![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 564 Регистриран: 30-July 03 Потребител N: 220 ![]() |
abe hora osven luci, istorika i men ima li nqkoi po vuzrasten ....lelelel. veski put kato 4ekna nqkoi profil vijdam 85, 87...88........aide bre starci- pokajete se
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1599 Регистриран: 26-April 03 Потребител N: 83 ![]() |
4e ima li lo6o
kolkoto po maluk tolkova po qko ...pone za sexualni izvra6teniq ahahaha:) ![]() Ps-za vuzrast po maluk ![]() -------------------- as time slips away
the cage will rust life will go on as you fall to dust |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 564 Регистриран: 30-July 03 Потребител N: 220 ![]() |
abe kakvi seksualni izvra6teniq- lele
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Цитат ...85, 87...88... Изпуснала си мойта година. Това го приемам лично ![]() j/k ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3914 Регистриран: 12-April 03 Потребител N: 65 ![]() |
I AZ !!!..majtap be, prosto ne iskash da me slagash nared s de4urligata nalil
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
eeeee stiga de, to4no ti ne go kazvai- ina4e ako be6e taka nqma6e da si lafim v isq-to,nali?
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Ами... май сте малко
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3914 Регистриран: 12-April 03 Потребител N: 65 ![]() |
като каза ICQ...!!
намерих ти кандидати за ангажимента |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 374 Регистриран: 16-June 03 Град: Somewhere Far Beyond... Потребител N: 173 ![]() |
He he to ti kade se vresh v starcite ne moga da razbera?
Ti ako si v tazi kategoria, napravo se vizhdam s patericata i kak mi se podava nekrologa ot dzhoba... No da si '76 si ima i predimstva de ... naprimer si slushal starata Metallica v godinite na izdavaneto i oshte...Venom, Sodom....mdam....trash-a v godinite na prohozhdaneto mu... -------------------- ...there's something else waiting
a promised destiny.... /Blind Guardian/ "The guitar is the easiest instrument in the world to play badly" - Andres Segovia |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1599 Регистриран: 26-April 03 Потребител N: 83 ![]() |
hehe am tva mi hrumva 6tom nqkoi pita za vuzrast
![]() Talk TO The Hand kakto kazva bat arni v T 3 ![]() -------------------- as time slips away
the cage will rust life will go on as you fall to dust |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3643 Регистриран: 19-July 03 Потребител N: 202 ![]() |
Не знам за другите ама мен не ме е срам да си кажа,че съм 1987 година.Минаха ми тия детски мераци да се правя на по-голяма-глупаво е.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
абе верно около чернобил много метъли посещаващи мрежата се нароиха, като мен например..а всъщност аз съм позъор извинете.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Da schlägt es links ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3756 Регистриран: 17-January 03 Град: София Потребител N: 8 ![]() |
@BELLA: По-полека, че ще уплашиш младите надежди, които и без т'ва се броят на пръстите на едната ръка на стар стругар!! Иначе тука има и по-възрастни фенове... Не знам обче ти кога си родена, че да те сватосам с някого... хехе. Съдейки по въпроса тука май повечето сме в категорията "дребни", от твоя гледна точка.
А Sw1tched може да го прекръстим на: Позьо... или Бозьо, за повече колорит! ![]() -------------------- meh.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Keeper of Time ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 217 Регистриран: 30-July 03 Град: XIII век Потребител N: 218 ![]() |
Be, ti mnogo burzash sqs svatosvaneto...
A kolko sa v kategoriyata "detska gradina"? -------------------- Ако мислиш за 1 година напред, посей ориз, ако мислиш за 10 години напред, засади дърво, а ако мислиш за 100 години напред - образовай населението!!!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
protocol down ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1855 Регистриран: 12-January 03 Град: Пловдив Потребител N: 4 ![]() |
Цитат(_SiegfrieD_ @ Aug 4 2003, 12:06 PM) Не знам за другите ама мен не ме е срам да си кажа,че съм 1987 година.Минаха ми тия детски мераци да се правя на по-голяма-глупаво е. Същото е и при мен.... 87 -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Beelzebub @ Aug 4 2003, 06:03 PM) @BELLA: По-полека, че ще уплашиш младите надежди, които и без т'ва се броят на пръстите на едната ръка на стар стругар!! Иначе тука има и по-възрастни фенове... Не знам обче ти кога си родена, че да те сватосам с някого... хехе. Съдейки по въпроса тука май повечето сме в категорията "дребни", от твоя гледна точка. А Sw1tched може да го прекръстим на: Позьо... или Бозьо, за повече колорит! ![]() Я "суцк мъ кок ъоу мотхерфуцкер" ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Bard ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1140 Регистриран: 30-May 03 Град: София Потребител N: 123 ![]() |
1972 Отивам да си купя бастун или патерици.
![]() Цитат naprimer si slushal starata Metallica v godinite na izdavaneto synchu само не ми казвай, че си слушал Metallica на 7-8 години. -------------------- 1. I am the War Lord and the wrathful God of Combat and I will always lead you from the front, not the rear.
2. I will treat you all alike -- just like shit. 3. Thou shalt do nothing I will not do first, and thus will you be created Warriors in My deadly image. 4. I shall punish thy bodies because the more thou sweatest in training, the less thou bleedest in combat. 5. Indeed, if thou hurteth in thy efforts and thou suffer painful dings, then thou art Doing It Right. 6. Thou hast not to like it -- thou hast just to do it. 7. Thou shalt Keep It Simple, Stupid. 8. Thou shalt never assume. 9. Verily, thou art not paid for thy methods, but for thy results, by which meaneth thou shalt kill thine enemy by any means available before he killeth you. 10. Thou shalt, in thy Warrior's Mind and Soul, always remember My ultimate and final Commandment: There Are No Rules -- Thou Shalt Win at All Cost. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ханси къв бастун бе, отивай към моргата направо
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Anti-Everything ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 536 Регистриран: 4-May 03 Потребител N: 91 ![]() |
Отивай на кални бани, да свикваш с почвата
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(bgm @ Aug 5 2003, 12:05 AM) Отивай на кални бани, да свикваш с почвата ![]() muhaha. stiga byzici sys starcite de ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Beelzebub @ Aug 4 2003, 06:03 PM) @BELLA: По-полека, че ще уплашиш младите надежди, които и без т'ва се броят на пръстите на едната ръка на стар стругар!! Иначе тука има и по-възрастни фенове... Не знам обче ти кога си родена, че да те сватосам с някого... хехе. Съдейки по въпроса тука май повечето сме в категорията "дребни", от твоя гледна точка. А Sw1tched може да го прекръстим на: Позьо... или Бозьо, за повече колорит! ![]() OOOOOO MOLQ TE NQMAM NUJDA OT SVATOSVANE- BOJE OPAZI SAMO TVA MI LIPSVA. hehe ne be ne sum tolkova stara- hahah i az sum o6te tvurde mlada i zelena- ama to tva e hubavo 6toto tepurva imam da se radvam na jivota- mmm 82 sum. a za bobi ne mislq ,4e ideite za prekrustvane mu podhojdat. toi si e sladur4e , a bozio hi4 ne mu podhojda |
|
|
![]()
Коментар
|
|
мда ама ако се хвана при тебе на работа другото ще подхожда не мислиш ли? ..мале трудно пиша а ако трябваше да говоря след този мил поуст..
Цитат mmm 82 sum леко бе не си ли на 20 само...82 никак не е малко! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
da be 6te stana na 21..... mi ne e malko , no ne e i mnogo- ami to4no na mqsto-hehe.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 374 Регистриран: 16-June 03 Град: Somewhere Far Beyond... Потребител N: 173 ![]() |
Цитат(Hansi @ Aug 4 2003, 09:45 PM) synchu само не ми казвай, че си слушал Metallica на 7-8 години. ч'кай ч'кай сега Hansi, луека полуека.... Не съм казал, че съм слушал Kill'Em All, когато е излязъл още, но да кажем че съм слушал ...And Justice For All година след излизането му ...ако ме не лъже паметта бях 6-7 клас, оттам нататък вече съм слушал всичко още в годината на излизането му. Мдам... /За сметка на това мога еретично да спомена, че всички албуми на Guns съм ги слушал още в годините на излизането им/ Дай белки патериците назаем бре, за кво са ти и бастун и патерици? ![]() -------------------- ...there's something else waiting
a promised destiny.... /Blind Guardian/ "The guitar is the easiest instrument in the world to play badly" - Andres Segovia |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Аз слушах Issues на Korn като излезе...
|
|
![]()
Коментар
|
|
Vypros na vkus, dude....
/dobre che ne sym go slushal/ ![]() -------------------- ...there's something else waiting
|
|
![]()
Коментар
|
|
Аз тогава спрях да ги слушам
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(SepulTeraHead @ Aug 5 2003, 11:57 AM) Аз тогава спрях да ги слушам ![]() ........in nomine patris et filli et spiritus sancti........amen.... ![]() -------------------- ...there's something else waiting
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Poisoned ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1407 Регистриран: 12-May 03 Град: BG Потребител N: 101 ![]() |
hm.. az ve4e udurtqvam... pulnoleten stanah eheiii predi polovin godina...
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Кървав Изрод ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 451 Регистриран: 3-February 03 Град: Свищов Потребител N: 23 ![]() |
3-ti oktomwri 1988
![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 19th July 2025 - 12:15 AM |