![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Според съобщение на официалния сайт на продуцента Andy Sneap. американците Nevermore са готови с записите по новия си албум, озаглавен "This Godless Endeavour". Единствено остава Warrel Dane да запише вокалите за евентуалния бонус трак - кавър на Ozzy Osbourne - Revelation (Mother Earth). За това парче кейборди е записал и Axel Mackenrott(Masterplan, Gamma Ray). "This Godless Endeavour" се очаква да се появи през лятото от каталога на Century Media и това ще е първият албум на Nevermore със Steve Smyth(ex-Testament).
![]() ------------------------ Само да вметна, че това е една от най-ненормално яките банди на света в момента. Благодаря ви за вниманието. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
Цитат Само да вметна, че това е една от най-ненормално яките банди на света в момента. ![]() Баси великата група! Нямам търпение да чуя новия албум. ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Истинска измамница ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2917 Регистриран: 25-April 05 Град: Under the Northern Star Потребител N: 795 ![]() |
Благодарение ха френд я чух и направо се влубих в Групата!Има страшно силни песни и изклучително завладяващи текстове!!!!
П.С. Любимата песен на Майка ми е Невърмор - Форевър ![]() -------------------- First wish for this night:
Let me be your delight. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Badmotorfinger ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 598 Регистриран: 6-January 05 Потребител N: 713 ![]() |
Вече превкусвам бесните солачки на Лумис
![]() Дано да е по-добър от "Enemies of Reality", въпреки че и той не беше хич слаб... -------------------- Get a gun & have fun !
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Цитат(Angermeans @ Apr 27 2005, 09:30 PM) Дано да е по-добър от "Enemies of Reality", въпреки че и той не беше хич слаб... "Enemies Of Reality" е един твърде подценяван албум. От композиционна и музикантска гледна точка е неоспоримо велик, единствената му слабост е недотам добрата продукция... Но тя съвсем не е най-важното в един запис. -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Аз имам ремастерирания. Там звука е на 6. И все пак "Dreaming Neon Black" и "Dead Herart In A Dead World" ме кефят повече.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Истинска измамница ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2917 Регистриран: 25-April 05 Град: Under the Northern Star Потребител N: 795 ![]() |
Dreaming Neon Black рулззззззз
![]() -------------------- First wish for this night:
Let me be your delight. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
От Dead Heart In A Dead World по-добър няма, за мен.
И по-добро парче от Believe in Nothing, за мен няма. Това парче ми е философия в живота. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Undead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1287 Регистриран: 23-July 04 Град: Пуовдив Потребител N: 569 ![]() |
Аз не мога да преценя кой ме кефи най-много. Препоръчвам по-внимателно прослушване на другите (първите два най-вече, защото никой не ги споменава)
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Badmotorfinger ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 598 Регистриран: 6-January 05 Потребител N: 713 ![]() |
Абе "Politics of Ecstasy" наистина е шедьовър. Аз лично на първо място си класирам него и "Dead Heart...", а веднага след тях - "Dreaming Neon Black".
Обаче първия нещо ми се струва малко под нивото на другите, ако изключим парчето "What Tomorrow Knows" плюс още едно-две... -------------------- Get a gun & have fun !
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
АСега показаха и обложката. Едитнах първия пост.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() not your bitch ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1195 Регистриран: 11-August 04 Потребител N: 586 ![]() |
Слушала съм един албум, който ми харесва. Dreaming neon black.
Четох някакво ревю за него и пишеше, че бил много мрачен , та да проверя за какво става дума. Чудесна музика, чудесни текстове, грабващо загалвие. -------------------- u missed me,didn't ya ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() PHENCYCLIDINE ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 925 Регистриран: 3-November 04 Град: Sofiq Потребител N: 654 ![]() |
Kultova banda!
Tui kato nqkoi zagovori za po-rannoto im tvor4estvo - 'The Politics Of Ecstasy' ![]() Oblojkata na noviq album e unikalna. -------------------- STREETS SEEMS UNEVEN WHEN YOU'RE DOWN.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Я свободен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 4327 Регистриран: 16-March 04 Потребител N: 429 ![]() |
Enemies of reality доста бледнее пред предшественика си Dead Heart In Dead World. Дано новия да е по-сравним със Dead Heart...
-------------------- Broken hearts are for assholes! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
It hath leaked.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() *** ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2603 Регистриран: 14-December 07 Град: Пловдив Потребител N: 2481 ![]() |
http://www.roadrunnerrecords.com/blabbermo...ewsitemID=92732
NEVERMORE guitarist Jeff Loomis has scheduled the following appearances at the Schecter booth at the Musikmesse Frankfurt 2008 fair in Frankfurt, Germany: * Friday, March 14, 2008: 12:00pm; and 4:00pm * Saturday, March 15, 2008: 11:00am; 1:00pm; and 3:00pm Jeff Loomis took part in a clinic for Schecter Guitar Research on January 18 during this year's NAMM show (National Association of Music Merchants) at the Anaheim Convention Center in Anaheim, California. Jeff played NEVERMORE solos and an instrumental from his upcoming solo album. Watch footage of Loomis' performance below. NEVERMORE is currently working on material for the follow-up to 2005's "This Godless Endeavor", tentatively late 2008/early 2009 via Century Media Records. NEVERMORE last year parted ways with guitarist Steve Smyth due to "personal and business differences." During Smyth's time away from the touring circuit (Smyth was diagnosed with end-stage kidney failure in 2006 and hadn't toured with the band in over a year), NEVERMORE had been utilizing the services of longtime session guitarist Chris Broderick (JAG PANZER, now in MEGADETH). |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 22nd July 2025 - 07:44 PM |