![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28395 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Финландците H.I.M. ще издадат на 26-ти септември новия си албум, озаглавен "Dark Light". Музиката е записана в Paramour Studios в Лос Анжелес с продуцент Tim Palmer и в момента се смесва от същия в Electric Lady Studios. Сред заглавията на песни в албума са "Killing Loneliness", "Under the Rose", "Behind the Crimson Door", "Face of God", "Wings of a Butterfly", "Drunk on Shadows".
-------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
Ей, чета Новини от H.I.M. и си викам ще кажат, че хванали Виле в тоалетните - ала Джордж Майкъл, но уви.
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3402 Регистриран: 29-October 03 Потребител N: 317 ![]() |
^ Я стига! Виле Рулз!!! А иначе чакам с нетърпение да видм(чуем) какво ще ни предложат тия лигльовци.
-------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
![]() ![]() Ти намираш ли разлика между двамата?! Аз не... А какво ще ни предложат...само чудеса!!! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28395 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Ето и заглавията на всички парчета:
01. Dark Light 02. Behind the Crimson Door 03. Face of God 04. Bound to be Wrong 05. Killing Loneliness 06. Under the Rose 07. Forever Haunted 08. Wings of a Butterfly 09. Night in Despair 10. Drunk on Shadows Албумът ще се появи чрез Sire Records. -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 96 Регистриран: 22-April 05 Град: Студентски град Потребител N: 794 ![]() |
Е, ще го чуя и тогава ще си изказвам мнението.
В интерес на истината имат някои песни, които ме кефят... -------------------- Слънцето грее за всички. Сянката е за тези, които си я заслужат!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Не знам, но аз не бих им направил тема във форум за метъл музика...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() трансгалактически гаргаробластер ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1440 Регистриран: 2-May 05 Град: ...на Луната Потребител N: 800 ![]() |
е то и аз няма да направя тема за това как са ме нападнали пилета
![]() колкото до H.I.M. след като има хора които се кефят на тази музика,мога само да има кажа браво че радват феновете си... -------------------- Opinions are like assholes: we all have one and usually other people think it's yours that stinks.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Я свободен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 4327 Регистриран: 16-March 04 Потребител N: 429 ![]() |
Въпреки, че са ми лигави, имат песни, които ме кефят. Love Metal, въпреки тъпото си заглавие се оказа приятен албум, за разлика от Briliant Shadows and blabla, който си беше абсолютен драйфоч.
Има много групи, които ако искат могат да направят нещо готино, но маркетинга ги натиска доста здраво. -------------------- Broken hearts are for assholes! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 7 Регистриран: 16-May 05 Потребител N: 811 ![]() |
ooo q stiga, Love Metal e nai-slabiq im dosega album...
obi4am si stila im ot The Greatest Love Songs i Razorblade Romance, koito za dobro (dano da e Dark Light) ili lo6o (Love Metal) e pretyrpql izvestni promeni... 4uh Killing Loneliness i Vampire Heart i ...ne sa lo6i... abe 6te iz4akam i 6te vidq ..... -------------------- But around her neck
Burns the Saviours cross. The icon of sacrificial love. A strand of moonlight Catches her throat And lights the symbol Of everlasting joy. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 293 Регистриран: 27-April 05 Град: Варна Потребител N: 797 ![]() |
^
Killing Loneliness и на мен ми хареса.Може пък и да излезе нещо добро. -------------------- All I see is killing
Another day, another vendetta There is so much suffering Another day, another vendetta All you can do is stay close to what is true to you Stay close to what is true to you. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Истинска измамница ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2917 Регистриран: 25-April 05 Град: Under the Northern Star Потребител N: 795 ![]() |
mmm....mnou ot horata koito poznafam sa proslushali metal s H.I.M ....taka che i nqkoi ot ligafite im pesni sa doprinesli za razvitieto na metala(goforq sred Friends mi).....a na men lichno ne me kefqt ...smisyl imat 1-2 pesni, koito mi dopadat, no kato cqlo ne...
-------------------- First wish for this night:
Let me be your delight. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(bE3cMbPtHa @ Jun 7 2005, 12:12 PM) mnou ot horata koito poznafam sa proslushali metal s H.I.M .... Това е нещо нормално, за момчета и момичета на тази възраст... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
.... ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 617 Регистриран: 17-February 05 Потребител N: 747 ![]() |
Обаче никой не може да отрече, че това може би е единствената такава група, която успява да се вреди сред различни видове слушатели. . .
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Истинска измамница ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2917 Регистриран: 25-April 05 Град: Under the Northern Star Потребител N: 795 ![]() |
Emi......sred Trash ili Death naselenieto edfa li se e fnedrila.....daje i f Heavy/power(katu men)
![]() ![]() -------------------- First wish for this night:
Let me be your delight. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 7 Регистриран: 16-May 05 Потребител N: 811 ![]() |
po skoro kym gothic naselenieto (viziram men i pove4eto podobni koito poznavam
![]() ![]() -------------------- But around her neck
Burns the Saviours cross. The icon of sacrificial love. A strand of moonlight Catches her throat And lights the symbol Of everlasting joy. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() какво ме гледаш, а? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1460 Регистриран: 3-November 04 Потребител N: 653 ![]() |
Финландците H.I.M. обявиха 9 август за издаване на първият сингъл "Killing Loneliness" от предстоящия албум "Dark Light", който както вече знаете ще се появи на 26 септември чрез Sire Records.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() какво ме гледаш, а? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1460 Регистриран: 3-November 04 Потребител N: 653 ![]() |
Цитат(Warrior Of Ice @ Jun 1 2005, 11:12 PM) Ето и заглавията на всички парчета: 01. Dark Light 02. Behind the Crimson Door 03. Face of God 04. Bound to be Wrong 05. Killing Loneliness 06. Under the Rose 07. Forever Haunted 08. Wings of a Butterfly 09. Night in Despair 10. Drunk on Shadows Албумът ще се появи чрез Sire Records. H.I.M. тотално промениха имената на песните, към предстоящия си нов албум - Dark Light. Ето и списъкът с парчетата, който трябва да е окончателен: 1. Drunk on Shadows 2. The Face of God 3. Under the Rose 4. Dark Light 5. Vampire Heart 6. Killing Loneliness 7. Play Dead 8. Rip Out the Wings of a Butterfly 9. Behind the Crimson Door 10. In the Nightside of Eden http://www.rawknroll.net/ |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ville Valo се е сгодил за дългогодишната си приятелка Jonna Nygren миналия уикенд на фестивала Ruisrock. Вместо да си разменят годежни пръстени всеки един от тях е татуирал на пръста, където е трябвало да стои халката буквите "DILLIGAF", което според тях е абревиатура на "Do I look like I give a fuck?"
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(feather @ Jul 13 2005, 11:25 AM) Ville Valo се е сгодил за дългогодишната си приятелка Jonna Nygren миналия уикенд на фестивала Ruisrock. Вместо да си разменят годежни пръстени всеки един от тях е татуирал на пръста, където е трябвало да стои халката буквите "DILLIGAF", което според тях е абревиатура на "Do I look like I give a fuck?" ![]() Лелей... това е много рисковано с татоировките. И сега какво... гей ли е той или не? ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Целият нов албум на H.I.M. - "Dark Light", е качен за сваляне на сайта на MTV Италия.
-------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 4th August 2025 - 08:23 PM |