![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28395 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Колкото и да ми е неприятно да го кажа, всяко нещо в тоя живот си има парично измерение...
-------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3914 Регистриран: 12-April 03 Потребител N: 65 ![]() |
хмм в на петър даскалото му държат сметка за прическата а в нашто сигурно десета димка (и то МОЩНА) пускат и изобщо не се търси виновник...обаче пропуснах контролно по физика
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3643 Регистриран: 19-July 03 Потребител N: 202 ![]() |
Ходя си в даскало както си искам.Едно,че ме кефи,друго,че съм единствена и го правя напук.Бъзикали са ме ,но не съм имала проблеми-само веднъж ме предупредиха да внимавам с гривната с шиповете.Няма написани правила "С т'ва не бива да се ходи и т.н..."и затова ще си ходим както си искаме.Някои момичета например ходят полуголи и нагримирани все едно идват от магистралата и никой не им прави забележки-поне в моето училище.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Poisoned ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1407 Регистриран: 12-May 03 Град: BG Потребител N: 101 ![]() |
Цитат(_SiegfrieD_ @ Jul 23 2003, 11:21 PM) Някои момичета например ходят полуголи и нагримирани все едно идват от магистралата и никой не им прави забележки-поне в моето училище. I pri nas e taka. Vuprosut e, 4e az sum edin i s men mogat lesno da se spravqt (ili taka pone si mislqt ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Всички ли директори са такива?
![]() Адаш кеф е да си с такава прическа, а? Всъщност колко време я прави? И как се грижиш за нея? Сигурно не е мноог лесно? -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 43 Регистриран: 21-July 03 Град: Sofia Потребител N: 204 ![]() |
Pe6ou! S4etovoditelq na firmata deto ba4kam se poznava s Arsi-Karsi i se kazva... Gergov!
-------------------- hab. Team
a nii valim a nii gromim Shishe Vartim |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Poisoned ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1407 Регистриран: 12-May 03 Град: BG Потребител N: 101 ![]() |
hab. MpeHa ne seri i tuk, tva moje6e i na privat message da mi go kaje6.
Sturmfuhrera dam kef e ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Е много изчерпателен отгоовор адаш... няма значение. А като падне как изглежда?
-------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Sorry, ama tuka v tiq klub4eta sum pritesnen otkum time
![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Цитат хмм в на петър даскалото му държат сметка за прическата а в нашто сигурно десета димка (и то МОЩНА) пускат и изобщо не се търси виновник...обаче пропуснах контролно по физика ...а го водят 4-то по елитност в София или нещо такова И аз изпуснах контролно заради тая димка. ![]() Иначе си ходих на гребен в нашто даскало по едно време. И никой нищо не ми каза. Само разни неща от сорта на "колко е грозно" и така нататък. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Сега с ква коса си?
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Абсолютно нормална. Чудя се дали да си пусна няква дълга, или пак да се обръсна.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3914 Регистриран: 12-April 03 Потребител N: 65 ![]() |
Цитат(SepulTeraHead @ Jul 28 2003, 07:27 PM) И никой нищо не ми каза. Само разни неща от сорта на "колко е грозно" и така нататък. аз веднъж добре си бях поиграл с гела за коса, станаха мноо яки шипове и само едно " 'бати прическата" имаше останалите като че ли ги накефи |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 23 Регистриран: 9-July 03 Потребител N: 193 ![]() |
Ми кво да ви кажа за приличния външен вид... когато бях в начално училище изключиха една пънкарка защото беше на грбен, но това беше още по времето на "комунизма" де.Сега си мисля, че не трябва да ограничаваш никой, пък било то и само като му казваш как да се облича или да не се облича.А и това че този някой е примерно дете не ти дава правото да му налагаш мнението или разбиранията си.
Аз бях учителка за известно време (споко не съм на 50 години ![]() Все пак ако някой извън средата ти се опита да наложи мнението си винаги можеш да разчиташ на подкрепата на хората , които са по-близо до теб от него( например съучениците си), но ако хората в средата ти ти налагат някакво "всеобщо" мнение (за музика , дрехи и т.н.) ще ти е много по-трудно, защото трябва да се бориш сам. Въпроса според мен е , да вярваш в собствените си сили и преценка. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
BOW DOWN TO NOONE
BOW DOWN TO NONE -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Не бе! По-добре дълга!
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Keeper of Time ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 217 Регистриран: 30-July 03 Град: XIII век Потребител N: 218 ![]() |
Spored men, ne biva ZNANIYATA na u4enicite da se ocenyavat, spored tehniya VUNSHEN VID i POVEDENIE.
Men ne me interesuva v kakuv vunshen vid mi vlizat v 4as, stiga da ne sa prekomerno razgoleni (razseyvaneto e vredno za rabotata im v 4asa)... I da sa poslushni v chas, i da si pishat planovete, i da si znayat materiala... -------------------- Ако мислиш за 1 година напред, посей ориз, ако мислиш за 10 години напред, засади дърво, а ако мислиш за 100 години напред - образовай населението!!!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ебати. Сега си имаме и учител на форума! Това не съм го очаквал!
МЕТЪЛА ЩЕ ЗАВЛАДЕЕ СВЕТА!!!!! -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Mahnah grebena... F*CK!
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 372 Регистриран: 19-April 03 Потребител N: 76 ![]() |
kakvo si napravil????za6to???
-------------------- Free your body and soul
Unfold your powerful wings Climb up the highest mountains Kick your feet up in the air You may now live forever Or return to this earth Unless you feel good where you are! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Mi utre po4vam staja (deto trqbva da go imame tazi godina) v BULins, a taka ne znam kak 6te me vzemat...
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат Mahnah grebena... F*CK! ПРЕДАТЕЛ! Цитат МЕТЪЛА ЩЕ ЗАВЛАДЕЕ СВЕТА!!!!! Не! Аз ще го направя и след това метъла ![]() Всъщност няма да стане, но и на сегашното положение е добре. А той не е учител, а студент и се мисли за много стар (1000 години). Цитат kakvo si napravil????za6to??? Щото е предател ![]() ![]() ![]() -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Keeper of Time ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 217 Регистриран: 30-July 03 Град: XIII век Потребител N: 218 ![]() |
"А той не е учител, а студент и се мисли за много стар (1000 години)."
TOY (c'est moi) - e na 730, ne na 1000 (makar da izglejda po - star). V momenta, e bezraboten student (6 kurs - magistratura po istoriya, predstoi mu doktorat. Pishe diplomna rabota, kasaeshta elementi ot voennata arhitektura prez srednovekovieto). Nadyava se da si nameri rabota - po nyakoya ot specialnostite, za predpochitane - po istoriya. -------------------- Ако мислиш за 1 година напред, посей ориз, ако мислиш за 10 години напред, засади дърво, а ако мислиш за 100 години напред - образовай населението!!!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(ISTORIK @ Jul 31 2003, 10:28 PM) А той не е учител, а студент и се мисли за много стар (1000 години). TOY (c'est moi) - e na 730, ne na 1000 (maqkar da izglejda po - star. V momenta e bezraboten student (6 kurs - magistratura po istoriya, predstoi mu doktorat. Pishe diplomna rabota, kasaeshta elementi ot voennata arhitektura prez srednovekovieto). Nadyava se da si nameri rabota - po nyakoya ot specialnostite, za predpochitane - po istoriya. СТИСКАМЕ МУ ПАЛЦИ! -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Toy vi e premnogo blagodaren...
-------------------- Ако мислиш за 1 година напред, посей ориз, ако мислиш за 10 години напред, засади дърво, а ако мислиш за 100 години напред - образовай населението!!!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
SepulTeraHead sajalqva za Peter i negoviq greben.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 372 Регистриран: 19-April 03 Потребител N: 76 ![]() |
FuckMeJesus se prisuedinqva kum SepulTeraHead...
-------------------- Free your body and soul
Unfold your powerful wings Climb up the highest mountains Kick your feet up in the air You may now live forever Or return to this earth Unless you feel good where you are! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
guitar ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 920 Регистриран: 20-January 03 Потребител N: 15 ![]() |
i Jicata zaedno s SepulTeraHead i FuckMeJesus sujaliava za grebena na Peter i mu pojelava pri purva vuzmojnost da si go vdigne (grebena) pak
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
dano da ima dostaty4no (kosa) za da go wdigne otnowo (grebena)..ne 4e mi e zor za neshto no taka i ne go widqh na viwo
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Emi sega sum leko 0-nomer, ama 6te ponikne pak kosa... Ina4e i az iskam pak da si napravq greben, ama kolko li 6te trqbva da 4akam, za da mi stane pak 13-14 cm...
![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 4th August 2025 - 03:57 PM |