Metal World - Българският метъл портал Гласувайте за сайта в BG Top

Здравейте ( Вход | Регистрация )

Forum Rules ПРАВИЛА - прочетете преди да пишете!
3 страници V   1 2 3 >  
Reply to this topicStart new topic
> Металисти - Културисти, занимавате ли се с фитнес???
blood_freak
коментар May 3 2005, 02:02 PM
Коментар #1

Кървав Изрод

Група: Потребители
Коментари: 451
Регистриран: 3-February 03
Град: Свищов
Потребител N: 23

Много отдавна не съм писал в форума, а още по отдавна не съм пускал тема, но ето го и този момент!

Занимава ли се някои с бодибилдинг???

Аз лично съм тренирал няколко пъти по няколко месеца, но от 2-3 месеца сериозно съм се захванал с покачването на мускулна маса, правилна програма за тренировките и храненията и вземането на суплементи, като отбелязвам суплементи не забранени вещества. wink.gif
Успех има и то виден за 2 и месеца и нещо съм качил 2-3 кг и 2 санта на ръката също така съм по развил и другите мускулни групички.

Според мен е доста добро занимание фитнеса, но изисква доста парички. Обаче все пак трябва да се направи някакво тяло точно в тези години 15-16-17 са идеален старт за покачването на мускулната маса и физическата сила. Пък и не мислите ли, че трябва да имаш някакво тяло за море или пък просто така за самочувствие wink.gif

Ако някои тренира по усърдно може да сподели някои програма или хранителен режим или пък нещо за суплементите (протеини, гаинери, амино-кис. фетбърнари и т.н.)
Go to the top of the page

+Quote Post
SepulTeraHead
коментар May 3 2005, 02:36 PM
Коментар #2

Facepalmer

Група: Приятели
Коментари: 13270
Регистриран: 11-April 03
Град: South Of Heaven
Потребител N: 63

Аз съм интелектуалец.

--------------------

+Quote Post
Slash
коментар May 3 2005, 02:37 PM
Коментар #3

Сатана

Коментари: 7135
Регистриран: 1-April 05
Потребител N: 783

Като човек трениращ и изучаващ айкидо от 9 години, мога да ти кажа че бодибилдинга е глупост.

После ще кажа защо, сега ме мързи.

+Quote Post
darga
коментар May 3 2005, 04:10 PM
Коментар #4

муза

Коментари: 449
Регистриран: 8-July 04
Град: Русе/София
Потребител N: 553

Уф ужас:(Никак не ми се нрави цялата тая история с фитнеса.Един приятел ходи вече трета година.Като канара е и постоянно се тъпче с някакви съмнителни хранителни добавки.Засега нищо му няма на момчето,обаче здравата ме е наплашил.Не ми харесва тая мания дето върлува..Всичко живо не си мръдна пръста,а само муа цяла зима,де по празници,де от мързел.Сега стана топличко и се юрна народа на бодибилдинг.Половината ми клас ходи.То насила не става,естественото и природно даденото е най-хубаво.... wub.gif tongue.gif

--------------------

+Quote Post
Lethe
коментар May 3 2005, 04:15 PM
Коментар #5

not your bitch

Коментари: 1195
Регистриран: 11-August 04
Потребител N: 586

За това умните бяхма на диета зимата и ходехме на тренировки тъмните студени вечери, а сега ни е кеф tongue.gif
Това към женската част на форума, разбира се.
Не харесвам прекалено напомпани мъже, нито прекалено кльощави. Вие се оправяйте нататък. wink.gif

--------------------
u missed me,didn't ya ;)

+Quote Post
Slash
коментар May 3 2005, 04:26 PM
Коментар #6

Сатана

Коментари: 7135
Регистриран: 1-April 05
Потребител N: 783

Цитат(Lethe @ May 3 2005, 04:15 PM)
Не харесвам прекалено напомпани мъже, нито прекалено кльощави.

Сега ако кажеш, че не харесваш и прекалено надарени, значи няма да имам шанс с теб... sad.gif

+Quote Post
Lethe
коментар May 3 2005, 04:29 PM
Коментар #7

not your bitch

За теб ще направя какъвто и да е компромис, муцка wub.gif

--------------------
u missed me,didn't ya ;)

+Quote Post
giggle
коментар May 3 2005, 04:51 PM
Коментар #8

Прогресиращ

Коментари: 848
Регистриран: 27-February 04
Потребител N: 408

Kolkoto i privilegii da mi kajat za fitnesa,bira navun s priqteli e >>>>>>>>>>>>..puti po qko...s ili bez korem4eto posle:D

--------------------
Wake up

+Quote Post
Demiurg
коментар May 3 2005, 04:52 PM
Коментар #9

Прогресиращ

Коментари: 562
Регистриран: 23-April 04
Град: София
Потребител N: 461

Здрав дух в здраво тяло, фенове!! headbang[1].gif
Трябва да се тренира - срамно е да гледаш мъже на ~ 30-те с увиснали шкембета и разплути. За истински бодибилдинг се иска много свободно време и спазване на режим (нещо, което за хора като мен няма начин да стане), но едно здраво и стегнато тяло иска съвсем малко - по час тренировка дневно. Мисля, че всеки може да отдели поне толкова.

--------------------

+Quote Post
SepulTeraHead
коментар May 3 2005, 04:53 PM
Коментар #10

Facepalmer

Коментари: 13270
Регистриран: 11-April 03
Град: South Of Heaven
Потребител N: 63

Чесно казано бодибилдинга е нещо много яко, ама все ме мързи мене. Нали съм интелектуалец icon_headbang[1].gif Ама сега пък ме дразни как негативно реагирате, все едно е за глупаци цялото нещо... Блех... puke.gif

--------------------

+Quote Post
Aglarana
коментар May 3 2005, 04:55 PM
Коментар #11

Истинска измамница

Коментари: 2917
Регистриран: 25-April 05
Град: Under the Northern Star
Потребител N: 795

А ве за мен фитнеса е най-накрая сред физическите подготофки!Нито ме кефи да кисна 2 часа ф затфорено помещение и да се потя над уредите, нито ми се дават кинти tongue.gif

БТВ:Баща ми ходи всеки ден на фитнес, маняк на тая тема:)Тофа също е причина да не ми харесва, по цял ден за тфа говори mad.gif

--------------------
First wish for this night:
Let me be your delight.

+Quote Post
Lethe
коментар May 3 2005, 04:57 PM
Коментар #12

not your bitch

Не, не е тъпо, но не се прави по начина , по който си го мислят младите хора. Брат ми, например, иска дасе тъпче с някакви химии и да ходи на тренировки не знам си колко пъти седмично, и за един месец да е ултра готин. Не става така. Имам един приятел, който съвсем здравословно години наред си тренира и сега е просто ... wub.gif

--------------------
u missed me,didn't ya ;)

+Quote Post
darga
коментар May 3 2005, 05:13 PM
Коментар #13

муза

Коментари: 449
Регистриран: 8-July 04
Град: Русе/София
Потребител N: 553

Беее....то зависи.Хора всякакви.Някои искат да са "напомпани" и се харесват така и има хора,които ги харесват така.За други пък не е толкова готино.Аз съм против фитнеса и харесвам малко по-здрави,да не кажа лееееко пухкави батковци tongue.gif ....Ма не е престъпление.Признавам си tongue.gif

--------------------

+Quote Post
Demiurg
коментар May 3 2005, 05:14 PM
Коментар #14

Прогресиращ

Коментари: 562
Регистриран: 23-April 04
Град: София
Потребител N: 461

Цитат(Lethe @ May 3 2005, 02:57 PM)
...който съвсем здарословно години наред си тренира...

Ей за тва говорим.
Когато бях младо-трениращо-добиче, бях 85 кг мускули (пролетта след уволнението). Почнах работа и свалих 20 кила !!!! Така че тия мускули, дето лесно се качват, лесно се и губят. wink.gif

--------------------

+Quote Post
Mort
коментар May 3 2005, 05:38 PM
Коментар #15

Witcher

Група: Metal World Conclave
Коментари: 4075
Регистриран: 8-October 03
Град: Sofia
Потребител N: 296

Няма нищо лошо във фитнеса, както се казва здрав дух в здраво тяло, стига да не се прекалява с анаболите, щото от тях се изтъпява, а с мускули не може да се мисли... smile.gif

--------------------
Място за реклама:

+Quote Post
Angermeans
коментар May 3 2005, 05:40 PM
Коментар #16

Badmotorfinger

Коментари: 598
Регистриран: 6-January 05
Потребител N: 713

Ами аз преди време тренирах доста усилено - даже имаше едни 5-6 месеца, когато направо се бях вманиачил - четях доста в разни чуждестранни сайтове и форуми за трениране, хранене и тн. Давах пари и за добавки.
След това обаче нещо леко ми писна и от април месец миналата година може да се каже, че не съм пипал щанга (изключение правят няколко тренировки миналото лято).

Полезно си е да тренираш, даже много готино - повдига ти настроение, самочувствие, всичко. Ама да се вманиачаваш е лоша работа - или след време напълно ще се откажеш (както стана с мен sad.gif ) или ще затъпееш здравата и по едно време като нищо ще посегнеш към анаболни и андрогенни стероиди.

Сега от известно си тренирам вкъщи - лицеви опори, набирания, здраво разтягане, а и си припомням ударите от кик-бокса (това пък спрях да го тренирам преди почти 2 години). Чувството е приятно, мисля и пак на плуване да почна да ходя.

--------------------
Get a gun & have fun !

+Quote Post
Angermeans
коментар May 3 2005, 05:47 PM
Коментар #17

Badmotorfinger

Цитат(Mort @ May 3 2005, 03:38 PM)
а с мускули не може да се мисли... smile.gif

Е това е най-великото оправдание за мързеливците super.gif

Между другото сега си намерих тефтерчето с "лифтърските" записки от преди година и нещо. Само като си помисля, че март 2004та съм правил 5 х 145кг мъртва тяга и 5 х 115кг клек... сега имам чувството, че ако опитам с такава тежест ще се скърша на две huh.gif

--------------------
Get a gun & have fun !

+Quote Post
Sw1tched
коментар May 3 2005, 05:48 PM
Коментар #18

Архидемон

Коментари: 3914
Регистриран: 12-April 03
Потребител N: 65

Цитат(Demiurg @ May 3 2005, 06:14 PM)
Така че тия мускули, дето лесно се качват, лесно се и губят.  wink.gif

Абсолютно, аз тренирах известно време, защото бях мега хърбав. Организма ми е такъв, че бавно качвам маса, но дори след продължително спиране на тренировките почти не се променям. В момента само поддържам тялото си с лицеви опори - изискват 5 - 10 минути и малко желание.

В определени граници културизма си е много хубаво нещо - дали ще е здравето, естетиката или дори самочувствието, резултата е налице. Да се занимаваш с бодибилдинг само за да взимаш повече място в пространството е глупаво, според мен. Друго си е когато мускулите са релефни и силни, макар и по-малки от на някой анаболен звяр.

А ако целта ви е да се поизпотите ..стига глупости. Секс. headbang[1].gif

Цитат
Само като си помисля, че март 2004та съм правил 5 х 145кг мъртва тяга и 5 х 115кг клек...

Бах..от лежанка какво си вдигал?

+Quote Post
Alekto
коментар May 3 2005, 06:39 PM
Коментар #19

PHENCYCLIDINE

Коментари: 925
Регистриран: 3-November 04
Град: Sofiq
Потребител N: 654

Izob6to sporta kato cqlo si e mnogo dobro ne6to.Az obojavam pluvaneto,ama imam problemi sus u6ite i ne moga da hodq redovno. hmm.gif

A 6to se otnasq do drug vid sport ... az sum ot lagera na Sep. tongue.gif
Vsu6nost zdravo me murzi.

Anaboli i drugi podobni - nai-malkoto 6te se izpup4ite,a sled 2-3 godini 6te ima mrazim da e***.

--------------------
STREETS SEEMS UNEVEN WHEN YOU'RE DOWN.

+Quote Post
Aglarana
коментар May 3 2005, 07:27 PM
Коментар #20

Истинска измамница

Коментари: 2917
Регистриран: 25-April 05
Град: Under the Northern Star
Потребител N: 795

Един френд отиде ф казармата напомпан 87 кила, и се върна с 20 по-малко и изглеждаше напрафо страшен sad.gif

--------------------
First wish for this night:
Let me be your delight.

+Quote Post
Mort
коментар May 3 2005, 07:32 PM
Коментар #21

Witcher

Алекто, мила, много ти преобладава мнението laugh.gif , как да е с това
Цитат
Anaboli i drugi podobni - nai-malkoto 6te se izpup4ite,a sled 2-3 godini 6te ima mrazim da e***.
ми се качи доста в класацията wink.gif

--------------------
Място за реклама:

+Quote Post
Lethe
коментар May 3 2005, 07:59 PM
Коментар #22

not your bitch

Цитат(Alekto @ May 3 2005, 05:18 PM)
A 6to se otnasq do drug vid sport ... az sum ot lagera na Sep. tongue.gif
Vsu6nost zdravo me murzi.

Защото и двамата сте Раци. smile.gif
Не ви е заложено да спортувате. Виж, Близнаците и Везните сме друга песен.
tongue.gif

--------------------
u missed me,didn't ya ;)

+Quote Post
The Forsaken
коментар May 3 2005, 08:04 PM
Коментар #23

Прослушващ метъл
**

Коментари: 195
Регистриран: 5-March 05
Потребител N: 759

Хехе, май не покривам вашите критерии ph34r.gif Нито много метъл, нито много културист. Единственото,, корто правя, е че тичам всяка събота с едни приятели. Изобщо не знам как не напълнявам като ям доста. Дано метаболизмът ми не се развали скоро, че тогава лошо...А да, Лете, аз съм Риби,ама мразя плуването cool.gif

--------------------
Abandoned by the Light

+Quote Post
Angermeans
коментар May 3 2005, 08:18 PM
Коментар #24

Badmotorfinger

Цитат(Sw1tched @ May 3 2005, 03:48 PM)
Бах..от лежанка какво си вдигал?

О, там винаги съм най-слаб - 5 х 85кг май ми беше максимума, който бях стигнал.

Бе най-яко е да тренираш нещо, което включва здраво разтягане и раздвижване, защото бодибилдинга винаги поне малко сковава и забавя, особено като работиш за маса.
Бойните изкуства примерно са перфектни за целта. Аз когато ходех на тренировки по кик-бокс 5-6 пъти в седмицата бях в прекрасна форма, след тренировка се чувствах винаги леко уморен ама пак направо си летях smile.gif Само да не бяха онези злобни охранители, с които тренера ме пускаше на спаринг... boxed.gif boxed.gif boxed.gif
biggrin.gif

--------------------
Get a gun & have fun !

+Quote Post
Lethe
коментар May 3 2005, 08:21 PM
Коментар #25

not your bitch

Жените са още по-злобни. Особено както си се знаят там из клуба и ти като отидеш нов и направооо ... boxed.gif

--------------------
u missed me,didn't ya ;)

+Quote Post
Angermeans
коментар May 3 2005, 08:26 PM
Коментар #26

Badmotorfinger

В нашият клуб редовно ходеха три жени. Едната беше абсолютна сладурана (на варненките с любов wub.gif ), обаче другите две... абе имаха тук таме по някоя друга женска черта, но след като ги видиш как тренират... не е за разправяне blink.gif

--------------------
Get a gun & have fun !

+Quote Post
Mort
коментар May 3 2005, 08:42 PM
Коментар #27

Witcher

Жени културистки = Мъже без пишки laugh.gif

--------------------
Място за реклама:

+Quote Post
Drummer
коментар May 3 2005, 08:50 PM
Коментар #28

Просветен

Коментари: 366
Регистриран: 15-March 04
Потребител N: 427

Цитат(blood_freak @ May 3 2005, 12:02 PM)
Много отдавна не съм писал в форума, а още по отдавна не съм пускал тема, но ето го и този момент!

Занимава ли се някои с бодибилдинг???

Аз лично съм тренирал няколко пъти по няколко месеца, но от 2-3 месеца сериозно съм се захванал с покачването на мускулна маса, правилна програма за тренировките и храненията и вземането на суплементи, като отбелязвам суплементи не забранени вещества.  wink.gif
Успех има и то виден за 2 и месеца и нещо съм качил 2-3 кг и 2 санта на ръката също така съм по развил и другите мускулни групички.

Според мен е доста добро занимание фитнеса, но изисква доста парички. Обаче все пак трябва да се направи някакво тяло точно в тези години 15-16-17 са идеален старт за покачването на мускулната маса и физическата сила.

Ако някои тренира по усърдно може да сподели някои програма или хранителен режим или пък нещо за суплементите (протеини, гаинери, амино-кис. фетбърнари и т.н.)

БОДИБИЛДЪНГЪТ/ФИТНЕСЪТ е поносимо малоумно занимание. Не съм се занимавал никога и нямам намерение. Първо, че е uber скучно и второ, че не си струва. Има далеч по-яки "спортове", с които постигаш еднакъв резултат и ти доставят огромна доза адреналин, пък и с тях можеш да се похвалиш някъде, че ги умееш, а не, че вдигаш 5 кила желязо, което е смешно просто. Нито съм и метъл, де.

Цитат
Пък и не мислите ли, че трябва да имаш някакво тяло за море или пък просто така за самочувствие  wink.gif

Не, естествено. Може да нямам тяло на културист, нито ми трябва, но за сметка на това, един от спортовете, на които съм се научил е wakeboard-а за морето да карам и достава 100 пъти по-голямо удоволствие и самочувстие, когато те гледат хората как се премяташ.
Пък и тия смески, дето ги пиете, след време ще станете ебати дебелаците.

--------------------
Exchanging skin for gold. Call 555-655-SUCKIT.

+Quote Post
pi4
коментар May 3 2005, 08:54 PM
Коментар #29

Прогресиращ

Коментари: 560
Регистриран: 19-November 04
Град: München
Потребител N: 667

по нашия край казват sport ist mort, което има хубава рима, инак означава спортът е убийство.

инак и аз съм интелетуалец и в зала не могат да ме запрат. никога нищо не съм дигал, освен халби бири или еднолитрови направо и то само по една и на късо разстояние, от масата до устата и обратно. и пак нямам коремче. кой каквото му се падне в живота.

добре де, маняк съм и аз, но на колело, имам хубав бегач и си правя пробези, леки спринтове, катерене. проблемът е, че карам толкова щуро, че имам вече няколко тежки падания, без счупвания все още, но с едно сътресение и други дреболии. а, вече имам май 7 колело най-малко, останалите се построшиха, все по-калпави ги правят.

--------------------
no more credits from the liquor store

+Quote Post
Drummer
коментар May 3 2005, 09:02 PM
Коментар #30

Просветен

Коментари: 366
Регистриран: 15-March 04
Потребител N: 427

Цитат(pi4 @ May 3 2005, 06:54 PM)
добре де, маняк съм и аз, но на колело, имам хубав бегач и си правя пробези, леки спринтове, катерене. проблемът е, че карам толкова щуро, че имам вече няколко тежки падания, без счупвания все още, но с едно сътресение и други дреболии. а, вече имам май 7 колело най-малко, останалите се построшиха, все по-калпави ги правят.

Ами, ако си много ЩУР може да те пробваме, понеже аз също се занимавам с планинско колоездене (downhill - на наш език) и trial стил, т'ва е нещо като urban style. Разни номера с байка и т.н. Ама напоследък нещо Витоша не ме блазни. Както и да е, та, явно си купуваш някакви боклуци, за да се трошат толкова бързо. То всичко се троши де, ама някой качествен байк, по-трудно. И няма как да не си направя малко 15 minutes of fame:
http://play.evrocom.net/dl/incoming/drmr/OntarioTE.JPG
Т'ва е машината. headbang[1].gif
Около 800-900 лева струва, а екипировката ми е около 200.

--------------------
Exchanging skin for gold. Call 555-655-SUCKIT.

+Quote Post

3 страници V   1 2 3 >
Reply to this topicStart new topic
1 потребител(и) четат тази тема (1 гости и 0 скрити)
0 Потребител(и):

Олекотена версия Час: 20th July 2025 - 10:44 PM