![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() not your bitch ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1195 Регистриран: 11-August 04 Потребител N: 586 ![]() |
Цитат(bE3cMbPtHa @ May 3 2005, 03:50 PM) На клитора ....хаха.....5 пъти ме питаха тфа ![]() И аз имах такава идея, но бъзо дойде и бързо замина (след като видях някви сайтове със снимки на неуспешен опит за пиърсинг ![]() -------------------- u missed me,didn't ya ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() PHENCYCLIDINE ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 925 Регистриран: 3-November 04 Град: Sofiq Потребител N: 654 ![]() |
Ako ste imali use6taneto,4e prosto izpuskate vsi4ko ot kontrol,izpluzva vi se...E,az se 4uvstvam to4no v tova polojenie.
![]() Pozdrav za vsi4ki s Themgoroth - Gate To The Unknown ![]() -------------------- STREETS SEEMS UNEVEN WHEN YOU'RE DOWN.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 562 Регистриран: 23-April 04 Град: София Потребител N: 461 ![]() |
Цитат(Alekto @ May 4 2005, 11:14 AM) Ako ste imali use6taneto,4e prosto izpuskate vsi4ko ot kontrol,izpluzva vi se...E,az se 4uvstvam to4no v tova polojenie. ![]() Мацка, 2 седмици бях в това положение - на ръба на нервен срив (щото много се впрягам), чат.пат и отвъд ръба... Положението се оправя мигове преди да се осере напълно. Просто се амбицирай и се напъни още малко - "Силата е нищо без контрол". Пък като си вкараш нещата обратно в релси, ни събери на пиене !!!! Нека Силата бъде с теб !!! -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() PHENCYCLIDINE ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 925 Регистриран: 3-November 04 Град: Sofiq Потребител N: 654 ![]() |
Цитат(Demiurg @ May 4 2005, 12:36 PM) Цитат(Alekto @ May 4 2005, 11:14 AM) Ako ste imali use6taneto,4e prosto izpuskate vsi4ko ot kontrol,izpluzva vi se...E,az se 4uvstvam to4no v tova polojenie. ![]() Мацка, 2 седмици бях в това положение - на ръба на нервен срив (щото много се впрягам), чат.пат и отвъд ръба... Положението се оправя мигове преди да се осере напълно. Просто се амбицирай и се напъни още малко - "Силата е нищо без контрол". Пък като си вкараш нещата обратно в релси, ни събери на пиене !!!! Нека Силата бъде с теб !!! Heh...Mersi. Kefi6! ![]() -------------------- STREETS SEEMS UNEVEN WHEN YOU'RE DOWN.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() алфонс ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2959 Регистриран: 8-August 03 Град: Пловдив, градът на "Ботев" Потребител N: 232 ![]() |
sled kato otidoh na zybar razbrah 4e ne e 4ak tolkowa stra6no oba4e kak prodyljawa da boli ne e istina ....
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() THERION ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 666 Регистриран: 5-July 04 Град: София Потребител N: 546 ![]() |
![]() направих си косата на расти не мога да не се похваля ще пусна малко по-късно и снимки ще се спукам от кеф баси майката ![]() -------------------- THERION...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Dnes mi e mega gaden den, ama vuob6te ne mi puka!Koito ni mrazi pod nas da lazi!
![]() -------------------- STREETS SEEMS UNEVEN WHEN YOU'RE DOWN.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Дихание ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1362 Регистриран: 4-September 03 Град: Русе Потребител N: 254 ![]() |
Говори ми се с някой, а няма с кого:/
-------------------- Ако някой се опита да ме засенчи, просто ще го оставя да слънчаса...
http://www.myspace.com/dihanie http://dihanie.atakmim.com http://d1hanie.blogspot.com |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
Не ми се говори с никой, а има с кого.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Бъди така любезен и се удуши със собствените си ръце. Ще е ебати якото!
![]() Demiurg, минах през SMF и питах за Soilwork, но ги няма. Можеш да ги поръчаш винаги обаче от там. Само капарираш половината сума май и след месец ти цъфва новия диск ![]() Machine Head-овете бяха свършили, защото сашо решил, че няма нужда да ми казва, че са пристигнали и хората естествено са ги изкупили като топъл хляб ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() not your bitch ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1195 Регистриран: 11-August 04 Потребител N: 586 ![]() |
Сдухльовци.
Ади, звънни и ще дойда да те развеселя, бива ли тъй? А днес ми е мега як ден. Научих 10 урока по физика за 1 час и половина и най-якото е, че даже си направих контролното, нищо че всичко, което разбирах , се падна на другарчето по чин. К'во да правиш, shit happens. Иначе -утре ще се плюска на корем и ще се пие както си му е реда, плюс повечко спане. Кефф -------------------- u missed me,didn't ya ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Burned from hope ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1741 Регистриран: 18-February 03 Град: София Потребител N: 45 ![]() |
утре mashadar и morbidfreak ще ходят в Гърция. и аз щях да ходя ама нямам пари ина4е е няква супер оферта, 2 нощувки там в солун и някви 384240325 звездни хотели, басейни, коли, жени.....и посещаване на ебати красивите места, за 90 лв. ... Morbidfreak хайде купете ми нещо от Гърция
![]() неска беше ебати изпростяването, супер мн ми се спи цял ден, пихме некви бири, ядохме кебап4ета и картофи и гледахме South Park ![]() утре като е официален празник...дали ще ба4ка някой музикален магазин въобще...... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Witcher ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 4075 Регистриран: 8-October 03 Град: Sofia Потребител N: 296 ![]() |
Ау да знаете до какво се докопах току що - до новия Demons And Wizards! Нямам търпение да се свали...
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Modify my water pistol, fill it with piss. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1652 Регистриран: 12-March 05 Град: чувствам как почти пропадам в дълбоката рана. Потребител N: 765 ![]() |
Йеаах утре няяма латинскииии сигурно да конпенсира че не хванах рейса за Бургас да ходя утре на имен ден хах
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() какво ме гледаш, а? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1460 Регистриран: 3-November 04 Потребител N: 653 ![]() |
Цитат(Mort @ May 5 2005, 06:47 PM) Ау да знаете до какво се докопах току що - до новия Demons And Wizards! Морт, казвай - къде, как, защо? SPARK |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Lethe @ May 5 2005, 04:25 PM) Сдухльовци. Ади, звънни и ще дойда да те развеселя, бива ли тъй? Minaaaa... ![]() -------------------- STREETS SEEMS UNEVEN WHEN YOU'RE DOWN.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Witcher ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 4075 Регистриран: 8-October 03 Град: Sofia Потребител N: 296 ![]() |
Цитат Морт, казвай - къде, как, защо? Свалих го от торент от тук http://www.arenabg.com/details.php?id=7609 -------------------- |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() ... 2 hEaRtS ... ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 837 Регистриран: 10-October 03 Град: Gb Потребител N: 305 ![]() |
Цитат(THERION @ May 4 2005, 03:30 PM) ![]() направих си косата на расти не мога да не се похваля ще пусна малко по-късно и снимки ще се спукам от кеф баси майката ![]() аааааааааааааааааа обичам те!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- ...Like a true nature's child We were born, born to be wild We can climb so high I never wanna die Born to be wild Born to be wild.... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 366 Регистриран: 15-March 04 Потребител N: 427 ![]() |
Цитат(Lethe @ May 5 2005, 04:25 PM) К'во да правиш, shit happens. http://www.kls2.com/~karl/random/KnowJackSchitt.swf -------------------- Exchanging skin for gold. Call 555-655-SUCKIT.
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() ... 2 hEaRtS ... ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 837 Регистриран: 10-October 03 Град: Gb Потребител N: 305 ![]() |
мммммммммм и сега ще са едни малки..... и стърчащи....искам снимка!
![]() ![]() ![]() -------------------- ...Like a true nature's child We were born, born to be wild We can climb so high I never wanna die Born to be wild Born to be wild.... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Badmotorfinger ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 598 Регистриран: 6-January 05 Потребител N: 713 ![]() |
Цитат(Lethe @ May 5 2005, 04:25 PM) К'во да правиш, shit happens. Или както казват протестантите: "If shit happens to you, you deserve it." А католиците: "Let the shit happen to the others" ![]() -------------------- Get a gun & have fun !
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Alekto @ May 5 2005, 07:32 PM) Minaaaa... ![]() Адииииииииииииииииииииииииииии ![]() ![]() -------------------- u missed me,didn't ya ;)
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() трансгалактически гаргаробластер ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1440 Регистриран: 2-May 05 Град: ...на Луната Потребител N: 800 ![]() |
за времето писах преди малко...за www.badgerbadgerbadger.com писах,не знам ве4е за кво да пиша:)сега съм в една приятелка дето спи на дивана до мен и хърка...котката и мърка от4аиващо...ТВ-то е надуто до мах..а дистанционното е някаде заровено и не мога да го намаля...та сега гледам картууннетуърк:)...и продължавам да пушаааа...предстоят ми едни безсънни нощи,а не мога да заспя...:(остават ми 2 цигари,а е едва 4 часа...как се отказват цигарите?!:)
-------------------- Opinions are like assholes: we all have one and usually other people think it's yours that stinks.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Цитат котката и мърка от4аиващо ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() трансгалактически гаргаробластер ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1440 Регистриран: 2-May 05 Град: ...на Луната Потребител N: 800 ![]() |
дам...и нон стоп се опитваше да спи в скута ми...:(гадни животинки са като почната да досаждат...прозяв
-------------------- Opinions are like assholes: we all have one and usually other people think it's yours that stinks.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Те по принцип са гадни.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(SepulTeraHead @ May 6 2005, 09:30 AM) Те по принцип са гадни. Като те дам на котарака ми да те изнасили, ще видиш гадни. Днес е много хубав ден, хубав защото е шибан. ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Slash @ May 6 2005, 01:44 PM) Цитат(SepulTeraHead @ May 6 2005, 09:30 AM) Те по принцип са гадни. Като те дам на котарака ми да те изнасили, ще видиш гадни. Да, това наистина ще промени мнението ми за котките. Веднъж изнасилен, ще ги смятам за прекрасни направо. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 562 Регистриран: 23-April 04 Град: София Потребител N: 461 ![]() |
![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 30th June 2025 - 10:53 PM |