![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Badmotorfinger ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 598 Регистриран: 6-January 05 Потребител N: 713 ![]() |
От сайта на Про-Рок
Цитат След като още преди месеци про-РОК ви съобщи за вероятността MEGADETH да свирят у нас, а наскоро датата 20 юни се поави на уебсайта на групата, сега можем да оповестим официално че Dave Mustaine и компания идват у нас по покана на "София Мюзик Ентърпрайсис" като част от "Арена Музика 2005". Концертът ще се проведе на 20 юни в зала "Фестивална" в София, билетите на предварителна продажба ще са с цени 20 и 25 лв., а тя започва на 16 май. Съпорт банди от българска страна ще бъдат ГРАНУЛОМ, DAILY NOISE CLUB, SJK и SUFFER H. Билети ще се продават на следните места: НДК - Билетен център, “Фънкис Мюзикхол”; зала “Фестивална” (в деня на концерта); в музикалните магазини в по-големите градове на страната; в съседните балкански страни; онлайн на адрес www.ticketpro.bg. Грандиозното събитие ще се случи само два ден преди концерта на легендарните BLACK SABBATH, които ще излязат на 23 юни на столичния стадион "Локомотив" и ще бъдат кулминацията на тазгодишната "Арена Музика". Ами какво да кажа... една моя мечта се сбъдва, на този концерт просто ще се изкъртя тотално ![]() ![]() -------------------- Get a gun & have fun !
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 502 Регистриран: 14-May 04 Град: София Потребител N: 486 ![]() |
Aaa,zna4i vse pak stana qsno !
![]() ![]() Tam sum! ![]() -------------------- A TOUCH OF EVIL
Please set me free I can't resist a Touch of Evil |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Цитат ГРАНУЛОМ ![]() ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Badmotorfinger ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 598 Регистриран: 6-January 05 Потребител N: 713 ![]() |
Мен нито една от подгряващите банди не ме кефи, ама ебал съм го - докато свирят ще си пия спокойно биричката, Мегадет като излезнат ще има сеч
![]() -------------------- Get a gun & have fun !
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 332 Регистриран: 2-June 03 Потребител N: 131 ![]() |
мен Suffer H много ме кефят a Daily Noise Club също са яки другите нещо не са точно за мене
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Мисля, че Мегадет трябваше да постъпят като Креатор и да помолят DistoremenT да им подгряват...
-------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 70 Регистриран: 21-March 04 Град: София Потребител N: 435 ![]() |
НАЙ-НАКРАЯ!!!
Честно - за този концерт се радвам повече отколкото за този на Sabbath, което означава, че ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Зала Фестивална... това не ли малко неподходящо... колко народ ще събере?! На този концерт по му отива стадион!!! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
И аз това викам за стадиона, но така са решили СМЕ - така и ще направят.
Според мен залата може да побере максимум 9000 души. Предполагам, че ще има около 6500-7000 души. Дано само този път СМЕ се постараят и озвучат добре концерта, на Machine Head (в същата зала) беше зле. Ако солата не се чуват ще е гадно, но... е ще го преживеем. Мамка му, ще видя Дейв Мъстейн ![]() -------------------- Get a gun & have fun !
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 332 Регистриран: 2-June 03 Потребител N: 131 ![]() |
аз пък предполагам че "тавана" за този концерт е някъде 2 500 без да искам да обиждам никой
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 330 Регистриран: 18-April 04 Град: Bulgaria, Sofia Потребител N: 457 ![]() |
Ето ,че разбира се преебавката е на макс.
![]() ебати смехъ! Нещастна история просто. ![]() --- Цитат аз пък предполагам че "тавана" за този концерт е някъде 2 500 без да искам да обиждам никой По-малко от 5000 няма да дойдат ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Цитат(S-O-D @ May 11 2005, 04:59 PM) аз пък предполагам че "тавана" за този концерт е някъде 2 500 без да искам да обиждам никой Интересно мнение... защо мислиш така? -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Цитат(Lord Ash @ May 11 2005, 06:58 PM) Цитат(S-O-D @ May 11 2005, 04:59 PM) аз пък предполагам че "тавана" за този концерт е някъде 2 500 без да искам да обиждам никой Интересно мнение... защо мислиш така? Щото не е някъв заблуден оптимист като вас, ебати. Къде ги виждаш тияа 6-7 хиляди? Групата е яка, групата е голяма, групата е ВЕЛИКА, но просто в България не можеш да събереш толкова хора който и да си. Особено когато след 3 дни ще свирят Black Sabbath. Особено пък и като са толкова скъпи билетите. И се пак мисля, че не чак 2500, ами по-ското нещо от сорта на 3-4 хиляди ще е посещаемостта. Както и да е. \m/ ]V[EGADET]-[ \m/ -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Witcher ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 4075 Регистриран: 8-October 03 Град: Sofia Потребител N: 296 ![]() |
Според мен даже ще е по-малка, просто цената на билетите и предстоящият Сабат, ще сломят доста посещаемостта. Най-много да стане като на Saxon - 1000 души
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
E чак пък толкова! Megadeth не са чак толкова утепани откъм фенска маса колкото Saxon. Сори, велика банда са и те, ама фактите са си факти.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
MegadetH са най-голямата метъл банда след Metallica и Judas Priest, която идва в България и 20лв не е непосилна цена.
Ще видим де, но според мен, въпреки Саббът, концертът ще има добра посещаемост. -------------------- Get a gun & have fun !
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(SepulTeraHead @ May 11 2005, 07:23 PM) Цитат(Lord Ash @ May 11 2005, 06:58 PM) Цитат(S-O-D @ May 11 2005, 04:59 PM) аз пък предполагам че "тавана" за този концерт е някъде 2 500 без да искам да обиждам никой Интересно мнение... защо мислиш така? Щото не е някъв заблуден оптимист като вас, ебати. Къде ги виждаш тияа 6-7 хиляди? Групата е яка, групата е голяма, групата е ВЕЛИКА, но просто в България не можеш да събереш толкова хора който и да си. Особено когато след 3 дни ще свирят Black Sabbath. Особено пък и като са толкова скъпи билетите. И се пак мисля, че не чак 2500, ами по-ското нещо от сорта на 3-4 хиляди ще е посещаемостта. Както и да е. \m/ ]V[EGADET]-[ \m/ Не съм заблуден оптимист. Просто го попитах защо мисли така. -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(SepulTeraHead @ May 11 2005, 07:23 PM) Щото не е някъв заблуден оптимист като вас, ебати. Къде ги виждаш тияа 6-7 хиляди? Групата е яка, групата е голяма, групата е ВЕЛИКА, но просто в България не можеш да събереш толкова хора който и да си. Особено когато след 3 дни ще свирят Black Sabbath. Особено пък и като са толкова скъпи билетите. еми ти го каза вместо мен личното ми мнение е също че ако беше на стадион щеше да изглежда доста рехаво такаче мисле че в зала е много по-добре -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() какво ме гледаш, а? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1460 Регистриран: 3-November 04 Потребител N: 653 ![]() |
Ето и два варианта на сетлист за концерта на Megadeth. Първият е по-кратък и е за фестивалните изпълнения на бандата, а тъй като нашето също се счита фестивал е по-вероятен.
Blackmail The Universe Set The World Afire Skin O' My Teeth Scorpion Wake Up Dead In My Darkest Hour She-Wolf Trust Die Dead Enough Kick The Chair Hangar 18/Return to Hangar Back In The Day Sweating Bullets Tornado Of Souls Symphony Peace Sells Paranoid/Mechanix ---------------------- Holy Wars Ето и другият: Blackmail The Universe Set The World Afire Skin O' My Teeth Scorpion Wake Up Dead In My Darkest Hour She-Wolf Something I’m Not Angry Again A Tout Le Monde Die Dead Enough Trust Kick The Chair Hangar 18 Return to Hangar Back In The Day Sweating Bullets Tornado Of Souls Symphony Peace Sells/Paranoid/Mechanix Holy Wars @Thanx to Ozzy |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 412 Регистриран: 21-January 05 Град: Dirty olde town of Sofia Потребител N: 729 ![]() |
Цитат(SepulTeraHead @ May 10 2005, 04:55 PM) Цитат ГРАНУЛОМ ![]() ![]() ![]() Бе аз предпочитам Гранулом, вместо Шеки да кажем... Иначе сигурно ще отида на концерта, но парите са си проблем - 30лв. за Sabbath, после сигурно ще ходя с приятели на морето да празнувам July Morning, после трябва да се върна в София за концерта на Глен Хюс, после пак до морето за Дио, после рожден ден трябва да се празнува, после пак до морето за Deep Purple.. а ще ходим с едни приятели в едно село... И въобще не виждам как ще стане тая работа. -------------------- To light a candle is to cast a shadow...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 293 Регистриран: 27-April 05 Град: Варна Потребител N: 797 ![]() |
Цитат(Vaskes @ Jun 8 2005, 01:57 PM) Иначе сигурно ще отида на концерта, но парите са си проблем - 30лв. за Sabbath, после сигурно ще ходя с приятели на морето да празнувам July Morning, после трябва да се върна в София за концерта на Глен Хюс, после пак до морето за Дио, после рожден ден трябва да се празнува, после пак до морето за Deep Purple.. а ще ходим с едни приятели в едно село... И въобще не виждам как ще стане тая работа. В такова случаси прави като мен : живей си на морето ![]() И на мен ми се иска да отида и ще вземада си намеря отнякаде бележка да доида до София за няколко дни. ![]() -------------------- All I see is killing
Another day, another vendetta There is so much suffering Another day, another vendetta All you can do is stay close to what is true to you Stay close to what is true to you. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Истинска измамница ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2917 Регистриран: 25-April 05 Град: Under the Northern Star Потребител N: 795 ![]() |
Utifam......sigurno...ako ima s kogo
![]() -------------------- First wish for this night:
Let me be your delight. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Sweating Bullets - е на това му викам пауза за пикане!
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 436 Регистриран: 27-August 04 Град: Пловдив Потребител N: 599 ![]() |
Е, мамка му, аз се надявах на FFF
![]() Все пак MegadetH, баси ![]() -------------------- Влез ми в положение, да ти не влезна аз (отазад)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Я и тука да кажем за срещата, че току-виж някой не разбрал:
Среща на "Metal World" преди концерта на Мегадет в 18:00 на спирката на 72 от страната на зала Фестивална. -------------------- Get a gun & have fun !
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Свърши....
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- Get a gun & have fun !
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 412 Регистриран: 21-January 05 Град: Dirty olde town of Sofia Потребител N: 729 ![]() |
Концерта беше супер, но озвучаването куцаше. В началото барабаните бяха супер силни и вокалът никакъв не се чуваше и първите песни не ги разпознах дори. После пооправиха малко нещата, но можеше и по-добре. Но във всеки случай, това си бяха Megadeth
![]() -------------------- To light a candle is to cast a shadow...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 502 Регистриран: 14-May 04 Град: София Потребител N: 486 ![]() |
Не знам за вас,но мен ме боли всичко и най-вече врата след снощното размазване на концерта!Беше наистина як концерт!
![]() ![]() ![]() -------------------- A TOUCH OF EVIL
Please set me free I can't resist a Touch of Evil |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 148 Регистриран: 20-December 04 Потребител N: 701 ![]() |
Не знам за теб ама аз вече втори ден не мога да се свестя напълно. Даже след Destruction и Sodom не бях така. Това просто беше уникален концерт. А утре съм на Блек Сабат
![]() -------------------- Fly our flag, we teach them fear,
Capture them, the end is near! Firing guns they shell burn, Surrender or fight there's no return! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 14-December 04 Потребител N: 693 ![]() |
![]() ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 10th September 2025 - 11:40 PM |