![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Цитат(_SiegfrieD_ @ Mar 26 2005, 08:53 PM) Яко садо-мазо :lol:Или некрофилия ако мишката е умряла-не мога да видя добре... Предвид факта, че не се движи, вероятно е жива... -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 848 Регистриран: 27-February 04 Потребител N: 408 ![]() |
Цитат(Lord Ash @ Mar 26 2005, 10:19 AM) Drummer, освен теб кого дразня?? Никого. Deville, София рокз. Da, za nqkoi ![]() staind imat ebati qkite tekstove..... -------------------- Wake up
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() ... 2 hEaRtS ... ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 837 Регистриран: 10-October 03 Град: Gb Потребител N: 305 ![]() |
![]() филия и върху нея: нарязан кренвирш"леки", малко настърган морков, малко натрошено сирене,нарязана маслина, много настърган кашкавал... и всичко това се запича на скарата(парти грила).След това се намазва леко с маргарин...може и да се поръси със шарена сол .... ![]() ![]() -------------------- ...Like a true nature's child We were born, born to be wild We can climb so high I never wanna die Born to be wild Born to be wild.... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3643 Регистриран: 19-July 03 Потребител N: 202 ![]() |
Цитат(anonimna_dx @ Mar 27 2005, 10:33 AM) ![]() филия и върху нея: нарязан кренвирш"леки", малко настърган морков, малко натрошено сирене,нарязана маслина, много настърган кашкавал... и всичко това се запича на скарата(парти грила).След това се намазва леко с маргарин...може и да се поръси със шарена сол .... ![]() ![]() Звучи ми мазно и лигаво:) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Цитат(_SiegfrieD_ @ Mar 26 2005, 08:53 PM) Яко садо-мазо :lol:Или некрофилия ако мишката е умряла-не мога да видя добре... Ами затворен е капана. Доста умряла си изглежда... -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() not your bitch ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1195 Регистриран: 11-August 04 Потребител N: 586 ![]() |
Мързи ме да се движа.Майка ми е отишла на село и ми е оставила бележка 'изчисти с прахосмукачката и измий коридора'.
Няма нищо за ядене.Имам да науча всички уроци по история, които не съм учила до сега = целия учебник. И не знам какво ми се слуша. -------------------- u missed me,didn't ya ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() PHENCYCLIDINE ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 925 Регистриран: 3-November 04 Град: Sofiq Потребител N: 654 ![]() |
Gaden,mnogo gaden den!!! I osven tova nqma li nai-nakraq da se naredi puzela i da se prikliu4va sus gadostite...?!?!
Da ne govorim kolko miliona kafeta izpih dnes... ![]() -------------------- STREETS SEEMS UNEVEN WHEN YOU'RE DOWN.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Я свободен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 4327 Регистриран: 16-March 04 Потребител N: 429 ![]() |
Много хубаво нещо е зеления чай
![]() -------------------- Broken hearts are for assholes! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 366 Регистриран: 15-March 04 Потребител N: 427 ![]() |
-------------------- Exchanging skin for gold. Call 555-655-SUCKIT.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() деградиращ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1265 Регистриран: 27-April 04 Град: Някъде из Варна Потребител N: 467 ![]() |
... Опитвам се да си спомня какъв хубав вкус имаше бирата ...
-------------------- This life it ain't for me
Your world it ain't for me |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Президент на Република България ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 62 Регистриран: 26-November 03 Потребител N: 335 ![]() |
Откакто налазих президентската изба с френско вино реколта 1893 и аз не съм вкусвал бира.
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Badmotorfinger ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 598 Регистриран: 6-January 05 Потребител N: 713 ![]() |
Тази вечер за пръв път ще гледам новите звезди на източно-европейската рок сцена, DistormenT, в Royal O!Shipka Hall
![]() Да им пожелаем успех на момчетата и по-предпазливо с пироефектите, че да не изгори някой ![]() -------------------- Get a gun & have fun !
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
19:05 - все още няма рожден ден там. Стискаме палци.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 195 Регистриран: 5-March 05 Потребител N: 759 ![]() |
Spiiiii mi se...
![]() -------------------- Abandoned by the Light
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Цитат(SepulTeraHead @ Mar 28 2005, 07:05 PM) 19:05 - все още няма рожден ден там. Стискаме палци. Ххахахахахахаха О!Майка ти >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Кокамайкати -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3643 Регистриран: 19-July 03 Потребител N: 202 ![]() |
Гласът ми е спаднал и почти не мога да говоря...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() not your bitch ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1195 Регистриран: 11-August 04 Потребител N: 586 ![]() |
Супер гадно време.
Един път и аз да отида на концерт и времето ще се наебе. Никой не ми е оставил пари, което означава, че ще трябва да водя лют телефонен диспут с баща ми на тема ' Защо не ме интересува, че той предпочита довечера да си седя вкъщи.' Събудих се с ужасно главоболие и още по-ужасни болки в корема, благодарение на които днес имах възможността да спя цели 3 часа. Единственото хубаво в момента е прогресив рока Riverside ![]() -------------------- u missed me,didn't ya ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Я свободен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 4327 Регистриран: 16-March 04 Потребител N: 429 ![]() |
Цитат(Бог @ Mar 29 2005, 06:55 AM) Единственото хубаво в момента е прогресив рока Riverside ![]() ...Добре, че ме подсети, да ги пусна във флашгета ![]() -------------------- Broken hearts are for assholes! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() алфонс ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2959 Регистриран: 8-August 03 Град: Пловдив, градът на "Ботев" Потребител N: 232 ![]() |
iskam now internet dostawchik ... iskam interneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeet
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Badmotorfinger ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 598 Регистриран: 6-January 05 Потребител N: 713 ![]() |
Концерта беше
![]() ![]() Тези Заплаха не ми допаднаха особено, но мисля, че хората и на тях се изкефиха. Ако другия вторник съм тук, може да посетя и концерта с Redrum ![]() -------------------- Get a gun & have fun !
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ти уста и ръце имаш ли? В смисъл, занеш ли как се казва "Здраси, аз съм Angermeans от форума."?
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Абе може да е притеснителен ебати.
-------------------- u missed me,didn't ya ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3914 Регистриран: 12-April 03 Потребител N: 65 ![]() |
Никога повече с чужди кабели. НИКОГА!! цял концерт седях като пън за да не ми прекъсва кабела, тия дни отивам и си взимам някви бетонни баси
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() деградиращ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1265 Регистриран: 27-April 04 Град: Някъде из Варна Потребител N: 467 ![]() |
Остригах сеееееее.
Ужасно е ... не мога да си свикна. Само като се погледна в огледалото и ме връхлита един идиотски смях, който не мога да спра. Хахах. Оставиха ми по-малко от половината коса ... А такава 'убава си я бях отгледала ... една гъста, почти до кръста ... Ама все тая ми е. Още когато фризъорът ме питаше "Как да те подстрижа" отговорих така - все тая ми е. Изобщо напоследък за всичко ми е все тая. А пък вчера ... до толкова изпаднах, че започнах да моля майка ми да бягаме от къщи. Хахах, ами така ще е ... Като никой от поне 20 души не ми се върза ... Защо трябва всички да са едни внимателни, предпазливи, добрички, възпитани? ... На човек му става невъзможно да си осъществи замисленото! -------------------- This life it ain't for me
Your world it ain't for me |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Бог @ Mar 29 2005, 08:17 AM) Абе може да е притеснителен ебати. Е, чак пък толкова не ![]() SepulTeraHead - Сори, друг път непременно ще се запознаем, просто мислех да го оставя за друг път, когато се прави среща на форума някъде или нещо от сорта. Иначе мен 100% си ме видял - един такъв стърчащ (около 1.91-92) с черен пуловер, черна къса коса, дънки и бира в ръка ![]() ![]() -------------------- Get a gun & have fun !
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3914 Регистриран: 12-April 03 Потребител N: 65 ![]() |
Цитат(Angermeans @ Mar 29 2005, 03:40 PM) Иначе мен 100% си ме видял - един такъв стърчащ (около 1.91-92) с черен пуловер, черна къса коса, дънки и бира в ръка ![]() ![]() lol Аз му казах че си със СИН половер и със СВЕТЛА коса ../me - blind Как да е де, наистина стърчеше бая над почти всички с изключение на Заплаха. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Добре де, може да приема, че косата ми е по-скоро кестенява примерно, ама чак пък светла
![]() -------------------- Get a gun & have fun !
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Angermeans - Денис с малкия пенис.
Това е точното определение ![]() А иначе - Никога повече няма да късам 4 струна на концерт... никога никога... -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
не свири в мойта октава наистина плс.
абе някво ..ром ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 412 Регистриран: 21-January 05 Град: Dirty olde town of Sofia Потребител N: 729 ![]() |
Днес установих, че мога да дърпам от ftlbg.com... Браво на мен, усетих се едва когато почнаха да затварят фрии-тата...
-------------------- To light a candle is to cast a shadow...
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 29th June 2025 - 01:01 AM |