![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
стани басист
-------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 8 Регистриран: 8-May 05 Град: София Потребител N: 804 ![]() |
Цитат(Lord Ash @ May 12 2005, 12:36 AM) стани басист Ааааааа не! Това пък изобщо не ми допада ... ![]() Вече съм си уговорил и кога и къде започвам уроци, само остава да си взема китара, а на мен ми препоръчаха класическа с пластмасови (или там какви били) струни ![]() -------------------- Реалноста е илюзия породена от липсата на алкохол!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
Цитат(gesha @ May 17 2005, 10:03 AM) Цитат(Lord Ash @ May 12 2005, 12:36 AM) стани басист Ааааааа не! Това пък изобщо не ми допада ... Ей, ще стане музикант от теб. ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Цитат(Slash @ May 17 2005, 12:45 PM) Цитат(gesha @ May 17 2005, 10:03 AM) Цитат(Lord Ash @ May 12 2005, 12:36 AM) стани басист Ааааааа не! Това пък изобщо не ми допада ... Ей, ще стане музикант от теб. ![]() умри -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
Цитат(Lord Ash @ May 17 2005, 11:55 AM) Цитат(Slash @ May 17 2005, 12:45 PM) Цитат(gesha @ May 17 2005, 10:03 AM) Цитат(Lord Ash @ May 12 2005, 12:36 AM) стани басист Ааааааа не! Това пък изобщо не ми допада ... Ей, ще стане музикант от теб. ![]() умри рипам |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 8 Регистриран: 8-May 05 Град: София Потребител N: 804 ![]() |
Цитат(Slash @ May 17 2005, 09:33 PM) Цитат(Lord Ash @ May 17 2005, 11:55 AM) Цитат(Slash @ May 17 2005, 12:45 PM) Цитат(gesha @ May 17 2005, 10:03 AM) Цитат(Lord Ash @ May 12 2005, 12:36 AM) стани басист Ааааааа не! Това пък изобщо не ми допада ... Ей, ще стане музикант от теб. ![]() умри рипам E вие пък сега какво се карате! Кой на каквото му харесва това прави ... ама просто като се замислиш е по-добре да станеш китарист от калкото бас китарист, защото: 1. На баса само дръпваш една-две струни с едно-две пръстчета и издаваш някакви дебели звучи и некво ... ![]() 2. Винаги китаристите са на преден план и всички им се кефат, а басистите още малко ги слагат зад колисите! 3. А и с акустична или класическа китара такива мелодии могат да се свирят, че ... а баса не е толкова мелодичен! Лично становище: Винаги съм искал да стана китарист и това ме е влечало! А вече кои са по-добри музиканти, мисля че определено не са басистите ... -------------------- Реалноста е илюзия породена от липсата на алкохол!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3914 Регистриран: 12-April 03 Потребител N: 65 ![]() |
Цитат(gesha @ May 18 2005, 01:41 PM) 1. На баса само дръпваш една-две струни с едно-две пръстчета и издаваш някакви дебели звучи и некво ... ![]() 2. Винаги китаристите са на преден план и всички им се кефат, а басистите още малко ги слагат зад колисите! 3. А и с акустична или класическа китара такива мелодии могат да се свирят, че ... а баса не е толкова мелодичен! Лично становище: Винаги съм искал да стана китарист и това ме е влечало! А вече кои са по-добри музиканти, мисля че определено не са басистите ... 1. Не е така. 2. Не е така. 3. Не е така. ![]() Казва ти го китарист, или поне се водя за такъв. Е..китаристите наистина са по на преден план, но далеч не всички им се кефят ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат 1. На баса само дръпваш една-две струни с едно-две пръстчета и издаваш някакви дебели звучи и некво ... hmm.gif 2. Винаги китаристите са на преден план и всички им се кефат, а басистите още малко ги слагат зад колисите! 3. А и с акустична или класическа китара такива мелодии могат да се свирят, че ... а баса не е толкова мелодичен! Лично становище: Винаги съм искал да стана китарист и това ме е влечало! А вече кои са по-добри музиканти, мисля че определено не са басистите ... Айде стига глупости. Научи се да разграничаваш бъзик от глупости. Иначе Щурма ще го бъзикам, докато е басист. ![]() В музиката няма такива тъпи разграничавания. Свириш ли на инструмент, какъвто и да е, правиш ли го добре - ти си добър музикант. ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3914 Регистриран: 12-April 03 Потребител N: 65 ![]() |
Цитат(Slash @ May 18 2005, 02:59 PM) Свириш ли на инструмент, какъвто и да е, правиш ли го добре - ти си добър музикант. ![]() жените броят ли се? ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
E аз просто си казах мнението по отношение "Китаристи vs Басисти"
![]() ![]() -------------------- Реалноста е илюзия породена от липсата на алкохол!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() алфонс ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2959 Регистриран: 8-August 03 Град: Пловдив, градът на "Ботев" Потребител N: 232 ![]() |
psenceto w avatara werno e nqkwo qko
![]() obicham kuchetata ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Хър-мър ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1862 Регистриран: 27-April 05 Град: БГ Потребител N: 798 ![]() |
Цитат(Sw1tched @ May 18 2005, 02:22 PM) Цитат(Slash @ May 18 2005, 02:59 PM) Свириш ли на инструмент, какъвто и да е, правиш ли го добре - ти си добър музикант. ![]() жените броят ли се? ![]() Да, определено се броят! И впрочем, да изкажа и аз личното си становище - Б-я е наводнена с китаристи. Аз лично не познавам металист, който не е хващал китара, а поне 6-ма се занимават редовно. (говоря за електричка, то акустична кой не хващал...) Не съм съгласна с мнението ти за баса, а и като гледам какви доводи се изтъкват тук, си правя някакви изводи, че искате просто да сте център на вниманието... Аз пък, понеже принципно обичам да съм малко в сянка, но да се усеща присъствието ми, с удоволствие бих тропала ![]() Това за свиренето и да се представиш за cool изглежда достоверно... Иначе - аз ще пея, стига да има кой да свири:) -------------------- Смешка. Направо да умреш от гъдел ;)
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 560 Регистриран: 19-November 04 Град: München Потребител N: 667 ![]() |
виц: един имал много успешен номер в цирка с едно пеещо куче и свирещ кон. след години го питали: "как го правеше тоя номер, бе?" а оня отговорил: "виж кво, всичко е лъжа и измама. кучето пее и свири, конят само си отваря устата!"
каква е поуката: няма такава! ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- no more credits from the liquor store
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 23rd July 2025 - 11:12 PM |