforts and thou suffer painful dings, then thou art Doing It Right. 6. Thou hast not to like it -- thou hast just to do it. 7. Thou shalt Keep It Simple, Stupid. 8. Thou shalt never assume. 9. Verily, thou art not paid for thy methods, but for thy results, by which meaneth thou shalt kill thine enemy by any means available before he killeth you. 10. Thou shalt, in thy Warrior's Mind and Soul, always remember My ultimate and final Commandment: There Are No Rules -- Thou Shalt Win at All Cost. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат Да страхотно е да те поробят хуманно. Нямам нищо против да ме поробят като Германия след войната.Също така нямам против да ме поробят като Южна Корея. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Sega 4etoh kak sa promili mozika na ne osobeno inteligentnite amerikanci sled 11 sept. 2001.
Sled tazi data 25 sa misleli, 4e Al Kaida ima ne6to ob6to s Iraq i rejima tam, a dnes -> kum 455 sa na tova mnenie. Samo deto u4enite ljude i upravnici na USA taka i ne sa uspqli da namerqt dokazatelsta za tazi teza... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 564 Регистриран: 30-July 03 Потребител N: 220 ![]() |
MRAZQQQQQQQQQQQQQQQQ AMERICAAAAAAAAA
masova manipulaciq i nalagane na vlast- za koi se mislqt??????????? |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 17th August 2025 - 08:52 PM |