![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() PHENCYCLIDINE ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 925 Регистриран: 3-November 04 Град: Sofiq Потребител N: 654 ![]() |
Цитат(SepulTeraHead @ May 6 2005, 08:27 AM) Бидейки рак, съм безобразно ревнив. Da,i az do bolka napravo. ![]() A za perfektniqt muj - Benicio Del Toro: ![]() ![]() Taka...tova e idealut za vun6nost (ne 4e nqkoe ot gadjetata mi prili4a na nego ![]() ![]() Da e vuzmojno nai-socialen, 4e mi pisna ot hora,koito ne moje da gi vidi6, osven ako ne im otide6 na kraka do vku6ti. Obi4am muje,koito se zanimavat s izkustvo,no zaduljitelno trqbva da sa dobri v svoqta oblast. Durja da otbeleja,4e subiratelen obraz na goreposo4enoto vse o6te ne mi e popadal,tui 4e ako nqkoi se identificira neka si kaje.Prustena ot mene ![]() ![]() ![]() -------------------- STREETS SEEMS UNEVEN WHEN YOU'RE DOWN.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
жена ми
-------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3914 Регистриран: 12-April 03 Потребител N: 65 ![]() |
ти нали нямаш жена бе
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() ... 2 hEaRtS ... ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 837 Регистриран: 10-October 03 Град: Gb Потребител N: 305 ![]() |
Цитат(Beelzebub @ May 6 2005, 09:48 AM) Идеал относно външен вид нямам. Що се отнася до характера, то е съвсем субективно и не мисля, че може да се обясни с 2 думи... Просто с някои хора 'чувстваш', че ще се получи, с други - не... Моят проблем обикновено е, че съм твърде критичен, да не говорим за явния страх от обвързване, който понякога проявявам... ![]() хех... много ми е познато... ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- ...Like a true nature's child We were born, born to be wild We can climb so high I never wanna die Born to be wild Born to be wild.... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 502 Регистриран: 14-May 04 Град: София Потребител N: 486 ![]() |
Идеала ми ли,ми не знам!Знам само че от 8 години живея с един и същи човек,пък ако го познавате може и да си изградите мнение за мен!
-------------------- A TOUCH OF EVIL
Please set me free I can't resist a Touch of Evil |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
Цитат(ivomag @ May 6 2005, 04:15 PM) Идеала ми ли,ми не знам!Знам само че от 8 години живея с един и същи човек,пък ако го познавате може и да си изградите мнение за мен! Мъжка приказка. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 366 Регистриран: 15-March 04 Потребител N: 427 ![]() |
Цитат(Ro6ava GarGa @ May 6 2005, 02:02 AM) извинявам се ако е имало такава тема...порових се малко и не намерих...все пак съм новичка...ако е имало моля да ми простите:) http://www.teenproblem.net/forum/ P.S. Я, Murderdoll e била там - http://www.teenproblem.net/forum/viewtopic...?t=9157&start=0 Какво унижение... -------------------- Exchanging skin for gold. Call 555-655-SUCKIT.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() муза ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 449 Регистриран: 8-July 04 Град: Русе/София Потребител N: 553 ![]() |
Бих казала,че не ме интересува много външния вид на едно момче.....Но все пак да си е чистичко българче (с това да сме наясно
![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Цитат(Sw1tched @ May 6 2005, 04:37 PM) ти нали нямаш жена бе Ем бившата ми жена... -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Witcher ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 4075 Регистриран: 8-October 03 Град: Sofia Потребител N: 296 ![]() |
Цитат tui 4e ako nqkoi se identificira neka si kaje.Prustena ot mene Аз бе от колко време ти разправям ![]() ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 848 Регистриран: 27-February 04 Потребител N: 408 ![]() |
Ubedila sum se, 4e ideala nqma da go namerq i 4e purvona4alnoto mnenie vinagi e gre6no...
estestveno kato se zapoznavam s nqkoi purvo vijdam vun6nostta taka 4e bi bilo dobre da e privlekatelen, ne mnogo visok hehe i da ima hubava usmivka... kato harakter adski nepriqtno mi e da sedq sus sku4ni hora....taka 4e nqkoi koito hem da me razbira v truden moment i da moje da mi pomogne,hem da e i zabaven...i mnogo e vajno da izpitva su6toto kum men kakvoto i az kum nego,za6toto ako se polu4ava nesuotvetstvie rano ili kusno prekusvam vruzkata kato tqlo...opredeleno izli6nite kilogrami ne sa mi po vkusa... i tova e...ne e 4ak tolkova pritenciozno -------------------- Wake up
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
Цитат(Mort @ May 6 2005, 04:55 PM) Цитат tui 4e ako nqkoi se identificira neka si kaje.Prustena ot mene Аз бе от колко време ти разправям ![]() ![]() ![]() Морт, тя ще ни купи пръстен!!! ![]() Искам бяло злато с ахат. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() not your bitch ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1195 Регистриран: 11-August 04 Потребител N: 586 ![]() |
^Курва. аз те резервирах вече, ще ядеш бой.
![]() -------------------- u missed me,didn't ya ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3914 Регистриран: 12-April 03 Потребител N: 65 ![]() |
Цитат(Deville @ May 6 2005, 06:02 PM) estestveno kato se zapoznavam s nqkoi purvo vijdam vun6nostta taka 4e bi bilo dobre da e privlekatelen, ne mnogo visok hehe i da ima hubava usmivka... kato harakter adski nepriqtno mi e da sedq sus sku4ni hora....taka 4e nqkoi koito hem da me razbira v truden moment i da moje da mi pomogne,hem da e i zabaven... B) Получи се, че си разменихме по някоя реклама ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() деградиращ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1265 Регистриран: 27-April 04 Град: Някъде из Варна Потребител N: 467 ![]() |
Идеал ... нямам, няма идеални хора пък и едно е да си фантазираш, да си изграждаш свои си нагаждащ се образ, съвсем друго е да го откриеш - невъзможно, за това има толкова много самотни и разочаровани. Пълни глупости според мен.
Нямам идеал пак ще кажа, но за това пък имам две-три условия към човека, с който бих била ("бих била" ![]() За външността ми е достатъчно - хубави очи, хубава усмивка и хубави ръце. Характер ... пфф, независим, весел, интелигентен, разбиращ, щурак, луд за връзване, много важно е да ме подкрепя в безкрайните ми простотии .. това е общо взето. Е, к'во да не би да е трудно за намиране? А, пропуснах най-важното - да има недостатъци. -------------------- This life it ain't for me
Your world it ain't for me |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Истинска измамница ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2917 Регистриран: 25-April 05 Град: Under the Northern Star Потребител N: 795 ![]() |
Еми...и аз не съм притенциозна!След като ще е мъж, да е мъж!А не като днешните "мъже", които като ги наречеш Мъж и се обиждат!!хаха(имах и такъф случей веднъж,ужас
![]() 1. Да не е с боядисана коса 2. Да не е прекалено слаб, ама не и много пълничък 3. Да е по-висок от мен, или колкото мен А сега вече и идеалното::::Да е с черна коса и сини очи,ама нейсе, мноу рядко има такифа хора ![]() -------------------- First wish for this night:
Let me be your delight. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 502 Регистриран: 14-May 04 Град: София Потребител N: 486 ![]() |
Цитат(Nightmare @ May 6 2005, 04:48 PM) Характер ... пфф, независим, весел, интелигентен, разбиращ, щурак, луд за връзване, много важно е да ме подкрепя в безкрайните ми простотии .. А, пропуснах най-важното - да има недостатъци. Е бъди спокойна,такива са почти всички тук в този форум!Но това май и сама си го видяла! ![]() -------------------- A TOUCH OF EVIL
Please set me free I can't resist a Touch of Evil |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3643 Регистриран: 19-July 03 Потребител N: 202 ![]() |
Това с идеалите е глупаво,защото обикновено е неосъществимо...Иначе има някои неща,които не мога да пренебрегна и това са-да мога да си говоря с него за всичко,да държи на мен и да ме оценява като човек,да имаме общи интереси,да е висок(е не колкото приятеля ми,но какво да се прави
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 293 Регистриран: 27-April 05 Град: Варна Потребител N: 797 ![]() |
![]() ех....мечтиии ![]() ![]() -------------------- All I see is killing
Another day, another vendetta There is so much suffering Another day, another vendetta All you can do is stay close to what is true to you Stay close to what is true to you. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ех... мечтии ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 293 Регистриран: 27-April 05 Град: Варна Потребител N: 797 ![]() |
Аз си мислех че само аз си падам по кривокраки..
![]() -------------------- All I see is killing
Another day, another vendetta There is so much suffering Another day, another vendetta All you can do is stay close to what is true to you Stay close to what is true to you. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 412 Регистриран: 21-January 05 Град: Dirty olde town of Sofia Потребител N: 729 ![]() |
Цитат(rage`girl @ May 6 2005, 10:17 AM) Както казва най- добрата ми приятелка момчетата са като кенефи - или са насрани или са заети. Пък аз си мислех, че с момичетата е така... По темата - идеал нямам, това е нелепо, нещата опират преди всичко до самия човек. Иначе по принцип обожавам правата, черна (по възможност и дълга) коса, но това съвсем не е задължителен критерии. -------------------- To light a candle is to cast a shadow...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 319 Регистриран: 4-February 05 Град: Велинград Потребител N: 733 ![]() |
Ами нямам точно изграден идеал, но от съществено значение е външният вид. Предпочитам чернокосите, но и сред другите има доста красиви, по-възможност по-слаби, закръглените не ми допадат... За характера... ами важно е да ме разбира, чувството за хумор да е на ниво, да можем да си се лигавим заедно, но когато трябва - да бъдем сериозни. За сега съм открил идеала си и съм доволен от живота
![]() |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 560 Регистриран: 19-November 04 Град: München Потребител N: 667 ![]() |
тези идеали... като в обяви за запознанства:
Цитат висок строен рус синеок (и т.н) търси подобна (и т.н.) за взаимни удоволствия и други подобни. пък всъщност играят други фактори:
![]() ![]() -------------------- no more credits from the liquor store
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Я свободен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 4327 Регистриран: 16-March 04 Потребител N: 429 ![]() |
Цитат(pi4 @ May 7 2005, 01:00 PM) дали някой е красив или пък не... съжалявам за мъжете, но обикновено жените избират семедарителя, не обратното. Ми то това е нормално. Всеки може да върши домакниска работа, но не всеки да осигурява жилище, топлина, ядене и всички условия за издържане на семейство с 3 деца, което е мечтата на повечето млади булки. Учил съм френси 4 години и за разлика от английския, в този език има два рода - мъжки и женски. Повечето от професиите ги има само в мъжки род. Това е, защо в миналото повечето професии са били упражнявани само от мъже, докато жените вършат в къщи домакинската работа. Сега вече не е така, защото има такива екстри, като перални, микровълнови фурни, прахосмукачки, детски градини и покъщната работа е силно намалена. Дори при някои момичета се получава обратното - те искат да водеща фигура, да правят всичко необходимо за издържане, а мъжа да го използват само за забавление. Тъй, че тези инстиктивни критерии леко закърняват. Все-повече се гледа на бъдещата изгода. Виж Филип Киркоров и Анна Пугачова. Или Драган Драганов и Лили Иванова -------------------- Broken hearts are for assholes! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 195 Регистриран: 5-March 05 Потребител N: 759 ![]() |
Цитат Или Драган Драганов и Лили Иванова Те са наистина показателен пример...горкият Драго ![]() Според мен най-важното е хората да си паснат като характери, но, разбира се, като имам слабост към руси мъже със зелени очи , ![]() edit: eto takiva muje trqbva da ima v pove4e ![]() -------------------- Abandoned by the Light
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 71 Регистриран: 18-January 05 Потребител N: 727 ![]() |
Абе идеали ги ама много.По някога е хубаво да се пребориш с някой характер.
Аз пак от всичко на света мразя момиче да пие. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 319 Регистриран: 4-February 05 Град: Велинград Потребител N: 733 ![]() |
Цитат(izginaame @ May 8 2005, 07:39 AM) Абе идеали ги ама много.По някога е хубаво да се пребориш с някой характер. Аз пак от всичко на света мразя момиче да пие. Може да пие, но с граница.... Най-грозната гледка е пияно момиче ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 195 Регистриран: 5-March 05 Потребител N: 759 ![]() |
И пиян мъж не е особено красива гледка:blaah: ... Всъщност като се замисля предпочитам да пуши, отколкото да пие
А това, че толкова момичета пият без мярка, е много глупаво. -------------------- Abandoned by the Light
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Everblack @ May 8 2005, 11:09 AM) Може да пие, но с граница.... Най-грозната гледка е пияно момиче ![]() Само ако е приятелката ти, в противен случай с такива 'грозни гледки' можеш да си прекараш екстра ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 19th July 2025 - 08:03 PM |