![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Badmotorfinger ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 598 Регистриран: 6-January 05 Потребител N: 713 ![]() |
Я къв съм бил...
![]() Alekto - охо, рак... май ще се разбираме с теб ![]() -------------------- Get a gun & have fun !
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Цитат(Slash @ May 5 2005, 12:24 PM) Хммм. Концепцията доста добре отговаря на едни основни характеристики на зодията. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() not your bitch ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1195 Регистриран: 11-August 04 Потребител N: 586 ![]() |
Цитат(Angermeans @ May 5 2005, 11:02 AM) охо, рак... май ще се разбираме с теб ![]() Ммм с риби би било далеч по-хармонично. Но, рабзира се, с Близнаци също е ок. ![]() -------------------- u missed me,didn't ya ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
А аз четох някъде, че рак-скорпион било възможно най-убер-дупер-супер-хармоничното...
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() not your bitch ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1195 Регистриран: 11-August 04 Потребител N: 586 ![]() |
Мда, скорпион +рак ; скорпион+ риби.
Рибите по ме кефят. ![]() -------------------- u missed me,didn't ya ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3914 Регистриран: 12-April 03 Потребител N: 65 ![]() |
Цитат(SepulTeraHead @ May 5 2005, 07:20 PM) А аз четох някъде, че рак-скорпион било възможно най-убер-дупер-супер-хармоничното... you and angermeans were meant to be ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Sw1tched @ May 5 2005, 08:26 PM) Цитат(SepulTeraHead @ May 5 2005, 07:20 PM) А аз четох някъде, че рак-скорпион било възможно най-убер-дупер-супер-хармоничното... you and angermeans were meant to be ![]() ![]() Ревнуваш? -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Badmotorfinger ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 598 Регистриран: 6-January 05 Потребител N: 713 ![]() |
Ми най-добрата ми приятелка е рак.
А пък любимият ми човек от цялата рода, дядо ми, е риби. Май все пак има някаква истина в тези неща, поне при мен ![]() Sw1tched - Недей бе, и двамата със Сеп те обичаме ![]() -------------------- Get a gun & have fun !
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Modify my water pistol, fill it with piss. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1652 Регистриран: 12-March 05 Град: чувствам как почти пропадам в дълбоката рана. Потребител N: 765 ![]() |
Дае рибите сме толкоз симпатични...
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Angermeans @ May 5 2005, 10:35 PM) Sw1tched - Недей бе, и двамата със Сеп те обичаме ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Е това е, форума се напълни със жени, а ние... гей тройка
![]() ![]() -------------------- Get a gun & have fun !
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() PHENCYCLIDINE ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 925 Регистриран: 3-November 04 Град: Sofiq Потребител N: 654 ![]() |
Цитат(Angermeans @ May 5 2005, 11:02 AM) Alekto - охо, рак... май ще се разбираме с теб ![]() Proverkata e vis6a forma na znanie! ![]() Sus muje skorpioni ne sum se sbluskvala o6te. ![]() -------------------- STREETS SEEMS UNEVEN WHEN YOU'RE DOWN.
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Da schlägt es links ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3756 Регистриран: 17-January 03 Град: София Потребител N: 8 ![]() |
Цитат(Slash @ May 4 2005, 09:46 PM) ![]() Обичам си зодията... ![]() ![]() ![]() Btw, Стрелците с кои (се води че) най си пасват? Чувал съм за Водолеи или Везни беше, ма не съм сигурен... Интересно ми е просто. -------------------- meh.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3914 Регистриран: 12-April 03 Потребител N: 65 ![]() |
Цитат(Beelzebub @ May 5 2005, 11:46 PM) Btw, Стрелците с кои (се води че) най си пасват? Чувал съм за Водолеи или Везни беше, ма не съм сигурен... Интересно ми е просто. Това е за Близнаци. За стрелци - "Най добре се разбират с другите два огнени знака Овен и Лъв " Тая тема ме кефи че е единствената в която Slash не може да говори офтопик, а всички останали това правят ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Аз се разбирам много добре със Стрелци, особено мъжете- просто песен
![]() Свободолюбиви, лекомислени(тва не прозвуча много като комплимент хехе), леко дебилни, когато трябва; не чак толкова прости, колкото опитват да изглеждат. Какво повече да искаш от мъж. ![]() -------------------- u missed me,didn't ya ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Та... кога викаш е нужно един мъж да е дебилен ?
-------------------- Get a gun & have fun !
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
Цитат(Sw1tched @ May 5 2005, 10:59 PM) Тая тема ме кефи че е единствената в която Slash не може да говори офтопик, а всички останали това правят ![]() ![]() И какъв е топика? Няма смисъл да се казва само здравей, здрасти... Квото искате ми говорете, Близнаците са най-пекани... кой друг има две лица?! Няма да спорите, прав съм, защото съм дебил, като вас. Само дето аз си го признавам. ![]() |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() трансгалактически гаргаробластер ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1440 Регистриран: 2-May 05 Град: ...на Луната Потребител N: 800 ![]() |
тука няма ли един лъв бе хора?или поне хора дето се водят "звероукротители"*?
![]() *така ли се пише? ![]() само да добавя..."черните" скорпиони...ОСОБЕННО МЪЖЕТЕ...еми...ужасен характер...ама са супер магнити за жени:) -------------------- Opinions are like assholes: we all have one and usually other people think it's yours that stinks.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Da schlägt es links ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3756 Регистриран: 17-January 03 Град: София Потребител N: 8 ![]() |
Магнитни били... Предполагам всички разбират какво ги грози точно в последния миг... RIP
![]() -------------------- meh.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Slash @ May 6 2005, 02:02 AM) Близнаците са най-пекани... кой друг има две лица?! Шибани лицемери. Цитат(Ro6ava GarGa @ May 6 2005, 02:45 AM) "звероукротители"*? ![]() *така ли се пише? ![]() Да. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(SepulTeraHead @ May 6 2005, 07:33 AM) Шибани лицемери. Oh come oooon kids. Не бъдете толкова плитки. ![]() Както констатирахме с един колега близнаци сме по-скоро н-лични. ![]() А черните скорпиони са предимно лигльовци. Не съм срещала един свестен. И са особено срамежливи, което е доста комично като се пишат големи плейбои. Виж, жените Скорпиони са друг въпрос. -------------------- u missed me,didn't ya ;)
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() трансгалактически гаргаробластер ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1440 Регистриран: 2-May 05 Град: ...на Луната Потребител N: 800 ![]() |
жени скорпиони не познаваммм...я разкажете повече...
мерси за правописната конултация...мислих го пет минути(много ми се спеше..)и реших дас се пробвам... ![]() -------------------- Opinions are like assholes: we all have one and usually other people think it's yours that stinks.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Черни скорпиони ?
![]() ![]() По какво се познава дали даден скорпион е "черен" ? ![]() -------------------- Get a gun & have fun !
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
колкото по-гаден,толкова по-черен:)
-------------------- Opinions are like assholes: we all have one and usually other people think it's yours that stinks.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Angermeans @ May 10 2005, 01:29 PM) Черни скорпиони ? ![]() ![]() По какво се познава дали даден скорпион е "черен" ? ![]() Споко, черен си! ![]() Аз пък съм син! ![]() -------------------- meh.
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
аз съм грозно...БЛЯХ
-------------------- Opinions are like assholes: we all have one and usually other people think it's yours that stinks.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Witcher ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 4075 Регистриран: 8-October 03 Град: Sofia Потребител N: 296 ![]() |
^ Не бе русо си
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Хър-мър ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1862 Регистриран: 27-April 05 Град: БГ Потребител N: 798 ![]() |
Цитат(Angermeans @ May 10 2005, 01:29 PM) Черни скорпиони ? ![]() ![]() По какво се познава дали даден скорпион е "черен" ? ![]() Всъщност, май си бял... Черните скорпиони са от зодията 'змиеносец', която се води 13-та и поради това никой не я признава - да не привлича лошия късмет. И тъй като знака Скорпион е заемал един период от около 10-на дни, включват и дните на Змиеносеца към него. Така че блестиш от белота ![]() Дано не си разочарован ![]() -------------------- Смешка. Направо да умреш от гъдел ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(kotrag @ Jul 9 2005, 09:54 PM) Така че блестиш от белота ![]() Бати, толкова ли съм предвидим? Не е хуу туй, на мода са импулсивните и не предвидими мъже... диеа! ![]() -------------------- meh.
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 20th July 2025 - 12:41 PM |