![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28395 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Финландските пауър метъли STRATOVARIUS се разделиха с дългогодишния си басист Jari Kainulainen. Според думите на Timo Tolkki, Jari е напуснал състава, воден от лични причини. Официалното изявление на бандата по въпроса се очаква скоро.
-------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Witcher ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 4075 Регистриран: 8-October 03 Град: Sofia Потребител N: 296 ![]() |
Тия продължават с глупостите, ма то резултата се видя, по-скоро се чу...
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
Цитат(Warrior Of Ice @ Jun 19 2005, 10:07 AM) Според думите на Timo Tolkki, Jari е напуснал състава, воден от лични причини. Да, да... Официално обявявам Timo Tolkki за гнусен педал. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() какво ме гледаш, а? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1460 Регистриран: 3-November 04 Потребител N: 653 ![]() |
Новините около финландските мелодични метъли от STRATOVARIUS са, че новия им басист се казва Lauri Porra (SINERGY, KOTIPELTO, BEN GRANFELT, TUNNELVISION, WARMEN). Той заменя досегашния дългогодишен член на бандата Jari Kainulainen, който ги напусна преди няколко седмици.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
ебаси малоумната работа, наистина...
само не плюйте якото хард рок албумче на Стратовариус. Може да няма нищо общо със стила им и да е безидейно, но е фън да се слуша -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() какво ме гледаш, а? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1460 Регистриран: 3-November 04 Потребител N: 653 ![]() |
Точно за това си говорихме скоро. Албуми като този са супер яки и могат да зарадват сами за себе си, но погледнато спрямо времето и свършеното до сега от бандата ти призлява.
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Клипа към заглавното парче "Maniac Dance" може да се види тук (за Real Player) и тук (за Windows Media Player).
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Благодаря, пух
![]() -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 11th August 2025 - 01:10 PM |