![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 562 Регистриран: 23-April 04 Град: София Потребител N: 461 ![]() |
Толкова време го чакам тоя албум, толкова време устоях на изкушението да не го тегля на мп3, да не си развалям впечатлението с грозен звук, че сега, когато най- накрая си го взех на оригинален диск, за една-камара-пари, ми е някакво странно. Чувствам се дълбоко анално безвазелинно прекаран
![]() За да не кажа че е бездарен, както ми се струва на 3-то (насила) слушане, ще кажа че засега нещо не го възприемам... ![]() Вие какво мислите ??? -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Истинска измамница ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2917 Регистриран: 25-April 05 Град: Under the Northern Star Потребител N: 795 ![]() |
Ами аз много не си падам по Тристаниа....
но навсякъде много им хвалят новия албум!....чух някои от песничките и не съм много впечатлена, де да знам ![]() Но има една песен, която я слушкам почти всеки ден по 2 пъти( ![]() The wretched RoX -------------------- First wish for this night:
Let me be your delight. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28395 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Според мен това е най-добрият албум на Tristania след любимия ми "Beyond The Veil". Съчетали са най-доброто от стария и новия стил. На теб, адаш, навярно не ти харесва, защото не звучи като пряко продължение на "World Of Glass"...
![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() not your bitch ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1195 Регистриран: 11-August 04 Потребител N: 586 ![]() |
Като го слушах ми направи впечатление, че е наистина по-скоро в стила на World Of Glass, отколкото прехваления Beyond the Veil. Все пак не го изтеглих пак след като форматирах харда...
-------------------- u missed me,didn't ya ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 955 Регистриран: 12-June 04 Потребител N: 516 ![]() |
Цитат(Demiurg @ May 1 2005, 10:58 AM) . Чувствам се дълбоко анално безвазелинно прекаран ![]() муахаха, защо ли не се учудвам? Извинявай, не ми се обиждай. Гледал съм ги на живо, МНОГО са зле, яко плайбек праскат без да ги е срам. Още тогава изпълниха 2 песни от тоя албум, много зле едната, другата ставаше за слушане... Въобще това е посредствена група, вече не са нищо особено. Иначе за кратко ми бяха сред любимите групи - заради първите си 2 албума. Но след тях са мноооооооооооооооо зле, както се казва. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() деградиращ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1265 Регистриран: 27-April 04 Град: Някъде из Варна Потребител N: 467 ![]() |
Навремето ми бяха записали диск с два техни албума, май че едни от първите - харесаха ми - мелодия, съчетание, разнообразие, всичко на шест. Нооо последният - чух го отчасти, не ми направи добро впечатление, някак си ... не е същото. Не казвам, че не трябва да се внасят промени в звученето, да не се осложнява, но ... сори Tristania този път
![]() ![]() -------------------- This life it ain't for me
Your world it ain't for me |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Witcher ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 4075 Регистриран: 8-October 03 Град: Sofia Потребител N: 296 ![]() |
Да си беше взел последната Sirenia с класи е над Tristania-та...
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 562 Регистриран: 23-April 04 Град: София Потребител N: 461 ![]() |
@ Mort - имам го. Радва ме, ама Sirenia са ми малко по-първични (с по- елементарни постройки, идеи и аранжименти). Като първите на Tristania. След "World of Glass" очаквах нещо още по- богато като звучене, още по- шарено и разнообразно, с още по- перфектен звук (щото аудиофила в мен получи оргазъм от звука на World Of Glass), с още по- богати хорове и оркестрации, с повече виоли...
А какво получавам, всъщност: - тотално еднообразно-депресарски албум!!! Колкото се може по- близки тонове, да не би случайно да се получи мелодия, колкото моаже по- еднакво пеене, да не би случайно да ти се набие нещо в главата, не дай си боже да почнеш да си тананикаш нещо !!! - тотално незабележими хорове. Ебаси - като си пусна WoG и се заслушвам по 1-ви, 2-ри, 3-5-ти глас - аранжимент на хора кърти мивки Всеки глас си има различна мелодия, а заедно са нещо изключително хармонично !!! В новия албум единствения хор, дето ми се наби в ушите, е тоя на The Wretched, и той звучи като хора на пияните руски моряци от Черноморския флот!!! - тотално незабележима виола - общо взето това, което отличаваше за мен Тристания от другите подобни групи бяха хоровите партии и виолата !!!! Няколко пъти слушах Ashes - в момента нищо не помня като мелодия от виолата. Даже не помня дали имаше... А след първото слушане на WoG ми се бяха набили в главата толкова мелодии, че ходех по улиците и си пананиках по нещо от албума. Този албум - все едно не съм го слушал - нищо не помня от него... --------- Ще продължа да го плювам след ~ час, че трябва да излизам.... Приятно слушане на старите албуми на Тристания и на Сирения. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Истинска измамница ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2917 Регистриран: 25-April 05 Град: Under the Northern Star Потребител N: 795 ![]() |
Цитат(Mort @ May 3 2005, 09:57 AM) Да си беше взел последната Sirenia с класи е над Tristania-та... А тука колко съм съгласнааааааааааааа ![]() ![]() ![]() ![]() Сирениа РоКс.....бтВ: Любима група.... Но, сори за оффтопика ![]() -------------------- First wish for this night:
Let me be your delight. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3402 Регистриран: 29-October 03 Потребител N: 317 ![]() |
Между другото-това с негативните мнения за World Of Glass е някак наслагване на обща заблуда.
Албумът под номер 3 наистина е великолепен. Няма една секунда от него, която да не ми е ужасно любима. Един от най-важните записи в жиовота ми. Не мисля, че е случайно ![]() А Ешес? Старите неща-добре преизсвирени, като липсват оркестрации и цигулга ![]() -------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 27th July 2025 - 08:53 AM |