![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() деградиращ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1265 Регистриран: 27-April 04 Град: Някъде из Варна Потребител N: 467 ![]() |
В неделя съм за риба!!
![]() А днес пропуснах мача .. нищо де, щях само да се ядосвам. Черно Море - Спартак - 1:0 -------------------- This life it ain't for me
Your world it ain't for me |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
Цитат(Nightmare @ May 6 2005, 06:55 PM) Черно Море - Спартак - 1:0 ![]() Салют за Черно Море! ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Хър-мър ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1862 Регистриран: 27-April 05 Град: БГ Потребител N: 798 ![]() |
Мама му стара.
Днес отидох на изпит по история с твърдото убеждение, че ще се падне нещо от втората половина на 19век. Ядец. Падна се от средновековието, и то точно тая тема, дето не успях да я преговоря. Дето се вика - "'апнах го". Оптичния ми плъх взе да си разхожда курсора из монитора самосиндикално. Добре че още не знае да щрака в/у иконите, че тогаз ще го 'апна да не казвам докъде. И тая седмица ще ме изпитват по доста предмети... По повечето измислиха на целия клас някоя и друга оценка, ама по някои аз нямам, така че трябва да уча, че ще го 'апна да не казвам заедно с кво. А хич не ми се учи. След 2 седмици ми е изпращането. Тоя петък ще ходя да правя серенада на класната с клас, дето хич не я уважава, пък мене много ме кефи тая госпожица. То мене кой ли даскал не ме кефи.. Чак историчката да я имам за супер човек, докато всичко живо трепери пред нея.... Ама винаги съм била оригинална. Не мога да си намеря карабинерче за веригата. Имам едно от една по-къса верига, ама то е някво светло, а дългите ми вериги са потъмнели.. От времето трябва да е. И щат да изсветляват, мама им... Имам нови дънки, които от 3 дена чакам да изсъхнат, че да ги обуя и да се кефя с тях. Утре вече ще ги обуя, ако ще турско да стане. Ще си сложа и късата верига. Яркозелени дънки със 100 джоба и верига. И една жълта блуза. Може и розово поло. Бати металистчето! Ама аз съм си оригинална. Само дето не мога да си подстрижа косата и да я боядисам зелена. Късо не ми отива. А можех да съм като ливада. Жалко. Иначе, колкото и гадории да ми се струпаха - весело ми е. Освен оригинална, съм и луда ![]() -------------------- Смешка. Направо да умреш от гъдел ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Da schlägt es links ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3756 Регистриран: 17-January 03 Град: София Потребител N: 8 ![]() |
^
![]() ![]() Btw... Боядисай си косата червена и я остави пусната... Ако имаш и свелти очи... ![]() Ма аз съм пристрастен де, преди седмица видях на улицата нещо подобно... и замалко да тресна в некъв ръб... -------------------- meh.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Цитат(kotrag @ May 8 2005, 10:26 PM) Мама му стара. Днес отидох на изпит по история с твърдото убеждение, че ще се падне нещо от втората половина на 19век. Ядец. Падна се от средновековието, и то точно тая тема, дето не успях да я преговоря. Дето се вика - "'апнах го". Оптичния ми плъх взе да си разхожда курсора из монитора самосиндикално. Добре че още не знае да щрака в/у иконите, че тогаз ще го 'апна да не казвам докъде. И тая седмица ще ме изпитват по доста предмети... По повечето измислиха на целия клас някоя и друга оценка, ама по някои аз нямам, така че трябва да уча, че ще го 'апна да не казвам заедно с кво. А хич не ми се учи. След 2 седмици ми е изпращането. Тоя петък ще ходя да правя серенада на класната с клас, дето хич не я уважава, пък мене много ме кефи тая госпожица. То мене кой ли даскал не ме кефи.. Чак историчката да я имам за супер човек, докато всичко живо трепери пред нея.... Ама винаги съм била оригинална. Не мога да си намеря карабинерче за веригата. Имам едно от една по-къса верига, ама то е някво светло, а дългите ми вериги са потъмнели.. От времето трябва да е. И щат да изсветляват, мама им... Имам нови дънки, които от 3 дена чакам да изсъхнат, че да ги обуя и да се кефя с тях. Утре вече ще ги обуя, ако ще турско да стане. Ще си сложа и късата верига. Яркозелени дънки със 100 джоба и верига. И една жълта блуза. Може и розово поло. Бати металистчето! Ама аз съм си оригинална. Само дето не мога да си подстрижа косата и да я боядисам зелена. Късо не ми отива. А можех да съм като ливада. Жалко. Иначе, колкото и гадории да ми се струпаха - весело ми е. Освен оригинална, съм и луда ![]() Да ти е сладко ![]() -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() алфонс ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2959 Регистриран: 8-August 03 Град: Пловдив, градът на "Ботев" Потребител N: 232 ![]() |
ебати вчера заради шибания зъбобол пропуснах концерта в сакса
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------------------------------------------- bah maamu otkak nqmam net u toq forum mi e nqkwo ebati ne moa da smogna da procheta wschko ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() not your bitch ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1195 Регистриран: 11-August 04 Потребител N: 586 ![]() |
Вече толкова закъснявам за абсолютно всичките ми ангажименти днес, че няма смисъл да си давам зор да съм на време. За сметка на това пък ще си се плацикам около половин час и след това доволно ще си се потъркалям из диваните у нас.
![]() -------------------- u missed me,didn't ya ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
Цитат(Lethe @ May 9 2005, 11:15 AM) доволно ще си се потъркалям из диваните у нас. ![]() Що говориш така сега... знаеш ли кви мръснишки мисли ми идват в главата... ![]() И при мен е толкова забързано днес, та направо ще легна и ще поспя. |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
.... ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 617 Регистриран: 17-February 05 Потребител N: 747 ![]() |
Идва любимия ми изпит
![]() Времето е някак мрачно , но въпреки това с усмивка на лошото време, може да го уборя и тогава да изгрее слънце, кой знае ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Цитат(Nightwish @ May 9 2005, 06:08 PM) Идва любимия ми изпит ![]() Времето е някак мрачно , но въпреки това с усмивка на лошото време, може да го уборя и тогава да изгрее слънце, кой знае ![]() БВХАХХАХАХАХААХ БВХВАХСДАГДСАХХААХААХДБХСАБХВХАХХАХААХАХА ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() БВХАХХАХАХАХАХААХ -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3402 Регистриран: 29-October 03 Потребител N: 317 ![]() |
Днеска е мноо шитав ден. Не стига, че цял ден търча насам натам по задачи ами и накрая като отивах на театър в трамвая некви двама контрольори ми се заяждат. Ама маймуни по 2 метра в диаметър! Не върви да им се отварям и убеждавам единия, че попринцип аз съм много редовен-само неска забравих да дупча-ех, какъв съм прост му казвам. А той вика"Давай портмонето" Аз му викам"нямам пари бе-отивам на театър" а той"На кой театър" и в този момент вратите се отварят а кънтърът поглежда в друга посока и аз най-нахално си слизам...
Театърът беше страхотен,поревах си. САмо дето нямаше трамвай после и ПЕША до нас. Баси шитавия ден. Сега е 11 вечерта вече и аз сядам да уча за утре,хаха баси-знам че ей са ше си легна и ше за**а ученето. Ей тва е! -------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 293 Регистриран: 27-April 05 Град: Варна Потребител N: 797 ![]() |
Днес яко ме праснаха хормоните.Изкарах си яда н аедин съученик
![]() -------------------- All I see is killing
Another day, another vendetta There is so much suffering Another day, another vendetta All you can do is stay close to what is true to you Stay close to what is true to you. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Burned from hope ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1741 Регистриран: 18-February 03 Град: София Потребител N: 45 ![]() |
сега разбирам от каде идва ника ти........................
аз пък се наядох много яко са и пия бира йехее |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 293 Регистриран: 27-April 05 Град: Варна Потребител N: 797 ![]() |
Цитат(falio` @ May 9 2005, 10:31 PM) сега разбирам от каде идва ника ти........................ аз пък се наядох много яко са и пия бира йехее ![]() ![]() -------------------- All I see is killing
Another day, another vendetta There is so much suffering Another day, another vendetta All you can do is stay close to what is true to you Stay close to what is true to you. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3643 Регистриран: 19-July 03 Потребител N: 202 ![]() |
Бях на лекар и се оказа,че пак хроничния ми ларингит се обажда и то доста силно.Страшно съм отпаднала и искам да си легна,но трябва да ходя до болницата,после на майната си у Люлин при баба ми,защото днес я изписват и трябва да помагам на майка ми.....
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() PHENCYCLIDINE ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 925 Регистриран: 3-November 04 Град: Sofiq Потребител N: 654 ![]() |
Imam 6 za godinata po matematika!
![]() Allah akbar! ![]() -------------------- STREETS SEEMS UNEVEN WHEN YOU'RE DOWN.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Я свободен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 4327 Регистриран: 16-March 04 Потребител N: 429 ![]() |
Ех, кога бях учениче и какви времена бяха.
По математика ми беше най-лесната шестица... P.S. Свалих ~3GB Frank Zappa (465 песни) Остават ми 85 файла -------------------- Broken hearts are for assholes! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Da schlägt es links ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3756 Регистриран: 17-January 03 Град: София Потребител N: 8 ![]() |
Цитат(Alekto @ May 10 2005, 12:19 PM) Imam 6 za godinata po matematika! ![]() Allah akbar! ![]() Ахахахаххехехехохохохо.... ![]() Честито! ![]() -------------------- meh.
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() трансгалактически гаргаробластер ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1440 Регистриран: 2-May 05 Град: ...на Луната Потребител N: 800 ![]() |
оф....аз се отказах да си гледам оценките...квото доиде,....ама ще е лошо ако ми искат диплома като кандидатствам...някои да има идея какви са новите "идеи" на министерството?
-------------------- Opinions are like assholes: we all have one and usually other people think it's yours that stinks.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Я свободен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 4327 Регистриран: 16-March 04 Потребител N: 429 ![]() |
Цитат(Ro6ava GarGa @ May 10 2005, 11:23 AM) оф....аз се отказах да си гледам оценките...квото доиде,....ама ще е лошо ако ми искат диплома като кандидатствам...някои да има идея какви са новите "идеи" на министерството? Най-добре проучи къде ще кандидатсташ и кои са балоубразуващите оценки и след това учи. Примерно ако кандидадстваш информатика в Софийския никой няма да те пита колко имаш по биология. -------------------- Broken hearts are for assholes! |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() трансгалактически гаргаробластер ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1440 Регистриран: 2-May 05 Град: ...на Луната Потребител N: 800 ![]() |
е тва мн. ясно..ама аз говорех дипломата като цяло:( иначе...психология в софииския...или МО в УНСС
-------------------- Opinions are like assholes: we all have one and usually other people think it's yours that stinks.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Badmotorfinger ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 598 Регистриран: 6-January 05 Потребител N: 713 ![]() |
Днес времето е доволно добро. Как ми се кара колело не е истина...
-------------------- Get a gun & have fun !
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
.... ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 617 Регистриран: 17-February 05 Потребител N: 747 ![]() |
Цитат(Ro6ava GarGa @ May 10 2005, 01:23 PM) оф....аз се отказах да си гледам оценките...квото доиде,....ама ще е лошо ако ми искат диплома като кандидатствам...някои да има идея какви са новите "идеи" на министерството? Новите прекрасни идеи на Министерството още не са ясни..както се знае вече, още се няма представа от кои години ще се образуват дипломите, ето защо не се знае до кога ще се бавят с изготвянето им...Най - кофтито е, че заради тях на тези дето им трябват дипломите за Юли месец не се знае дали ще си ги получат навреме за кандидатстване..пфу! ![]() ![]() ![]() Между другото, ако искаш да кандидатстваш психология мисля, че ти трябват от дипломата оценките от Български език и литература като първи предмет , а като втори ти трябва Чуждия език, който изучаваш. Това ти трябва от дипломата за кандидатстване в Софийски университет. Сигурно е това, дето го казвам, защото информацията е от Справочника им ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ох, като почне да се говори за кандидатстване и ми застават на челна стойка червата.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Ще ми се пръсне путката от нерви.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
-------------------- All I see is killing
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Nightwish,много мерси...
![]() -------------------- Opinions are like assholes: we all have one and usually other people think it's yours that stinks.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() PHENCYCLIDINE ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 925 Регистриран: 3-November 04 Град: Sofiq Потребител N: 654 ![]() |
Da jivee belota!Kultova igra!
![]() Nazdrave! ![]() -------------------- STREETS SEEMS UNEVEN WHEN YOU'RE DOWN.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Час по литература и история....задните чинове...белот....ех, кога бях и аз ученик.
честно казано предпочитах бикове и крави. -------------------- Broken hearts are for assholes! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Какъв прекрасен ден!!!!
![]() ![]() ![]() И времето хубаво, и изобщо прекрасно! Без да мисля, че в петък ми е предбала ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 30th June 2025 - 05:48 PM |