![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 36 Регистриран: 8-July 05 Потребител N: 863 ![]() |
Здравейте:-) Току що попаднах на този сайт и реших да се възползвам да се запознаем
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Привет!
![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
Цитат(painter @ Jul 8 2005, 01:40 PM) И аз както повечето от вас слушам метъл, но и много рок музика Евала, како. :aз съм рокаджия: Добре дошъл! Я дай малко инфо, имаш ли хубава сестра, това онова... ![]() Този коментар е бил редактиран от Slash на Jul 8 2005, 03:24 PM |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 236 Регистриран: 20-July 04 Град: Sofia Потребител N: 564 ![]() |
Здрасти и от мен
![]() Поздрав за добре дошъл/дошла-AC/DC-High Voltage ![]() -------------------- В пустинята видях човек-гол,озверял,клечеше на земята и стискаше сърцето си,и го ядеше."Добро ли е,приятелю?"-му казах аз."Горчиво е"-отвърна той."Но ми харесва,защото е горчиво и е мое."
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 36 Регистриран: 8-July 05 Потребител N: 863 ![]() |
Цитат(Slash @ Jul 8 2005, 02:08 PM) Цитат(painter @ Jul 8 2005, 01:40 PM) И аз както повечето от вас слушам метъл, но и много рок музика Евала, бате. :aз съм рокаджия: Добре дошъл! Я дай малко инфо, имаш ли хубава сестра, това онова... ![]() Здравейте на всички и благодаря за хубавото посрещане ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
Изложих се.
![]() Щом си женско попълнение, си за мен. Добре дошла! EDIT: ![]() Валехо... ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Slash @ Jul 8 2005, 03:25 PM) Изложих се. ![]() Щом си женско попълнение, си за мен. Добре дошла! EDIT: ![]() Валехо... ![]() Ти да не си се залостил тук за лов на женски ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Мъжко гони женско, женско му се изплъзва... така е по принцип. Всъщност се бъзикам, но се радвам, че има хора които ми се вързват.
![]() Абе какви рокаджийски банди слушаш? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Любимата ми група е AC/DC обожавам ги
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(painter @ Jul 8 2005, 03:49 PM) Любимата ми група е AC/DC обожавам ги ![]() ![]() Ето такива дами ме радват. ![]() Радвам се, че не си от отбора на Сейтън. ![]() btw - http://www.metal-world.info/forum/index.ph...wtopic=502&st=0 |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() not your bitch ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1195 Регистриран: 11-August 04 Потребител N: 586 ![]() |
Стига чатихте де.
Иначе здрасти. ![]() -------------------- u missed me,didn't ya ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Хейл и от мен
![]() Кажи две думи защо ти е такъв ника ![]() -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() какво ме гледаш, а? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1460 Регистриран: 3-November 04 Потребител N: 653 ![]() |
![]() ![]() |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() трансгалактически гаргаробластер ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1440 Регистриран: 2-May 05 Град: ...на Луната Потребител N: 800 ![]() |
здравеи и от мен
![]() ![]() -------------------- Opinions are like assholes: we all have one and usually other people think it's yours that stinks.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() The Conqueror I Be ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1797 Регистриран: 17-January 03 Град: 127.0.0.1 Потребител N: 10 ![]() |
Алоха!
чимихумухунунукуа. бамбуча ееееевриуеър! Мда и на мен ми харесва аватара ти ![]() -------------------- The day Microsoft makes something that doesn't suck is probably the day they start making vacuum cleaners.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Da schlägt es links ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3756 Регистриран: 17-January 03 Град: София Потребител N: 8 ![]() |
Цитат(Ro6ava GarGa @ Jul 8 2005, 11:42 PM) здравеи и от мен ![]() ![]() И на мен... ![]() ![]() -------------------- meh.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 15 Регистриран: 2-May 05 Потребител N: 799 ![]() |
hi hi:) mai 6te se hodi do kavarna tui liato aa?????
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() PHENCYCLIDINE ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 925 Регистриран: 3-November 04 Град: Sofiq Потребител N: 654 ![]() |
Цитат(RazorJack @ Jul 8 2005, 09:11 PM) Алоха! чимихумухунунукуа. бамбуча ееееевриуеър! ^Moga li da te popitam s kakvo drusa6? ![]() Zdravei devoiko.Da te pitam - na kolko godini si i kakva zodiq si..? ![]() -------------------- STREETS SEEMS UNEVEN WHEN YOU'RE DOWN.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ... 2 hEaRtS ... ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 837 Регистриран: 10-October 03 Град: Gb Потребител N: 305 ![]() |
zdrawei i weselo prebiwawane
![]() ![]() -------------------- ...Like a true nature's child We were born, born to be wild We can climb so high I never wanna die Born to be wild Born to be wild.... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() The Conqueror I Be ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1797 Регистриран: 17-January 03 Град: 127.0.0.1 Потребител N: 10 ![]() |
Цитат(Alekto @ Jul 9 2005, 03:12 PM) ^Moga li da te popitam s kakvo drusa6? ![]() с Фанта "Хмел" ![]() -------------------- The day Microsoft makes something that doesn't suck is probably the day they start making vacuum cleaners.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Witcher ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 4075 Регистриран: 8-October 03 Град: Sofia Потребител N: 296 ![]() |
Здрасти и добре дошла, понеже никой не те попита, бързам да го направя аз - голи снимки имаш ли? Както и да е кажи от метъл динозаврите кои слушаш?
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 236 Регистриран: 20-July 04 Град: Sofia Потребител N: 564 ![]() |
Цитат(painter @ Jul 8 2005, 01:49 PM) Любимата ми група е AC/DC обожавам ги ![]() ![]() Виж ти,значи съм нацелила с началния поздрав ![]() ![]() ![]() Освен това ти заблазявам,че си едничко дете..аз си имам 1 брой брат и ...ми е предостатъчен ![]() ![]() -------------------- В пустинята видях човек-гол,озверял,клечеше на земята и стискаше сърцето си,и го ядеше."Добро ли е,приятелю?"-му казах аз."Горчиво е"-отвърна той."Но ми харесва,защото е горчиво и е мое."
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 955 Регистриран: 12-June 04 Потребител N: 516 ![]() |
Здрасти.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Mort @ Jul 10 2005, 11:00 AM) Здрасти и добре дошла, понеже никой не те попита, бързам да го направя аз - голи снимки имаш ли? Както и да е кажи от метъл динозаврите кои слушаш? За голите снимки - ами който трябва ги е гледал:-) За метъл групите - любими са ми преди всичко Metalica, Dream Theater, Hellowin, Iron Maden, Manowar и др. ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Metallica, мотори... ти сваляш ли ме?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Da schlägt es links ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3756 Регистриран: 17-January 03 Град: София Потребител N: 8 ![]() |
Цитат(painter @ Jul 12 2005, 04:57 PM) А това на аватара да не си помислите че е моиа снимка ![]() Шо? ![]() -------------------- meh.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 137 Регистриран: 27-November 04 Град: Nqkade odvad Потребител N: 673 ![]() |
Привет!
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Slash @ Jul 12 2005, 03:59 PM) Metallica, мотори... ти сваляш ли ме? Ееее, не се опитвам да те свалчм, просто се движа в моторджийска среда ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(painter @ Jul 13 2005, 11:46 AM) Возя се на мотор ![]() ![]() И аз обичам мотосъбори. ![]() Къде ходите, обикаляте ли България? Като се сетя миналата година колко хубаво беше... мотори, безкраен асфалт, пот, жега... и возещи се моторджийки, точно като теб. ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 220 Регистриран: 17-February 05 Град: Sf Потребител N: 746 ![]() |
Хей, моме, аз теб май те знам
![]() -------------------- hold on to the thread
the currents will shift guide me towards you know something's left and we're all allowed to dream of the next time we touch.......... you don't have to stray two oceans away waves roll in my thoughts hold tight the ring... the sea will rise... please stand by the shore... I will be... I will be... there once more......... |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 4th July 2025 - 06:51 PM |