![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() not your bitch ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1195 Регистриран: 11-August 04 Потребител N: 586 ![]() |
Mr.Greenman!!!
![]() ![]() ![]() -------------------- u missed me,didn't ya ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 52 Регистриран: 13-June 05 Град: the Hell Потребител N: 829 ![]() |
Na Murderdoll avatar-a nai-mn me kefi...ina4e i moq si me kefi..malko se razmaza kato go resize
![]() -------------------- "Nothing could be more natural than roots sucking nourishment from the dead."
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() трансгалактически гаргаробластер ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1440 Регистриран: 2-May 05 Град: ...на Луната Потребител N: 800 ![]() |
Цитат(Drummer @ Jun 14 2005, 03:57 PM) Ta, moiat avatar zashto nikoi ne go haresva, vupreki che e nai-dobriat? ![]() ![]() -------------------- Opinions are like assholes: we all have one and usually other people think it's yours that stinks.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Modify my water pistol, fill it with piss. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1652 Регистриран: 12-March 05 Град: чувствам как почти пропадам в дълбоката рана. Потребител N: 765 ![]() |
АаАААаа аватара на Вальо ме радва много
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
За кьоравите, това е моят.
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
Ами това е от една невероятна галерия. >>> Тук.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 52 Регистриран: 13-June 05 Град: the Hell Потребител N: 829 ![]() |
Цитат(|the_devil| @ Jun 17 2005, 05:58 PM) Na Murderdoll avatar-a nai-mn me kefi...ina4e i moq si me kefi..malko se razmaza kato go resize ![]() kefi me...ne me kefi...smenih go..toq me radva pove4e ot predi6niq ![]() ![]() -------------------- "Nothing could be more natural than roots sucking nourishment from the dead."
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 560 Регистриран: 19-November 04 Град: München Потребител N: 667 ![]() |
Цитат(Ro6ava GarGa @ Jun 18 2005, 03:11 PM) ![]() НИКОГА не казвай НИКОГА ![]() ![]() -------------------- no more credits from the liquor store
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Ro6ava GarGa @ Jun 18 2005, 03:11 PM) не знам,но поне моя аз няма да го сменя НИКОГА! Ами ако ти предложа това - ![]() |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() трансгалактически гаргаробластер ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1440 Регистриран: 2-May 05 Град: ...на Луната Потребител N: 800 ![]() |
![]() за мен аватара е нещо...почти вечно...не се сменяяя Този коментар е бил редактиран от Ro6ava GarGa на Jun 19 2005, 10:59 PM -------------------- Opinions are like assholes: we all have one and usually other people think it's yours that stinks.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Дихание ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1362 Регистриран: 4-September 03 Град: Русе Потребител N: 254 ![]() |
darga миличка супер картинка си си намерила:") Щеше да ми пращаш
-------------------- Ако някой се опита да ме засенчи, просто ще го оставя да слънчаса...
http://www.myspace.com/dihanie http://dihanie.atakmim.com http://d1hanie.blogspot.com |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() муза ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 449 Регистриран: 8-July 04 Град: Русе/София Потребител N: 553 ![]() |
Няма проблеми душице.Стига да се засечем в skype ще ти ги пратя
![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Nightwish
![]() -------------------- Opinions are like assholes: we all have one and usually other people think it's yours that stinks.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
.... ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 617 Регистриран: 17-February 05 Потребител N: 747 ![]() |
Цитат(Ro6ava GarGa @ Jun 21 2005, 10:16 AM) Nightwish ![]() Радвам се, че ти харесва... ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Nightwish i men me kefi
![]() -------------------- "Nothing could be more natural than roots sucking nourishment from the dead."
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Щеше да е по-добре, ако имаше кръв по зайчето. Satan би го харесал...
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
.... ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 617 Регистриран: 17-February 05 Потребител N: 747 ![]() |
Цитат(Slash @ Jun 21 2005, 07:37 PM) Щеше да е по-добре, ако имаше кръв по зайчето. Satan би го харесал... ![]() Ne sym ot tazi partia, sbyrka ![]() Inache ...radvam se, che mi haresvate avatara ![]() Този коментар е бил редактиран от Nightwish на Jun 21 2005, 07:43 PM |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Истинска измамница ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2917 Регистриран: 25-April 05 Град: Under the Northern Star Потребител N: 795 ![]() |
Amiiiiiiii....q ne se vyzgordqfaite
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- First wish for this night:
Let me be your delight. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 366 Регистриран: 15-March 04 Потребител N: 427 ![]() |
Skromnoto mi mnenie e, che e tupo prosto da si slagate avatari, za da vi gi haresvat drugite i da se pokazvate/hvalite. Slagaite si prosto kakvoto na vas vi haresva...
-------------------- Exchanging skin for gold. Call 555-655-SUCKIT.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3914 Регистриран: 12-April 03 Потребител N: 65 ![]() |
Цитат(Drummer @ Jun 21 2005, 09:03 PM) Skromnoto mi mnenie e, che e tupo prosto da si slagate avatari, za da vi gi haresvat drugite i da se pokazvate/hvalite. Slagaite si prosto kakvoto na vas vi haresva... Хяхя, труден избор: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ... ![]() този ще да е ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() az sum vlubena v toq...stra6no mn me kefi.... -------------------- "Nothing could be more natural than roots sucking nourishment from the dead."
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 366 Регистриран: 15-March 04 Потребител N: 427 ![]() |
Цитат(Sw1tched @ Jun 21 2005, 06:25 PM) Хяхя, труден избор: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ... ![]() този ще да е ![]() HAEHEAHEahEHAHEAHEAHEAehahae, iako. ![]() -------------------- Exchanging skin for gold. Call 555-655-SUCKIT.
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Цитат(|the_devil| @ Jun 21 2005, 09:08 PM) ![]() az sum vlubena v toq...stra6no mn me kefi.... мисля че точно за това говореше Drummer... а по мое менние...отвратителни са неща от този сорт... аа...сега като се замисля на "мацката" от The Ring би и отивало такъв аватар... ![]() -------------------- Opinions are like assholes: we all have one and usually other people think it's yours that stinks.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3914 Регистриран: 12-April 03 Потребител N: 65 ![]() |
А сега сериозно
тоя на authentic~passion радва окото ![]() яки крака ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Sw1tched @ Jun 21 2005, 10:18 PM) А сега сериозно тоя на authentic~passion радва окото ![]() яки крака ![]() Започваш все повече да приличаш на мен... |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
ааа....не ме триите де...искам само да изразя уважението си към добре подбрания аватар
![]() -------------------- Opinions are like assholes: we all have one and usually other people think it's yours that stinks.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 195 Регистриран: 5-March 05 Потребител N: 759 ![]() |
Цитат(Sw1tched) ![]() този ще да е ![]() Толкова е сладко! ![]() -------------------- Abandoned by the Light
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Ro6ava GarGa @ Jun 21 2005, 10:08 PM) Цитат(|the_devil| @ Jun 21 2005, 09:08 PM) ![]() az sum vlubena v toq...stra6no mn me kefi.... мисля че точно за това говореше Drummer... а по мое менние...отвратителни са неща от този сорт... аа...сега като се замисля на "мацката" от The Ring би и отивало такъв аватар... ![]() amiii..men prosto me kefi..ne 4e iskam da se prafq na interesna ili ne6to ot sorta...ako tva mi be6e celta 6tqh da si sloja nqkuv gol zadnik ili nqkvo kotence koeto gleda uj mn milo(blqk)..nali sega tva e fashion.. -------------------- "Nothing could be more natural than roots sucking nourishment from the dead."
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Ro6ava GarGa @ Jun 18 2005, 03:11 PM) ![]() Смени го... ![]() ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 15th September 2025 - 01:23 AM |