![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 3 Регистриран: 15-June 05 Град: In My Thoughts Потребител N: 831 ![]() |
Та значи започвам с мисълта,че това което правя(спамя),начина по който го правя не е правилен(да не говорим за правилата на форумите),но ми е много трудно да възстановя стария облик на този форум,а и търсим възможно нови попълнения.Предварително искам да се извиня,преди да сте ме обесили ритуално за това.Иде реч за този форум :
http://thegothisyndica.12.forumer.com/ Форума е 'реставриран' след много гадно хакване и в момента 'набира сили'.Бих искала да поканя всички заинтересовани,ако има желаещи де......Hellcome. ; ) -------------------- Love bites,love bleeds,love needs,love dies.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() not your bitch ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1195 Регистриран: 11-August 04 Потребител N: 586 ![]() |
OMG!
Ти сериозни ли си на 14? Иначе аз ще дойда да спамвам в този форум,винаги съм обичала goth форуми ![]() -------------------- u missed me,didn't ya ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
Аз няма да дойда, защото не обичам да поствам.
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 3 Регистриран: 15-June 05 Град: In My Thoughts Потребител N: 831 ![]() |
Ами да на 14...и нещо съм...Защо?Това пречи ли да се интересувам от готика?
-------------------- Love bites,love bleeds,love needs,love dies.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() not your bitch ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1195 Регистриран: 11-August 04 Потребител N: 586 ![]() |
Не,просто си представям себе си като бях на 14 и няма как да не се засмея.
![]() -------------------- u missed me,didn't ya ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
Ми не всички са били чалгари, като деца. Вземай пример.
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 319 Регистриран: 4-February 05 Град: Велинград Потребител N: 733 ![]() |
Честно казано форума ми се вижда малко скучен... нямаше теми, които да ме карат да поствам
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3914 Регистриран: 12-April 03 Потребител N: 65 ![]() |
Форумите са общо взето това което ги направят техните юзъри + малко влияние на админите
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Burned from hope ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1741 Регистриран: 18-February 03 Град: София Потребител N: 45 ![]() |
Цитат(Lethe @ Jun 15 2005, 05:26 PM) Не,просто си представям себе си като бях на 14 и няма как да не се засмея. ![]() ти са не си ли на 14? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Фуцк ъоу.
Като бях на 14 ми беше минал повече блек метъл през ръцете отколкото някога сте видяли през живота си.Добре, че този период мина. ![]() -------------------- u missed me,didn't ya ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Lethe @ Jun 16 2005, 06:11 PM) Като бях на 14 ми беше минал повече блек метъл през ръцете отколкото някога сте видяли през живота си Значи нищо не си слушала. ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Witcher ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 4075 Регистриран: 8-October 03 Град: Sofia Потребител N: 296 ![]() |
Еее не престана значи, слушал ли си нещо че само разправяш, че блека е гаден. Я за домашно 15 пъти прослушване на последния Боргир например и тогава може да си говоним!
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Извинявай, но от 7 годишен слушам хард рок, хеви и траш и някак си ми звучи тъпо да слушаш блек, като първи стъпки.
Цитат Я за домашно 15 пъти прослушване на последния Боргир например Deal! Но, ако ти прослушаш много внимателно - Master Of Puppets, Ride The Lightning, Kill 'Em All, And Justice For All, Jump In The Fire, Creeping Death и The Black Album. ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Witcher ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 4075 Регистриран: 8-October 03 Град: Sofia Потребител N: 296 ![]() |
Цитат(Slash @ Jun 16 2005, 06:41 PM) Deal! Но, ако ти прослушаш много внимателно - Master Of Puppets, Ride The Lightning, Kill 'Em All, And Justice For All, Jump In The Fire, Creeping Death и The Black Album. ![]() Еее, ама аз съм ги слушал! Това че не харесвам някоя група обикновено става чрез предварително слушане, какво значи да кажа "ми тия не ме кефят" просто така - тъпо е. Слушал съм всички албуми на Металика и то неведнъж, а ти надали можеш да се похвалиш със същото за някоя блек група ![]() Цитат Извинявай, но от 7 годишен слушам хард рок, хеви и траш и някак си ми звучи тъпо да слушаш блек, като първи стъпки. Може повярвай ми! Имам приятел, който допреди да се запознаем слушаше някакви леки неща. А когато се запознахме аз навлизах устремно в блека (демек и за мен беше новост), но разправях на всички познати колко яко е всъщност и как сме го подценявали (за уточнение прослушах блек с Боргир) и се стигна да се опитам да зарибя и него. Изобщо не вярвах, че ще се запали по метъла, да не говорим за блека, но той се накефи именно най-много на блека и от тогава е луд фен. Важно уточнение е, че той е доста интелигентен човек, прочел библията два пъти и де що има досадна и дебела класика. Щом може да допадне на човек като нещо, значи има нещо... -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 42 Регистриран: 11-April 05 Потребител N: 788 ![]() |
Абе то темата маи не беше за блека ама......
![]() Та за форума : много съм за такива неща. ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 4th May 2025 - 10:41 AM |