![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Кървав Изрод ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 451 Регистриран: 3-February 03 Град: Свищов Потребител N: 23 ![]() |
Много отдавна не съм писал в форума, а още по отдавна не съм пускал тема, но ето го и този момент!
Занимава ли се някои с бодибилдинг??? Аз лично съм тренирал няколко пъти по няколко месеца, но от 2-3 месеца сериозно съм се захванал с покачването на мускулна маса, правилна програма за тренировките и храненията и вземането на суплементи, като отбелязвам суплементи не забранени вещества. ![]() Успех има и то виден за 2 и месеца и нещо съм качил 2-3 кг и 2 санта на ръката също така съм по развил и другите мускулни групички. Според мен е доста добро занимание фитнеса, но изисква доста парички. Обаче все пак трябва да се направи някакво тяло точно в тези години 15-16-17 са идеален старт за покачването на мускулната маса и физическата сила. Пък и не мислите ли, че трябва да имаш някакво тяло за море или пък просто така за самочувствие ![]() Ако някои тренира по усърдно може да сподели някои програма или хранителен режим или пък нещо за суплементите (протеини, гаинери, амино-кис. фетбърнари и т.н.) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Аз съм интелектуалец.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
Като човек трениращ и изучаващ айкидо от 9 години, мога да ти кажа че бодибилдинга е глупост.
После ще кажа защо, сега ме мързи. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() муза ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 449 Регистриран: 8-July 04 Град: Русе/София Потребител N: 553 ![]() |
Уф ужас:(Никак не ми се нрави цялата тая история с фитнеса.Един приятел ходи вече трета година.Като канара е и постоянно се тъпче с някакви съмнителни хранителни добавки.Засега нищо му няма на момчето,обаче здравата ме е наплашил.Не ми харесва тая мания дето върлува..Всичко живо не си мръдна пръста,а само муа цяла зима,де по празници,де от мързел.Сега стана топличко и се юрна народа на бодибилдинг.Половината ми клас ходи.То насила не става,естественото и природно даденото е най-хубаво....
![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() not your bitch ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1195 Регистриран: 11-August 04 Потребител N: 586 ![]() |
За това умните бяхма на диета зимата и ходехме на тренировки тъмните студени вечери, а сега ни е кеф
![]() Това към женската част на форума, разбира се. Не харесвам прекалено напомпани мъже, нито прекалено кльощави. Вие се оправяйте нататък. ![]() -------------------- u missed me,didn't ya ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
Цитат(Lethe @ May 3 2005, 04:15 PM) Не харесвам прекалено напомпани мъже, нито прекалено кльощави. Сега ако кажеш, че не харесваш и прекалено надарени, значи няма да имам шанс с теб... ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() not your bitch ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1195 Регистриран: 11-August 04 Потребител N: 586 ![]() |
За теб ще направя какъвто и да е компромис, муцка
![]() -------------------- u missed me,didn't ya ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 848 Регистриран: 27-February 04 Потребител N: 408 ![]() |
Kolkoto i privilegii da mi kajat za fitnesa,bira navun s priqteli e >>>>>>>>>>>>..puti po qko...s ili bez korem4eto posle:D
-------------------- Wake up
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 562 Регистриран: 23-April 04 Град: София Потребител N: 461 ![]() |
Здрав дух в здраво тяло, фенове!!
![]() Трябва да се тренира - срамно е да гледаш мъже на ~ 30-те с увиснали шкембета и разплути. За истински бодибилдинг се иска много свободно време и спазване на режим (нещо, което за хора като мен няма начин да стане), но едно здраво и стегнато тяло иска съвсем малко - по час тренировка дневно. Мисля, че всеки може да отдели поне толкова. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Чесно казано бодибилдинга е нещо много яко, ама все ме мързи мене. Нали съм интелектуалец
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Истинска измамница ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2917 Регистриран: 25-April 05 Град: Under the Northern Star Потребител N: 795 ![]() |
А ве за мен фитнеса е най-накрая сред физическите подготофки!Нито ме кефи да кисна 2 часа ф затфорено помещение и да се потя над уредите, нито ми се дават кинти
![]() БТВ:Баща ми ходи всеки ден на фитнес, маняк на тая тема:)Тофа също е причина да не ми харесва, по цял ден за тфа говори ![]() -------------------- First wish for this night:
Let me be your delight. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Не, не е тъпо, но не се прави по начина , по който си го мислят младите хора. Брат ми, например, иска дасе тъпче с някакви химии и да ходи на тренировки не знам си колко пъти седмично, и за един месец да е ултра готин. Не става така. Имам един приятел, който съвсем здравословно години наред си тренира и сега е просто ...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() муза ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 449 Регистриран: 8-July 04 Град: Русе/София Потребител N: 553 ![]() |
Беее....то зависи.Хора всякакви.Някои искат да са "напомпани" и се харесват така и има хора,които ги харесват така.За други пък не е толкова готино.Аз съм против фитнеса и харесвам малко по-здрави,да не кажа лееееко пухкави батковци
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 562 Регистриран: 23-April 04 Град: София Потребител N: 461 ![]() |
Цитат(Lethe @ May 3 2005, 02:57 PM) ...който съвсем здарословно години наред си тренира... Ей за тва говорим. Когато бях младо-трениращо-добиче, бях 85 кг мускули (пролетта след уволнението). Почнах работа и свалих 20 кила !!!! Така че тия мускули, дето лесно се качват, лесно се и губят. ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Witcher ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 4075 Регистриран: 8-October 03 Град: Sofia Потребител N: 296 ![]() |
Няма нищо лошо във фитнеса, както се казва здрав дух в здраво тяло, стига да не се прекалява с анаболите, щото от тях се изтъпява, а с мускули не може да се мисли...
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Badmotorfinger ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 598 Регистриран: 6-January 05 Потребител N: 713 ![]() |
Ами аз преди време тренирах доста усилено - даже имаше едни 5-6 месеца, когато направо се бях вманиачил - четях доста в разни чуждестранни сайтове и форуми за трениране, хранене и тн. Давах пари и за добавки.
След това обаче нещо леко ми писна и от април месец миналата година може да се каже, че не съм пипал щанга (изключение правят няколко тренировки миналото лято). Полезно си е да тренираш, даже много готино - повдига ти настроение, самочувствие, всичко. Ама да се вманиачаваш е лоша работа - или след време напълно ще се откажеш (както стана с мен ![]() Сега от известно си тренирам вкъщи - лицеви опори, набирания, здраво разтягане, а и си припомням ударите от кик-бокса (това пък спрях да го тренирам преди почти 2 години). Чувството е приятно, мисля и пак на плуване да почна да ходя. -------------------- Get a gun & have fun !
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Badmotorfinger ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 598 Регистриран: 6-January 05 Потребител N: 713 ![]() |
Цитат(Mort @ May 3 2005, 03:38 PM) а с мускули не може да се мисли... ![]() Е това е най-великото оправдание за мързеливците ![]() Между другото сега си намерих тефтерчето с "лифтърските" записки от преди година и нещо. Само като си помисля, че март 2004та съм правил 5 х 145кг мъртва тяга и 5 х 115кг клек... сега имам чувството, че ако опитам с такава тежест ще се скърша на две ![]() -------------------- Get a gun & have fun !
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3914 Регистриран: 12-April 03 Потребител N: 65 ![]() |
Цитат(Demiurg @ May 3 2005, 06:14 PM) Така че тия мускули, дето лесно се качват, лесно се и губят. ![]() Абсолютно, аз тренирах известно време, защото бях мега хърбав. Организма ми е такъв, че бавно качвам маса, но дори след продължително спиране на тренировките почти не се променям. В момента само поддържам тялото си с лицеви опори - изискват 5 - 10 минути и малко желание. В определени граници културизма си е много хубаво нещо - дали ще е здравето, естетиката или дори самочувствието, резултата е налице. Да се занимаваш с бодибилдинг само за да взимаш повече място в пространството е глупаво, според мен. Друго си е когато мускулите са релефни и силни, макар и по-малки от на някой анаболен звяр. А ако целта ви е да се поизпотите ..стига глупости. Секс. ![]() Цитат Само като си помисля, че март 2004та съм правил 5 х 145кг мъртва тяга и 5 х 115кг клек... Бах..от лежанка какво си вдигал? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() PHENCYCLIDINE ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 925 Регистриран: 3-November 04 Град: Sofiq Потребител N: 654 ![]() |
Izob6to sporta kato cqlo si e mnogo dobro ne6to.Az obojavam pluvaneto,ama imam problemi sus u6ite i ne moga da hodq redovno.
![]() A 6to se otnasq do drug vid sport ... az sum ot lagera na Sep. ![]() Vsu6nost zdravo me murzi. Anaboli i drugi podobni - nai-malkoto 6te se izpup4ite,a sled 2-3 godini 6te ima mrazim da e***. -------------------- STREETS SEEMS UNEVEN WHEN YOU'RE DOWN.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Истинска измамница ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2917 Регистриран: 25-April 05 Град: Under the Northern Star Потребител N: 795 ![]() |
Един френд отиде ф казармата напомпан 87 кила, и се върна с 20 по-малко и изглеждаше напрафо страшен
![]() -------------------- First wish for this night:
Let me be your delight. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Witcher ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 4075 Регистриран: 8-October 03 Град: Sofia Потребител N: 296 ![]() |
Алекто, мила, много ти преобладава мнението
![]() Цитат Anaboli i drugi podobni - nai-malkoto 6te se izpup4ite,a sled 2-3 godini 6te ima mrazim da e***. ми се качи доста в класацията ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Alekto @ May 3 2005, 05:18 PM) A 6to se otnasq do drug vid sport ... az sum ot lagera na Sep. ![]() Vsu6nost zdravo me murzi. Защото и двамата сте Раци. ![]() Не ви е заложено да спортувате. Виж, Близнаците и Везните сме друга песен. ![]() -------------------- u missed me,didn't ya ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 195 Регистриран: 5-March 05 Потребител N: 759 ![]() |
Хехе, май не покривам вашите критерии
![]() ![]() -------------------- Abandoned by the Light
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Sw1tched @ May 3 2005, 03:48 PM) Бах..от лежанка какво си вдигал? О, там винаги съм най-слаб - 5 х 85кг май ми беше максимума, който бях стигнал. Бе най-яко е да тренираш нещо, което включва здраво разтягане и раздвижване, защото бодибилдинга винаги поне малко сковава и забавя, особено като работиш за маса. Бойните изкуства примерно са перфектни за целта. Аз когато ходех на тренировки по кик-бокс 5-6 пъти в седмицата бях в прекрасна форма, след тренировка се чувствах винаги леко уморен ама пак направо си летях ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- Get a gun & have fun !
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Жените са още по-злобни. Особено както си се знаят там из клуба и ти като отидеш нов и направооо ...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
В нашият клуб редовно ходеха три жени. Едната беше абсолютна сладурана (на варненките с любов
![]() ![]() -------------------- Get a gun & have fun !
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Жени културистки = Мъже без пишки
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 366 Регистриран: 15-March 04 Потребител N: 427 ![]() |
Цитат(blood_freak @ May 3 2005, 12:02 PM) Много отдавна не съм писал в форума, а още по отдавна не съм пускал тема, но ето го и този момент! Занимава ли се някои с бодибилдинг??? Аз лично съм тренирал няколко пъти по няколко месеца, но от 2-3 месеца сериозно съм се захванал с покачването на мускулна маса, правилна програма за тренировките и храненията и вземането на суплементи, като отбелязвам суплементи не забранени вещества. ![]() Успех има и то виден за 2 и месеца и нещо съм качил 2-3 кг и 2 санта на ръката също така съм по развил и другите мускулни групички. Според мен е доста добро занимание фитнеса, но изисква доста парички. Обаче все пак трябва да се направи някакво тяло точно в тези години 15-16-17 са идеален старт за покачването на мускулната маса и физическата сила. Ако някои тренира по усърдно може да сподели някои програма или хранителен режим или пък нещо за суплементите (протеини, гаинери, амино-кис. фетбърнари и т.н.) БОДИБИЛДЪНГЪТ/ФИТНЕСЪТ е поносимо малоумно занимание. Не съм се занимавал никога и нямам намерение. Първо, че е uber скучно и второ, че не си струва. Има далеч по-яки "спортове", с които постигаш еднакъв резултат и ти доставят огромна доза адреналин, пък и с тях можеш да се похвалиш някъде, че ги умееш, а не, че вдигаш 5 кила желязо, което е смешно просто. Нито съм и метъл, де. Цитат Пък и не мислите ли, че трябва да имаш някакво тяло за море или пък просто така за самочувствие ![]() Не, естествено. Може да нямам тяло на културист, нито ми трябва, но за сметка на това, един от спортовете, на които съм се научил е wakeboard-а за морето да карам и достава 100 пъти по-голямо удоволствие и самочувстие, когато те гледат хората как се премяташ. Пък и тия смески, дето ги пиете, след време ще станете ебати дебелаците. -------------------- Exchanging skin for gold. Call 555-655-SUCKIT.
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 560 Регистриран: 19-November 04 Град: München Потребител N: 667 ![]() |
по нашия край казват sport ist mort, което има хубава рима, инак означава спортът е убийство.
инак и аз съм интелетуалец и в зала не могат да ме запрат. никога нищо не съм дигал, освен халби бири или еднолитрови направо и то само по една и на късо разстояние, от масата до устата и обратно. и пак нямам коремче. кой каквото му се падне в живота. добре де, маняк съм и аз, но на колело, имам хубав бегач и си правя пробези, леки спринтове, катерене. проблемът е, че карам толкова щуро, че имам вече няколко тежки падания, без счупвания все още, но с едно сътресение и други дреболии. а, вече имам май 7 колело най-малко, останалите се построшиха, все по-калпави ги правят. -------------------- no more credits from the liquor store
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 366 Регистриран: 15-March 04 Потребител N: 427 ![]() |
Цитат(pi4 @ May 3 2005, 06:54 PM) добре де, маняк съм и аз, но на колело, имам хубав бегач и си правя пробези, леки спринтове, катерене. проблемът е, че карам толкова щуро, че имам вече няколко тежки падания, без счупвания все още, но с едно сътресение и други дреболии. а, вече имам май 7 колело най-малко, останалите се построшиха, все по-калпави ги правят. Ами, ако си много ЩУР може да те пробваме, понеже аз също се занимавам с планинско колоездене (downhill - на наш език) и trial стил, т'ва е нещо като urban style. Разни номера с байка и т.н. Ама напоследък нещо Витоша не ме блазни. Както и да е, та, явно си купуваш някакви боклуци, за да се трошат толкова бързо. То всичко се троши де, ама някой качествен байк, по-трудно. И няма как да не си направя малко 15 minutes of fame: http://play.evrocom.net/dl/incoming/drmr/OntarioTE.JPG Т'ва е машината. ![]() Около 800-900 лева струва, а екипировката ми е около 200. -------------------- Exchanging skin for gold. Call 555-655-SUCKIT.
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 20th July 2025 - 12:12 PM |