![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 195 Регистриран: 5-March 05 Потребител N: 759 ![]() |
Днес май излиза "Небесно Царство" с Орландо БЛУУУУУМ! Дано си намеря билети за вечерта, че филм с Орландо
![]() ![]() -------------------- Abandoned by the Light
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 293 Регистриран: 27-April 05 Град: Варна Потребител N: 797 ![]() |
Орландо Блум
![]() ![]() ![]() -------------------- All I see is killing
Another day, another vendetta There is so much suffering Another day, another vendetta All you can do is stay close to what is true to you Stay close to what is true to you. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Witcher ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 4075 Регистриран: 8-October 03 Град: Sofia Потребител N: 296 ![]() |
Като гледах рекламата само се ядосах, без да ми казват разбрах че режисьор е Ридли Скот и помислих, че се е осрал и е решил да направи продължение на иначе чудесния Гладиатор. То се оказа, че не е съвсем продължение, ама изглеждаше по същия начин като гладиатор, с Елесеевите полета или каквито там бяха, с кадрите от зимната гора и т.н. Този тип филми взе да се изчерпва доста... Не залагайте много надежди.
-------------------- |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() трансгалактически гаргаробластер ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1440 Регистриран: 2-May 05 Град: ...на Луната Потребител N: 800 ![]() |
Орландо съкс...кажете как беше оня филм дето беше нещо подобно на "Герои"?
-------------------- Opinions are like assholes: we all have one and usually other people think it's yours that stinks.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 293 Регистриран: 27-April 05 Град: Варна Потребител N: 797 ![]() |
House of a flying daggers?
-------------------- All I see is killing
Another day, another vendetta There is so much suffering Another day, another vendetta All you can do is stay close to what is true to you Stay close to what is true to you. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() XX ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 897 Регистриран: 4-December 03 Град: София Потребител N: 342 ![]() |
А на мен Константин много ми хареса - може би и защото бях в настроение да ми хареса и го гледах на кино. Съвсем непретендиращ за сериозност филм. И главният герой /Киану, който дори да е гей пак си има чар/ съвсем не беше безкористен, честолюбив ГЕРОЙ, а просто обикновен човек...
скоро гледах и G.O.R.A. турски филм - пародия на м/узвездни войни и матрицата - смешен ми беше. -------------------- [color=orange]snishki v gryf
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Ataegina @ May 6 2005, 10:21 PM) скоро гледах и G.O.R.A. турски филм - пародия на м/узвездни войни и матрицата - смешен ми беше. И аз го гледах...доста тъпичка турска боза според мен, но имаше някакъв чар, щом я изгледах цялата...въпреки че на всеки 5 мин. мъже гледаха или имаха всякакъв друг незрителен контакт с други (голи, надупени, извънземни) мъже. Направо разби детското в мен ![]() -------------------- All I see is killing
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() PHENCYCLIDINE ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 925 Регистриран: 3-November 04 Град: Sofiq Потребител N: 654 ![]() |
Svalih si "Sin City"...Ne sum liubitel na komiksi,no tiq dni 6te go gledam i 6te izkaja mnenie.Vse pak u4astva Benicio Del Toro.
![]() -------------------- STREETS SEEMS UNEVEN WHEN YOU'RE DOWN.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Бенисио играе гадното копеле...няма да ти казвам какво ще се случи за да ти бъде интерено...Бих казала че за филм по комикс ( още повече филм на Тарантино) си го бива.А Мики Рурк и Илайджа Ууд направо ми се издигнаха в очите.(особено втория, ролята му е много радваща)
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Цитат(Alekto @ May 7 2005, 12:13 AM) Svalih si "Sin City"...Ne sum liubitel na komiksi,no tiq dni 6te go gledam i 6te izkaja mnenie.Vse pak u4astva Benicio Del Toro. ![]() Я дай линк... -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() PHENCYCLIDINE ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 925 Регистриран: 3-November 04 Град: Sofiq Потребител N: 654 ![]() |
Цитат(rage`girl @ May 6 2005, 09:17 PM) Цитат(Alekto @ May 6 2005, 11:13 PM) Svalih si "Sin City"...Ne sum liubitel na komiksi,no tiq dni 6te go gledam i 6te izkaja mnenie.Vse pak u4astva Benicio Del Toro. ![]() Бенисио играе гадното копеле...няма да ти казвам какво ще се случи за да ти бъде интерено... Tui kato ba6tata go gleda dnes ne propusna da mi suob6ti,4e "tvoq 4ovek se zastrelq pravo vuv geiskata fizionomiq". ![]() Ba6tinska revnost... SPARK -------------------- STREETS SEEMS UNEVEN WHEN YOU'RE DOWN.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Witcher ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 4075 Регистриран: 8-October 03 Град: Sofia Потребител N: 296 ![]() |
Цитат Илайджа Ууд направо ми се издигнаха в очите Да бе да не повярваш колко добре се справи като младия Ханибал...
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 319 Регистриран: 4-February 05 Град: Велинград Потребител N: 733 ![]() |
Днес е 7 май. Започва финалното броене... само 12 дни до Star Wars
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Абе пуснаха ли шибаните билети за премиерата? Накой има ли идея от къде да си взема?
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
От билетния център на НДК.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Пуснъти ли съ?
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ми предполагам, че дъ...
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 248 Регистриран: 23-October 04 Потребител N: 638 ![]() |
Аа Орландо не съкс..не всичкис а супер мускули и съвършенни все пак.Мен Гарфилд ме изкефи и Дълбоко в гората...може би щот е на френски ама мн перверзно има лесбийки иха
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Badmotorfinger ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 598 Регистриран: 6-January 05 Потребител N: 713 ![]() |
Другата седмица ще ходя да го гледам "Kingdom of Heaven" та да видя за какво иде реч...
Трябва и най-накрая да се наканя да го гледам "Legends of the Fall", откога ми го хвалят и откога ми кисне на харда ![]() -------------------- Get a gun & have fun !
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 366 Регистриран: 15-March 04 Потребител N: 427 ![]() |
Що не обсъждате по-стари филми, които си заслужават, а не тия нови Холивутски клишета? Kingdom of Heaven, Constantine...
OH COME ON! ![]() -------------------- Exchanging skin for gold. Call 555-655-SUCKIT.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
Ми и аз питам що не.
Аз мога да напиша цяло есе за "Смело Сърце", например. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Днес гледах "Леон" с Жан Рено.Не го бях гледала мнооого отдавна.Изключителен филм според мен.Той и "Герой" с Джет Ли са единствените филми на коитосъм плакала.
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(SepulTeraHead @ May 6 2005, 09:18 PM) Цитат(Alekto @ May 7 2005, 12:13 AM) Svalih si "Sin City"...Ne sum liubitel na komiksi,no tiq dni 6te go gledam i 6te izkaja mnenie.Vse pak u4astva Benicio Del Toro. ![]() Я дай линк... Mi az 4rez Torenta si go namerih,ama ako iska6 napravo moga da ti go metna na disk ![]() -------------------- STREETS SEEMS UNEVEN WHEN YOU'RE DOWN.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() not your bitch ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1195 Регистриран: 11-August 04 Потребител N: 586 ![]() |
Цитат(Angermeans @ May 7 2005, 11:26 AM) Другата седмица ще ходя да го гледам "Kingdom of Heaven" Гледах го вчера. Тъпичък е. ![]() -------------------- u missed me,didn't ya ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
protocol down ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1855 Регистриран: 12-January 03 Град: Пловдив Потребител N: 4 ![]() |
LEON е страхотен филм.
Radio - гледайте го! -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Я свободен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 4327 Регистриран: 16-March 04 Потребител N: 429 ![]() |
Цитат(xxskacorexx @ May 8 2005, 07:27 PM) LEON е страхотен филм. True -------------------- Broken hearts are for assholes! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
Ами Жан Рено, какво да говорим. А да не споменавам и Люк Бесон... пък друг любим филм с Жан Рено ми е "Ронин", заедно с най-големия - Де Ниро!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Slash @ May 8 2005, 10:13 PM) Ами Жан Рено, какво да говорим. А да не споменавам и Люк Бесон... пък друг любим филм с Жан Рено ми е "Ронин", заедно с най-големия - Де Ниро! Дааа...страхотен филм..само дето Робърт Де Ниро е малко изнервящ.Де Ниро ме кефи само в "Кръстникът"(обичам го тоя филм) -------------------- All I see is killing
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 848 Регистриран: 27-February 04 Потребител N: 408 ![]() |
Gledah Edward Scissorhands...star film ama si e dosta hubav, a i da ne govorim za johny depp kolko dobre igrae..
-------------------- Wake up
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(rage`girl @ May 8 2005, 10:20 PM) Дааа...страхотен филм..само дето Робърт Де Ниро е малко изнервящ.Де Ниро ме кефи само в "Кръстникът"(обичам го тоя филм) Е, явно не си гледала много филми с Де Ниро. "Кръстникът" е с Ал Пачино, Марлон Брандо, Робърт Дювал и т.н. Явно бъркаш Пачино и Де Ниро. А това че Де Ниро бил изнервящ за пръв път го чувам... надявам се за последен, защото е глупост. |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 4th May 2025 - 08:15 PM |