![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() деградиращ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1265 Регистриран: 27-April 04 Град: Някъде из Варна Потребител N: 467 ![]() |
Цитат(SepulTeraHead @ Apr 1 2005, 06:17 AM) Machine Head - "Take My Scars" single ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ей, обичам я тази песен!!! The Haunted - Who Will Decide -------------------- This life it ain't for me
Your world it ain't for me |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 143 Регистриран: 13-November 03 Потребител N: 327 ![]() |
Marilyn Manson - Spade
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Knight ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1361 Регистриран: 1-April 05 Град: София Потребител N: 784 ![]() |
The Cult - Painted on my heart
![]() -------------------- In his head a thunderous
Cry of desperation Tearing voices from his past Scream for his attention |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 236 Регистриран: 20-July 04 Град: Sofia Потребител N: 564 ![]() |
Hipodil-Potuvane nagore
-------------------- В пустинята видях човек-гол,озверял,клечеше на земята и стискаше сърцето си,и го ядеше."Добро ли е,приятелю?"-му казах аз."Горчиво е"-отвърна той."Но ми харесва,защото е горчиво и е мое."
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Я свободен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 4327 Регистриран: 16-March 04 Потребител N: 429 ![]() |
Riverside - Loose Heart
Тази песен просто владее! -------------------- Broken hearts are for assholes! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 107 Регистриран: 28-October 04 Град: на изток от рая Потребител N: 647 ![]() |
Megadeth - Tornado of souls
-------------------- Cogito ergo sum
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
Firewind - Waiting Still.
Обожавам припева! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28395 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Цитат(Slash @ Apr 2 2005, 01:39 AM) Firewind - Waiting Still. Пак нещо от Gus G: Nightrage - Reality Vs Truth ![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Mary Beats Jane - Neighborhood Psycho
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Condemned to Hell ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 2377 Регистриран: 13-June 04 Потребител N: 519 ![]() |
Thokk - Wolf
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Witcher ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 4075 Регистриран: 8-October 03 Град: Sofia Потребител N: 296 ![]() |
Еdenbridge - And the Road Goes On
Rob Rock - Slayer of souls ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 236 Регистриран: 20-July 04 Град: Sofia Потребител N: 564 ![]() |
King Diamond-Come To The Sabbath
-------------------- В пустинята видях човек-гол,озверял,клечеше на земята и стискаше сърцето си,и го ядеше."Добро ли е,приятелю?"-му казах аз."Горчиво е"-отвърна той."Но ми харесва,защото е горчиво и е мое."
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 107 Регистриран: 28-October 04 Град: на изток от рая Потребител N: 647 ![]() |
Dark Tranquillity - Crimson winds
-------------------- Cogito ergo sum
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Modify my water pistol, fill it with piss. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1652 Регистриран: 12-March 05 Град: чувствам как почти пропадам в дълбоката рана. Потребител N: 765 ![]() |
КПД-О - П.В.Л.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 366 Регистриран: 15-March 04 Потребител N: 427 ![]() |
The Chemical Brothers - Get Yourself High
![]() Як beat. -------------------- Exchanging skin for gold. Call 555-655-SUCKIT.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
Cacophony - Speed Metal Symphony.
Подобни инструментали ме карат да се чувствам жив! |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() ... 2 hEaRtS ... ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 837 Регистриран: 10-October 03 Град: Gb Потребител N: 305 ![]() |
Maxim & Skin - Carmen Queasy
-------------------- ...Like a true nature's child We were born, born to be wild We can climb so high I never wanna die Born to be wild Born to be wild.... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Burned from hope ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1741 Регистриран: 18-February 03 Град: София Потребител N: 45 ![]() |
Sick Of It All - Consume
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 366 Регистриран: 15-March 04 Потребител N: 427 ![]() |
О-о-о-о, току-що свалих As The Palaces Burn на Lamb of God, целият. Доста добро. Сеа, цяла нощ това ще се дъни.
Lamb Of God - A Devil In God's Country ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- Exchanging skin for gold. Call 555-655-SUCKIT.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
AINA
ВЕЛИКО!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ИЦО, ТИ СИ ГЕЙ, ЧЕ НЕ СИ МИ КАЗАЛ ЗА ТОВА!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28395 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Цитат(Lord Ash @ Apr 3 2005, 05:04 AM) AINA ВЕЛИКО!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ИЦО, ТИ СИ ГЕЙ, ЧЕ НЕ СИ МИ КАЗАЛ ЗА ТОВА!!! Има материал на две страници в първи брой на SMF, който притежаваш. Какво повече искаш? ![]() np: Lana Lane - We Had The World -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 848 Регистриран: 27-February 04 Потребител N: 408 ![]() |
Цитат(Lord Ash @ Apr 3 2005, 03:04 AM) AINA ВЕЛИКО!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ИЦО, ТИ СИ ГЕЙ, ЧЕ НЕ СИ МИ КАЗАЛ ЗА ТОВА!!! da mnogo e hubavo ima nqkoi prekrasni ne6ta ot tqh kato tova Aina - 2003 - Days Of Rising Doom CD1\09. Rape Of Oria.mp3 ina4e si slu6am demoto na XAOC : XAOC - ode to the humbled.mp3 -------------------- Wake up
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Witcher ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 4075 Регистриран: 8-October 03 Град: Sofia Потребител N: 296 ![]() |
Atrocity - Ichor
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3402 Регистриран: 29-October 03 Потребител N: 317 ![]() |
Цитат AINA ВЕЛИКО!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Абе слабичка е тази група въпреки състава. Лорд Аш-нищо не си изпуснал.. Иначе слушам:Suidakra:Signs For The Fallen -------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Цитат(Warrior Of Ice @ Apr 3 2005, 09:39 AM) Цитат(Lord Ash @ Apr 3 2005, 05:04 AM) AINA ВЕЛИКО!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ИЦО, ТИ СИ ГЕЙ, ЧЕ НЕ СИ МИ КАЗАЛ ЗА ТОВА!!! Има материал на две страници в първи брой на SMF, който притежаваш. Какво повече искаш? ![]() np: Lana Lane - We Had The World Първия брой на СМФ е в жена ми, а жена ми вече не е жена ми. -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() PHENCYCLIDINE ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 925 Регистриран: 3-November 04 Град: Sofiq Потребител N: 654 ![]() |
ROTTING CHRIST - His Sleeping Majesty
![]() -------------------- STREETS SEEMS UNEVEN WHEN YOU'RE DOWN.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Black Sabbath - Iron Man.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Lamb of God - Purified
![]() ![]() ![]() -------------------- Exchanging skin for gold. Call 555-655-SUCKIT.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 502 Регистриран: 14-May 04 Град: София Потребител N: 486 ![]() |
WITHIN TEMPTATION
![]() От снощи ми е в главата и в CD-то! ![]() -------------------- A TOUCH OF EVIL
Please set me free I can't resist a Touch of Evil |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 289 Регистриран: 30-November 03 Град: Варна Потребител N: 340 ![]() |
Falconer - Emotional Skies
-------------------- When a Man Lies He Murders
Some Part of the World These Are the Pale Deaths Which Men Miscall Their Lives All this I Cannot Bear to Witness Any Longer Cannot the Kingdom of Salvation Take Me Home |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 9th August 2025 - 06:51 AM |