![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3643 Регистриран: 19-July 03 Потребител N: 202 ![]() |
Тоя свят не е за дискретните хора....
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Цитат(Sw1tched @ Mar 29 2005, 08:15 PM) не свири в мойта октава наистина плс. абе някво ..ром ![]() ![]() Уич ис йор мейн мистейк -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3914 Регистриран: 12-April 03 Потребител N: 65 ![]() |
Цитат(Lord Ash @ Mar 30 2005, 02:06 AM) Цитат(Sw1tched @ Mar 29 2005, 08:15 PM) не свири в мойта октава наистина плс. абе някво ..ром ![]() ![]() Уич ис йор мейн мистейк ? Грешка ли е да не си педал? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Цитат(Sw1tched @ Mar 30 2005, 11:08 AM) Цитат(Lord Ash @ Mar 30 2005, 02:06 AM) Цитат(Sw1tched @ Mar 29 2005, 08:15 PM) не свири в мойта октава наистина плс. абе някво ..ром ![]() ![]() Уич ис йор мейн мистейк ? Грешка ли е да не си педал? Цитат Като станем повече от вас, ще видите вие кои са обратни!!!!
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Badmotorfinger ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 598 Регистриран: 6-January 05 Потребител N: 713 ![]() |
Цитат(_SiegfrieD_ @ Mar 29 2005, 10:28 PM) Тоя свят не е за дискретните хора.... Сигурно си права, но какво те наведе на тази мисъл ? -------------------- Get a gun & have fun !
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Цитат(Angermeans @ Mar 30 2005, 11:22 AM) Цитат(_SiegfrieD_ @ Mar 29 2005, 10:28 PM) Тоя свят не е за дискретните хора.... Сигурно си права, но какво те наведе на тази мисъл ? Някви хора по едни форуми са ги били... ХАХАХАХАХАХХА!!!!!!!!!Ггтхдц ь -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Дихание ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1362 Регистриран: 4-September 03 Град: Русе Потребител N: 254 ![]() |
Dnes e super hiper qk den.... ups
Ивинявам се за латиницата:")) Skype работи..имам яки слушалки с микрофон...вече провеждам нормални разговори:"))) Стигам до# от малка октава!!! без предварително разпяване:")) Правихме дебат тази сутрин и мина задоволително:)) не ме изпитаха по химия.. така че всичко е на 6:")))) А сега слушам Vixen!!!!!!!!!!!!! -------------------- Ако някой се опита да ме засенчи, просто ще го оставя да слънчаса...
http://www.myspace.com/dihanie http://dihanie.atakmim.com http://d1hanie.blogspot.com |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3643 Регистриран: 19-July 03 Потребител N: 202 ![]() |
Цитат(SepulTeraHead @ Mar 30 2005, 10:25 AM) Цитат(Angermeans @ Mar 30 2005, 11:22 AM) Цитат(_SiegfrieD_ @ Mar 29 2005, 10:28 PM) Тоя свят не е за дискретните хора.... Сигурно си права, но какво те наведе на тази мисъл ? Някви хора по едни форуми са ги били... ХАХАХАХАХАХХА!!!!!!!!!Ггтхдц ь Близо си ама не съвсем ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() not your bitch ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1195 Регистриран: 11-August 04 Потребител N: 586 ![]() |
За последно ядох вчера наобед и още не мога да си намеря храна...
Правят ми се на ядосани и никой не ми беше оставил пари демек не можах да ям сандвич от 'Радуни' ![]() Но пък поне има кисело мляко, ще си направя айрян. ![]() -------------------- u missed me,didn't ya ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Цитат(```````` @ Mar 30 2005, 04:32 PM) Dnes e super hiper qk den.... ups Ивинявам се за латиницата:")) Skype работи..имам яки слушалки с микрофон...вече провеждам нормални разговори:"))) Стигам до# от малка октава!!! без предварително разпяване:")) Правихме дебат тази сутрин и мина задоволително:)) не ме изпитаха по химия.. така че всичко е на 6:")))) А сега слушам Vixen!!!!!!!!!!!!! Скайп и трафик е лоша комбинация ![]() Цитат ? Грешка ли е да не си педал? Верно се разбрахме да не показваме гейщината си пред хората... забравих ![]() Днеска беше як ден... 6 по литература ![]() ![]() ![]() За сметка на това двойка по математика хаха ![]() Отивам да играя CoD баси яката игра ![]() -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 195 Регистриран: 5-March 05 Потребител N: 759 ![]() |
Още един ден! Да! Да! Ваканция, ще мога да си ходя на шопинг тур по магазините! Иууууупииииии
![]() ![]() -------------------- Abandoned by the Light
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Сеп си има татус
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() PHENCYCLIDINE ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 925 Регистриран: 3-November 04 Град: Sofiq Потребител N: 654 ![]() |
Цитат(SepulTeraHead @ Mar 30 2005, 06:33 PM) Сеп си има татус ![]() Dai snimka ![]() Az izqdoh predi malko egati liutata 4u6ka!!! Napravo mi se zapaliha u6ite ![]() -------------------- STREETS SEEMS UNEVEN WHEN YOU'RE DOWN.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3914 Регистриран: 12-April 03 Потребител N: 65 ![]() |
Цитат(SepulTeraHead @ Mar 30 2005, 09:33 PM) Сеп си има татус ![]() Хах преди 2 дни взе 35-те лева от концерта ни с Заплаха, а сега има татуривока...falio ще види кардан през крив макарон хехе. Някво..измислих песен днеска \m/m\/m/\m/\ ноо съм доволен, дано я харесат и другите от групата, освен това не искам да ми я обезобразят ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() THERION ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 666 Регистриран: 5-July 04 Град: София Потребител N: 546 ![]() |
Цитат(SepulTeraHead @ Mar 30 2005, 06:33 PM) Сеп си има татус ![]() разгеле дай да видим разказвай ![]() -------------------- THERION...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 562 Регистриран: 23-April 04 Град: София Потребител N: 461 ![]() |
МРАЗЯ ТЪПИ СОФТОВЕ !!!!!
МРАЗЯ ДА ПРАВЯ ТЪПИ ГРЕШКИ НА ТЪПИ СОФТОВЕ !!!!! МРАЗЯ ДА ПРАВЯ ТЪПИ ГРЕШКИ НА ТЪПИ СОФТОВЕ В ПОСЛЕДНИЯ МОМЕНТ !!!! ![]() Искам да си ходя бреееее !!!! Искам да спъъъъъъъъъ???!!!!!!!! ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(SepulTeraHead @ Mar 30 2005, 08:33 PM) Сеп си има татус ![]() Мри бе ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(_SiegfrieD_ @ Mar 31 2005, 11:25 AM) Цитат(SepulTeraHead @ Mar 30 2005, 08:33 PM) Сеп си има татус ![]() Мри бе ![]() Гаден е, не завиждай. Сега като сменям превръзката ще му тегля една снимка.... ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() not your bitch ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1195 Регистриран: 11-August 04 Потребител N: 586 ![]() |
Кака ви има 90% на примерния тест по английски, което решава проблема за ученето през ваканцията.
А и да се изфукам -вчера близо час говорих с едни австралийци, доволна съм от себе си. Ще се отдам на не съвсем заслужена, но все пак почивка, и ще се уча да играя cs. ![]() -------------------- u missed me,didn't ya ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Човек махни си космите.
Мръди до аптеката до вас, 80 стотинки е една студена кола маска.Може малко да те заболи, но ще го преживееш. -------------------- u missed me,didn't ya ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Аз се харесвам космат.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ами загрозяваш татуса, но щом се харесваш ок.
![]() -------------------- u missed me,didn't ya ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() PHENCYCLIDINE ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 925 Регистриран: 3-November 04 Град: Sofiq Потребител N: 654 ![]() |
E da,ama puk muj s obezkosmeni kraka e golqma gadost.Osobeno sled 'gladkiq period',kogato zapo4nat da ponikvat
![]() -------------------- STREETS SEEMS UNEVEN WHEN YOU'RE DOWN.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Дихание ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1362 Регистриран: 4-September 03 Град: Русе Потребител N: 254 ![]() |
basi samo na men li ne mi haresa tattoo- to:))
nqkvo qrko jylto...bla -------------------- Ако някой се опита да ме засенчи, просто ще го оставя да слънчаса...
http://www.myspace.com/dihanie http://dihanie.atakmim.com http://d1hanie.blogspot.com |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Badmotorfinger ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 598 Регистриран: 6-January 05 Потребител N: 713 ![]() |
Абе не разбирам идеята да си правиш татус на крака
![]() И жълто вярно е някакво скапано. Аз мисля след време да си направя полуръкави (от рамото до лакътя) и на двете ръце в сивкав цвят, но първо трябва да си измисля какво ще татуирам (трябва определено да е нещо концепцуално) -------------------- Get a gun & have fun !
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Angermeans @ Mar 31 2005, 04:04 PM) Аз мисля след време да си направя полуръкави (от рамото до лакътя) и на двете ръце в сивкав цвят, но първо трябва да си измисля какво ще татуирам (трябва определено да е нещо концепцуално) Хехе. Мене си ме кефи ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(SepulTeraHead @ Mar 31 2005, 01:20 PM) А ако намразиш МашинХед кво ще правиш? ![]() BTW и аз бих си направила сивкава татиуровка.Цветните не ме кефят нещо. P.S.Имам компрес на гърлото и полудявам!!!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 108 Регистриран: 28-November 03 Потребител N: 337 ![]() |
Дръж се Зиг, не ти трябва Болницата "Св. Наум' точно сега
![]() Яхахах, мноо ми е гот - в понеделник имам изпит, за който имам 1 ден да се подготва, ще е забавно. Нещо взех да ставам голям непокист и не ме радва това ми положение. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Хм ..аз си мислех, че на прасеца ще си я направиш..и жълтото верно е някво гадничко, ама ще си я харесваш няма къде да ходиш вече е късно да размисляш.
![]() PS. Космати мъжки крака = гадно, обезкосмени мъжки крака = ![]() ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 28th June 2025 - 08:27 PM |