![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
Омразни нямам, когато не ми харесва нещо-не го слушам. Но все пак-всички нео-метъл банди, така се наричаха май...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28397 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Цитат(Slash @ Apr 1 2005, 04:00 PM) Но все пак-всички нео-метъл банди, така се наричаха май... Това вече е минало... ![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Новата мода, която всички tr00 oldschool-ери трябва да мразим, се очертава да е метълкора. С нетърпение чакам първия човек, който ще каже "Killswitch Engage са най-тъпата банда на света!!!! Шибан комерсz0rz!!!!!11"......
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Я свободен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 4327 Регистриран: 16-March 04 Потребител N: 429 ![]() |
Малко ъпдейт...
1. Modern Talking 2. Д2 3. 50 cent а ако трябваше да изброявам само метълски банди... 1. Limp Bizkit 2. Jerk 3. Blink 182 -------------------- Broken hearts are for assholes! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Бах ги и в метълите дето си изброил!
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
Цитат(wolfheart @ Apr 1 2005, 06:33 PM) Blink 182 Веднъж гледах по телевизията тия и щях да си изповръщам червата. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28397 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Цитат(SepulTeraHead @ Apr 1 2005, 06:27 PM) Новата мода, която всички tr00 oldschool-ери трябва да мразим, се очертава да е метълкора. Чак пък мода... ![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 366 Регистриран: 15-March 04 Потребител N: 427 ![]() |
От метъла мразя всякакви банди с кретенски имена от сорта на SATAN<DEATH<BLOOD<DARKNESS или нещо подобно да съдържа в името. Мразя и тия банди, където главната тематика в текстовете се спира върху SATAN<DEATH<BLOOD<DARKNESS etc. Мразя ви и тъпите никове, съдъжащи SATAN<DEATH<BLOOD<DARKNESS etc, както и аватари. Capisce?
P.S. Що мразите Limp Bizkit? Аре, и аз не ги харесвам, ама някой път си пускам Take A Look Around. Добра е песента, к'во ми говорите? P.S. 2: Тия въпросните Blink 1337 са един достоен представител на ghay мотивите в музиката. И такива трябва да има. -------------------- Exchanging skin for gold. Call 555-655-SUCKIT.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Warrior Of Ice @ Apr 1 2005, 07:44 PM) Цитат(SepulTeraHead @ Apr 1 2005, 06:27 PM) Новата мода, която всички tr00 oldschool-ери трябва да мразим, се очертава да е метълкора. Чак пък мода... ![]() Аз вече съм се натъквал на индивиди, които го твърдят... -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 318 Регистриран: 30-October 04 Град: gr. Montana j-k Mladost 2 Bl. 32 vh. A Потребител N: 648 ![]() |
De da znam ne moga da mrazq nqkoq grupa ima takiva koito ne gi ponasqm ama ne gi mrazq , no vse pak
1. Korn 2. Manowar 3. Neo Metal` scenata -------------------- Fuck Your God!
Bleeding Black Label Society Stronger Than Death! Liniqta mi na jivota se e iztrila ot 4ikii no tova ne ozna4ava 4e s`m stanal bezsmurten! www.ciroza.hit.bg > Thrash Metal in Montana |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Witcher ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 4075 Регистриран: 8-October 03 Град: Sofia Потребител N: 296 ![]() |
Всичкото нео, барабар с Металика...
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3402 Регистриран: 29-October 03 Потребител N: 317 ![]() |
Цитат Групи като KSE просто не уважавам,защото са взели наготово от европейския метъл после го добавят към "нео-метъл" нещата си и правят "МетълКор". И кво? Не може преди почти десет години групи като Инфлеймс да създават съвсем нови измерения в музиката съпроводени от скандинавски емоции, а днес някви кораджии да ползват нещата наготово оплаквайки се от скучния американски живот! Нищо против кора-и аз го слушам. Но е идиотско да се смесват двете неща. Но малко се отклоних от темата-та аз не мразя никоя група. Как мога да мразя некви си музиканти-нищо няма, което да ме издразни толкова... -------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Mort @ Apr 1 2005, 07:10 PM) Всичкото нео, барабар с Металика... Надявам се- визираш последният им албум, не цялостно творчество... ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(InsArt†ure @ Apr 1 2005, 09:16 PM) Цитат Групи като KSE просто не уважавам,защото са взели наготово от европейския метъл после го добавят към "нео-метъл" нещата си и правят "МетълКор". И кво? Не може преди почти десет години групи като Инфлеймс да създават съвсем нови измерения в музиката съпроводени от скандинавски емоции, а днес някви кораджии да ползват нещата наготово оплаквайки се от скучния американски живот! Нищо против кора-и аз го слушам. Но е идиотско да се смесват двете неща. Но малко се отклоних от темата-та аз не мразя никоя група. Как мога да мразя некви си музиканти-нищо няма, което да ме издразни толкова... Е виде ли, Ицо? In Flames горките били създали нови музикални хоризонти, свирейки кавъри на Maiden с дерящ се вокал, а педалите кораджии(и още по-лошо - АМЕРИКАНЦИ!!!!!!!!!11) го взели наготово и го смесили със своята музика за да стане тъпо. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Да не пропуснем - и след като порядъчно са окрали At The Gates.
![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Половината NWOAHM = чист метълкор.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 319 Регистриран: 4-February 05 Град: Велинград Потребител N: 733 ![]() |
Цитат(Drummer @ Apr 1 2005, 04:45 PM) От метъла мразя всякакви банди с кретенски имена от сорта на SATAN<DEATH<BLOOD<DARKNESS или нещо подобно да съдържа в името. Мразя и тия банди, където главната тематика в текстовете се спира върху SATAN<DEATH<BLOOD<DARKNESS etc. Мразя ви и тъпите никове, съдъжащи SATAN<DEATH<BLOOD<DARKNESS etc, както и аватари. Capisce? е това тове твърдение е леко глупаво и неосмислено... с какво ще защитиш всичко това, което казваш... и аз не харесван satanic групите и като цяло идеологията (позьорщината) им, но не казвам, че са лайна... има много добри групи с такива думи в имената си..., а и не виждам как в една песен блек, дет, дуум, готик и т.н. може да се пее за слънчевото време и пеещите питчки... ![]() П.С. neo=shit, метълкор и тем подобни глупости също |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() какво ме гледаш, а? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1460 Регистриран: 3-November 04 Потребител N: 653 ![]() |
Ще кажа най-омразната ми българска група- Panican Whyasker...
![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() not your bitch ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1195 Регистриран: 11-August 04 Потребител N: 586 ![]() |
Леле Боже (!) какви тъпи теми сте разтягали, грях ми е на душата да си губя времето да чета какво сте изписали толкова страници.
-------------------- u missed me,didn't ya ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() деградиращ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1265 Регистриран: 27-April 04 Град: Някъде из Варна Потребител N: 467 ![]() |
Цитат(Бог @ Apr 1 2005, 08:20 PM) Леле Боже (!) какви тъпи теми сте разтягали, грях ми е на душата да си губя времето да чета какво сте изписали толкова страници. Щом опрощаващият и вечно милостив, разбиращ Бог отказва да чете тази тема, то нека си представим какво остава за останалите далеч под това ниво. Не въвличай в грях душата си, знаем - омразата не ти е присъща. ![]() Противни банди са ми : - Deftones ... ии ... другите толкова ги ненавиждам, че май и имената им съм забравила. ![]() -------------------- This life it ain't for me
Your world it ain't for me |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 366 Регистриран: 15-March 04 Потребител N: 427 ![]() |
Цитат(Everblack @ Apr 1 2005, 08:12 PM) е това тове твърдение е леко глупаво и неосмислено... с какво ще защитиш всичко това, което казваш... и аз не харесван satanic групите и като цяло идеологията (позьорщината) им, но не казвам, че са лайна... има много добри групи с такива думи в имената си..., а и не виждам как в една песен блек, дет, дуум, готик и т.н. може да се пее за слънчевото време и пеещите питчки... ![]() Heh, просто изказвам мнението си. Питат ме кои групи ме дразнят и аз казвам. К'во толкова? -------------------- Exchanging skin for gold. Call 555-655-SUCKIT.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Witcher ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 4075 Регистриран: 8-October 03 Град: Sofia Потребител N: 296 ![]() |
Цитат Надявам се- визираш последният им албум, не цялостно творчество... Не за мен Металика винаги са си били скапаняци и може би са единствената метъл група, която НАИСТИНА мразя. Голяма част от омразата ми към тях се дължи на феновете им, и то по-точно оная част "метъли", дето слушат единствено тях. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 236 Регистриран: 20-July 04 Град: Sofia Потребител N: 564 ![]() |
Когато нещо ме е издразнило-забравям за него и изобщо не го помня,и си слушкам туй,което ми харесва.Така че не мога да посоча..
-------------------- В пустинята видях човек-гол,озверял,клечеше на земята и стискаше сърцето си,и го ядеше."Добро ли е,приятелю?"-му казах аз."Горчиво е"-отвърна той."Но ми харесва,защото е горчиво и е мое."
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Mort @ Apr 2 2005, 11:06 AM) Не за мен Металика винаги са си били скапаняци и може би са единствената метъл група, която НАИСТИНА мразя. Голяма част от омразата ми към тях се дължи на феновете им, и то по-точно оная част "метъли", дето слушат единствено тях. Само аз ли си мисля, че отношението към една група би следвало да се базира само и единствено на музиката и посланията й - не на това какви хора я слушат...? ![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
По принцип не обичам да съм краен, но за тия не правя компромис, просто ме дразнят и това е то. Не съм и единствен между впрочем, много мои познати, които също слушат метъл, не могат да ги понасят, независимо от "влиянието" и "наследството" им.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Добре де, Ицо ти говори с факти- ти спориш с факти. А пък като сложи и "" на думите влияние и наследство, наистина ми стана смешно, понеже тези думи са еквивалент за Металика. Аз не харесвам Slayer, примерно, поради факта че са ми еднообразни, но не казвам че не са влиятелни.
Сега те поздравявам с To Live Is To Die ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 319 Регистриран: 4-February 05 Град: Велинград Потребител N: 733 ![]() |
Цитат(Drummer @ Apr 1 2005, 08:58 PM) Heh, просто изказвам мнението си. Питат ме кои групи ме дразнят и аз казвам. К'во толкова? ам нищо и аз просто изказвам своето ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Mort @ Apr 2 2005, 12:40 PM) Цитат Само аз ли си мисля, че отношението към една група би следвало да се базира само и единствено на музиката и посланията й - не на това какви хора я слушат...? Мисля, че в музикално отношение Metallica са оставили огромно наследство на метъла като цяло. Не разбирам какво лошо би могло да се каже за албуми като "Ride The Lightning", "Master Of Puppets", "...And Justice For All". Дори за дебюта и за Черния. По принцип не обичам да съм краен, но за тия не правя компромис, просто ме дразнят и това е то. Не съм и единствен междувпрочем, много мой познати, които също слушат метъл не могат да ги понасят, независимо от "влиянието" и "наследството" им. Сбъркал си няколко букви в имети си, като си се регистрирал. Искал си да си "Moron", нали? -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Четеш ми мислите, Сеп. И аз това се чудех...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 218 Регистриран: 27-March 05 Потребител N: 778 ![]() |
slipknot
slipknot slipknot |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 16th September 2025 - 07:29 AM |