![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Май някои хора забравиха, че в този форум има и модератори - не ме карайте да ви го напомням. Напоследък се увличате в излишни (и често безсмислени) приказки, които обикновено нямат връзка с темата. Постарайте се да ограничавате това.
P.S. Тази тема не се нуждае от отговори. Благодаря за вниманието! -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Добре де - разбрах намека - преставам.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 564 Регистриран: 30-July 03 Потребител N: 220 ![]() |
WOW KAKUV FATALEN GRQH
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3914 Регистриран: 12-April 03 Потребител N: 65 ![]() |
най яко е да спамваш в темата "анти-спам" дреме ми на модератора или ме изхвърляте или ми давате необходимата свобода за опознаване на събеседниците. Не мисля че съм преминал границата ако има такава.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 564 Регистриран: 30-July 03 Потребител N: 220 ![]() |
kak e vuzmojno da ima tema v koqto se govori za svobodata v u4ili6te, a tu se slagat nqkakvi ramki i ograni4eniq. tva metul forum li e ili pensionerska sbirka po interesi
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 80 Регистриран: 22-January 03 Потребител N: 18 ![]() |
Само да напомня на модераторите,че раздела се казва"Общ дискусионен форум" и мисля,че точно тук е мястото за спам.
-------------------- Slave Labor
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3914 Регистриран: 12-April 03 Потребител N: 65 ![]() |
трябва някой да ги светне че не са длъжни да четат всичко - като не ти изнася се изнасяй
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
мда много си я обичкам тая реплика макар понякога да е несъобразителна към чуждите потребности
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Спама бавно завладява и тази тем. Баси. Не моеш ни спреш....
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
що пък трябва да ни спираш?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Кво ти пука, нали не можеш...
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Нямам нищо против свободата на словото, но с глупави изказвания само превръщате форума в кенеф, с извинение. Ако щете ми вярвайте, но това няма да продължава.
-------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() какво ме гледаш, а? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1460 Регистриран: 3-November 04 Потребител N: 653 ![]() |
Не ти вярвам...ахахахаххаххахахахахах
![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Има време, ще повярваш...
![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Съвет: Спомнете си каква беше атмосферта тук преди ТОЧНО една година! Просто се сетете...
-------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() какво ме гледаш, а? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1460 Регистриран: 3-November 04 Потребител N: 653 ![]() |
Ти па можеш да си сложиш по-големи букви на подписа, бах мааму SPARK SPARK SPARK
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Така протестирам пред Назиерството на мъж ни. ХАХХАХА
-------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 20th July 2025 - 08:00 PM |