![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
Цитат(ivomag @ May 6 2005, 11:12 PM) А аз го знам този коктеил като"мечката идва,мечката си отива"!И го правехме с шише бира и джин!Но като гледам може в сякакъв вид да се практикува! ![]() Мне. Бира и водка е оригинала на "мечката идва,мечката си отива". Но дефакто може да бъде бира с всякакъв твърд алкохол. ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 293 Регистриран: 27-April 05 Град: Варна Потребител N: 797 ![]() |
Един приятел се върна наскоро от Тексас и каза че там т.нар. каубои пият бира с уиски...след 4-та чаша неможех да си кажа името.Никога никога никоа никоганикога повече няма да правя грешката да пия уиски...ше си карам на бира или ром и това е...
![]() -------------------- All I see is killing
Another day, another vendetta There is so much suffering Another day, another vendetta All you can do is stay close to what is true to you Stay close to what is true to you. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 319 Регистриран: 4-February 05 Град: Велинград Потребител N: 733 ![]() |
Цитат(rage`girl @ May 6 2005, 09:48 PM) Един приятел се върна наскоро от Тексас и каза че там т.нар. каубои пият бира с уиски...след 4-та чаша неможех да си кажа името.Никога никога никоа никоганикога повече няма да правя грешката да пия уиски...ше си карам на бира или ром и това е... ![]() Е уискито не е лошо нещо, но е сравнително скъпо... бирата и водката рулират, а идва и лято ще се пие джин ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 14-December 04 Потребител N: 693 ![]() |
Лелее вчера как се очистих с домашна...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 248 Регистриран: 23-October 04 Потребител N: 638 ![]() |
Наскоро пих МАСТИКа Узо и баща ми каза,че е гадна ама иа з една тиква куха и си я изпих ама хич не ми допадна..следващото щее Мартини или Мавдруд
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 319 Регистриран: 4-February 05 Град: Велинград Потребител N: 733 ![]() |
Цитат(Death_Angel @ May 7 2005, 11:13 AM) Наскоро пих МАСТИКа Узо и баща ми каза,че е гадна ама иа з една тиква куха и си я изпих ама хич не ми допадна..следващото щее Мартини или Мавдруд ![]() След злобно напиване с мартини, ще разбереш какво значи дълъг и продължителен махмурлук, поне с мен стана така.., само че аз с по-евтиния вариант - вермут ![]() |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() трансгалактически гаргаробластер ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1440 Регистриран: 2-May 05 Град: ...на Луната Потребител N: 800 ![]() |
хм..наи-дългия ми махморлук е бил с вино...
![]() -------------------- Opinions are like assholes: we all have one and usually other people think it's yours that stinks.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() PHENCYCLIDINE ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 925 Регистриран: 3-November 04 Град: Sofiq Потребител N: 654 ![]() |
Цитат(Ro6ava GarGa @ May 10 2005, 11:16 AM) хм..наи-дългия ми махморлук е бил с вино... ![]() Haaaa mila,mnogo ama mnogo mi e poznato.Sled napivaneto mi s keracuda otkazah bqloto vino (tova be6e predi 4god. i o6te ne sum bliznala),a 4erveno po mnogo malko. ![]() -------------------- STREETS SEEMS UNEVEN WHEN YOU'RE DOWN.
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() трансгалактически гаргаробластер ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1440 Регистриран: 2-May 05 Град: ...на Луната Потребител N: 800 ![]() |
налииииииии....хм...преди 3 години..до там бях с бялото вино...червеното го отказах преди 2,от една "Меча Кръв"?
![]() ![]() -------------------- Opinions are like assholes: we all have one and usually other people think it's yours that stinks.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
И аз след една Меча Кръв не пих вино около година, ама сега ми мина. Нещо съм се зарибил на водка с кола, ама с маса лед.
![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
това е гадния евтин БГ алкохол...особенно виното...
![]() -------------------- Opinions are like assholes: we all have one and usually other people think it's yours that stinks.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3914 Регистриран: 12-April 03 Потребител N: 65 ![]() |
![]() ![]() Между 1 и 2 патрончета ром >>>>> повечето спиртове |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3914 Регистриран: 12-April 03 Потребител N: 65 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
![]() LOL! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Всъщност въпросите и възможните отговори ми се сториха тъпи ..както и да е
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Цитат(Slash @ May 11 2005, 02:43 PM) ![]() LOL! тва по принцип се пада на жени и гейове ![]() ![]() ![]() -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Lord Ash @ May 11 2005, 05:55 PM) Цитат(Slash @ May 11 2005, 02:43 PM) ![]() LOL! тва по принцип се пада на жени и гейове ![]() ![]() ![]() Тези приказки по принцип са от жени и гейове. ![]() ![]() ![]() ![]() Тест Пиян ли си? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Падна ми се Джаки Даниълс... баси тъпите въпроси между другото.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() XX ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 897 Регистриран: 4-December 03 Град: София Потребител N: 342 ![]() |
айрян!
или айран ![]() -------------------- [color=orange]snishki v gryf
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 502 Регистриран: 14-May 04 Град: София Потребител N: 486 ![]() |
ааа,от снощи все още реанимирам!Баси и виното дето онищожих снощи!Направо се сасипах! fuck you fuck you
-------------------- A TOUCH OF EVIL
Please set me free I can't resist a Touch of Evil |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 15th September 2025 - 12:57 AM |