![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 19 Регистриран: 13-July 04 Потребител N: 558 ![]() |
Ето тук : http://www.helloweenboard.com/vb/showthread.php?t=4344
и тук : http://www.bottomrow.de/index_neu.html ![]() Сега остава и потвърждението да дойде. |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 96 Регистриран: 22-April 05 Град: Студентски град Потребител N: 794 ![]() |
Това е най-хубавата новина, която
получих днес!!! ![]() -------------------- Слънцето грее за всички. Сянката е за тези, които си я заслужат!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Witcher ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 4075 Регистриран: 8-October 03 Град: Sofia Потребител N: 296 ![]() |
Потърквам доволно ръце и си мисля, че пак ще ходя на концерт на тиквите!
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 412 Регистриран: 21-January 05 Град: Dirty olde town of Sofia Потребител N: 729 ![]() |
При мен е най-хубава новина за целия месец!
ААА, HELLOWEEN!!! Radul, евала!! Ако се окаже вярно, просто ще се размажа ![]() ![]() -------------------- To light a candle is to cast a shadow...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
29.01.2006
Аз може да не съм жив до тогава, но ще отида. ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() The Conqueror I Be ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1797 Регистриран: 17-January 03 Град: 127.0.0.1 Потребител N: 10 ![]() |
Ами ще се ходи, няма начин ... ако доживеем
![]() Въпреки че сигурно пак както предния път озвучението ще е под всякаква критика, тиквите ще пеят по задължение без да им пука особено и без да се вживяват, а някой в залата пак ще се изпърди зверски до мен и ще осмърди цялата зала хехехе ![]() -------------------- The day Microsoft makes something that doesn't suck is probably the day they start making vacuum cleaners.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 412 Регистриран: 21-January 05 Град: Dirty olde town of Sofia Потребител N: 729 ![]() |
Луд ли сиии, първият концерт беше ЗВЕРСКИ!!!
![]() ![]() -------------------- To light a candle is to cast a shadow...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 14-December 04 Потребител N: 693 ![]() |
Цитат(Vaskes @ Apr 29 2005, 07:20 PM) Луд ли сиии, първият концерт беше ЗВЕРСКИ!!! ![]() ![]() Мен пък нещо не ми допадна много. Всъщност един от кофти концертите на които съм ходил... А дано стане този и се представят по-добре. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 562 Регистриран: 23-April 04 Град: София Потребител N: 461 ![]() |
Цитат(Vaskes @ Apr 29 2005, 07:20 PM) Луд ли сиии, първият концерт беше ЗВЕРСКИ!!! ![]() ![]() На мен също предния не ми хареса. Дано този бъде по-добър. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Истинска измамница ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2917 Регистриран: 25-April 05 Град: Under the Northern Star Потребител N: 795 ![]() |
Ах леле......Хелоуин за мен са нещо мнооооооооого специално
![]() ![]() С тях прослущах метал....тяхна е и любимата ми песен....лелеееееееее....Тофа наистина е прекрасна новина!!!!!!!!! ![]() ![]() ![]() -------------------- First wish for this night:
Let me be your delight. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 562 Регистриран: 23-April 04 Град: София Потребител N: 461 ![]() |
Цитат(bE3cMbPtHa @ Apr 30 2005, 03:44 PM) Ах леле......Хелоуин за мен са нещо мнооооооооого специално ![]() ![]() С тях прослущах метал....тяхна е и любимата ми песен....лелеееееееее....Тофа наистина е прекрасна новина!!!!!!!!! ![]() ![]() ![]() Е убуу де - и при мене така. Имах две детски групи които не бях видял (преди година) - Helloween i WASP). Дойдоха Helloween, свириха абсолютно безучастно, планово (график имат хората - няма как). Изкараха си репертоара и си заминаха. Бизнесмени - за толко пари - толкова свирене. Ама това бисове, ама публика, ама "за пръв път в БГ" - майната ви ! По добре да си бях пуснал някой от старите им концерти... Идват след това WASP и чичко Блеки се раздаде на сцената. А аз се размазах от кеф !! ![]() Ама пак ще ида, да им дам шанс... -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() деградиращ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1265 Регистриран: 27-April 04 Град: Някъде из Варна Потребител N: 467 ![]() |
МНОГО ДОБРЕЕ и обещаващо!!! Най-после спирам да съжалявам за пропуснатия първи концерт!
А и датата е хубава .. поне мога да използвам рождения си ден с цел да отида. -------------------- This life it ain't for me
Your world it ain't for me |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Истинска измамница ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2917 Регистриран: 25-April 05 Град: Under the Northern Star Потребител N: 795 ![]() |
И аз не съм ходила на предишния концерт, така че не мога да си позволя да не ги видя на живо, да не чуя как изпълняват Иф ай куд флай!Дори само заради тази песен бих отишла...хаха
-------------------- First wish for this night:
Let me be your delight. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 319 Регистриран: 4-February 05 Град: Велинград Потребител N: 733 ![]() |
Дано да е по-добър от първия.... След първия останах леко разочарован
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() XX ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 897 Регистриран: 4-December 03 Град: София Потребител N: 342 ![]() |
уеуеуе
![]() ако се потвррди ще е върха. -------------------- [color=orange]snishki v gryf
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 502 Регистриран: 14-May 04 Град: София Потребител N: 486 ![]() |
Е дано тоя път наистина да се представят по-добре от преди!Тогава си изсвириха песните и аре бегаи!Че за какво е публиката,ако не и се обърне внимание?Наистина беше гадно от тяхна страна!
-------------------- A TOUCH OF EVIL
Please set me free I can't resist a Touch of Evil |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Demiurg @ May 1 2005, 12:48 PM) Дойдоха Helloween, свириха абсолютно безучастно, планово (график имат хората - няма как). Изкараха си репертоара и си заминаха. Бизнесмени - за толко пари - толкова свирене. Ама това бисове, ама публика, ама "за пръв път в БГ" - майната ви ! По добре да си бях пуснал някой от старите им концерти... Идват след това WASP и чичко Блеки се раздаде на сцената. А аз се размазах от кеф !! ![]() Ама пак ще ида, да им дам шанс... На мен концерта на Helloween ми хареса повече, отколкото този на W.A.S.P. ![]() -------------------- To light a candle is to cast a shadow...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
ABe tiq deto shte idwat shte sa Helloween samo po ime mai... to ne bqha promeni ne beshe chudo... I pak nqma da ida
![]() -------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() алфонс ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2959 Регистриран: 8-August 03 Град: Пловдив, градът на "Ботев" Потребител N: 232 ![]() |
може да ида да ги видя тия тиквеници . ако са съберем с някои аверчета от пловдив . някво дерис ми лази по нервите
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 14-December 04 Потребител N: 693 ![]() |
Цитат(Vaskes @ May 15 2005, 06:46 PM) Тиквите свириха здраво, Анди направи шоу, държа се яко с публиката... Държаха се леко клиширано, а на концерта нещо му липсваше емоция и заряд. Може би липсата на подгряващи групи подпомогна това. Концерт без подгряващи групи не е пълноценен концерт. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Blashyrkh @ May 19 2005, 06:00 PM) Цитат(Vaskes @ May 15 2005, 06:46 PM) Тиквите свириха здраво, Анди направи шоу, държа се яко с публиката... Държаха се леко клиширано, а на концерта нещо му липсваше емоция и заряд. Може би липсата на подгряващи групи подпомогна това. Концерт без подгряващи групи не е пълноценен концерт. Ние така и така закъсняхме, така че и да имаше подгряващи, щяхме да ги изтървем ![]() -------------------- To light a candle is to cast a shadow...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() трансгалактически гаргаробластер ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1440 Регистриран: 2-May 05 Град: ...на Луната Потребител N: 800 ![]() |
ОоооОООоооо...много съжалявам че пропуснах миналия концерт...ама ми свиха паричките...
![]() ![]() -------------------- Opinions are like assholes: we all have one and usually other people think it's yours that stinks.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Vaskes @ May 19 2005, 05:30 PM) Цитат(Blashyrkh @ May 19 2005, 06:00 PM) Цитат(Vaskes @ May 15 2005, 06:46 PM) Тиквите свириха здраво, Анди направи шоу, държа се яко с публиката... Държаха се леко клиширано, а на концерта нещо му липсваше емоция и заряд. Може би липсата на подгряващи групи подпомогна това. Концерт без подгряващи групи не е пълноценен концерт. Ние така и така закъсняхме, така че и да имаше подгряващи, щяхме да ги изтървем ![]() Това е друг въпрос... Виктор е виновен... |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 20th July 2025 - 09:59 PM |